I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE hyra tjänster av internationell rätt. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi anlitar den här typen av tjänster, såsom platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om internationell rätt och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslag-internacional.com
???? företaget*International Legal Consultants Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattform-
📌 Adress18 St. Cross Street – 4:e våningen, London, EC1N 8UN

⚠️ Vi hittade ingen ytterligare information om Internacional Legal Consultants Ltd och på den publicerade adressen finns det ingen registrerad advokatbyrå, ber vi dig att inte lämna någon personlig information eftersom allt uppenbarligen är en bluff. ⚠️

Kontotyper

Internationell lag erbjuder inte olika konton.

Information på webben

Webbplats för internationell rätt

International Law erbjuder ett gratis första konsultation och specialiserar sig på olika ämnen som kryptovalutabedrägeri, handel med personuppgifter och manipulation av förhandlingar / handel.

Lista över telefonnummer

+44 208 089 8502

???? Slutlig bedömning av internationell rätt ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED internationell lag.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om internationell rätt:

datumUppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället.

Användarrecensioner

Vad tycker du om internationell rätt? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av internationell rätt.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av internationell lag

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man fördömer internationell lag

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag säga upp internationell lag?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är internationell lag en bluff – är det en bluff?

Ja, vi anser att internationell lag är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är internationell rätt tillförlitlig?

Nej. Internationell lag är inte tillförlitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från internationell lag?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till internationell rätt?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Är internationell lag en bluff? 2023 recensioner»

 1. bernardita zapata svar

  God morgon, min situation är med Go4rex, jag har investerat med dem i ett halvår och de vill inte returnera min investering, om jag inte sätter in några pengar, från några förmodade stämplar som måste betalas till banken för överföringen certifikat.
  Nu ville jag få tillbaka mina pengar hos en advokatbyrå, men jag såg redan att de också är bedragare, så vad kan jag göra?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bernardita, vi arbetar med det mest effektiva företaget inom kapitalåtervinning, du kommer att vara i goda händer. För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. DIEGO svar

  DE GÅR UT SOM PROFESSIONELLA ADVOKATER OCH DE ÄR LJUGANDE TJUV BARN TILL P…… FÖRDRÄDARE!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DIEGO, de är en BEDRÄGERI, de använder falska namn och de är inte advokater, tack för att du delar din erfarenhet med International Law Online Lawyers. Det här påstådda företaget är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är kopplade till mäklaren som tidigare LUCKAD dig, de ska inte hjälpa dig, de får dig bara att se för att samla in pengar och i slutändan behåll ALLT igen.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Paulina svar

  Hej, jag blev lurad av ett företag som heter GO4REX, jag blev kontaktad av Christian Cortez och de lurade mig med 2400 USD, de vet fortfarande inte att jag upptäckte dem och de vill att jag ska fortsätta att placera pengar och de kommer inte att låta mig få vinsten från investeringen, om jag inte lägger några mer pengar.
  När jag sökte om sidan var äkta insåg jag att det var en bluff. Plötsligt började det dyka upp flera advokater som ser dessa fall. En av dem kontaktade mig och man kunde se att han var helt falsk, på sättet han pratade.
  Sedan blev jag kontaktad av International Law (advokatbyrå i London), Claudio Vargas Labrador
  Advokat, Financial Law, International Legal Advisers Limited, som förefaller mig vara en mer pålitlig person, säger till mig att om vi vinner målet drar de av 18 % av vinsten. Men sedan säger de till mig att för att starta ärendet och behandla de juridiska dokumenten måste jag sätta in 1.200 18 Euro som senare kommer att dras av från XNUMX% av vinsten och att om jag förlorar kommer de att returnera pengarna.
  De skickade dokumentation till mig som jag måste skriva under och skicka till dem, men jag började leta överallt och det enda jag hittar från dem är deras kommentarer.
  Jag är så förvirrad, jag vet inte vem jag ska lita på längre 🙁

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paulina, vi har recensioner om dem på vår hemsida, alla de du har kommenterat är falska återställare och är i många fall relaterade till mäklaren. Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller recension och fyll i formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • jonathan svar

   hej, nuförtiden kan vi bara lita på laglig och verifierad information, forexföretag övervakas av reglering i öppna källor. En advokat arbetar under en licens som övervakas av domstolen i den regim där hans företag är beläget.
   Jag hoppas att min korta förklaring hjälper dig.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Jonathan, de är en BEDRÄGERARE, de använder falska namn och de är inte advokater, tack för att du delar din erfarenhet med International Law Online Lawyers. Det här påstådda företaget är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är kopplade till mäklaren som tidigare LUCKAD dig, de ska inte hjälpa dig, de får dig bara att se för att samla in pengar och i slutändan behåll ALLT igen.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 4. Patricia Figueroa svar

  Hej, det här företaget säger att det kan återvinna pengar som investerats i ett valutaföretag, jag skulle vilja veta om det är verkligt och om det verkligen har makten att återvinna det, ägaren är Jose Cossio från Bolivia.
  Jag vill veta om det är sant eftersom de ber mig om pengar för att få tillbaka mina.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, jag ser att du har lämnat flera identiska meddelanden hos olika mäklare, informationen du ger oss är att ägaren är Jose Cossio, men vi behöver veta vilken mäklare du pratar om, har du hemsidan eller ett mejl? Det ger mig inte mycket förtroende eftersom det tyvärr idag finns många bedrägerier med företag som försäkrar dig om att de kommer att få tillbaka ditt kapital och i slutändan är de bara ytterligare en bluff, du måste vara försiktig. Vi erbjuder dig möjligheten att återhämta dig med det mest erfarna, seriösa och professionella företaget. Det första det kommer att göra är att bedöma ditt ärende och säga om det finns en reell möjlighet till återhämtning eller inte.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. PHILIP ORTEGA svar

  HELLO DE ÄR NÅGRA Tjuvar som är tillåtna yrkesmässiga återvinning, de är verkligen några tjuvar, de lovar dig att få reträtten om du betalar en viss belopp men uppmärksamhet

  GÖR DET INTE

  DE ÄR SAMMA Tjuvar från mäklaren, men de står som advokater för att stjäla en andra gång

  BARA GÖR DET INTE

  DE ÄR Tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FELIPE, de är BEDRÄGERI, de använder falska namn och de är inte advokater, tack för att du delar din erfarenhet med Internet Lawyers International Law. Denna förmodade advokatbyrå är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är länkade till mäklaren som tidigare BEKLÄDER dig, de kommer inte att hjälpa dig, de ser bara ut att samla in pengar och i slutändan ta ALT igen.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. Sebastian svar

  Hallå

  De säger till mig att från 5 till 12% av efterfrågan, och att den är uppdelad mellan käranden och svaranden

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sebastián, håll dig borta från dem, de använder falska namn och de är inte advokater, tack för att du delar din erfarenhet med Internet Lawyers International Law. Denna förmodade advokatbyrå är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är länkade till mäklaren som tidigare BEKLÄDER dig, de kommer inte att hjälpa dig, de ser bara ut att samla in pengar och i slutändan ta ALT igen.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. Sara lara svar

  Detta företag ringde mig och bad mig starta 500 pund sterling, uppenbar dokumentation och att det enligt processen kan ta ungefär 4 veckor. Ärligt talat, de ger mig inget förtroende och jag tror att de är samma som bedrägeri.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sara, det stämmer, många gånger är det de själva som gav människornas desperation för att ha förlorat ge dem den möjligheten, men I VÄRLDEN ÄR DET EN LUR, om du är så snäll kommer vi att uppskatta om du ger oss din information (e-post, webb etc.) för att göra en studie och se om de är allvarliga eller är en annan bluff.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.