Deriv Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Deriv (kallas Ă€ven deriv.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Deriv verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Deriv. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Deriv Investments (Europe) Limited, Deriv (FX) Ltd, Deriv (BVI) Ltd, Deriv (V) Ltd, Champion Group Ltd och Deriv (SVG) LLC.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den Ă€r baserad pĂ„: Malta, Malaysia, Brittiska Jungfruöarna, Vanuatu och Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den har flera föreskrifter som FSA pĂ„ Malta, FSA i Malaysia, FSC pĂ„ Brittiska Jungfruöarna och VFSC i Vanuatu, men ingen av dessa Ă€r strikta nog för att ge oss sĂ€kerhet.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu fortsÀtter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Deriv, i det hÀr fallet hittar vi inte information som tyder pÄ att det finns olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Deriv erbjuder Àr: DTrader -plattform, DBot -plattform y MT5-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Deriv tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Deriv webbplats
Deriv webbplats

Deriv tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra diagram, rÀknare, nyheter, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Deriv |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: deriv.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Deriv <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Deriv Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som, trots att den Àr reglerad, Àr belÀgen i de mest osÀkra lÀnderna för dessa aktiviteter, och nÀr vi letar efter recensioner om Deriv hittar vi mÄnga som Àr negativa och varnar för detta mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Deriv? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Deriv: Betyg och kommentarer»

 1. gabriela svar

  Jag vill rapportera detta företag för att fÄ tillbaka mina pengar men jag vet inte hur

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Gabriela, tack för att du delar din erfarenhet med Deriv. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *