Annonsera med oss

DGXLTD Kommentarer

 

I denna avdelning vi analyserar mäklaren DGXLTD (även kallad dgxltd.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas DGXLTD verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar DGXLTD. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Securex Plus-lösningar EOOD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av DGXLTD, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Svartkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, 0 provision per 1 miljon USD i handelsvolym, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, betalningssystem Provisionsersättning, skydd mot negativ balans, branschledande inträdespriser, 24/6 support, fri tillgång till handelshögskolan, daglig marknadsöversikt, aktiehandel, prisvarningar, kontoansvarig Tillägnad.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $5.000, 0 provision per 1 miljon USD i handelsvolym, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, betalningssystem Provisionsersättning, skydd mot negativ balans, branschledande inträdespriser, 24/6 support, fri tillgång till handelsakademin, daglig marknadsöversikt, sentimental, grundläggande och teknisk analys: en-till-en-handledning, kort / medellång / lång sikt - förklaring av vanliga handelsstrategier, förklaring av riskhantering, aktiehandel, varningar prissättning, kontoansvarig Tillägnad.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $50.000, 0 provision per 1 miljon USD i handelsvolym, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, betalningssystem Provisionsersättning, skydd mot negativt saldo, aktiva handelspriser, 24/6 support, fri tillgång till akademin Handel, daglig marknadsöversikt, sentimental, grundläggande och teknisk analys: en-till-en-handledning, kort / medellång / lång sikt - förklaring av vanliga handelsstrategier, förklaring av riskhantering, VIP-webinarier och seminarier, aktiepaket , aktiehandel, kursvarningar, kontoansvarig Senior

Guldkonto: minsta initiala insättning på $100.000, 0 provision per 1 miljon USD i handelsvolym, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, betalningssystem Provisionsersättning, skydd mot negativt saldo, aktiva handelspriser, VIP-handelsstöd, fri tillgång till Academy of Handel, daglig marknadsöversikt, sentimental, grundläggande och teknisk analys: en-till-en-handledning, kort / medellång / lång sikt - förklaring av vanliga handelsstrategier, förklaring av riskhantering, VIP-webinarier och seminarier, aktiepaket, aktiehandel, prisvarningar, kontoansvarig Senior, rabatt på erforderliga handelspoäng, exklusiva uppgraderingar.

Platinakonto: minsta initiala insättning $500.000, 0 provision per 1 miljon USD av handelsvolym, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, betalningssystem Provisionsersättning, skydd mot negativt saldo, VIP-priser, VIP-handelsstöd, fri tillgång till handelsakademin, Daglig marknadsöversikt, sentimental, grundläggande och teknisk analys: en-till-en-handledning, kort / medellång / lång sikt - förklaring av vanliga handelsstrategier, förklaring av riskhantering, VIP-webinarier och seminarier, aktiepaket, handel lager, prisvarningar, kontoansvarig Senior, rabatt på erforderliga handelspoäng, exklusiva uppdateringar, dagliga rekommendationer, gåvor.

Svart konto: Kontakta kontoansvarig för mer information och fördelar.

DGXLTD-kontotyper
DGXLTD-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som DGXLTD erbjuder är: a egen plattform (Digital Exchange Limited).

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som DGXLTD tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

DGXLTD-webbplats
DGXLTD-webbplats

DGXLTD tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några nyheter, FAQ-avsnitt, några förklaringar av grundläggande begrepp i handeln, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om DGXLTD |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dgxltd.com

Telefonnummer: (Storbritannien) +442037695928 | (Italien) +390240042166 | (Tyskland) +442037696044

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på DGXLTD <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget DGXLTD är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: vi har att göra med en mäklare som inte är reglerad, baserat i ett mycket osäkert land (Bulgarien), när vi letar efter recensioner om DGXLTD Vi hittade flera negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd DGXLTD till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 FCA (UK) tillagt DGXLTD till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s november 2020 warning️ varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 CONSOB tillagd DGXLTD till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2021

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om DGXLTD? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *