Kommentarer om den digitala valutamarknaden

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Digital valutamarknad (kallas även digitalcurrencymarket.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Digital Valutamarknad för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Digital Currency Market. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Softonic Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Digital Currency Market, noterar vi att den erbjuder 7 olika typer av konton / planer: Baskonto, bronskonto, silverkonto, guldkonto, platinkonto, diamantkonto och svart konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, 3 handels- och utbildningssessioner med senioranalytiker.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 10 handels- och utbildningssessioner med senioranalytiker, 3 VIP -signaler, 1 gratis uttag, finansiell rådgivare.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $3.000, obegränsad handel och utbildningssessioner med senior analytiker, 5 VIP -signaler, 5 gratis uttag.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $7.000, obegränsad handel och utbildningssessioner med senior analytiker, 10 VIP -signaler, 5 gratis uttag.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.000, obegränsad handel och utbildningssessioner med senior analytiker, 10 VIP -signaler, obegränsat med gratis uttag.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $25.000, obegränsad handel och utbildningssessioner med senior analytiker, 10 VIP -signaler, obegränsade gratisuttag, 10 expressuttag, finansiell rådgivare.

Svart konto: minsta initiala insättning på $50.000, obegränsat antal handels- och utbildningssessioner med senioranalytiker, obegränsade VIP -signaler, obegränsade gratisuttag, obegränsade expressuttag, finansiell rådgivare, minsta spridning på alla tillgångar.

Kontotyper för digital valutamarknad
Kontotyper för digital valutamarknad (1)
Kontotyper för digital valutamarknad
Kontotyper för digital valutamarknad (2)
Kontotyper för digital valutamarknad
Kontotyper för digital valutamarknad (3)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek, Klicka här för att se bild 2 i full storlek y Klicka här för att se bild 3 i full storlek.


La plattform att fungera som Digital Valutamarknad erbjuder är: MT4-plattform y egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Digital Currency Market tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbplats för digital valutamarknad
Webbplats för digital valutamarknad

Digital Valutamarknad tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om tjänsterna den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Digital valutamarknad |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: digitalcurrencymarket.io

📞 Telefonnummer: +31203699551 | +31203699552

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Digital valutamarknad <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Digital valutamarknad är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om Digital Valutamarknad och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FCA Digitala valutamarknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA februari 2021 varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om digitala valutamarknader? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Digital valutamarknad: Betyg och kommentarer»

 1. Karina svar

  Tjuvar Jag har investerat pengar och de har blockerat din sida

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Karina, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Digital Currency Market. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Marcelo svar

  Lita inte på detta företag, de är lögnare. De pressar dig att sätta in pengar men då får du aldrig tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcelo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Digital Currency Market. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.