✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget DIGITALELITEMARKETS är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om DIGITALELITEMARKETS och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsdigitalelitemarkets.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad*
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressStorbritannien | USA
🕑 Webbplatsens ålderRegistrerad webbplats: 22 – december – 2022
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

företaget: DIGITALELITEMARKETS nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: Företaget nämner att vara lokaliserat i USA och Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är DIGITALELITEMARKETS?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det DIGITALELITEMARKETS är en: kryptovaluta, cfds, valuta- och råvarumäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Digitalelitemarkets hemsida

Här presenterar vi en skärmdump av DIGITALELITEMARKETS webbplats, som är digitalelitemarkets.com. Fångsten gjordes i november 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 18605772051

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Reglering av DIGITALELITEMARKETS

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbedömning av DIGITALELITEMARKETS ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Digitalelitemarkets och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

- Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien och USA, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

- reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

– Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i det här fallet FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

– Det här företaget nämner inte vilket företag det är en del av, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Digitalelitemarkets är en handelsplattform som erbjuder tjänster för kryptovalutor, contracts for difference (CFD), utländsk valuta (valuta) och råvaror. Den påstår sig vara baserad på en plats som anses säker, till exempel USA eller Storbritannien. Vi misstänker dock att denna information kan vara falsk och användas för att vilseleda kunder. Dessutom tyder bristen på detaljer om dess reglering att företaget inte övervakas av någon tillsynsenhet, vilket gör det till ett osäkert alternativ.

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett mycket oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om DIGITALELITEMARKETS:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot DIGITALELITEMARKETS finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av DIGITALELITEMARKETS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av DIGITALELITEMARKETS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar DIGITALELITEMARKETS

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till DIGITALELITEMARKETS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera DIGITALELITEMARKETS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är DIGITALELITEMARKETS pålitliga?

Nej. DIGITALELITEMARKETS är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Den nämner ingenting om att vara reglerad, det vill säga att det är ett oreglerat företag 2) Den nämner att vara belägen i USA eller Storbritannien men vi tror att det är falsk information. 3) Webbplatsen registrerades i december 2022 4) är ett företag som har rapporterats av den brittiska finanstillsynsmyndigheten, FCA

Hur får man tillbaka pengar från DIGITALELITEMARKETS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Digitalelitemarkets en bluff? Åsikter»

 1. Thiago svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago, tack för att du skriver om Digitalelitemarkets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *