gratis pengar kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera DineroLibreen terminsmÀklare, Àven kÀnd som en terminsmÀklare.

MÀklaren nÀmner att han Àgs av: Baumann och Kraus Enterprises Ltd, Àven om det ocksÄ nÀmner Plan B Services Ltd., sÄ det Àr inte sÀrskilt klart för oss.

NÀr det gÀller hans lÀge, Baumann och Kraus Enterprises Ltd. nÀmner att ha baserat i San Cristóbal y Las Nueves, Àven om Plan B Services Ltd. nÀmner att de Àr baserade i Sofia, Bulgarien. SÄ det Àr inte sÀrskilt tydligt heller.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner inte dess reglering, vi tror att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som DineroLibre erbjuder, noterar vi att det erbjuder tre olika typer av konton: mĂ€klarkontot, signalkontot och autotrading -kontot.

MĂ€klarkonto: Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ 250 €, utbildningsmanualer tillhandahĂ„lls utan personlig support.

Det följs av Signaler rĂ€knas: Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ 2.000 XNUMX €, utbildningsmanualer kommer att tillhandahĂ„llas, personlig support, marknadssignaler, snabbare uttag, obegrĂ€nsade mĂ„natliga uttag, investeringsstrategier och finansiell utbildning.

Den sista typen av konto Àr Autotrading -konto: Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 XNUMX euro, utbildningsmanualer kommer att tillhandahÄllas, personlig support, marknadssignaler, snabbare uttag, obegrÀnsade mÄnatliga uttag, investeringsstrategier kommer att tillhandahÄllas samt finansiell utbildning, automatisk handel, privata sessioner med ekonomer och en förvaltningsplan smart pengar, bland andra funktioner.

Du kan se Ànnu fler egenskaper om typerna av FreeMoney -konto i följande bild:

 

Kontotyper för gratis pengar
NĂ„gra specifikationer om typerna av gratis pengar -konto

 

den plattformar att fungera som mÀklarens erbjudanden Àr: vi tror att DineroLibres egen plattform, Àven om den inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som mÀklaren DineroLibre tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

DineroLibre webbplats
DineroLibre webbplats

FreeMoney tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar till olika grundbegrepp i handelsvÀrlden, ett litet diagram med levande citat av olika valutor och egentligen inte mycket mer Àn sÄ.

 

bitcoinformula.com

 

Bitcoinsformula.com webbplats
Bitcoinsformula.com webbplats

Enligt kommentarer och e -postmeddelanden frÄn DinerLibre.com -klienter hÀnvisar bitcoinsformula.com -webbplatsen klienter till mÀklaren.

Vi vill betona att anteckningarna som visas pÄ webbplatsen, till exempel Infobae, The Telegraph, CNBC, Àr falska, dessa tidningar publicerade aldrig de namngivna anteckningarna. Detta ger oss en mycket dÄlig tagg om FreeMoney och om bitcoinsformula.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om mÀklaren DineroLibre

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: freemoney.com

Telefonnummer: (+54) 11 5983 9380 (Argentina), (+57) 5 316 (Colombia) och (+1053) 52 5 (Mexiko)

E-post: - (ingÄr ej)

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Vi tror att mÀklaren DineroLibre Àr pÄlitlig? Vi Àr inte sÀkra. Vi föreslÄr försiktighet. Varför? Det Àr en uppenbarligen EJ-REGLERAD mÀklare med brist pÄ viktig information, Àven om vi noterar att vi inte har hittat negativa kommentarer om mÀklaren.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om DineroLibre? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

13 kommentarer om «Gratis pengar: Betyg och kommentarer»

 1. gisselle dejaon svar

  HEJ, DE LITAR INTE PÅ PENGAR. DU BÖRJAR ATT TJÄNNA PENGAR DU FRÅGAR ATT GÖRA EN UTTAGANDE, beroende pĂ„ kontot, de dröjer med att ge dig ett svar pĂ„ din borttagning. JAG KAN ALDRIG TITTA TILL, JAG NĂ„dde 13 TUSEN DOALRES OCH JAG KAN ALDRIG TILLTRYCKA SEDAN DE INDIKERADE ATT DET INTE uppfyller kraven. SOM ATT RÅDGIVaren (SARA MILLER) ALDRIG FÖRKLARAR DIG. EX: ENLIGT KONTOET, DET ÄR ETT ANTAL VERKSAMHETER SOM DU MÅSTE GÖRA PÅ MÅNADEN OCH EN VISSA BELÖPNING FÖR ATT KAN TÄNKA, DÅ ÄR ANTALET AV TILLGÅNGLIGA VERKSAMHETER DU HAR GIVET DIG INTE FÖLJT! OCH SÅ SUCCESIVT RENA UTKÄLLNINGAR, SEDAN SARA MILLER (MIN RÅDGIVARE) STOPPADE ATT RINGA MIG, DE SVARAR INTE LÄNGRE LÖNEN ELLER E -POSTEN ... OCH INTE FÖR FÖRHANDLINGEN INTE ÄNAN DU KAN GÅ IN PÅ SIDAN ...

  JAG HOPPAS DETTA KOMMER TJÄNDA ANDRA MĂ€nniskor ...

  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gisselle, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med DineroLibre.com, vi beklagar mycket att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 2. nelson svar

  Jag deponerade jag uppfyllde vad de bad om för att fungera och trots att de inte lÄter mig dra ut, kanske de kommer ut med fler saker att göra och de har fortfarande mina pengar utan att vilja ge det till mig

 3. BEULAH svar

  Bedragare Din sida fungerar inte lÀngre. De lÀgger pÄ telefonen och svarar dig inte. De behöll en del av mina investeringar. Mejlen fungerar inte lÀngre

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Beulah, tack för informationen om FreeDinero, vi beklagar mycket vad som hÀnder med dig ... Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... Om du har mer information om FreeDinero, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 4. John svar

  hej, akta dig för dessa bedragare, de fÄr dig att förlora sin ondska, fÄr inte tillgÄng till rekommendationer ... de tillÄter inte uttag, de gör systematiskt ursÀkter för att inte ge dig nÄgra pengar ... det Àr samma sak som Empire Options.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med DineroLibre med oss, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta detta företag i första hand?

   HĂ€lsningar.

 5. vÀxelriktare svar

  hej, de sÀger att de ger snabba uttag men det Àr hela historien, jag har vÀntat lÀnge, enligt mig Àr de lögnare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Investorzz, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med DineroLibre med oss, det Àr verkligen synd vad du sÀger. Kommer du ihÄg hur du hittade FreeMoney i första hand?

   En hÀlsning.

 6. Carlos Perez svar

  BegÀr ett uttag pÄ 1000 dollar frÄn 30 juni i Är.
  Jag uppfyllde alla villkor som krÀver gratis pengar (har kontot verifierat, har utfört mer Àn 15 operationer under den aktuella mÄnaden).
  Hittills har jag inte dragits tillbaka. För 20 dagar sedan skrev de till mig för att skicka mitt neteller -konto till dig. Jag skickade det samma dag och de har inte gjort uttag Ànnu. Jag har skrivit till support otaliga gÄnger och fÄr inget svar. Jag har ocksÄ försökt ringa och det finns inget sÀtt att kommunicera.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med DineroLibre med oss, det du nÀmner lÄter verkligen vÀldigt dÄligt. Kommer du ihÄg hur du hittade FreeMoney i första hand?

   En hÀlsning.

 7. Mary svar

  Den hÀr gratispengemÀklaren blev en huvudvÀrk för mig, jag sÀtter in lite sparande och i 6 mÄnader har jag vÀntat pÄ att de ska returnera pengarna utan nÄgot tillfredsstÀllande svar, de svarar inte och förmodligen tar de tid att göra uttag pÄ tiden 7 dagar men det Àr att inte lura mer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med DineroLibre med oss, det Àr verkligen synd att du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade FreeMoney i första hand?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *