gratis pengar kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera DineroLibreen terminsmäklare, även känd som en terminsmäklare.

Mäklaren nämner att han ägs av: Baumann och Kraus Enterprises Ltd, även om det också nämner Plan B Services Ltd., så det är inte särskilt klart för oss.

När det gäller hans läge, Baumann och Kraus Enterprises Ltd. nämner att ha baserat i San Cristóbal y Las Nueves, även om Plan B Services Ltd. nämner att de är baserade i Sofia, Bulgarien. Så det är inte särskilt tydligt heller.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner inte dess reglering, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som DineroLibre erbjuder, noterar vi att det erbjuder tre olika typer av konton: mäklarkontot, signalkontot och autotrading -kontot.

Mäklarkonto: Minsta initiala insättning på 250 €, utbildningsmanualer tillhandahålls utan personlig support.

Det följs av Signaler räknas: Minsta initiala insättning på 2.000 XNUMX €, utbildningsmanualer kommer att tillhandahållas, personlig support, marknadssignaler, snabbare uttag, obegränsade månatliga uttag, investeringsstrategier och finansiell utbildning.

Den sista typen av konto är Autotrading -konto: Minsta initiala insättning på 5.000 XNUMX euro, utbildningsmanualer kommer att tillhandahållas, personlig support, marknadssignaler, snabbare uttag, obegränsade månatliga uttag, investeringsstrategier kommer att tillhandahållas samt finansiell utbildning, automatisk handel, privata sessioner med ekonomer och en förvaltningsplan smart pengar, bland andra funktioner.

Du kan se ännu fler egenskaper om typerna av FreeMoney -konto i följande bild:

Kontotyper för gratis pengar
Några specifikationer om typerna av gratis pengar -konto

den plattformar att fungera som mäklarens erbjudanden är: vi tror att DineroLibres egen plattform, även om den inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som mäklaren DineroLibre tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

DineroLibre webbplats
DineroLibre webbplats

FreeMoney tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar till olika grundbegrepp i handelsvärlden, ett litet diagram med levande citat av olika valutor och egentligen inte mycket mer än så.

bitcoinformula.com

Bitcoinsformula.com webbplats
Bitcoinsformula.com webbplats

Enligt kommentarer och e -postmeddelanden från DinerLibre.com -klienter hänvisar bitcoinsformula.com -webbplatsen klienter till mäklaren.

Vi vill betona att anteckningarna som visas på webbplatsen, till exempel Infobae, The Telegraph, CNBC, är falska, dessa tidningar publicerade aldrig de namngivna anteckningarna. Detta ger oss en mycket dålig tagg om FreeMoney och om bitcoinsformula.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om mäklaren DineroLibre

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: dinerolibre.com

Telefonnummer: (+54) 11 5983 9380 (Argentina), (+57) 5 316 (Colombia) och (+1053) 52 5 (Mexiko)

E-post: - (ingår ej)

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Vi tror att mäklaren DineroLibre är pålitlig? Vi är inte säkra. Vi föreslår försiktighet. Varför? Det är en uppenbarligen EJ-REGLERAD mäklare med brist på viktig information, även om vi noterar att vi inte har hittat negativa kommentarer om mäklaren.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om DineroLibre? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

13 kommentarer om «Gratis pengar: Betyg och kommentarer»

 1. gisselle dejaon svar

  HEJ, DE LITAR INTE PENGAR .COM, I MITT LAND (PANAMA) KAN DU INTE LÄNGRE ENTERA SIDAN ... TOTAL SCAM, I BÖRJAN RINGAR DE MIG EN GÅNG TID FÖRKLARA SYSTEMET TILL ATT DU INVESTERAR OCH DÅ DU BÖRJAR ATT TJÄNNA PENGAR SOM DU FRÅGAR ATT GÖRA EN UTTAGANDE, beroende på kontot, de dröjer med att ge dig ett svar på din borttagning. JAG KAN ALDRIG TITTA TILL, JAG Nådde 13 TUSEN DOALRES OCH JAG KAN ALDRIG TILLTRYCKA SEDAN ATT DE ANMÄRKADE ATT DET INTE uppfyller kraven. SOM ATT RÅDGIVaren (SARA MILLER) ALDRIG FÖRKLARAR DIG. EX: ENLIGT KONTOET, DET FINNS ETT ANTAL VERKSAMHETER SOM DU MÅSTE GÖRA MÅNADEN OCH EN VISSA BELÖPNING FÖR ATT KAN TÄNKA, DÅ FÖLJER INTE ANTALET AV TILLGÅNGLIGA VERKSAMHETSBONUSER DU HAR GIVits! OCH SÅ SUCCESIVT RENA UTKÄLLNINGAR, SEDAN SARA MILLER (MIN RÅDGIVARE) SLUTADE ATT RINGA MIG, DE SVARAR INTE LÄNGRE PÅ Telefonen ELLER E -post ...

  JAG HOPPAS DETTA KOMMER TJÄNDA ANDRA Människor ...

  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gisselle, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med DineroLibre.com, vi beklagar mycket att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske? Har du namn på personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   Hälsningar.

 2. nelson svar

  Jag deponerade jag uppfyllde vad de bad om för att fungera och trots att de inte låter mig dra ut, kanske de kommer ut med fler saker att göra och de har fortfarande mina pengar utan att vilja ge det till mig

 3. BEULAH svar

  Bedragare Din sida fungerar inte längre. De lägger på telefonen och svarar dig inte. De behöll en del av mina investeringar. Mejlen fungerar inte längre

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Beulah, tack för informationen om FreeDinero, vi beklagar mycket vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Om du har mer information om FreeDinero, vänligen dela den med oss.

   Hälsningar.

 4. John svar

  hej, akta dig för dessa bedragare, de får dig att förlora sin ondska, får inte tillgång till rekommendationer ... de tillåter inte uttag, de gör systematiskt ursäkter för att inte ge dig några pengar ... det är samma sak som Empire Options.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med DineroLibre med oss, kommer du ihåg hur du kom till att hitta detta företag i första hand?

   Hälsningar.

 5. växelriktare svar

  hej, de säger att de ger snabba uttag men det är hela historien, jag har väntat länge, enligt mig är de lögnare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Investorzz, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med DineroLibre med oss, det är verkligen synd vad du säger. Kommer du ihåg hur du hittade FreeMoney i första hand?

   En hälsning.

 6. Carlos Perez svar

  Begär ett uttag på 1000 dollar från 30 juni i år.
  Jag uppfyllde alla villkor som kräver gratis pengar (har kontot verifierat, har utfört mer än 15 operationer under den aktuella månaden).
  Hittills har jag inte dragits tillbaka. För 20 dagar sedan skrev de till mig för att skicka mitt neteller -konto till dig. Jag skickade det samma dag och de har inte gjort uttag ännu. Jag har skrivit till support otaliga gånger och får inget svar. Jag har också försökt ringa och det finns inget sätt att kommunicera.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delar din upplevelse med DineroLibre med oss, det du nämner låter verkligen väldigt dåligt. Kommer du ihåg hur du hittade FreeMoney i första hand?

   En hälsning.

 7. Mary svar

  Den här gratispengemäklaren blev en huvudvärk för mig, jag sätter in lite sparande och i 6 månader har jag väntat på att de ska returnera pengarna utan något tillfredsställande svar, de svarar inte och förmodligen tar de tid att göra uttag på tiden 7 dagar men det är att inte lura mer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med DineroLibre med oss, det är verkligen synd att du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade FreeMoney i första hand?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.