✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Direct-aktier. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Direct-stock och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsdirect-stock.com
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ Direct-stock nämner inte vem som äger det, företaget nämner inte var ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Direct-stock, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grön$5000
Premium$15000
Platina$50000
$100.000
President$250000

Information på webben

direkt aktiewebbplats

Direct-stock ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, live-diagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Direct-stock ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Direct-stock.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Direct-stock:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Direct-stock-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
December 2023Klagomål mot Direct-stock finanstillsynsmyndigheten FSMA

Användarrecensioner

[demokrati id=”8274″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Direct-stock.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Direct-stock

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar direktlager

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Direct-stock?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Direct-stock en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Direct-stock är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Direct-stock pålitlig?

Nej. Direct-stock är inte pålitligt, mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Direct-stock?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Direct-stock?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

15 kommentarer om «Är direktlager en bluff? Åsikter»

 1. Martina Contrera svar

  DE KOMMER INTE SLUTA RINGA!! DE ANMÄLLES AV FSMA! JAG ÄR VÄLDIGT ARG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martina, tack för att du skriver om Direct-stock. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FSMA (Financial Regulator Belgium) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se FSMA-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. fer svar

  Hallå

  de har redan lurat mig

  Jag har försökt dra mig tillbaka eftersom jag hade en nödsituation och ingenting...

  de har redan rånat mig

  Var försiktig eftersom de alla är bra, men när du vill ta ut kastar de dig och stjäl alla dina pengar

  tjuvar söner till b….

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej fer, tack för att du skrev om Direct-stock. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Nuria svar

  Snälla, det jag vill är att du ska sluta ringa!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nuria, säg att du är mamman till personen de ringer och att hon har råkat ut för en dödsolycka och har blivit döv och att du är hennes mamma och att du inte har några besparingar. De letar efter pengarna, om det inte finns några är de inte längre intresserade och de skriver ner dem i sin databas. En av våra användare utgav sig för att vara brodern och sa att personen de letade efter hade dött i en motorcykelolycka och att han var arbetslös och inte hade någon möjlighet att betala för begravningen. Tyvärr, ibland när du ställs inför mardrömmen med samtal från dessa människor, måste du vara mer uppfinningsrik än dem.

   Hälsningar.

 4. Rober svar

  God eftermiddag,

  Sanningen är att jag hade tur och efter registreringen ringde de mig för att slutföra registreringen eller något liknande, (de gick för att fråga mig om pengarna) innan jag bestämde mig för att undersöka och sa till dem att ringa mig på eftermiddagen eftersom jag var arbetade och kunde inte hjälpa dem. , jag säger till dem när de kan kontakta mig, och fram till det ögonblicket ringde de mig ungefär 4 eller 5 gånger, och jag var tvungen att berätta för samma tjej att jag inte kunde och att jag redan berättade när.
  De insisterade så här många gånger, och det gjorde mig arg, eftersom jag redan sa till dem att jag inte skulle avsluta något med dem och att de skulle avfärda mig, ja, helt omöjligt.
  De säger åt mig att skicka ett mail till det mail de skrev för att säga åt dem att inte ringa mig och så vidare, och ingenting. som ingenting. Du säger till dem, vissa säger ja, de lämnar det där och de fortsätter att ringa, jag har blockerat typ 20 eller 30 olika nummer, eftersom det dessutom, även om det är samma person, alltid är ett annat nummer.
  Det är synd att folk utnyttjar andra så här. Lycka till alla som tjänat pengar på dessa bedragare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rober, tack för att du skrev om Direct-stock. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Nuria

    Hej, samma sak händer mig som pojken i kommentaren ovan... det här är riktiga trakasserier. Jag vill rapportera det här företaget och dess marknadsföringskampanj, eftersom deras stil bokstavligen är väldigt aggressiv, de invaderar dig med mycket krävande frågor, de låter dig inte prata, du lägger på och ringer många gånger (30 i rad) . Jag vill utöva min rätt till återkallelse och annullering av mina personuppgifter och jag vet inte hur jag ska göra. Detta är skamligt och olagligt.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Nuria, blockera varje telefon du ser som inte kommer från ditt land.

    Hälsningar.

  • Nuria svar

   Snälla, om du har hittat ett sätt att hindra dem från att ringa dig eller att rapportera dem, skulle jag uppskatta din information.

 5. Ängel svar

  Detta företag är ett bedrägeri, investera inte i dem, de kommer att lura dig och du kommer inte att kunna ta ut dina pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, tack för att du skrev om Direct-stock. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. victoria svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Victoria, tack för att du skrev om Direct-stock. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *