Bux mäklare

Kommentarer om Direct TT
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Direkt TT (kallas även av namnet: globaldtt.com), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas Direct TT verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Direct TT ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det direkt tt ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Direkt TT nämner att vara en del av: Direct Trading Technologies LTD. (det finns inga exakta uppgifter från din registrering)

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att vara baserad på Förenade Arabemiraten, Storbritannien och Vanuatu, men detta är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, vi ser att de nämner regleringen av FCA och VFSC, men detta nekas när vi ser att det inte visas på registreringslistan för någon av byråerna.

 

UPPMÄRKSAMHET: Direct TT är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Direct TT, i det här fallet erbjuder den 4 olika typer av konton: Minikonto, Standardkonto, VIP -konto och ECN -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $500, hävstång 1: 200, kontraktstorlek 1 parti, normal spread, pengar isolerade från klienten.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $2.000, hävstång 1: 200, kontraktstorlek 1 parti, professionell spridning, pengar isolerade från klienten.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstång 1: 200, kontraktstorlek 1 parti, VIP -spread, pengar isolerade från klienten.

ECN-konto: minsta initiala insättning på $15.000, hävstång 1: 200, kontraktstorlek 1 parti, spridning utan påslag, pengar isolerade från klienten.

Direkta TT -kontotyper
Direkta TT -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Direct TT -erbjudanden är: MT4-plattformar, MT5 y DTT Pro.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Direct TT tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Direkt TT-webbplats
Direkt TT-webbplats

Direkt TT ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomiska nyheter, olika analyser, ekonomisk kalender, lite information om de produkter som den erbjuder, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Direkt TT 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: globaldtt.com | dttmarkets.com

📞 Telefonnummer: +507 308 6990 (Panama) | +44 20 3059 7765 (Storbritannien)

📧 E-post: [e-postskyddad] (Panama) | [e-postskyddad] (Förenade kungariket)

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Direct TT. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Direkt TT ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Direkt TT är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, inte ger specifik information om dess registrering och också försöker efterlikna en reglerad mäklare, när det uppenbarligen inte är det . ❌

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2022 lades CNMV till Direct TT – Global TT till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2022 varning

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Direct TT? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

8 kommentarer om «Direct Trading Technologies (Global TT): Betyg och recensioner»

 1. isalion svar

  Hallå! Jag skulle vilja veta om du har blivit lurad genom Trading Technologies LTD. Arbetade de med MetaTrader? Tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Isalion, gracias por comentar sobre Direct Trading Technologies. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Jose Ignacio svar

  Hej alla, jag har också investerat i TRADING TECH och det har hänt mig att jag har en vinst på 44,360.22 30.000 $. Jag försöker med ett belopp på 4.800 XNUMX € och de ber mig om XNUMX XNUMX € för att betala det.
  De säger till mig att det är för skatter när det på deras hemsida tydligt står att de inte tar ut något för inkomst eller uttag av belopp, dessutom får Mäklaren Olena live mig bara att begära den summan för att de är mellanhänder och de pengarna är inte för dem, men som jag säger på deras WEB-sida, DE SÄGER TYDLIGT ATT DE STYR FÖR ALLA KOSTNADER.
  Jag rekommenderar det inte.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej José Ignacio, du kan lägga din kommentar i den här länkenTrading Tech, så att andra som har investerat i denna mäklare kommer att veta hur det fungerar.

   Hälsningar.

 3. Global DTT svar

  Vi uppmanar alla kunder att verifiera all information med lämplig tillsynsmyndighet; de flesta av webbplatserna främjar falsk och bedräglig information.

  -Direct Trading Technologies (UK) Ltd, ett finansiellt tjänsteföretag licensierat och reglerat av Financial Conduct Authority (FCA) under licens FRN 795892 (för professionella och institutionella kunder).

  -Direct Trading Technologies Ltd, ett finansiellt tjänsteföretag auktoriserat och reglerat av Vanuatu Financial Services Commission i Republiken Vanuatu, registreringsnummer: 40169.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej DTT Global, tack för din kommentar om Direct Trading Technologies. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Karen svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Karen, tack för att du kommenterar Direct Trading Technologies. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.