Kommentarer till DLA Capitals

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren DLA Capitals (även kallad dlacapitals.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen DLA Capitals för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av DLA Capitals. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det är värt att nämna att DLA Capitals webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande klienter har vi också beslutat att granska DLA Capitals.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

När det gäller hans läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte. 

 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner inte att de är reglerade. Vi tror att DLA Capitals är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av DLA Capitals, noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Basic, Premium Account och Pro Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto$ 500 minsta inledande insättning, fast spridning, 500: 1 hävstång, support via e-post, 3-5 dagars uttag.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, variabel spridning, 200: 1 hävstångseffekt, chattstöd, uttag på 2-3 dagar.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $ 5.000, variabel spridning, 50: 1 hävstång, telefonsupport, uttag samma dag.

 

DLA Capitals kontotyper
DLA Capitals kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som DLA Capitals erbjuder är: MT4 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som DLA Capitals tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

DLA Capitals webbplats
DLA Capitals webbplats

DLA Capitals tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, några nyheter om finansiella händelser (även på engelska), ordlista, förklaring av initiala begrepp i investeringsvärlden, ekonomisk kalender, avsnitt med vanliga frågor, inte riktigt mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om DLA huvudstäder |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dlacapitals.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på DLA huvudstäder <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att DLA Capitals -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte vilket företag den tillhör, den nämner inte var den är baserad när man letar efter recensioner om DLA huvudstäder vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om DLA Capitals? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *