Kommentarer om DMA

I denna avdelning vi analyserar mäklaren DMA (kallas även dmadirectab.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas DMA verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på DMA. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: DMA DIRECT AB.

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att han är baserad i Sverige, men vid inga tillfällen nämner han detaljer om registret, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare, det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av DMA noterade vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Classic -konto, guldkonto, huvudkonto, ECN -guldkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på € 250, spridning från 0.05 pips, hävstångseffekt upp till 1:33, stoppnivå 50%, minsta handelsstorlek 0.01 partier, 1 till 1 support (1 gång per månad), teknisk analys, handelssignaler.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, spridning från 0.03 pips, hävstång upp till 1:33, stoppnivå 15%, minsta handelsstorlek 0.05 partier, 1 till 1 support (2 gånger per månad), teknisk analys, handelssignaler, SMS -handelssignaler, daglig granskning av marknadsföra.

Huvudkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, spridning från 0.02 pips, hävstång upp till 1: 400, stoppnivå 15%, minsta handelsstorlek 0.25 partier, 1 till 1 support (4 gånger per månad), teknisk analys, handelssignaler, SMS -handelssignaler, daglig granskning av marknad, marginalanrop - e -post.

ECN Gold-konto: minsta initiala insättning på € 20.000, spridning från 0.0 pips, hävstång upp till 1: 1000, stoppnivå 15%, minsta handelsstorlek 0.05 partier, 1 till 1 support (6 gånger per månad), teknisk analys, handelssignaler, SMS -handelssignaler, daglig granskning av marknad, marginalanrop - mejl, daglig granskning live.

VIP-konto: kontakta för att få reda på minsta insättningsbelopp, spridning från 0.0 pips, hävstång upp till 1: 1000, stoppnivå 15%, minsta handelsstorlek 0.25 partier, support 1 till 1 (6 gånger per månad), teknisk analys, handelssignaler, SMS-handelssignaler, daglig granskning av Marknad, marginalsamtal - e-post, live daglig recension, mötesession, hotline för seniorkontotchefer.

DMA -kontotyper
DMA -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som DMA erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som DMA tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

DMA-webbplats
DMA-webbplats

DMA tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om DMA |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dmadirectab.com

Telefonnummer: Spanien +34872580095 | Sverige: +46766923039

E-post: har inte

>>> Bedömning på DMA <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget DMA är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om DMA. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB DMA till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till DMA till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om DMA? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «DMA: Betyg och kommentarer»

 1. Linda svar

  Jag har redan provat allt, jag kan bara prova detta för att se om jag kan återställa något

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Linda, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av DMA. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.