✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Dolce500 kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Sweet500 (kallas även dolce500.com), är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Dolce500 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Dolce500. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Trinot LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Dolce500, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronskonto, silverkonto och guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning $250, 24/7 support, daglig analys, 1 gratis session.

Silverkonto: minsta initiala insättning $5.000, 24/7 support, daglig analys, 1 gratis session, senaste nyheterna, extra vinstsystem.

Guldkonto: minsta initiala insättning $ 50.000, 24/7 support, daglig analys, 1 gratis session, senaste nyheterna, extra vinstsystem, handelsstöd.

Dolce500 -kontotyper
Dolce500 -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Dolce500 erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Dolce500 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Dolce500 webbplats
Dolce500 webbplats

Dolce500 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, information om de tjänster som Dolce500 erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Sweet500 |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dolce500.com

Telefonnummer: + 442080684339

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Sweet500 <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Sweet500 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en oreglerad mäklare och dess huvudkontor ligger i ett mycket osäkert land (Seychellerna), också när man letar efter recensioner om Dolce500 hittar vi många som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade FCA Sweet500 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till A️ FCA-varningen från januari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”864″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Dolce500: Betyg och kommentarer»

 1. Fabrizio svar

  Det är en bluff från där du ser det, de har inte svarat på mina samtal på 1 månad, jag letar efter förklaringar och ingen kan ge mig ett svar, jag vill bara ha mina pengar tillbaka

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fabrizio, tack för att du delar din upplevelse med Dolce500. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *