Bux mäklare

Dow500 Kommentarer

Dow500 analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Dow500 (kallas även med namnet: dow500.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Dow500 för investeringar? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Dow500 ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: är Dow500 en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Dow500 nämner att vara en del av: Turbo Trading Limited.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Vanuatu. UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått information om att ditt riktiga namn och ditt riktiga huvudkontor (varifrån du ringer) finns i nästa adress: hans riktiga namn är Activefinace så du kan hitta honom på Facebook, de finns på Río Rhin #77 06500 Cuahutémoc Cdmx. våning 2 och 3.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Dow500 inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Dow500 är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Dow500 erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

 • Minikonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, 24 -timmars support, videohandledning, guider.
 • Standardkonto: Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, XNUMX-timmars support, videohandledning, guider, daglig marknadsanalys, personlig kontohanterare.
 • Exklusivt konto- Minsta initiala insättning på 100.000 24 dollar, XNUMX-timmars support, videohandledning, guider, daglig marknadsanalys, personlig kontohanterare, SMS-signaler, premium specialiststöd.

La plattform att fungera som Dow500 erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Dow500 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Webbplats för Dow500
Webbplats för Dow500
Webbplats för Dow500
Webbplats för Dow500

Dow500 ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, förklaring av de finansiella produkter som Dow500 erbjuder, ordlista, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Dow500

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: dow500.com
 • 📞 Telefonnummer: 442080897654
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Dow500. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Dow500

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Dow500-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Dow500? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

207 kommentarer om «Dow500: Betyg och kommentarer»

 1. Abel svar

  Hej, kan du berätta för mig om GUIA EDUCATIVA är ett bedrägeri? Är den bortskänkt?

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Abel, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   Hälsningar.

 2. Alfonso G.S. svar

  Det är inte säkert, det är ett bedrägeri, jag gör en rapport om dem för att sprida det nationellt om du är intresserad av att delta och dela din erfarenhet, kontakta mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alfonso, tack för att du gav information om Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

  • Enrique Rivera-Barron svar

   HEJ ALFONSO, MIN ERFARENHET AV DEM VAR MEST SOM ETT RÅN, DE STAL 19000 XNUMX DOLLAR FRÅN MIG. OM DU ÄR INTRESSERAD AV MITT FALL HAR JAG ALLT DOKUMENTERAT. SKRIV TILL FORUMET.

  • Enrique Rivera-Barron svar

   FOLKET SOM KONTADE MIG VAR NÅGON RAUL MED DEN HÄR CEL 5517667981, SOM RINGDE MIN MÄKARE NÅGON ANDREA ACOSTA ELLER COSTA, MED DETTA CEL, 5529799925, SCAMMERS

   • anonym svar

    Hej, Enrique!
    Jag pratar just nu med en viss "Andrea Acosta" då hon är en del av FOPTRADE-företaget. Fram tills nu hade jag inte haft några problem att göra uttag men när jag ville göra ett av ett stort belopp så lät de mig inte göra det. Har du kunnat åstadkomma något med ditt fall?

    • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

     Hej Anonym, du måste lägga din kommentar här: FOPTRADE

 3. Vania svar

  Dow.500 är en stor bluff. Förra året kontaktade en viss Cristian Taberne mig, från en mobiltelefon: 55-2822-6763 och han övertygade mig om att investera med $ 1,000.00 USD, sedan kontaktade Santiago Maldonado mig från en mobiltelefon: + 381-61-6613907 och 55-4291 -6778 och övertygade mig om att investera mer, uppenbarligen hanterar de mycket information som låter övertygande. Till slut gick mina pengar förlorade, de kontaktade mig aldrig igen eftersom jag inte ville fortsätta investera pengar. De är definitivt tjuvar. Efter att de kontaktat mychargeback och de kontaktade mig gick jag med på att arbeta med dem och bara göra en betalning med löftet att de efter återhämtningen skulle ge en procentandel av det återvunna beloppet. Efter att ha gett lite uppföljning svarade en viss Jeremy Lee, eftersom han såg att bankerna inte gav efter, aldrig ett mejl igen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Vania, tack för att du gav information om Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

  • Platshållarbild för Jose Luis Valera svar

   God morgon, det är mitt fall, som Vania beskriver dig.
   Först kontaktade en viss Jonathan Elias mig (som var deras handledare, hans telefonnummer är +52 561 668 1134, jag har skickat honom ett meddelande om hans whatsup, men han svarar dem inte och han läser dem), sedan den enligt till Han rådde mig är samma Santiago Maldonado +52 554 291 6778, med honom talade jag, och han var oförskämd när jag berättade för honom att hans råd hade fått mig att förlora allt jag stoppade i (jag lägger inte beloppet eftersom det gör mig ledsen och det var mina besparingar och en brors).

 4. Eusebio svar

  Hallå. Återigen lämnar jag min kommentar för att bekräfta att detta Dow500 -företag är en bluff. Efter att mina pengar gick förlorade kontaktade de mig aldrig igen. Jag skrev till deras support -mejl och inget svar hittills. De övervakar denna sida och märker kommentarerna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eusebio, tack för att du gav information om Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

 5. Alberto svar

  Hej, jag fick precis ett samtal från NEXAMARKETS.COM med samma modus operandi som dow500 och alla dess tusen namn. Det visar sig att precis som de andra killarna berättade de samma sak för mig och bjöd in mig till samma kontorsbyggnad. Vet du om de är från samma grupp av bedragare? Jag undersökte sidan och den är väldigt ny. Tack för hjälpen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du skrev, vilken adress har de gett dig för att komma till deras kontor? Själva.

   Hälsningar.

 6. John svar

  God dag
  I mitt fall började jag med 1000 usd, jag gjorde redan det första uttaget på 130 usd, nu vill de investera i en mer aggressiv portfölj för att generera 15% per månad av vinster, investeringen de frågar är 30,000 XNUMX usd.

  Är det bara så att de kan se att om du kan dra ut kommer de att tillåta dig och då kommer du inte att kunna göra det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, de fortsätter att vinna, om du skickade 1.000 130 och tar ut 870 fortsätter de att tjäna 30.000 och med den avkastningen på dina egna pengar tjänar de ditt förtroende, nu ber de dig om mer i uppfunna operationer och om du hamnar i fällan skicka 500 300 USD än nu om du aldrig kommer att se dem igen. Ge de pengarna för förlorade och skicka inte mer. Tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren DowXNUMX eller DOWXNUMX eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

 7. Carlos E. svar

  Hej, jag har älskat att se den här webbplatsen, jag förklarar varför:

  I faktiskt Mexiko, såväl som Talenteca och ibland i OCC, erbjuds ledigheten för "finansiell rådgivare" och namnet på det företag som är utstationerat är FinanCenter, "med en närvaro i många länder och alla de i lagen för att fungera ekonomiskt" , med anställningsadress vid Av Reforma 250 (callcentret); de andra adresserna som kommer att nämna Polanco och Reforma verkar vara mer "det synliga ansiktet", "det vackra ansiktet"; Callcentret ligger i ett fult område och det är en ful och gammal byggnad, men det är för slavarna.

  Granskning i utvärderingar av samma faktiskt, det finns bara två, om FinanCenter, (jag har inte letat efter de andra namnen som den nämner men det verkar som om de är antingen desamma eller att de är väldigt, mycket besläktade, särskilt när det gäller adresser) där ex-rådgivare förklarar lite av vad de gjorde där.

  Om du tror att alla de som svarar dig är de förbannade bedrägeripartnerna, har du mycket fel, de är bara bönder, till dem som erbjuds ett jobb i ett ekonomiskt försäljningscenter och som alla callcenter som är värda sitt salt, arbetsförhållandena är så hemska att omsättningen är mycket hög, så namnen på dem som kallar dem kommer att ständigt förändras, inte för att de ändrar sin identitet utan för att det ständigt finns nya duper som snart upptäcker på vilken dålig arbetsplats de redan har fick sig själva. först att du kan komma ut.

  Jag lämnar länkarna till både vakansen som erbjuds på Indeed och utvärderingarna som arbetsplats_

  https://mx.indeed.com/ver-empleo?cmp=FinanCenter&t=Asesor+financiero&jk=6824a47a1df4e2de&sjdu=Zzi_VW2ygsY1fzh3Ma9ZsE4zIT1NTXCwgFBhdjeTC3NMszSmkeyRmZmAqUZaYKkSX3hCrDLOCwyLJ948zQcy5A&tk=1f27qisshtgfg803&adid=366578128&ad=-6NYlbfkN0C1T50xL3g7Lp0dL2m2DOmUynoLanozm4GfjysiDSQcs5h9Duli6kFk_ycC9wgCAhzNHUaR-ib7mPJmXEtRYksxcJvzfunzzDLAK3QYrW6w0RXM5PQzzmY_Ce2LzITYrCE7P94LE2D7chJMhowKBlhG3XrkWJkXHW1hJ8Uoi1sxuBGROfZk1n0yfN5zGE4tae6JSAUFF2eLbv1FfopTZYqxz-1vaeCEtpsCmnWkk4RhtXPXh4a7W8Q6AByvZD7W65J3ICSPEgujm1lwXXFYC7Ecx0aX6SNyZuf3OmIj-t7UFli8_PPpNg0ZQPr_mTL8AtiUrI9s94FKVQ==&utm_campaign=job_alerts&utm_medium=email&utm_source=jobseeker_emails

  https://mx.indeed.com/cmp/Financenter/reviews?from=acme-wonder

  Och anledningen till att jag har älskat att se den här webbplatsen är att jag var osäker på om jag skulle ansöka om den lediga platsen eller inte.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, utmärkt arbete, tack för din hjälp med att upptäcka dessa brottslingar och deras arbetscenter och de företag som gör det smutsiga arbetet i samarbete med mäklaren, vi vet redan att det är så alla dessa mäklare agerar, de anställer människor i behov för sina callcenter, många gånger utan grundläggande studier med det enda målet att övertyga alla de ringer för att investera och därmed ta sin provision med varje klient som de lägger i mäklaren, de bryr sig inte om att ljuga, fuska eller manipulera och snarare är det mäklaren som tvingar dem att göra det, för om de inte får ett minimalt antal kunder får de sparken.

   hälsningar

 8. Ossiel Morales svar

  God morgon, de kontaktar mig skalle, men de har visat mig information om att de är legitima, till exempel mäklarens licens, adress på avenue paro de la reforma 250, även plats i realtid, jag har fortfarande mina tvivel

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ossiel, jag tvivlar på att adressen är den men tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

 9. Rainier M. svar

  Jag bor i Chile Jag kontaktades av dow300 med samtal från Danmark förmodligen (+4578151711 +4578733266). De uppmuntrar dig att investera hos dem, de visar dig hela deras sida steg för steg, de berättar om den nuvarande marknaden och de förklarar att du kommer att ha en rådgivare. Till viss del är allt de talar till dig övertygande, men under samtalet inser du att du ljugs av vissa detaljer: den accent som de talar med (han sa till mig att det var spanska men hans accent inte var det), mynt med den som fungerar (kroatiska), bakgrundsbruset (det var midnatt i Danmark och många kunde höras prata i telefon som om de var under kontorstid) och naturligtvis bad de mig att överföra minst $ 500 ( till $ 5000) vid den tiden för att börja investera (utan att ha undertecknat någon typ av kontrakt eller ha verifierat min identitet). Jag lade på samtalet och de började ringa mig och skriva på WhatsApp insisterande för att kommunicera med mig igen, jag ignorerade det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rainier, tack för att du kommenterar DOW500, de är SCAMMERS.

   Hälsningar.

 10. rafael hdez svar

  Hittills har jag ett konto i Dow300 och tjänar 159 dollar och jag kunde ta ut det utan problem ...

  ——– FALSK KOMMENTAR FRÅN ARBETARE FÖR MÄKLAREN ——

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, det är klart för oss att du ljuger, Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

 11. Bedrägeri av dow broker svar

  STANDARDER !!! DOW BROKER (det är hans nya namn) SVINSRATTER I Slutet !!
  Jag berättar vad som händer just nu, jag har flera samtal från olika nummer, men jag läste bara en kommentar där följande telefonnummer matchar:
  -> DOW BROKER- <5585262529 (Mexico City)
  De är en grupp bedragare som tydligen arbetar på ett kontor, men du kan höra ljudet av musik, folk skrattar, skriker, en avlopp full av råttor! De sötar ditt öra för att övertyga dig om att investera på aktiemarknaden, vilket enligt vissa företag som just har ökat sin försäljning på flera miljoner dollar och att du bör investera i dollar med vinster upp till 27%.
  Du lyssnar på dem och du tycker att det är sant, de talar vackert till dig, de bjuder in dig TILL TEQUILA !!!

  Efter att jag inte är intresserad ringer de nu ett annat nummer som jag delar så att de är försiktiga. DENNA GUY kallar sig ROBERTO SALAS JR.
  5523577486
  Dess plats enligt detta är i PASEO DE LA REFORMA # 250, han skickade till och med platsen, jag kollade in google maps och det ses inte eller hur man går in i byggnaden, men säkert och jag tror att jag läser att du ber om DOW MÄLKARE och det finns inget sådant företag-

  Tyvärr föll jag i skam och av nyfikenhet samt behov och trovärdighet med att ha mer pengar, jag gjorde vad den bestämda ROBERTO SALAS JR berättade för mig och tyvärr fick han mig att överföra 50 dollar direkt till plattformen som får dig att ladda ner META TRADER 4 (MT4) och de får dig också att registrera personuppgifter på sidan: dowbroker.com

  Men jag märkte att mina $ 50 återspeglas på följande sida: _client.dow500.com
  Och det finns faktiskt 50 dollar där och på MT4 !! Peroooooooo när keskes avloppskille som heter ROBERTO SALAS JR säger till mig att han insisterar på att jag investerar 1500 DOLAREEES !!! Med en keske-vinst på upp till 5 tusen pesos, lade jag på samtalet och hittade den här sidan med bedragare, därför lämnar jag min erfarenhet och jag hoppas att de kan hjälpa mig att veta vad jag ska göra för att få mina 50 dollar från den sidan med råttbedrägerier , eller helt och hållet förlorade jag dem redan.

  Uppmaningen jag gör är att rapportera denna typ av bedragare med vissa myndigheter, sociala medier, etc. För att avsluta den här typen av utpressning, för på egen hand kommer jag att undersöka den sanna platsen för detta förmodade callcenter, och om vi går i en grupp kan vi vända dem med vår rätt att göra anspråk på vad de har stulit från oss. Om du har oro som jag om vi kan göra något, hittade jag några siffror från SIEM, det är där de ska hämta dina finansiella data, eller åtminstone det är vad ROBERT ESE berättade för mig, så att de vet om det är sant och om det är något lagligt som kan göras:
  Om teknisk eller juridisk support angående det mexikanska företagsinformationssystemet är av intresse kan ett e -postmeddelande skickas till [e-postskyddad] eller ring telefonnumret (55) 52296100, anknytningar 33530 och 33526.
  Akta dig för DOW BROKER !!! DOW 500 OCH DOW 300

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej lurad, TACK MEGET FÖR DENNA VIKTIGA INFORMATION, med detta hjälper du många människor. Tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

   hälsningar

 12. Willy svar

  folk försöker mychargeback, du har ingenting att förlora, först trodde jag dem inte men jag kunde få tillbaka mina pengar från bluffen från denna mäklare. Slutligen om jag kunde. De är mycket professionella.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Willy, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 13. alitzel martinez svar

  Hej, de är Dow 300 -bedragare, deras riktiga namn är Activefinace så att de kan hitta det på Facebook, de finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx. Våning 2 och 3
  De har ett annat kontor med en annan mäklare som är dedikerad till bluffklienter med namn Financenter inte investerar faller inte för denna stora bluff bättre undersök var de lägger sina pengar de kommer att berätta att du inte ska tro på kommentarerna eftersom de är säljare och de genererar en kommission av vad de vinner tror inte på denna tjuvkula inga fler offer fyller inte människor som har vunnit med så mycket ansträngning med pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alitzel, STORT TACK FÖR DENNA VIKTIGA INFORMATION, DU ÄR EN HÄRAD PERSON och med detta hjälper du många människor. Tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 14. Alitzel martinez svar

  Hej, de är Dow 300 -bedragare, deras riktiga namn är Activefinace så att de kan hitta det på Facebook, de finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx. Våning 2 och 3
  De har ett annat kontor med en annan mäklare som är dedikerad till bluffklienter som heter Financenter inte investerar faller inte för denna stora bluff bättre undersöker var de lägger sina pengar de kommer att berätta att du inte ska tro på kommentarerna eftersom de är säljare och de genererar en provision av vilken vinst tror inte på denna rånarkula inte fler offer.

  • alitzel martinez svar

   Hej, de är Dow 300 -bedragare, deras riktiga namn är Activefinace så att de kan hitta det på Facebook, de finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx. Våning 2 och 3
   De har ett annat kontor med en annan mäklare som är dedikerad till bluffklienter med namn Financenter inte investerar faller inte för denna stora bluff bättre undersök var de lägger sina pengar de kommer att berätta att du inte ska tro på kommentarerna eftersom de är säljare och de genererar en kommission av vad de vinner tror inte på denna tjuvkula inga fler offer fyller inte människor som har vunnit med så mycket ansträngning med pengar.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Alitzel, STORT TACK FÖR DENNA VIKTIGA INFORMATION, DU ÄR EN HÄRAD PERSON och med detta hjälper du många människor. Tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alitzel, STORT TACK FÖR DENNA VIKTIGA INFORMATION, DU ÄR EN HÄRAD PERSON och med detta hjälper du många människor. Tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 15. Alitzel martinez svar

  Hej, de är Dow 300 -bedragare, deras riktiga namn är Activefinace så att de kan hitta det på Facebook, de finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx. Våning 2 och 3
  De har ett annat kontor med en annan mäklare som är dedikerad till bluffklienter med namn Financenter inte investerar faller inte för denna stora bluff bättre undersök var de lägger sina pengar de kommer att berätta att du inte ska tro på kommentarerna eftersom de är säljare och de genererar en kommission av vilken vinst som inte tror på denna tjuvkula inte fler offer fyller inte med pengar dessa människor som har vunnit med så mycket ansträngning.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alitzel, STORT TACK FÖR DENNA VIKTIGA INFORMATION, DU ÄR EN HÄRAD PERSON och med detta hjälper du många människor. Tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 16. Oscar lopez svar

  Bra att jag lämnar min erfarenhet

  Jag öppnade med företaget i slutet av oktober, flera operationer genomfördes och sanningen var att allt gick bra.

  Av olika skäl sökte jag på internet och hittade den här sidan som skickade mig en varningssignal och jag tog beslutet att ta ut mina pengar förra veckan.

  5 dagar har gått och jag har redan alla mina pengar på mitt konto utan problem, även om jag kommer att göra en översyn av företaget för att validera saker.

  Min erfarenhet är att kanske inte allt på internet är 100% sant, väldigt olika åsikter.
  hälsningar
  ******* FALSK KOMMENTAR, GJORT AV DOW500 ARBETARE ******

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300, men vi vet att du ljuger. Det är uppenbart att Dow500- eller DOW300-mäklaren är en SCAM, all information på deras webbplats är FALSK, de bedrar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 17. Eusebio svar

  Hallå. Jag hade tidigare skrivit i det här forumet och jag vill kommentera att efter att jag återhämtat de 10% som de hade lovat, var jag tvungen att lägga en kommentar till förmån för företaget, pressat av rådgivaren, som läste mina kommentarer och blev kränkt. Efter det fortsatte de att pressa på mig för att investera, eftersom jag inte gjorde det och jag sa till dem att jag ville ta ut mina pengar, de slutade ringa mig, sedan kommunicerade samma rådgivare och efterliknade en annan person, bytte namn för att förmodligen göra en strategi för att kunna ta ut växte kontot och sedan gick en del förlorad och kommunicerades aldrig igen. Jag begärde uttag och de kontaktade mig igen för att enligt dem göra en strategi för att få tillbaka pengarna. Hittills har allt gått förlorat och ingen har kommunicerat. DEFINITIVT ÄR DE SCAMMERS.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eusebio, tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 18. Runasonko alva svar

  Hej, jag är Runasonko Alva igen och för tillfället är allt bra, jag har normal veckaövervakning av mäklaren och jag har till och med fått bra avkastning för den lilla tid som jag har investerat med dem. Det bör noteras att jag inte arbetar eller har någon relation med dem och till och med avslöjar var deras kontor är i Mexiko, så ta det inte på fel sätt om jag säger till dem att de behandlar mig bra och utan problem.
  hälsningar,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Runasonko, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300, men det är inte trovärdigt. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Sarah B svar

   Jag gick till adressen du skrev i de tidigare kommentarerna men som jag sa i en annan kommentar berättar de att det inte finns något företag som heter DOW.

 19. louis castro svar

  De pratade med mig för att börja med beloppet på 250 USD, de första dagarna var de mycket uppmärksamma men sedan slutade de prata med mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 20. Damian Mora Eguiarte svar

  Namn:
  Dow 500
  DowFX
  Nedgradering
  trosbekännelser
  TechInvest
  Simplebull

  Först ringde några tjejer mig för att erbjuda mig tjänsten och de övertygade mig om att investera, sedan fick Miguel "N" och Emma "N" mig att välja rena operationer för att förlora pengar, i mitt fall mer än att handla aktier som vi driver Forex (ja, jag kunde också göra delvisa uttag för att lura mig själv) och "bara" förlorade jag $ 1000 USD, vilket jag naturligtvis inte kunde återställa min positiva rest, som alla säger, de låtsas att de verkar i England men av en slump i bakgrunden hör du bara människor tala på spanska med en accent av CDMX. I mitt fall kontaktade de mig först via whatsapp från 5542344689 (Miguel) och 5582022812 (Emma) och sedan skulle de ringa mig från Storbritanniens nummer.

  I verkligheten verkar det vara ett internationellt nätverk av bedragare på Balkan med en filial i Mexico City, känd som "Credos DOO", som faktiskt är innehavare av bankkonton varifrån de gör insättningar av dina olagliga inkomster från utlandet ... Var mycket försiktig eftersom de har ett nätverk av coaxers som ringer dig för att ge dig demonstrationer av plattformen (MetaTrader) och det är där de hakar dig.

  De får dig till och med att fylla i säkerhetspapper för frågan om penningtvätt, men i själva verket är de ett bedrägeri och det dåliga är att vi redan skickade alla våra uppgifter och IFE till dem.

  För er alla som säger att ni fungerar bra, låt mig berätta så här har vi ALLA börjat, ni fungerar bra ett tag men plötsligt får de er att förlora ALLA era pengar.

  I mitt fall fick jag en förfrågan från SAT efter min första insättning och det var där jag insåg att något var fel, jag var tvungen att klargöra operationen och betala ISR och sedan förlora allt.

  Jag rekommenderar också att du klagar in:
  phpapps.condusef .gob .mx / financial_fraud / shares.php
  och rapportera webbplatserna med plugin:
  chrome.google .com / webstore / detail / suspicious-site-reporter / jknemblkbdhdcpllfgbfekkdciegfboi / relaterat

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Damian, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Ricardo MA svar

    Hej, god eftermiddag, av en slump satte jag också in 1000 dollar, den första månaden tjänade jag 26% men då framstår det alltid som en förlust i mitt saldo. Idag talade rådgivaren, Miguel Caballero, till mig så att jag kunde lägga in mer pengar för att investera i olja, han talade med mig om belopp som jag inte ens har, men jag började misstro insisterandet på att jag ska investera mer. Jag ville få pengarna men han lät mig inte lägga in beloppet. De som talar till mig är +442080683902 och Miguel Caballeros telefonnummer är 5515964155

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Ricardo, ge de pengarna för förlorade och skicka inte mer. Tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
     Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

     hälsningar

     • Daniel Alfaro

      Exakt samma strategi som Ricardo nämner, exakt samma, jag satte 1000usd och jag lyckades återhämta mig i vinster runt 300 usd efter en viss tid som förmodligen hade tillgångar förbättrats, helt plötsligt stängde de all min verksamhet och utan anledning mina pengar också försvann. De är bedragare !!!!! Bra omhändertagande

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Daniel, tack för att du gav information om Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 eller DOW BROKER är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.
      Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
      ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

      hälsningar

 21. Manuel Victor Carrillo Meza svar

  tyvärr gick jag igenom en dålig tid med ett plattformsnamn www .dow mäklare först tog de väl hand om mig efter ingen anslutning jag har 968.21 dll. i cta. och jag vet inte hur man tar bort dem personen som kontaktade mig en viss mr. gomez tels. 5585 05 3260 och 5523 6030 19 andrea acosta telefonnummer 55 2979 9925 svarar inte längre på mig eller meddelanden. inga samtal

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du tillhandahåller denna värdefulla information om eXcentral. Vi vet det eXcentral är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Även enligt kundfeedback från eXcentral använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt. prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor eller andra kontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 22. runasonko svar

  Rådgivaren som öppnade mitt konto heter Ricardo Hernandez Cel. 5523-5774-86 och den som besökte mig senare är Erick Maldonado 554291-6778, förtydliga att det är torn B i huvudstaden Reforma 17: e våningen, det finns en reception och du meddelar själv att passera med dem.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Runasonko, tack för att du anger informationen,Vi är glada att du ger oss adressen till dina kontor så att SCAMMED kan kräva sina pengar därTack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Sara B svar

   När du går till byggnaden berättar de att det inte finns något företag som heter Dow500 eller något annat sådant företag.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Sara, tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

    • Sarah B svar

     Jag har olika nummer som de ringde mig till, jag vet inte hur de fick mina uppgifter, de ringde mig bara mycket envis.

     Detta är numren på dem som ringde mig:
     9951080014
     5511857578
     5533250509

     Rådgivarens namn är:
     Inledning Alejandro Castillo
     Antonio Guzman som talade med mig för att öppna verksamheten
     Cynthia Zamora från Risks

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Sara, tack så mycket för att du gav mer information om dem och för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

 23. runasonko svar

  Hallå
  Jag började arbeta med dem för ungefär en månad sedan och hittills är allt bra, jag vet inte om de under den korta tiden jag har varit med dem inte ens har insisterat på att öka min investering men jag letar redan efter hur att ta ut mina pengar från MT4. Dess kontor i Mexiko ligger i Capital Reforma -byggnaden, Piso 17, som är under renovering 250 i rondellen La Palma.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Runasonko, Vi är glada att du ger oss adressen till dina kontor så att SCAMMED kan kräva sina pengar därTack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 24. Omar estrada svar

  Hej, jag heter OMAR, jag är från Colombia, jag var också ett offer för Dow500 -trick.
  Ursprungligen kontaktades jag av en man vid namn Alfredo, mycket formell, men mycket insisterande på att jag skulle investera i verksamheten, han garanterade mig minst 10% av vinsten och fick börja med en investering på minst 1000 USD.
  Den första som verkade konstig för mig var att den första överföringen gjordes till ett företag som heter CREDOS, från vad jag fick reda på efter överföringen av pengarna rapporterade de inte det tidigare.
  Ändå började jag utföra operationer med dem, de tilldelade mig en rådgivare vid namn Andrea Costa, som också var väldigt formell och varje dag kommunicerade hon per telefon för att utföra operationerna, efter ett tag bytte de min rådgivare till andra kvinnor som heter Emma De Leon, som också var väldigt formell. Och för närvarande med operationerna allt mycket bra, väldigt disciplinerat och dagligen pratade vi och genomförde operationer.

  Under den första månaden lyckades jag få 100 USD i vinst och ta ut dem utan problem, under den följande månaden började de be mig att investera mer pengar, byta portfölj och sluta handla valutor och flytta till aktier i företag och med vilka de lovade mig högre avkastning, jag sa till dem att jag inte hade någon möjlighet att göra det ännu, att de skulle ge mig lite tid att göra det. fortsätta med valutaväxling, och under de följande månaderna dras inte de uppnådda vinsterna för att försöka att rörelsekapitalet ökade, på detta sätt lyckades jag nå 1300 USD, men de började insistera på att jag investerade mer pengar, vilket jag gjorde inte gå med på och som ursäkter sa jag till dem att jag inte hade någon möjlighet att göra det.

  Vid en viss tidpunkt började jag märka en förändring i sättet att råda mig själv att utföra operationer, varje dag var det fler transaktioner och med större skillnader mellan handelsvärdet och toppvinsten, vilket gör att risken för fel i transaktionen är högre. Inom de transaktioner som genomfördes började vissa generera negativa värden, vilket äventyrade mitt kapital, jag förstod strategin när någon ringde mig som påstod att hon var från kvalitetsavdelningen och nästan krävde att jag måste göra en minsta investering på 1500 USD, Eftersom mitt kapital var mycket komprometterat och jag var tvungen att stödja verksamheten med mer pengar, att om jag inte gjorde det snart skulle systemet automatiskt stänga den väntande verksamheten och jag skulle förlora kapitalet. Vid det datumet var mitt totala kapital på kontot 1350 USD och det åtagande kapitalet var 960 USD, jag hade redan tvivel om vad som hände, men jag tog en risk och investerade 150 USD mer för att se vad som hände, men de fortsatte med insisterar på att han ska investera mer pengar, minst 1500 USD, vilket han inte accepterade.
  Två dagar senare, på mitt konto, var det en första minskning av ett ungefärligt värde på 600 USD, så snart jag insåg det ringde jag konsulten Emma, ​​och jag motiverar denna minskning med att det var en automatisk operation som system som genomfördes för att säkerställa att kapitalet som stödde de operationer som väntar på att stänga, lovade de att hjälpa mig men att jag var tvungen att göra mer investeringar, att ja jag gjorde en investering på 1500 USD de gav mig en bonus på 500 USD, som jag svarade att jag inte hade pengar att göra det, två dagar senare försvann allt kapital. Sedan det datumet har ingen kontaktat mig, DOW500 -kontot är fortfarande aktivt.

  Jag berättar allt detta för att det i hela historien finns flera åtgärder som kan sammanfalla med andra fall och bekräftar att de är strategier för den gruppen bedragare.

  Vänliga hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Omar, vet du varifrån företaget du nämner kommer, vilket land är CREDOS från? tack för att du delar din upplevelse med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Ricardo A. svar

    Enligt vad jag såg av kontoutdraget kallas företaget CFG credos. Det är i Kroatien. Och från vad vid den tiden rådgivaren han hade (Miguel Caballero) sa att han bodde där på uppdrag av Dow 500 -företaget

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Tack så mycket Ricardo, vi får se vad det handlar om.

     Hälsningar.

 25. Louis Rodrigo svar

  Var mycket försiktig med denna mäklare, de heter för närvarande Dow300, de bytte namn, men sajten är densamma, du kan bekräfta det:

  dow300 .com /
  dow500 .com /

  De har letat efter mig, de insisterar på att jag sätter in pengar hos dem, jag gick med på att öppna ett konto men jag tänker inte sätta in ens en halv slant. Förutom inkonsekvensen med webbplatsen försökte jag få så mycket som möjligt, eftersom jag berättade för dem att utan bevis på att de var reglerade tänkte jag inte investera med dem och jag upptäckte följande:

  1. Flickan som kontaktade mig hävdar att hon heter Sara Alexandra Porter, hon gav mig till och med sitt CRD -nummer (6024437). Faktum är att det vid validering av denna licens i Finra visar sig att det finns ... i Michigan, USD. När jag sökte efter henne på sociala nätverk hittade jag hennes profil på LinkedIn, och i själva verket motsvarade licensen som de hade gett mig denna person, som aldrig har arbetat i Mexiko (länk bifogad till hennes profil linkedin .com / in / alexandraclark /) och absolut inte har det inget att göra med Dow300. Detta är helt klart inte personen som kontaktade mig.

  2. De berättade att de stöds av plus500, när de bad om bevis på de förordningar de har, slutade de med att ge mig ett licensnummer som tillhör BELFX Limited (000127/28, det kan valideras på den officiella IFSC -webbplatsen) , en mäklare jag kontaktade, som påstår sig inte ha något att göra med Dow300.

  3. De erbjuder attraktiv avkastning, de berättade för mig om upp till 23% per månad plus en välkomstbonus; De med investeringserfarenhet bör veta att denna typ av avkastning är utopisk, inte låta sig luras av de lögner som dessa bedragare säljer som drömmar. Validera alltid med alla nödvändiga medel för att mäklaren för ditt intresse har regler och ett gott rykte.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 26. Fernando svar

  Jag var ett offer för DowFx, jag rekryterades av en viss Irving Saldaña, han var mycket envis och övertygade mig slutligen, jag började med 1000 USD, min rådgivare heter Andrea och hon pratade med mig från Belgrad, även om mobiltelefonen var från London, och den första månaden gav han mig en vinst på 11.4%, och jag drog tillbaka det och blev upphetsad, jag injicerade det 2000 USD för att ha totalt 3000 USD, när de varnade mig för att vara försiktig, kom jag över detta forum, och sa genast till Andrea att jag ville ta ut pengarna och Eftersom vi hade öppna operationer sa han inga problem, men att vi var tvungna att motverka och han gick till en högre volym och på en vecka försvann ALLA mina pengar, anledningen till att de försvann gav mig är att jag behövde mer ekonomiskt stöd, och att kontot om du satte in MER !!. Jag vägrade att sätta in mer och förlorade ALLT. 3000 dollar. Det modet. Santiago Maldonado ringde mig fortfarande för att övertyga mig om att det skulle vara nödvändigt att lägga in mer pengar för att återhämta mig. Men då ville jag inte längre lägga bra pengar på dåliga pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Det är klart att mäklaren Dow500 är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 27. Tony svar

  Hallå där! Tyvärr föll jag för några dagar sedan, jag hittade ett annat forum där man sa mäklarens underverk och hur jag inte kände branschen särskilt mycket eftersom jag bestämde mig för att investera. Pengarna stannade bara på kontot men har inte investerats ännu, så för några minuter sedan försökte jag få ut dem och de skickade bara ett mejl till mig "behandlar förfrågan", det tar några timmar av det men det känns definitivt väldigt misstänksam. Så medan jag funderade på alternativ tänkte jag på "vad händer om jag köper aktier och sedan överför dem till en betrodd mäklare?". Vad tror du? Kan jag överföra aktier om jag skulle hitta en pålitlig mäklare? Detta är likvärdigheten för mina pengar och jag är inte utsatt för lång dow500.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tony, Dow 500 har otaliga klagomål från investerare, för att vara en SCAM, för att INTE ÅTERKOMMA PENGAR, för att vara en OREGULERAD MÄKLARE eller med en reglering som är värdelös och för att den lurar sina kunder. Dessa mäklare som lurar människor accepterar inte aktier, bara pengar, om du vill köpa aktier köper du dem i din bank och på så sätt är de säkra.
   Normalt säger den här typen av mäklare till en av sina arbetare (som du) att skriva den udda positiva kommentaren för att städa upp sin dystra image.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 28. CESAR RODRIGUEZ VILLEDA svar

  Låt dig inte luras DE ÄR EN BALL AV SCAMMERS: ALEJANDRO LEON, GERARDO RAMIREZ, EDAGAR NAVA, SANTIAGO MALDONADO. DE ÄR EN BOLL AV RATERISKA LJUGARE. Om de fortfarande är i tid, INVESTERA INTE

 29. USA svar

  Hej,

  Jag arbetar med det här företaget och jag har inte haft några problem, jag har en chef som dagligen ringer mig till jobbet och fram till nu har jag inte haft problem.
  Vi har gjort uttag av kapital och uttag av vinsttransaktioner och hittills har jag inte haft några problem.

  tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Amerika, Dow 500 har otaliga klagomål från investerare, för att vara en SCAM, för att INTE ÅTERKOMMA PENGAR, för att vara en OREGULERAD MÄKLARE eller med en reglering som är värdelös och för att den lurar sina kunder.
   Normalt säger den här typen av mäklare till en av sina arbetare (som du) att skriva den udda positiva kommentaren för att städa upp sin dystra image.

   Hälsningar.

   • USA svar

    Hej,

    Din kommentar gör mig väldigt ont.Jag är investerare och arbetar inom konsultområdet. Jag är inte anställd hos denna mäklare. Jag lämnar dig min linkedin .com / in / america-marin-7979a17 så att du kan verifiera att jag inte arbetar med detta företag.

    Jag konsulterade din sida och jag trodde att det skulle vara allvarligt men låt mig bli besviken när jag läste din kommentar.

    hälsningar

 30. Zyanya svar

  Hallå. Jag arbetade i det här företaget och ringde också. Så snart jag fick reda på att det var en bluff, bestämde jag mig för att säga upp mitt jobb. När de ger dig jobbet sänker de månen och stjärnorna, de berättar att du kommer att tjäna mycket pengar och de ber dig inte ens om erfarenhet. Jag höll fast vid det jobbet eftersom även om det var mycket press och utnyttjande så säljer de oss hela tiden tanken att det här jobbet inte är för alla och att om det var lätt skulle alla ha en Lamborghini. Jag är väldigt ledsen att veta att jag också bidrog till denna stöld. Jag vet att jag inte kan göra någonting ensam, men jag skulle vilja ge den information jag har om detta skalföretag (plats, driftsätt, etc.) till motsvarande myndigheter för att göra rättvisa. Detta är min e -post om det finns något som kan göras. [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Zyanya, du kan publicera all information här, vi är glada över att få den så att vi kan avslöja platsen och namnen på cheferna för dessa kontor och att lurade investerare kan gå till polisen och rapportera dessa bedragare.
   Om du vill kan du informera oss anonymt så publicerar vi det så att det inte händer igen i framtiden.

   Hälsningar.

 31. MATT svar

  Hej, i en månad har Carlos García Hernández ringt mig från den här telefonen
  +52 55 8574 69 36 och din mobiltelefon +525520470287. Jag var på väg att investera just nu de 1,000 XNUMX enheter som de frågade mig, tack vare detta forum gjorde jag inte det.
  Jag bad om ett kontrakt innan de debiterade mitt Bancomer -kreditkort. Han sa till mig att tills de hade pengarna skulle de skicka kontraktet till mig.
  INE bad mig om en kopia av mitt kreditkort, adressbevis och ett kontoutdrag från min bank och skicka det till det här e -postmeddelandet: [e-postskyddad]
  I och med att jag sa till honom, skicka mig din INE för att se vem jag pratar med, jag har inspelat konversationerna, han berättade för mig att han hade lämnat det i receptionen på sitt kontor, jag sa till honom sedan gå för det och nu ska vi ringa. Tack och lov gick jag in på detta forum och såg alla kommentarer om DowFX, och jag föll inte, just nu kommer jag att blockera numret på denna bedragare.
  Tack!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej MAT, vi är mycket nöjda med din kommentar, det motiverar oss att fortsätta arbeta för att upptäcka dessa mäklare som Dow500 som bluffar folk.

   Hälsningar.

 32. carlos svar

  Jag såg just dina kommentarer hur bra jag bestämde mig för att undersöka dem innan jag gjorde mer insättningar från vad jag ser jag har bara tappat 200 dollar de är riktigt bra på att hantera försiktiga

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, jag är glad att du har tagit dig tid att undersöka lite, du gör oss glada vår dag, dina kommentarer ger oss styrka att fortsätta i kampen mot dessa bedragare.

   Hälsningar.

 33. Mayte svar

  Hallå

  Av en ren slump kallar de sig inte också dowfx eftersom jag läser deras kommentarer och det är samma sak. De bad mig $ 1,000 och jag satte in 500.

  När jag går in på webbplatsen ser jag dow500 men i beskrivningen av företaget står det Dowfx.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mayte, vi rekommenderar att du läser vår recension på Dow500: (de är desamma som Dowfx)

   https://brokersrecomendados.com/dow500-comentarios/

   Avbryt verksamheten, gör skärmdumpar av ditt saldo och säg att de inte ska fungera mer via e -post till alla avdelningar hos mäklaren. Det är samma hund men med en annan krage, tack för informationen, vi kommer att uppdatera recensionen.

   hälsningar

 34. Raphael Ramos svar

  Jag har arbetat med dem i 4 månader, ibland om det finns svårigheter på grund av pension men allt går bra har jag en högre prestanda än en bank och en person som stöder mig eftersom jag inte vet så mycket om ämnet bara att de övertygade mig efter flera samtal.

  ——– FALSK KOMMENTAR FRÅN ARBETARE FÖR MÄKLAREN ——

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500 eller DOW300. Det är klart att mäklaren Dow500 eller DOW300 är en SCAM, all data på deras webbplats är FALSK, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 35. Rosa Lin. svar

  Hej god eftermiddag
  Jag vill dela med mig lite av den erfarenhet jag har, jag har jobbat med dem i lite mer än en och en halv månad och nu när jag läste detta för att jag har lite mer samvete säger min rådgivare alltid till mig att det är bra att ha mer pengar.
  Nu har jag arbetat för andra plattformar och det här är vad jag ser i brist är deras pappersavdelning, eftersom det tar 3 eller till och med 4 dagar att kunna arbeta
  Och en sista fråga: är det obligatoriskt att samarbeta med en rådgivare? kan du inte bara jobba ensam?
  Tack och jag väntar på dina svar för att inte bero på mäklaren

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rosa, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 (Var mycket försiktig, den här mäklaren är en bluff). Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 36. Hilary Dom svar

  Någon plattform där jag kan investera i guld?

 37. Patricio ayala svar

  God dag. Jag har arbetat med dem i ungefär 3 månader. Min rådgivare kommunicerar med mig varje dag och vi utför operationer inom plattformen, och även om uttag tar ett tag att komma fram visas de alltid på mina bankkonton. Jag rekommenderar det även om du måste ha tålamod.

 38. Alfonso svar

  Jag har en månad att investera med detta företag, om en vinst på 1% återspeglades i mitt konto bara att det tog 12 vecka att ta ut det, hoppas jag att det kommer att ta mindre tid för nästa uttag.

 39. Roger Benitez svar

  Någon mäklare som du rekommenderar mig där jag kan tjäna mycket pengar?

 40. Jose svar

  Det är därför det är bra att undersöka och veta om plattformarna så att du senare inte skriker.

 41. Miguel svar

  God morgon, det är ett bedrägeri, min erfarenhet av borkeren dow500.com har varit ganska dålig, jag har tappat 13,000 XNUMX usd och jag anser att det är bedrägligt, eftersom de inte låter dig ta ut pengar är deras investeringsstrategi dålig eftersom de låt dig bara stänga de operationer som vinner och de som förlorar blir större tills du förlorar hela kontot. så de ska inte samarbeta med denna mäklare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om Dow500 och förhindrat framtida bedrägerier eller bedrägerier, som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och det har visat sig vara mycket effektivt.:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar och tur!

 42. Luis Rosas Rayon svar

  God morgon, efter att ha följt mina tidigare kommentarer, kan jag berätta att hur dessa människor fungerar är totalt bedrägligt, invester inte dina pengar här eftersom det kommer att vara samma sak som att förlora det, de som skriver positiva saker beror på att en av två, eller De har inte försökt få sina pengar än eller de är en del av samma företag, de är robotar, var försiktig, det hände mig och jag vill inte att det ska hända någon annan.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, du har helt rätt, de flesta som kommenterar positivt på många av mäklarna är från samma företag.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du skrev, ja, de är desamma.

   Hälsningar.

 43. Anonym svar

  Hej, vilken server använder dow500, när de anger sina mt4 -konton med dem på mobilen måste de ange namnet på servern, skriv till mig det för att kunna göra en undersökning

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, du måste bara öppna ett konto och jag förstår att de kommer att förse dig med all data för att ladda ner MT4.

   Hälsningar.

  • Ruben Mejia svar

   Tro inte på den här stora bluffen, om de låter dig dra tillbaka är det för att de redan har gjort en djup undersökning, de vet redan vad du gör, vilken typ av företag du har, din sociala status, etc., de tjänar till och med ditt förtroende. så mycket att veta hur mycket pengar du har på banken, då vet de redan att om de låter dig ta ut det är det därför de kan pressa dig mer pengar i framtiden. Dow 300, dess riktiga namn är Active Finance är en total bluff.
   Människor, jag är ärlig, dina pengar kommer aldrig att återvinnas, men om du vill få dessa människor att betala har jag en chockgrupp som redan har personal inom detta kontor, vi väntar bara på att fler drabbade människor ska träffas för att gå gör det på ett stort sätt. Se om CDMx-regeringen börjar utreda detta bedrägliga företag, jag delar Facebook med lokaliserade personer.
   Cosmo JF, Cristian Vargas, Itzel Mendoza, Criss Valencia, Luis García, Alondra Servin, Cristina Kikis, Ana Sausede Pinedo Sánchez, Emmer Nolasco.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Rubén, din information är bra, med detta hjälper du många människor. Tack för att du delar din erfarenhet med Dow500 eller DOW300. Det är uppenbart att Dow500- eller DOW300- eller DOW BROKER-mäklaren är en SCAM, all information på deras webbplats är FALSK, de bedrar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
    Om du vill göra anspråk på dina pengar kan du besöka dem på adressen där reklamfilmerna som finns i Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx ringer. Våning 2 och 3 (se adress här)
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Om du vill läsa deras recension och kommentarer klicka HÄR

    hälsningar

 44. Eusebio svar

  Hallå. För 15 dagar sedan ringde de mig och övertalade mig att investera tusen dll. Fram till idag ringer de mig från måndag till fredag, men de börjar pressa mig att investera mer pengar; Eftersom jag inte vet om ämnet, har jag inte gjort det och för att jag inte har förtroende, nu när jag ser kommentarerna, inser jag situationen. Personen som pratar med mig varje dag, han heter Santiago Maldonado, han säger att han är i London, men du kan höra många prata där och göra detsamma. Personen som kontaktade mig var en viss Berenice.

  • Eusebio svar

   Hallå. För närvarande har jag kunnat återställa vinsterna. De 10% som de hade lovat mig, allt har gått bra, personen som är min rådgivare har gett mig all hjälp att göra det. Jag tycker att företaget är bra och vad jag ser har alla blivit misstrodd av investeringstrycket, men jag förstår att det är deras jobb, att människor investerar mer så att det är ett produktivt företag och kan generera mer vinster. Ju mer du investerar desto mer tjänar du.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eusebio, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Vi tror inte att det är mycket tillförlitligt, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar eller vill investera med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Vet du dess verkliga plats? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Hjälp till att undvika fler bedrägerier.

   hälsningar

 45. Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

  Hej Adolfo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

  Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

  hälsningar

 46. Emilio gonzalez svar

  FALL INTE MED DENNA SCAMMERS.
  DE VILLE BARA ATT DU MÅLER MER KAPITAL OCH MER KAPITAL, OCH DU KAN ALDRIG TITTA TILL, FÖR ATT DE BÖRJAR DIG ATT Tala om för dig att ditt konto är i riskzonen och du behöver sätta in mer pengar, DET ÄR OPERANDI -MODUS.
  Jag lämnar de påstådda namnen
  ARMANDO GALLARDO (HANDELSER)
  IRVING (FÖRSTA KONTAKTEN)
  ADRIANA GARCIA (AV DEN ANVÄNDA AVDELNINGEN FÖR FINANSIERING)
  DAVID SANDOVAL (EN ANNAN ALLEGED TRADER)
  MAURICIO RESTREPO (AV DEN BESKRIVDA AVDELNINGEN AV RISKER)

  NÄSTAN ALLA RINGAR FRÅN UK -SIFFER OCH SÄGER ALLTID ATT DE ÄR DÄR.

  JAG HAR BEVIS SAMTAL, SKÄRMBILDER, MEDDELANDEN, ETC. OM de vill att vi ska göra någonting mot dem, kontakta mig för att se vad som kan göras
  MAIL: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Tack så mycket för dina kommentarer om Dow500 Emilio, vi har också svarat på din tidigare kommentar.

   hälsningar

 47. Emilio gonzalez svar

  Jag har tappat alla mina pengar, faller inte, dina så kallade rådgivare allt de gör är att förlora mer pengar, först behandlar de dig väl de tjänar ditt förtroende så att du "investerar mer pengar", de lägger verksamheten utan någon riskhantering , och sedan berättar de om den avsedda avdelningen för riskupptäckt där de berättar att för att ditt konto inte ska gå förlorat måste du tillföra mer kapital, det är arbetssättet. FALL INTE, VAR FÖRSIKTIG.
  För att göra ett uttag tog det mig mer än 20 dagar och de sa bara till mig att det var på grund av min bank, jag ringde och ringde och skickade e -postmeddelanden, jag insisterade på min "rådgivare" och han sa alltid att han var upptagen men att han försökte hjälpa mig med finansavdelningen, till slut när jag sa till honom att jag hade mer pengar att investera, fick han magiskt slut och ringde mig samma eftermiddag. Till slut försökte jag göra ett nytt tillbakadragande och jag kunde aldrig eftersom de sa till mig att på grund av pandemin arbetade de inte med hela sin personal och att även de internationella överföringarna tog tid och rena och långa förevändningar.
  Efter detta gick den förmodade rådgivaren in i verksamhet inom majs, vete, silver etc. och mitt konto gick förlorat med allt mitt kapital, rådgivaren försvann och ringde mig efter en tid och berättade att för att återställa en del av det förlorade måste jag göra en ny insättning, och de skulle ge mig en bonus till, (och i princip detta är inte sant eftersom vi skulle starta ett nytt konto).
  En annan sak som jag insåg är att enligt vad de säger till dig att de är i Europa, i Serbien eller reser,
  FALL INTE !!!!!! Jag lämnar namn och telefonnummer
  ARMANDO GALLARDO (ALLEGED TRADER) - 5542344689
  IRVING (den som kontaktade mig första gången) - 5518691593
  ALLMÄNNA TELEFONER: 442080893374, 442080894233, 442080895714, 442080897721, 442080899328
  ADRIANA GARCIA FRÅN FINANSIELLA AVDELNINGEN

  Jag ser många bedrägliga på det här sättet, jag lämnar min post till dem och ser om vi kan göra något tillsammans, [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Emilio, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Emilio, tack för att du skickade och delade informationen om Dow500, våra användare tackar dig mycket. Kontaktnumren kommer ibland från andra mäklare där du har registrerat dig online i någon form av marknadsföringskampanj eller med annonser på instagram eller facebook etc.

     Hälsningar.

 48. ADOLFO ROLDAN svar

  Hej, jag är från Colombia, de ringde mig från ett företag som heter kommersiellt DOW TRADE, som senare säger att de heter DOW 500, väldigt formella och spenderar sin tid förment att investera i aktie- och valutamarknaden. Faktum är att varje dag ringer en mycket formell rådgivare dig, med enorm vänlighet. Efter att jag investerat 1000 dollar, vilket var det minsta som du kunde komma in i, berättar de från början att vi kommer att arbeta klokt så att vi kan ta ut 100 USD på några dagar ... .. De börjar ringa dig varje dag och berätta hur du handlar MT4-plattformen. Några dagar senare tjänar du 10% och de säger att du ska få de 10% så att du kan njuta av dem i vad du vill, och du kan se att det är ett utmärkt och lönsamt företag ... efter den pensionen blir rådgivaren mer kommersiellt aggressiv och han börjar säga till en att vi måste börja investera mer, att de 1000 är lite pengar och att som jag redan såg att det ger mycket god lönsamhet måste vi investera, sanningen är om han hade pengar att investera men han ville först undersökte företaget väl, eftersom de 15 dagarna gav mig att undersöka på Internet och jag började se kommentarer från människor att samma sak hände dem och att de hade blivit lurade av dem, då varnade sanningen mig och jag gjorde vill inte investera mer, eftersom de dagliga konversationerna hade för mycket press för att investera Men jag tog strömmen och jag lyckades uthärda mer än en månad utan att investera, redan av de 1000 dollar som jag hade investerat hade jag redan på mitt konto något mer än 1400 dig på en månad, men jag hade fortfarande för mycket des förtroende att fortsätta investera på grund av det tryck jag hade från dem, det är inte något normalt. Rådgivaren som ringde mig var en man som heter eller heter ARMANDO GALLARDO, han ringde mig från serbiska, men med en mexikansk accent började han behandla mig dåligt och sa till mig att han inte ville fortsätta hjälpa mig att han skulle gå att prata med företaget för att sanningen var att jag var trött på mig, att jag inte investerade och jag kastade telefonen. Två dagar senare sa en annan bedragare som heter ALEJANDRO LEON, också mexikansk och även på serbiska, att han var chef för Armando Gallardo, och att han från det ögonblicket skulle ta hand om min investering, att han skulle be om ursäkt för besvär som hade hänt, och jag undrar vad anledningen hade varit, svarade jag att jag inte ville investera mer pengar att jag bara ville investera de 2 dollar och att jag inte skulle investera mer, att om det kunde vara så, sa han till mig, och det men sade också till mig att avregistrera mig från plattformen och få tillbaka pengarna. Han berättade för mig att det inte var något problem att han fortsatte med investeringen och att om han senare såg att verksamheten var bra, för jag själv var ansvarig för att investera mer ... han ringde mig varje dag, mycket formell, uppmärksam ... precis som jag började Den andra rådgivaren, 8 dagar gick och han började pressa mig igen att jag skulle investera, att jag var tvungen att komma ut ur min komfortzon, att detta var ett företag och att alla skulle vinna , Jag betonade att jag inte skulle investera mer och han började ringa mig Redan 2 eller 3 gånger i veckan, han visade redan apati med mig, och mitt konto är 1.900 1 dollar och cirka XNUMX och en halv månad hade gått , sanningen var att det var för bra och för konstigt. Förra gången den mannen ringde till mig sa han till mig att vi skulle göra några investeringar i platina och i valutor som skulle ge bra resultat, för han ringde mig aldrig igen och mitt konto förblev 53 dollar, en förlust på 1.847 dollar på två dagar. 1 vecka har gått, det finns ingen att kontakta, ingen ringde mig igen, jag går in på mitt konto för att ta ut mina pengar, han säger till mig att de är i process, och ingen svarar någonsin, jag går tillbaka och anger kontot och Jag har inte kunnat ta ut åtminstone de 53 dollar som jag hade kvar, det finns ingen att prata med, ingen svarar, kontoren som säger att de är i Mexiko, ingen svarar, jag skickade en vän som bor i Mexico City att kontrollera kontoret och det finns inte. de är en bluff. Tack och lov var jag inte ambitiös och jag investerade inte mer.

  • Emilio gonzalez svar

   VÄNNE NÅGOT LIKT HÄNDT FÖR MIG, I BÖRJAN RINGAR de dig och kallar på dig att investera mer och efter att du inte vill bli aggressiv.
   OGSÅ TILL MIG ÄR DEN BESKRIVDA "HANDLAREN ELLER RÅDGIVAREN" SAMMA ARMANDO GALLARDO, DE BERÄTTER ATT DE ÄR I SERBIEN OCH JAG VET INTE HUR MYCKET, MEN JAG TÄNKER ATT DE ÄR I MEXIKO.
   Jag ser fler kommentarer och det verkar vara samma situation och samma "rådgivare", jag hoppas att vi kan träffas och göra något mot dem.
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Adolfo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 49. Luis Rosas Rayon svar

  Hej Enrique, hur mycket har du investerat för att generera dessa vinster?

 50. Luis Rosas Rayon svar

  God morgon kolleger, jag hade redan publicerat en kommentar i början av denna månad och klagade över Dow 500-företaget, och i uppföljningen av det delar jag med mig att min rådgivare Armando Gallardo igår kontaktade mig för att stödja mig med en bonus och lite efter lite för att återställa det förlorade, vilket uppmuntrade mig att lita på min rådgivare, jag kommer att hålla dig uppdaterad så att vi investerar våra pengar på bästa sätt.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Det verkliga problemet är när det gäller att ta ut pengarna, vi rekommenderar att du inte accepterar bonusar.

   hälsningar

 51. OSCAR svar

  Olyckligtvis har jag inte fått tillbaka mina pengar. De får dig att investera genom rädsla som är att säga att de säger till dig att kontot har problem som mer kapital behöver för att stödja verksamheten, de är några mobbande människor tyvärr, jag tror att det verkligen är riktigt . JAG LÄMNER DIG UPPGIFTERNA FÖR Människorna som tjänade mig. FALL INTE FÖR DENNA BLUFF.

  ARMANDO GALLARDO: 5542344686
  DAVID JIMENEZ: 5544200372
  DIEGO: 5518691593
  MAIL: [e-postskyddad] ; [e-postskyddad]

  Jag känner mig verkligen dum för att tro eftersom vi alla vill förbättra vår ekonomi, men det är sorgligt att inse att det finns människor som vill ta allt de kan, oavsett priset.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Vad är förhållandet mellan Dow500 och Tradesfinancial? Har du Tradefinancial -webbplatsen? Vi kunde inte hitta den. Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Emilio gonzalez svar

   VÄNNE NÅGOT LIKT HÄNDT FÖR MIG, I BÖRJAN RINGAR de dig och kallar på dig att investera mer och efter att du inte vill bli aggressiv.
   OGSÅ TILL MIG ÄR DEN BESKRIVDA "HANDLAREN ELLER RÅDGIVAREN" SAMMA ARMANDO GALLARDO, DE BERÄTTER ATT DE ÄR I SERBIEN OCH JAG VET INTE HUR MYCKET, MEN JAG TÄNKER ATT DE ÄR I MEXIKO.
   Jag ser fler kommentarer och det verkar vara samma situation och samma "rådgivare", jag hoppas att vi kan träffas och göra något mot dem.
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

 52. Luis Rosas Rayon svar

  God morgon, jag kommer att dela med mig av min erfarenhet, jag har arbetat med dem i 6 månader i början allt började bra tills de i ett samtal sa till mig att mitt konto kunde stänga verksamheten och att jag behövde investera mer, nu hade jag 7 tusen usd investerade, då jag De slutade ringa och jag kunde inte kontakta dem, kort sagt jag är lögnare och tjänstemän, slösa inte bort dina pengar som jag.
  Här är några namn på de personer som deltog i mig Andrea från avdelningen för efterlevnad, Armando Gallardo tel. 5542344689 Mauricio Restrepo 5571649689 och numret på hans kontor antar jag 442080894233

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera hos detta företag. För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Dow500 låter riktigt dåligt.

   hälsningar

  • Emilio gonzalez svar

   DET HÄNDADE FÖR MIG, MEN DET ENDA SOM DE KOMMER ATT BÖRJA DIG ÄR ATT FÖR ATT "ÅTERSTÄLLA" DITT KONTO, INVESTERAR DU MER OCH ATT DE KOMMER ATT HÄNDA TILL EN NY RÅDGIVARE FÖR ATT RESTRUKTURERA KONTONET, I MIN UPPLEVELSE, DU INTE LÄNGRE GE DEM PENGAR.
   Jag ser fler kommentarer och det verkar vara samma situation och samma "rådgivare", jag hoppas att vi kan träffas och göra något mot dem.
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

   • CESAR RODRIGUEZ VILLEDA svar

    EMILIO BRA EFTERMIDDAG, ÄR DET ETT SÄTT ATT KONTAKTA DIG?

 53. Areli svar

  Jag förstår inte hur de fick mitt telefonnummer, de bad mig om min e -post för att skicka mig information och deras e -post identifierades av gmail som skräppost, därifrån blir det noll tillförlitligt, men jag är orolig för att min telefon och data (eftersom de visste mitt namn) finns där ute med dessa bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Areli, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 54. Ruster svar

  Hej alla, tack vare det här forumet kunde jag undersöka och ta reda på den stora lögnen Dow500 eller Dowtrade, för några dagar sedan pratade de med mig och de insisterade starkt på att jag investerade så mycket att de nådde poängen att berätta att de arbetade för Plus500, en plattform som har sin Reglerad mäklare men de sa till mig att dow500 var för dem som börjar att om jag kom in i plus500 skulle jag inte veta hur jag skulle investera själv ... Jag kontaktade PLUS500 och frågade om jag hade relationer med dow500 eller dowtrade och de sa nej. Var försiktig om du verkligen vill investera, undersöka och lära dig att använda de verktyg som redan finns på Internet, till exempel kurser eller demo-konton, de kanske inte lurar dig men de är orättvisa och ljuger mycket så att du ger dem dina pengar, i slutändan den person som Diego deltog i mig med namn han var inte upprörd eller oförskämd men han visste inte vad han skulle säga när jag visade honom fångsten av plus500 e-postmeddelanden där de tydligt distanserade sig från någon annan mäklare här. din erfarenhet. Jag har skärmdumpar eller konversationer om någon tvivlar eller vill fråga mig något, skicka ett mejl [e-postskyddad]
  Nummer: 5583004291, 5585265829 och 5541708120
  PS: Jag tror att de har ett forum där det bara finns goda kommentarer från finanshuset för bara i ett forum hittade jag positiva saker, de andra inte ... försiktiga de är väldigt djärva, insisterande och lögnare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ruster, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Det är verkligen löjligt att de har nämnt för dig att de arbetar med Plus500, även om mäklare av denna typ inte har några problem med att ljuga på detta sätt, var mycket försiktig.

   hälsningar

  • Emilio gonzalez svar

   VÄNNE NÅGOT LIKT HÄNDT FÖR MIG, I BÖRJAN RINGAR de dig och kallar på dig att investera mer och efter att du inte vill bli aggressiv.
   OGSÅ TILL MIG ÄR DEN BESKRIVDA "HANDLAREN ELLER RÅDGIVAREN" SAMMA ARMANDO GALLARDO, DE BERÄTTER ATT DE ÄR I SERBIEN OCH JAG VET INTE HUR MYCKET, MEN JAG TÄNKER ATT DE ÄR I MEXIKO.
   Jag ser fler kommentarer och det verkar vara samma situation och samma "rådgivare", jag hoppas att vi kan träffas och göra något mot dem.
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

 55. RJ svar

  De är samma personer från simpletrades och nu går de med namnet på finansiär, vänligen granska dessa mäklare

  De öppnar och stänger namn på mäklare när de har en nivå av klagomål på något, jag arbetar på deras kontor och miljön är hemsk, de ägnar sig åt att råna människor

  • RJ svar

   och även om jag inte har fel om en mäklare som heter SMINVEST

   Jag hoppas att denna information är till hjälp

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej RJ, tack för att du delar med dig av all denna information om Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Här har vi redan en recension om SimpleTrades och om Financenter, om du vill lämna dina kommentarer där.

   hälsningar

  • Emilio gonzalez svar

   VÄN, VET DU OM JAG KAN HITTA ELLER KÄNNER DU Vissa av dessa människor:
   ARMANDO GALLARDO,
   Adriana Garcia
   DAVID SANDOVAL
   IRVING
   MAURICIO RESTREPO

   Jag ser fler kommentarer och det verkar vara samma situation och samma "rådgivare", jag hoppas att vi kan träffas och göra något mot dem.
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

 56. Gabriel svar

  Jag har namn och data från ett mejl enligt dem från ditt företag som sanningen lämnar mycket att önska

  En viss Alfredo Roman och en viss "Raul" skickade mig ett mejl, hans mejl från Alfredo är [e-postskyddad]

  De skickar dig en presentation av deras företag i "Prezi", vilket är det grovaste i världen.

  De säger att adressen är Paseo de la Reforma 250 Torre B Piso 7 i Colonia Juárez 06600
  Deras kontaktnummer är: 55 64 30 03 och 59 29 44 04.

  Och när du ringer så att de kan hjälpa dig att få tillbaka dina pengar, lägger de på dig. När du ringer kan de inte vidarebefordra dig till någon på grund av "företagspolicyer" eller "integritet"

  Förhoppningsvis kan de förmedla detta budskap till många människor så att de kan avsluta dessa tjuvar

  • Emilio gonzalez svar

   VÄNNE NÅGOT LIKT HÄNDT FÖR MIG, I BÖRJAN RINGAR de dig och kallar på dig att investera mer och efter att du inte vill bli aggressiv.
   OGSÅ TILL MIG ÄR DEN BESKRIVDA "HANDLAREN ELLER RÅDGIVAREN" SAMMA ARMANDO GALLARDO, DE BERÄTTER ATT DE ÄR I SERBIEN OCH JAG VET INTE HUR MYCKET, MEN JAG TÄNKER ATT DE ÄR I MEXIKO.
   Jag ser fler kommentarer och det verkar vara samma situation och samma "rådgivare", jag hoppas att vi kan träffas och göra något mot dem.
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

 57. Gabriel svar

  De är toppfickor. Tack och lov satte jag bara in lite pengar, men genom att inte ge dem mer pengar lade de på samtalet och de ville inte stödja mig för att få tillbaka mina pengar. De är förstklassiga lögnare. Skumets värsta avskum

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 58. victor gentleman svar

  Det är mycket bra och genererat upp till 30% superrekommenderas ....

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Victor, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   Vi rekommenderar också försiktighet sedan Dow500 är en OREGULERAD mäklare baserad på VANUATU, detta är mycket farligt, skulle vi aldrig rekommendera en mäklare med dessa egenskaper.

   hälsningar

 59. Jessica Guillen svar

  Jag mår ganska bra och just nu med en höjning av dollarn hjälpte det mig mycket, jag gjorde ett uttag och för varje 1000dl som jag hade på kontot genererade jag cirka 5643 pesos

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jessica, vi rekommenderar också försiktighet sedan Dow500 har ingen typ av reglering, den är baserad i länder som Vanuatu, bland många andra negativa egenskaper, vi anser att det är en mycket osäker mäklare.

   hälsningar

  • Luis Martinez svar

   Hur kan jag dra mig tillbaka? är det många data som jag inte känner till?

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Luis, som du kommer att se många människor har Dow500 -kunder många problem med att ta ut sina pengar, försök att kontakta Dow500 och berätta för dem att du vill ta ut och nämna oss.

    hälsningar

 60. RAUL GUZMAN svar

  JAG HAR EN INVESTERING AV 1000 DLS, EN DAGLIG HANDELARE SERVERAR MIG I 15 DAGAR, JAG HANTERAR FOREX OCH JAG HAFT 130 DLS I EN PERIOD AV 15 DAGAR, PROBLEMET ÄR SOM PÅ SEXONDAGEN (16) DE FYLLER DIG MED INFORMATION ATT INVESTERA MER PENGAR PÅ UPP TILL 10,000 XNUMX DLS FÖR ATT KÖPA EN BITCOIN. DET ÄR INGEN MÄNSKLIG KRAFT I ATT BERÄTTA DEM ATT JAG INTE SKA INVESTERA, ATT JAG INTE KAN RISKERA MER MER PENGAR. DE LÅTER INTE DIG ATT RITTA KAPITALEN. DET ÄR svårt att fortsätta med dem. DE LÅTER INTE DIG TALA. De lyssnar INTE på mina argument.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Raul, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Vad händer exakt när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

 61. guadalupe svar

  Hej, en fröken Berenice ringde mig från telefonnumret 55 8526 6367
  Jag heter tjänsterna och jag är inte riktigt intresserad. När hon fick höra detta kommenterade hon att det var därför hon kommunicerade eftersom frågan i Mexiko är okänd.
  När jag upprepade mitt ointresse började han skratta och upprepade att han ville att min information skulle skicka mail, jag är fortfarande inte intresserad, han skrattade mycket sarkastiskt igen och lade på.

  Jag ser bara negativa kommentarer på den här sidan

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Guadalupe, tack för att du delar din upplevelse med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 62. laura råg svar

  De ringde mig från detta nummer 5585261113 under arbetstid, jag bad om deras hemsida och bad dem att ringa senare, men jag tror att jag inte tar samtalet för att inte slösa bort min tid. Hälsningar, var försiktig!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Om att slösa tid Vi rekommenderar inte att investera i oreglerade företag som Dow500.

   hälsningar

 63. lurad av dow500 svar

  Det är en lögn av deras kontor i Mexiko, de ger mig inte mina pengar tillbaka och jag föreslog att besöka deras berömda "kontor" men de kan aldrig eller de hittar på en eller annan ursäkt att de är lögnare OCH JAG VILL MINA PENGAR NU SCAMMERS !! !

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Scammed av Dow500, tack för att du delar din upplevelse med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl som du har kontaktats från? Har du också nämnts ha kontor i Mexiko? Vi förstår inte om de har kontor eftersom de inte nämner det på sin webbplats, det är inte meningsfullt.

   hälsningar

 64. tack så mycket svar

  Tack för kommentarerna, vänner, de har också märkt mig dagligen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tack så mycket, kan du berätta mer om din erfarenhet av Dow500?

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 65. Esteban svar

  låt mig inte dra tillbaka hjälpen. Jag har inte lyckats på något sätt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Vad händer när du försöker ta ut dina pengar?

   hälsningar

  • jorge svar

   Mitt råd vän, inte investera längre! Stäng dina positioner och flytta inte honom längre, för att dra tillbaka kommer de att ge dig en och tusen ursäkter.

   Hur kontaktar jag dig?

   • GabyT svar

    Hej Jorge, jag har gjort vad du har rekommenderat, jag stängde alla operationer även de som var negativa, hur kan jag dra tillbaka det lilla jag har kvar? De slutade svara mig och jag skickar och skickar mejl men jag har inte fått något svar.

  • KARL svar

   De kallade mig för länge sedan, sanningen jag inte betalade mycket uppmärksamhet, tills en dag jag fick en e -post, jag granskade det, jag gick till andra forum och de har bra recensioner som är varför dessa kommentarer är svåra, CDMX SOM VÄNDADE TUSEN DL, ETT LITT KÖN, MEN MER ÄN I MIN BANK, JA.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Varför säger du att de har kontor i CDMX? Berätta varför du säger det här, varför på deras webbplats nämner de Vanuatu, en mycket osäker plats för kunder. Och det är mycket farligt att investera hos oreglerade mäklare som Dow500, vi föreslår att du är mycket försiktig med dem.

    hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlito, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 66. edgar zamora svar

  Jag har arbetat med det här företaget under det senaste året och jag mår inte dåligt, jag tycker att de borde granska sina källor bättre och vem som stöder det här företaget, vilket om det har regler verkar detta som en tabloid -sida sedan i andra forum. Jag ser andra åsikter, om mäklaren, jag hoppas att om du kan lägga upp min kommentar tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edgar, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Varför säger du att de är reglerade? Detta är falskt, annars visa oss din föreskrift.

   hälsningar

 67. Laura svar

  Sanningen har varit mycket bra för mig, jag har inte haft problem med dem, jag har bara handlat forex hittills, de har inte förolämpat mig eller pressat mig till det motsatta

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Vi rekommenderar att du är mycket försiktig sedan Dow500 är en oreglerad mäklare baserad i länder som VanuatuVi skulle aldrig rekommendera det.

   hälsningar

 68. Robertito svar

  Tack vare dina kommentarer har jag inte gett dig pengar. Hur kan jag få dem att sluta ringa mig? de är riktigt irriterande. TACK.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Robertito, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag. Kan du inte blockera deras nummer?

   hälsningar

 69. AVE 12 svar

  De är irriterande med sina samtal, och de ringer mig medan jag arbetar, jag förklarar detta för dem och de respekterar mig de elaka. Jag tänker inte investera om sådana dumma och oförskämda människor ringer. Tack för informationen om dow500

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej AVE, tack för att du delar din upplevelse med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 70. Fernando Torres svar

  På samma sätt har de varit mycket insisterande, de pratar under arbetstid och blir upprörda om de inte blir omhändertagna, numren som har ringt mig är: 55 8526 5984 och 55 8526 5829, de erbjuder avkastning på 18% per månad, vilket är klart något overkligt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du kontaktnamn, mejl? När det gäller avkastningen som de erbjuder dig, från en oreglerad mäklare som Dow500 med denna typ av orealistiska avkastningar, var mycket försiktig, det låter väldigt, väldigt dåligt.

   hälsningar

 71. Alfred svar

  De pressar dig och förolämpar dig, de vill få dig att känna dig underlägsen så att du litar på dem med allt de gör / säger, i slutändan förolämpar de dig och behandlar dig som okunnig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alfred, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 72. tami svar

  De är inte pålitliga de är lögnare, lita inte på dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tami, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 73. Christian Baptist svar

  De insisterade på samtal och slutligen tillät jag dem att visa det för mig, men de ringer under arbetstid och vill ha all uppmärksamhet, jag tillät dem inte att ge mig mer information och agenten blev upprörd och sa till mig att inte slösa bort sin tid . Jag har erfarenhet av investeringar och med vad jag har läst ... kan du knappt få tillbaka dina pengar. Vanuatu är i Oceanien och de juridiska kostnaderna skulle ge dig förluster.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Christian, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 74. Esteban svar

  Om du berättar för dem om uttag av kapital blir de arga och agerar galna, de svarar inte på meddelanden, det är uppenbart att de är lögnare för att om du pratar om insättning kommer de att kontakta dig men omedelbart, tack för sidan och kommentarer eftersom jag var på väg att skicka dem mer pengar men det gör det tydligt, förutom att jag inte svarar på mina meddelanden. Min man är med dem och berättar allt de säger till honom, de ber om mer pengar väldigt ofta, jag lyssnar på samtalen och ser deras meddelanden, som tur var bestämde jag mig för att undersöka och tack, tack igen för informationen, jag visste inte det de är ett företag utan reglering

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Emilio gonzalez svar

   VÄNNE NÅGOT LIKT HÄNDT FÖR MIG, I BÖRJAN RINGAR de dig och kallar på dig att investera mer och efter att du inte vill bli aggressiv.
   OGSÅ TILL MIG ÄR DEN BESKRIVDA "HANDLAREN ELLER RÅDGIVAREN" SAMMA ARMANDO GALLARDO, DE BERÄTTER ATT DE ÄR I SERBIEN OCH JAG VET INTE HUR MYCKET, MEN JAG TÄNKER ATT DE ÄR I MEXIKO.
   Jag ser fler kommentarer och det verkar vara samma situation och samma "rådgivare", jag hoppas att vi kan träffas och göra något mot dem.
   Jag ger dig min e-postadress: [e-postskyddad]

 75. Miguel svar

  Jag vill veta om www. dow500 är pålitlig och / eller reglerad, tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, du kan läsa all denna information i samma analys, eftersom vi nämnde att det är en oreglerad mäklare och på grund av detta och andra egenskaper anser vi att det inte är en pålitlig mäklare.

   hälsningar

 76. Eduardo Garcia svar

  Hej, jag gjorde precis min första investering med denna mäklare i måndags. För tillfället som är första veckan går det bra. Jag klagar inte på vinsten och min rådgivare stöder mig i allt. rekommenderas

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   Vi rekommenderar dig att ha Var försiktig med Dow500 eftersom det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Vanuatu) och vi har fått klagomål från kunder med problem med att ta ut pengar.

   hälsningar

 77. Jose svar

  De har ringt mig två gånger, andra gången jag sa till telefonagenten att jag är med i REPEP (REGISTRY TO UNDGÅ ADVERTERING) och det var olagligt att ringa mig med erbjudanden om banktjänster. Han berättade att de fick mitt nummer från en tredje part "X" och att mitt nummer var offentligt och hans samtal var lagligt, och han fortsatte att lägga på utan att lämna mig till en arbetsledare. Ett företag som använder olaglig taktik för att få (naiva) kunder luktar bedrägeri. RISKERA INTE DINA PENGAR!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, vi har svarat på din andra kommentar om Dow500.

 78. Jose svar

  De har ringt mig två gånger, vid andra tillfället sa jag till telefonagenten att jag är på RENAUT, och det var olagligt att ringa mig med erbjudanden om banktjänster. Han berättade att de fick mitt nummer från en tredje part "X" och att mitt nummer var offentligt och hans samtal var lagligt, och han fortsatte att lägga på utan att lämna mig till en arbetsledare. Ett företag som använder olaglig taktik för att få (naiva) kunder luktar bedrägeri. RISKERA INTE DINA PENGAR!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Dow500. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Hur mycket frågar de dig?

   hälsningar

 79. Cesar Rodriguez Villeda svar

  Tack så mycket Juan för ditt svar och tack till de andra för dina kommentarer.

 80. Juan Ayala svar

  upphör
  Jag började med tusen dollar ungefär jag har 8% per månad och av operationerna om vi har några med förlust i så fall väntar vi på att operationerna börjar stiga och vinner lite

  • ängel svar

   8% per månad är löjligt, eller om du arbetar för dow500 eller om du ännu inte har försökt ta ut eftersom ingen erbjuder den procentsatsen, lycka till när du måste återfå pengarna från ett Vanuatu -företag !! lycka till!! detta är allt jag kommer att säga

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, var försiktig eftersom vi talar om en oreglerad mäklare baserad i länder som Vanuatu.

   hälsningar

 81. Juan Ayala svar

  Vad sägs om
  Jag har investerat med denna mäklare i cirka 3 månader. Jag är helt omedveten om detta, jag har en mäklare som hjälper mig och ger mig råd för närvarande när vi går med små operationer, jag rekommenderar det

  hälsningar

  • Cesar Rodriguez Villeda svar

   Hej Juan, hur mycket är din initiala investering? Under dessa tre månader, hur stor andel har du vunnit eller tappat om så är fallet?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Dow500, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Tänk på att det är en oreglerad Vanuatu -mäklare, vi föreslår att du är försiktig eftersom vi inte anser att det är säkert.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.