Annonsera med oss

Kommentarer till DowBroker

I denna avdelning vi analyserar mäklaren DowBroker (även kallad dowbroker.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen DowBroker för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om DowBroker ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det DowBroker ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Turbo Trading Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu. ⛔ Uppmärksamhet ⛔ Vi har fått information om att deras riktiga namn och deras verkliga huvudkontor (varifrån de ringer) finns på följande adress: dess riktiga namn är Activefinace så att du kan hitta det på Facebook, de finns på Río Rhin # 77 06500 Cuahutémoc Cdmx. Våning 2 och 3.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av DowBroker, vi noterar att det bara erbjuder 2 olika typer av konton / planer: ett riktigt konto och ett demo-konto.

La plattform att fungera som DowBroker erbjuder är: plattform MT4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som DowBroker tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

DowBroker webbplats
DowBroker webbplats

DowBroker tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomiska nyheter, information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om DowBroker |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dowbroker.com

Telefonnummer: 442080897654

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av DowBroker. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på DowBroker <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget DowBroker är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och som också ligger i ett mycket osäkert land; å andra sidan när man letar efter recensioner om DowBroker vi hittade flera som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Enligt meddelanden från klienter arbetar DowBroker tillsammans med Dow300, Dow500 y FinansCenter, mäklare med dåligt rykte och anklagade för att bedra många människor, föreslår vi extrem försiktighet med dessa företag.

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om DowBroker? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «DowBroker: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  De har inte respekterat mig, de vet inte hur man talar bra och om du ifrågasätter något börjar de förolämpa dig, dowbroker är skyldig mig 2.000 dollar och på något sätt får jag tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Franco, tack för att du delar din erfarenhet med DowBroker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *