Bux mäklare

DowFX-kommentarer

DowFX-analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera DowFX (kallas även med namnet: dowfx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen DowFX för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om DowFX ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: är DowFX en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • DowFx nämner att vara en del av Turbo handel LTD.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Vanuatu. UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått information om att ditt riktiga namn och ditt riktiga huvudkontor (varifrån du ringer) finns i nästa adress: Río Rhin #77 06500 Cuahutemoc Cdmx. Våning 2 och 3 (hans riktiga namn är aktiv finansiering). Också i Paseo de reforma 250 torn B, 17:e våningen.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att DowFX inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: DowFX är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som DowFX erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Grundläggande konto- Personlig kontoansvarig, service och support dygnet runt, e-böcker och träningsvideor, professionella handelssessioner, realtidsnyheter och marknadsrecensioner.
 • Avancerat konto- Personlig kontoansvarig, 24/XNUMX service och support, e-böcker och träningsvideor, live professionella handelssessioner, realtidsnyheter och marknadsöversikter, djupgående daglig marknadsanalys, automatiserade handelssignaler.
 • Professionellt konto- Personlig kontoansvarig, 24/XNUMX service och support, e-böcker och träningsvideor, live professionella handelssessioner, realtidsnyheter och marknadsöversikter, djupgående daglig marknadsanalys, automatiserade handelssignaler, verktyg avancerad algoritmisk handel, en-till-en-expertkonsultation.
 • Premiumkonto: Personlig kontoansvarig, service och support dygnet runt, e-böcker och träningsvideor, live professionella handelssessioner, realtidsnyheter och marknadsöversikter, djupgående daglig marknadsanalys, automatiserade handelssignaler, avancerade verktyg algoritmisk handel, en-till-en-expertkonsultation.

La plattform att fungera som DowFX erbjuder är: Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som DowFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

DowFX webbplats
DowFX webbplats

DowFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, avsnittet med vanliga frågor, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information DowFX

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: dowfx.com
 • 📞 Telefonnummer: + 442080895441
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar DowFX. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på DowFX

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att DowFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt den rekommenderar vi att du iakttar försiktighet, eftersom det är en olagligt företag, tydligt etablerad för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt otransparent erbjuder inte juridisk information, visar inte data om sin registrering och saknar dessutom reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om DowFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «DowFX: Betyg och recensioner»

 1. simon pinto svar

  GÅ INTE IN DET ÄR EN BLUFF OCH DU KOMMER ATT FÖRLORA DINA PENGAR, JAG KAN INTE ÅTERFÖRA DEN

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Simón Pinto, tack för att du kommenterar DowFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.