Bux mäklare

DubaiFXM 24 kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren DubaiFXM 24 (kallas även dubaifxm24.com), är en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas verkligen DubaiFXM 24 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om DubaiFXM 24 ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är DubaiFXM 24 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Dubai FXM Limited och Dubai FXM Limited LP.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Vanuatu och i England.

✅ Om vi ​​analyserar Mäklarreglering: DubaiFXM 24 är en mäklare som regleras av VFSC (Vanuatu regleringsorgan).

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av DubaiFXM 24, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Discovery -konto, Silver -konto, Guldkonto, Premium -konto och VIP -konto

Discovery-konto: minsta initiala insättning på $ 200, gratis e-bok, komplett utbildning, 15 skyddade positioner.

Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, gratis e-bok, komplett utbildning, 10 skyddade positioner, central handel.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 5.000 15 $, gratis e-bok, fullständig utbildning, XNUMX skyddade positioner, central handel, spreadrabatt på index och valutor.

Premiumkonto: lägsta initiala insättning på 10.000 10 dollar, gratis e-bok, komplett utbildning, XNUMX skyddade positioner, central handel, spreadrabatt på index och valutor, personlig kundtjänst.

VIP-konto: lägsta initiala insättning på 25.000 15 dollar, gratis e-bok, komplett utbildning, XNUMX skyddade positioner, central handel, spreadrabatt på index och valutor, personlig kundtjänst.

La plattform att fungera som DubaiFXM 24 erbjuder är: MT4 och egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som DubaiFXM 24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

DubaiFXM-webbplats 24
DubaiFXM-webbplats 24

DubaiFXM 24 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: grundläggande förklaring om varje produkt som kan handlas med detta investeringsbolag, förklaring av andra grundläggande koncept i handelsvärlden, ekonomisk kalender, analysgrafer i realtid, videobibliotek med utbildningsvideor (även om det är på engelska) , virtuella böcker, ordlista och andra verktyg, men tyvärr finns de på andra språk (engelska, italienska).

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om DubaiFXM 24 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: www.dubaifxm24.com/es/, www.dubaifxm.com, www.dubaifxm.trade, dubaifxm.co/es/ och dubaifxm.online

📞 Telefonnummer: +44 2036080097 och +44 7405002421 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på DubaiFXM 24. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

>>> Bedömning på DubaiFXM 24 <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget DubaiFXM 24 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letade vi efter mer information om DubaiFXM 24 och vi hittade ett stort antal negativa recensioner . Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

CNMV (Spaniens finansregulator) har utfärdat en varning mot DubaiFXM 24.
CONSOB (Italiens finansiella tillsynsmyndighet) har återigen varnat för DubaiFXM24.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det DubaiFXM 24  upprätthåller en nära relation med NewFX y DBFX en mäklare med ett fruktansvärt rykte och med klagomål mot honom, anklagad för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om DubaiFXM 24? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

3 kommentarer om «DubaiFXM 24: Betyg och kommentarer»

 1. Allison veke svar

  Jag blev själv ett offer för WDC Markets investeringsbedrägeri för några månader sedan. Det var en sorglig upplevelse för mig. Men mychargeback hjälpte mig att få tillbaka mina pengar på rätt sätt.

 2. Lurad svar

  Jag investerade 1000 dollar med dem och nu vet jag inte hur jag kan få tillbaka dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar DubaiFXM 24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.