Kommentarer om DUPFX

I denna avdelning vi analyserar mäklaren DUPFX (kallas även dupfx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen DUPFX att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på DUPFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: DUP Global.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner vara baserad på: de påstår sig vara belägna i USA, men det är inte reglerat där, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av DUPFX noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, simulerat konto och professionellt konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, spridning från 1.2 poäng, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 400, expertrådgivare.

Simulerat konto: minsta initiala insättning på $1.000, spridning från 1.2 poäng, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 400, expertrådgivare.

Professionellt konto: minsta initiala insättning på $1.000, spridning från 1.2 poäng, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 400, expertrådgivare.

Las plattformar att fungera som DUPFX erbjuder är: plattformen MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som DUPFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

DUPFX webbplats
DUPFX webbplats

DUPFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: marknadsnyheter, företagsinformation, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om DUPFX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dupfx.com

Telefonnummer: +852.52636723

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på DUPFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget DUPFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som inte vet vilket land den verkar från eftersom den använder falska data; när man letar efter recensioner om DUPFX Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om DUPFX? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «DUPFX: Betyg och kommentarer»

 1. Thiago Lima svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago Lima, tack för att du skrev om DUPFX. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.