✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I denna analys utvärderar vi om vi anser att företaget Dynamic Access Limited erbjuder en säker miljö för att genomföra finansiella transaktioner eller om det tvärtom visar tecken på opålitlighet. Vi inbjuder dig att noggrant läsa vår fullständiga analys för att få en heltäckande bild av situationen.

Vi har granskat webbplatsen Dynamic Access Limited och ägnat stor uppmärksamhet åt varje detalj. Dessutom har vi genomfört en omfattande analys av de huvudsakliga egenskaper som påverkar valet av en pålitlig mäklare, såsom företagets läge, dess företagsstruktur, dess reglering och dess rykte inom finansbranschen.

Nedan kommer vi att förse dig med viktig information om Dynamic Access Limited och förklara skälen bakom vår slutliga slutsats.

Grundläggande information

🌐 webbplatsdynamic-access.ltd
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress85 Great Portland Street, första våningen, London, England, W1W 7LT
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2022-11-30
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Detta företag avslöjar inte vilken enhet det tillhör, vilket skapar en oroande brist på transparens. Viktigt är att den påstår sig vara belägen i Storbritannien, men vi misstänker att denna information kan vara falsk. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag som tillhandahåller vilseledande information om dess plats, bör du vara medveten om att dina pengar inte kommer att ha något rättsligt skydd. Denna situation utgör en avsevärd risk för dina fonder, så vi uppmanar dig att tänka noga innan du litar på detta företag.

Vi är djupt bekymrade över flera egenskaper hos denna enhet och anser att det är viktigt att uppmärksamma dig på de associerade riskerna.

Vad är Dynamic Access Limited?

Efter att noggrant undersöka webbplatsen Dynamic Access Limited kan vi dra slutsatsen att det är en mäklare som erbjuder tjänster för handel med kryptovalutor, CFD:er, valuta och råvaror.

Kontotyper

Företaget tillhandahåller information om sina 4 typer av planer.

kontonInvesteringar
15 % EFTER 24 timmarMinst: $50
Max: $1000
25 % EFTER 24 timmarMinst: $1,000
Max: $2500
40 % EFTER 24 timmarMinst: $2500
Max: $5,000
65 % EFTER 24 timmarMinst: $5,000
Maximum: Obegränsat

Information på webben

webbplats med begränsad dynamisk åtkomst

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Dynamic Access Limited, som är dynamic-access.ltd. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

*Dynamic Access Limited Regulation

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

Företaget nämner på sin hemsida att det är certifierat och har en registrering, dvs SKRÄMMANDE! eftersom dessa uppgifter verkar vara falska och felaktiga. Detta ställer oss inför verkligt oroande information. Även om de hävdar att de är reglerade i Storbritannien, tillhandahåller de inte tillräckligt med information för att verifiera denna förordning, vilket tyder på att företaget kan försöka vilseleda oss i detta avseende. Vi uppmanar dig att vara försiktig och vara mycket försiktig när du har att göra med den här typen av företag.

Var mycket försiktig med dessa typer av företag!!

???? Slutlig värdering av Dynamic Access Limited ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Dynamic Access Limited och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Har inga uppdateringar

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Dynamic Access Limited.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Dynamic Access Limited

Om du har blivit lurad och vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital, inbjuder vi dig att konsultera avsnittet med vanliga frågor nedan. Du hittar våra råd om hur du går tillväga om du har blivit utsatt för bedrägeri och hur du startar anspråksprocessen för att försöka få tillbaka dina pengar.

Hur man rapporterar Dynamic Access Limited

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Dynamisk åtkomst begränsad?

Självklart! Vi har en lista över rekommenderade mäklare som erbjuder större säkerhet och tillförlitlighet. Du kan konsultera vår ranking, där du hittar mer solida och pålitliga alternativ för att utföra dina finansiella transaktioner med sinnesfrid: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla Dynamisk åtkomst begränsad?

För att lämna in ett klagomål mot Dynamic Access Limited måste du kontakta finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Om du behöver vägledning om hur du går tillväga eller kontaktinformation till relevanta myndigheter, vänligen lämna oss en kommentar om denna recension.

¿Es Dynamisk åtkomst begränsad pålitlig?

Baserat på vår forskning kan vi konstatera att Dynamic Access Limited inte är ett pålitligt företag. Vi har funnit att den tillhandahåller ogenomskinlig och vilseledande information till investerare, särskilt i relation till dess certifikat och affärspraxis. Därför rekommenderar vi att du är försiktig när du överväger alla typer av transaktioner med denna enhet.

Hur man får pengar från Dynamisk åtkomst begränsad?

Om du har blivit utsatt för ett bedrägeri av Dynamic Access Limited och vill få tillbaka ditt kapital ger vi dig en detaljerad guide om processen att följa. Besök vår webbplats för steg-för-steg-information om hur du återställer dina pengar från ett bluffföretag. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Dymanic Access Limited: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Ängel svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, tack för att du skrev om Dymanic Access Limited. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *