Easy Line Pro -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Easy Line Pro -mÀklaren, Àr en Forex- och CFD -mÀklare.

MÀklaren nÀmner att vara en del av Y MEDIA GROUP LTD, Àven om det i sina villkor nÀmner Y2 MEDIA GROUP LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att hon Àr baserad i Saint Vincent och Grenadinerna.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner inte att han Ă€r reglerad, vi tror att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Easy Line Pro, noterar vi att den erbjuder 6 typer av konton: Mikrokonto, Minikonto, Silverkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 500 dollar, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, upp till 10% lÄnemarginal, mÄnatliga marknadsöversikter.

Det följs av Minikonto: $ 2.500 minsta inledande insĂ€ttning, upp till 1: 200 hĂ€vstĂ„ngseffekt, upp till 25% lĂ„nemarginal, mĂ„natliga marknadsrecensioner, veckovisa livehandelswebinarier.

Den tredje typen av konto Ă€r Silverkonto: $ 10.000 minsta inledande insĂ€ttning, upp till 1: 200 hĂ€vstĂ„ngseffekt, upp till 35% lĂ„nemarginal, mĂ„natliga marknadsrecensioner, veckovisa livehandelswebinarier, personlig kontohanterare.

Den fjĂ€rde typen av konto Ă€r Guldkonto-Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ 50.000 1 dollar, upp till 200: 50 hĂ€vstĂ„ngseffekt, upp till XNUMX% lĂ„nemarginal, mĂ„natliga marknadsöversikter, webbseminarier för live-handel varje vecka, personlig kontohanterare, personlig mĂ€klare, en-till-en-sessioner varje vecka ”.

Detta följs av Diamantkonto-Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ 250.000 1 dollar, upp till 300: 75 hĂ€vstĂ„ngseffekt, upp till XNUMX% lĂ„nemarginal, dagliga marknadsöversikter, webbinarier för live-handel varje vecka, personlig kontohanterare, personlig mĂ€klare, dagliga en-till-en-sessioner ”, VIP-innehĂ„ll.

Den sista typen av konto Ă€r VIP-konto-Minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ $ 500.000 1, upp till 400: 100 hĂ€vstĂ„ngseffekt, upp till XNUMX% lĂ„nemarginal, dagliga marknadsrecensioner, webbinarier för live-handel varje vecka, personlig kontohanterare, personlig mĂ€klare, dagliga en-till-en-sessioner ”, VIP-innehĂ„ll, finare sprider sig.

Du kan se Ànnu fler funktioner om Easy Line Pro -mÀklarkontotyperna i följande bild (klicka Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) Àven om avsnittet om kontotyper av nÄgon anledning Àr pÄ engelska:

Easy Line Pro -kontotyper
Easy Line Pro -kontotyper

den plattformar att fungera som Easy Line Pro -erbjudanden Àr: det anger det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Easy Line Pro tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Easy Line Pro -webbplats
Easy Line Pro -webbplats

Easy Line Pro tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar till nÄgra grundlÀggande begrepp inom handel som valutor, valutaförsÀljning, grundlÀggande analys, teknisk analys, riskhantering, handelsplan och handelsvolatilitet.

 

CarterFS, Easy Line Pro och Golden Key Pro, samma företag?

 

Är Easy Line Pro, CarterFS och Golden Key Pro samma företag? (tack till Gregorio för att pĂ„peka likheterna) AnmĂ€rkningsvĂ€rda likheter mellan deras webbsidor:

1 - LÀgg mÀrke till praktiskt taget samma design, samma text "investerar dina pengar hos proffs", samma typografi som du kan kolla hÀr bilden i full storlek

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

2- OcksÄ pÄ hemsidan, mÀrk samma text, samma ikoner och precis under bilden, praktiskt taget samma, igen Carterfs webbplats, följt av Easy Line Pro, följt av Golden Key. Pro. Du kan kolla hÀr bilden i full storlek

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

3- I sidfoten pÄ bÄda webbsidorna Àr innehÄllet och designen praktiskt taget detsamma. do Klicka aquí för att se bilden i full storlek.

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

4- Om vi ​​till exempel gĂ„r till avsnittet "Om oss" igen, Ă€r innehĂ„llet detsamma och designen densamma, frĂ„n vĂ€nster till Carterfs webbplats, sedan Easy Line Pro och Golden Key Pro. Klicka aquĂ­ för att se bilden i full storlek.

Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro
Carterfs, Easy Line Pro och Golden Key Pro

 

Du kan lÀsa hÀr vÄr recension om Carterfs och hÀr kan du lÀsa recension om Golden Key Pro.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Easy Line Pro

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: https://www.easylinepro.com/?lang=es

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Easy Line Pro -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att det inte Àr klart, vi har inte kunnat hitta nÀstan information om företaget pÄ internet, men det Àr möjligt att klargöra att det Àr en EJ-REGLERAD mÀklare, sÄ vi föreslÄr försiktighet.

 

Uppdatering frÄn januari 2017: eftersom vi tror att Easy Line Pro Àr samma företag (men med ett annat namn) som Carterfs för det som kommenterats ovan i det hÀr avsnittet, och Carterfs har ett mycket dÄligt rykte, vi tror att det inte Àr trovÀrdigt, vi rekommenderar inte Easy Line Pro.Förutom detta Àr Easy Line Pro en OREGULERAD mÀklare.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Easy Line Pro? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

20 kommentarer om «Easy Line Pro: Betyg och kommentarer»

 1. isabel svar

  Var försiktig sÄ lurar de igen !! De ringer för att göra mÀklarkurser och sedan uppmuntrar de dig att investera för att se hur kursen har gÄtt. Om du har varit inblandad i detta, tveka inte att ringa mig 958254960

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Isabel, tack sÄ mycket för att du delade denna information om Easy Line Pro med oss, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta detta företag i första hand?

   En hÀlsning.

 2. Jesus Maria svar

  INVERT PLUS Jag vet inte om det Àr en bluff en man kontaktade mig och det Àr att han har samma sidor som Easylinepro, nÄgon som kan titta pÄ det hÀr företaget för att göra det men jag tror att du mÄste vara mycket försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus María, detta har redan diskuterats tidigare pÄ sidan, vi tror att det Àr samma sidor som CarterFS och andra, hÀr kan du lÀsa en InvertPlus recension.

   En hÀlsning.

 3. isabel svar

  PÄ vÄrt kontor har vi direktkontakt med rikspolisen som har gett oss en lista över de företag som har gripits, de Àr:
  KARTURER
  BRITONPRIS
  EASYLINE PRO
  GOLDEN KEY PRO
  SAFEKLIK
  OEX-GRUPPEN
  ST KAPITALER
  STOCKSCALL
  WLT INVESTERINGAR
  Om du pÄverkas av dessa plattformar, kontakta kontoret pÄ telefon 958254960, sÄ informerar vi dig om allt du behöver för att ÄterstÀlla dina pengar, vi stÄr till ditt förfogande.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Isabel, tack sÄ mycket för informationen, det vore intressant om du ocksÄ lÀnkar till webbsidorna.

   En hÀlsning.

 4. isabel svar

  PÄ vÄrt kontor har vi direktkontakt med polisen, för att underlÀtta de företag som har lurat, hÀr Àr listan över dem:
  KARTURER
  BRITONPRIS
  EASYLINE PRO
  GOLDEN KEY PRO
  LOCKWOOD INVESTERING
  SAFEKLIK
  OEX-GRUPPEN
  ST KAPITALER
  STOCKSCALL
  WLT INVESTERINGAR
  Om nÄgon av er Àr en av de drabbade, tveka inte att kontakta mig, jag ger dig all information om hur du mÄste agera, mitt telefonnummer Àr 958254960 och jag heter Isabel. Tack sÄ mycket

 5. isabel svar

  SnÀlla, vi skapar en plattform för dem som berörs av EASYLINEPRO, eftersom de har gripits och kommer att prövas, ber jag dig att kontakta mig, jag Àr en advokat och jag hanterar Àrendet, mitt telefonnummer Àr 958254960

 6. Lionel s svar

  Hej, allt Ă€r super goda nyheter tills du vill dra dig tillbaka, bara dĂ€r kommer du att se problem, lita inte pĂ„ dem ÄR EN SCAM

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lionel, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Easy Line Pro med oss, med vÀnlig hÀlsning.

 7. Isabel svar

  Hej, jag har blivit lurad och jag har blivit rapporterad av easylinepro.com, en viss José Tudela kontaktade mig per telefon i mer Àn 3 Är, vilket sedan hÀnde mig med en viss Alfonso och han i sin tur hÀnde mig med en viss Gabriel som förmodligen ringde mig frÄn London. NÀr jag bestÀmde mig för att sluta och ta ut mina pengar har de inte stoppat mig och de har inte slutat insistera pÄ att jag investerar mer Àn jag har sagt nej till dem. De försöker skrÀmma dig men de kunde inte, nu har pengarna inte ÄterlÀmnats till mig. Jag har lagt Àrendet i hÀnderna pÄ den nationella polisen för att se om de kan fÄnga dem eftersom de mÄste betala tillbaka oss.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Isabel, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Easy Line Pro med oss. Vi förstÄr att detta var för flera Är sedan, men kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 8. mar svar

  Hej vÀnner,
  Invester inte dina pengar med Easy Line Pro. Jag har haft en hemsk upplevelse med dem.
  De övertygar dig pÄ mycket bra sÀtt att investera med dem. De lurar dig i telefonen genom att erbjuda dig bonusar med villkor som senare inte Àr de riktiga.
  Och nÀr du tar ut dina pengar. De lÄter dig inte. Alla Àr problem och ursÀkter.
  De svarar inte lÀngre pÄ telefonen eller mejlen som jag skickar dem.
  Invester inte med dem annars förlorar du alla dina pengar.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Easy Line PRo med oss, som du kommer att se har vi betygsatt dem negativt eftersom vi tror att de ocksÄ Àr en del av CarterFS, vilket vi inte rekommenderar heller. Kommer du ihÄg hur du hittade Easy Line Pro?

   En hÀlsning.

   • mar svar

    De kontaktade mig per telefon.
    Och sanningen Àr att jag fortfarande inte tror pÄ hur jag lÄter mig övertygas om att investera.
    De Àr vÀldigt pÄtrÀngande och vÀnliga till en början. NÀr de vÀl övertygar dig och sÀtter in pengarna Àr de inte sÄ mycket lÀngre.
    SÄ vÀnner luras inte av falskt ordsprÄk.

 9. Peter svar

  Han blev lurad av carterfs. Easylinepro .com /? Lang = webbplatsen Àr
  Det Àr identiskt med Carter FS. De Àr bedragare, var försiktig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

  • rosa svar

   Nu har easylinepro -plattformen blivit goldenkyepro, sÄ för mÀnniskor som inte vet hur de ska notera, fuskar de mÀnniskor till att tro att de ska investera pÄ aktiemarknaden men det Àr inte sÄ, de mÀnniskorna kommer aldrig att se sina pengar. !!!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Tack sÄ mycket för informationen Rosa, vi har lagt till eftersom du kommer att mÀrka Golden Key Pro till avsnittet, en hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *