ECNSwiss kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren ECNSwiss (även kallad ecnswiss.com), är en kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas ECNSwiss verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar ECNSwiss. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att ha en bas i: Tyskland, även om den saknar regleringen av den tyska regulatorn, vilket den borde ha, vilket får oss att tro att den verkligen inte har någon bas i Tyskland. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner att vara ett företag som regleras av FCA, vilket inte är så meningsfullt om det nämns att det ska vara baserat i Tyskland, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. Utöver detta tillhandahåller ECNSwiss inte numret på den påstådda förordningen för att verifiera den.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ECNSwiss noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: bronskontot, guldkontot och platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta initial insättning på $ 500, variabel spridning, upp till 1: 500 hävstångseffekt, telefonhandel.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, fast spread, upp till 400: XNUMX hävstångseffekt, telefonhandel.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 20.000 1, variabel spridning, hävstångseffekt upp till 300: XNUMX, telefonhandel, personlig service.

ECNSwiss kontotyper
ECNSwiss kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som ECNSwiss erbjuder är: MT5 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ECNSwiss tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

ECNSwiss webbplats
ECNSwiss webbplats

ECNSwiss tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, förklaring av de finansiella produkter som ECNSwiss erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om ECNSwiss |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.ecnswiss.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på ECNSwiss <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att ECNSwiss -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, det nämner inte vilket företag det tillhör, när vi letar efter andra recensioner om ECNSwiss vi mest hitta negativa recensioner, CNMV (regulator of Spain) har märkt ECNSwiss som en finansiell chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ECNSwiss? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *