Bux mäklare

Feedback på EcoMarkets

Analys på EcoMarkets

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera EcoMarkets (kallas även med namnet: ecomarkets.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas EcoMarkets verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om EcoMarkets ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är EcoMarkets en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • EcoMarkets nämner att vara en del av OXILIAN DEV WORKS LTD.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Nederländerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är falsk information.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att EcoMarkets inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: EcoMarkets är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av EcoMarkets, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

La plattform att fungera som EcoMarkets använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som EcoMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

EcoMarkets webbplats
EcoMarkets webbplats

EcoMarkets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster den erbjuder, nyheter, vanliga frågor, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information EcoMarkets

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: ecomarkets.com
 • 📞 Telefonnummer: Internationellt – (+31)0102005641 | Australien – 0272538449 | Storbritannien – 01615271075
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade EcoMarkets. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på EcoMarkets

Avslutningsvis detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att EcoMarkets-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 FMA läggs till EcoMarkets till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA -varningen för mars 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 AFM (Nederländerna) läggs till EcoMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AFM:s varning för mars 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 AFM (Nederländerna) varnade igen för EcoMarkets, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AFM:s ⚠️ Juli 2022 Varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om EcoMarkets? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «EcoMarkets: utvärdering och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej SIENA R, tack för att du skriver om . Denna EcoMarkets-mäklare anses vara en BLEDREG. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande om dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se AFM-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. SCAM svar

  afm.nl/nl-nl/consumenten/controleer-je-aanbieder/boilerroom/oxilian-eco-markets

  Det är en bedrägeriföretag som AFM har gjort detta.

  SCAM

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej SCAM, tack för din kommentar om EcoMarkets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   -

   Hej SCAM, tack för din kommentar om EcoMarkets. Denna mäklare är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengar på marknaden, de bara ser ut så och till slut säger de till dig. förlorat och behålla det.

   Om du tar ut pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legalisering mm. Gör inte detta, det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och inte kommer att betala tillbaka dig även om du betalar.

   Om du har mer information om ett företag, vänligen dela det med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de kontaktade dig från? Kommer du ihåg hur du överhuvudtaget stötte på den här mäklaren?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: DINA GÖR PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Paulina Rocha svar

  DET HÄR FÖRETAGET LUCKAD MIG, DE ÄR NÅGRA UTAN SKAMS. de fördöms av FMA, var försiktig!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paulina Rocha, tack för din kommentar om EcoMarkets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.