0x: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

En av de stora fördelarna med Ethereum, den näst mest populära kryptovalutan i nätverket, är dess Blockchain som fungerar med mycket mer avancerad teknik än Bitcoin. Så är fallet med 0x, ett protokoll som kan vara mer än användbart för ett stort antal användare, utvecklare och kryptovalutor.

Detta gör det möjligt för Ethereum att erbjuda möjligheten att utveckla ett stort antal applikationer och kryptovalutor på samma blockchain. 0x är ett av de protokoll som du bör veta om du är utvecklare, expert på kryptovalutor etc.

▶ Vad är 0x?

0x är ett protokoll som är utformat för att möjliggöra decentraliserat utbyte och Token Off Chain-operationer baserat på ERC20, detta för att minska den erforderliga gasen och även driftskostnaderna. För detta utvecklades 0x och kördes på Ethereum Blockchain.

Användningen av öppen källkodsprogramvara och den befintliga Ethereum-blockkedjan gjorde det möjligt för 0x att skapa sin egen Token, ZRX. Detta projekt finansierades via en ICO där 0x-token lanserades för försäljning, vilket garanterade medlen för detta projekt.

Mer än att fokusera på normala, vanliga användare, fokuserar 0x på att erbjuda lösningar för kryptovalutaplattformar. För att göra detta tillhandahåller de nödvändiga protokoll för att förbättra funktionen hos decentraliserade börser. Detta gör plattformarna mer effektiva och minskar gas och kostnader.

Trots den starka kritik som projektet har fått, särskilt för det sätt på vilket det har implementerat sin algoritm och dess decentraliserade drift, har 0x fortsatt att skörda resultat. Åtminstone så säger dess utvecklare det, som har tro på projektet.

▶ Skillnader mellan 0x och Bitcoin

 • Kedjedrift: Detta är en av de mest slående och slående punkterna på 0x. Detta beror på att orderna här rör sig utanför kedjan, som kallas Offchain, detta skiljer sig helt från driften av andra kryptovalutor.
 • säkerhet: Du borde veta att en av de hårdaste kritikerna av 0x är det faktum att borttagning av transaktioner från blockchain bryter mot säkerheten. Det är därför dess skapare har visat vissa indikationer på att implementera några centraliserade lösningar för att undvika säkerhetsproblem.
 • Antal mynt: En annan punkt som du måste ta hänsyn till är att mängden 0x mynt är begränsad till 1,000,000,000 XNUMX XNUMX XNUMX. Av dessa är för närvarande totalt 517,000,000 XNUMX XNUMX i omlopp, resten planeras att släppas under åren och därmed kontrollera deras värde.
 • Uppdrag: Du bör veta att 0x, som en öppen källkodsplattform, har lägre provisioner som främst är inriktade på små insättningar. Målet med dessa minskade uppdrag är att ha tillräckligt med medel för att hålla plattformen aktiv, samt att implementera nya uppdateringar och förbättringar.

0x

▶ Vad är tekniken bakom 0x?

För att arbeta använder detta protokoll Ethereum blockchain vilket är en stor fördel, eftersom detta ger dig tillgång till fördelar som transaktionshastigheten. Å andra sidan stöds dess token av Ethereum-token, ERC20, som löser kompatibilitetsproblem.

Genom att använda unik programvara och för att erbjuda verkligt decentraliserade operationer använder 0x en process som kallas Off-chain. Off-chain-processen innebär att transaktioner inte görs inom kedjan eller Blockchain, det är därför 0x är helt decentraliserat.

När vi använder Ethereum Blockchain har vi att var och en av medlemmarna eller användarna är en nod i kedjan, men Genom att använda off-chain-processen kräver transaktioner inte signaturer. Det stämmer, när det smarta kontraktet körs lämnar det kedjan, vilket innebär att det inte behöver signaturer för att validera det.

På det här sättet finns bara viktiga data kvar i blockkedjan medan resten av informationen förvaras i externa mappar. Detta minskar gas- och provisionskostnaderna genom att minska informationen i block.

▶ Gruvdrift

Du bör veta att ZRX Token-gruvprocessen inte existerar som sådan, även om det är möjligt att få belöningar för att delta i 0x-processen. Varje relayer, noder som ansvarar för att meddela köp- och säljorder, kan tjäna en provision.

För att tjäna dina provisioner måste du betjäna Takers eller köpare genom att visa dem det bästa priset för operationen. En stor fördel är att var och en av relayerna eller användarna har möjlighet att ställa in sina egna provisioner för varje transaktion, vilket säkerställer relayerns konkurrenskraft.

 

▶ ZRX-lagring

Om du vill lagra dina 0x mynt eller vill göra en överföring behöver du först en virtuell plånbok eller plånbok. En fördel med att fungera under Ethereum Blockchain och dess ERC20-token är att den använder samma index och har samma kompatibilitet som Ethereum.

Det betyder att du kan använda vilken plånbok som är kompatibel med Ethereum för att lagra dina ZRX-mynt, vilket är en stor fördel. Du hittar alla typer av alternativ, från klassiska plånböcker till de som fungerar på Android- och IOS-mobila enheter.

0x

▶ Hur får man det?

Det finns två sätt att få 0x, Det första är att vara en del av tillkännagivandet om försäljning av transaktioner, det vill säga att vara en relayer. Således kan du tjäna provision för att utföra denna typ av operationer som du kan spara i din plånbok för senare utbyte eller användning.

Vidare, du kan få mynt genom att köpa dem i utbyte eller byta hus. Eftersom populariteten för 0x ökar varje dag har fler och fler utbyteshus den här valutan tillgänglig. De tillgängliga paren är många som markerar BTC, ETH, USDt, samt möjligheten att använda USD på Ethfinex eller Livecoin.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «0x: Allt du behöver veta»

 1. Caesar svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej César, tack för att du kommenterar 0x: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *