Binance Coin: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Medan många användare kan vara försiktiga med kryptovalutor, har de faktiskt bevisat sin betydelse och värde som Binance Coin. Och det är så småningom att de har vunnit en plats i finanshistorien med fler och fler kryptovalutor på marknaden.

Här kommer vi att prata om kryptovaluta som kallas BNB eller Binance Coin. Vi har utarbetat en guide där vi berättar allt du behöver veta om detta alternativ. Således behöver du inte längre oroa dig för att du inte vet något om kryptovalutor när du letar efter var du ska investera dina pengar.

Vad är BNB? ✨

Känd som BNB med förkortningen av Binance Coin, detta är den officiella kryptovalutan i CriptoExchange, även känd som Binance exchange house. Binance Coin lanserades främst för den asiatiska marknaden och är ett av de första digitala mynt som verkar 100% fokuserat på denna viktiga marknad.

Den främsta anledningen till att Binance bestämde sig för att starta sin egen kryptovaluta är att de ville underlätta verksamheten inom denna plattform. Så här föddes BNB, i syfte att göra processen med att investera, utbyta och handla på den asiatiska marknaden mycket enklare och enklare.

Bland de fördelar som BNB erbjuder hittar vi det faktum att denna kryptovaluta accepterar handel med ett stort antal kryptovalutor. Dessutom erbjuder den användare som använder sina egna Token-förmåner som rabatt under de första 4 åren av användningen.

Annat, Binance Coin visas som ett sätt att stödja transaktioner inom samma Binance-plattform. För att öka värdet och betydelsen av denna kryptovaluta har samma utvecklare startat olika projekt relaterade till Blockchange, på detta sätt används de som en slags gas för att självmata systemet.

binance

Skillnader mellan Binance Coin och Bitcoin✨

 • Tokenbelopp: En av de största fördelarna med BNB jämfört med Bitcoin är det faktum att Denna kryptovaluta låter dig arbeta med mycket mer Token än Bitcoin. Detta beror på att BNB äger 200 miljoner kryptovalutor.
 • Certifierad motor: För att driva denna plattform utvecklade Binance en kompatibel certifierad motor som gör det möjligt att göra transaktioner mycket snabbare. Jämfört kon efter kryptovalutor, detta är en av de snabbaste på marknaden som gör transaktioner nästan omedelbara, vilket är snabbare än Bitcoin.
 • Transaktionsvolym: En annan punkt i favör är att Binance Coin tillåter att generera en större volym transaktioner på grund av sin certifierade motor. Och genom att ha en motor med högre kapacitet och hastighet kan fler transaktioner genereras under samma tidsperiod jämfört med till exempel Bitcoin.
 • Handel med andra valutor: Slutligen kan vi hitta att Binance Coin, tack vare användningen av Binance-plattformen, lyckas vara kompatibel med andra typer av kryptovalutor. Detta gör att du kan utföra olika transaktioner med andra kryptovalutor, vilket gör användningen mycket mer mångsidig jämfört med till exempel Bitcoin eller Ethereum.

Teknik bakom Binance Coin✨

Liksom andra kryptovalutor, Binance Coin är baserat på Ethereum ERC 20-token som kompletterar sin token med Bitcoin Blockchain-tekniken. För att fungera har den dessutom programvara med öppen källkod eller öppen källkod som använder ett klustersystem.

Strukturen har en databärare med hjälp av en struktur med olika enhetstilldelningar som ökar systemets säkerhet. Detta, dessutom, accelererar transaktionens hastighet vilket gör operationerna mycket snabbare, som vi berättade i föregående punkt.

En annan funktion som vi kan hitta är att Binance Coin använder avgifter för varje transaktion som genereras med rabatter på upp till 50% under de första åren de används. Det är därför Binance meddelade att de skulle köpa tillbaka mynten för att devalvera dem och få deras värde att stiga.

När det gäller gruvdrift bör du veta att denna kryptovaluta inte kan brytas så att du inte kan få den genom att lösa komplexa algoritmer. För att få virtuella mynt från Binance kan endast uppnås genom utbyte eller transaktioner. Användare med höga transaktionsvolymer får bonusar som kallas Airdrops.

binance mynt

InFinansfördelar✨

 • Drifthastighet: Om du är en av de användare som förtvivlar eftersom transaktionsprocesserna är långsamma, är Binance något för dig. Denna kryptovaluta ger dig möjlighet att arbeta på kort tid med snabba resultat och lägre driftskostnader genom att kompensera hastighet med volym.
 • rabatter: För dem som bestämmer sig för att operera genom Binance Coin kommer de att kunna få förmåner som 50% rabatt under de första 4 åren som du använder detta mynt. Denna rabatt är exklusiv för Binance eftersom den här kampanjen lanserades i syfte att uppmuntra dess användning som en växlingstoken för plattformen.
 • Säkerhet och förtroende: Tack vare det faktum att denna plattform använder både Ethereum Token-systemet och Bitcoin Blockchain, har vi försäkran om att processen kommer att vara säker och effektiv. Tekniken som används i denna kryptovaluta också Det gör det möjligt att ha en kompatibel motor med större volymer transaktioner.
 • Tillbaka: Slutligen har vi det stöd som Binance kan ge till kryptovalutan, något som bara få valutor har. På de asiatiska och kinesiska finansmarknaderna Binance har stor anseende vilket går hand i hand med de allianser som det har, vilket gör att denna valuta blir mer pålitlig.

Är det värt det? ✨

Det finns två skäl till varför BNB är värt att överväga som en form av kryptovalutainvestering. Detta på grund av Binance anses vara ett av de viktigaste börshusen inte bara på den asiatiska marknaden utan i världen.

Det andra skälet till att du bör ta hänsyn till är att experter är överens om att denna plattform kommer att bli mycket mer relevant de närmaste åren. Detta Eftersom kapitaliseringen eller värdet som detta mynt laddar är en av de högsta på marknaden, åtminstone i förutsägelser.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Binance Coin: Allt du behöver veta»

 1. VICTOR RAUL GARCIA CALDERON svar

  Det är kul att vi har ett gediget och tryggt företag och gör investeringar med trygghet och avkastning

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej VICTOR, tack för att du kommenterar Binance Coin, all information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *