Bitcoin Gold: Allt du behöver veta💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Sådan har Bitcoin Golds inverkan och relevans varit att vi kan upptäcka att olika kryptovalutor har använt den som grund eller inspiration. Och det är att trots att den har en gammal Blockchain, eftersom den var den första som utvecklades, har Bitcoin en solid grund för att utveckla fler kryptovalutor.

Här kommer vi att prata om en av de kryptovalutor som sägs vara dotter till Bitcoin, som vi inte bara kan se i namnet. Det stämmer, här kommer vi att prata om Bitcoin Gold, vi kommer att berätta allt du behöver veta för att kunna få ut det mesta av det.

▶ Vad är Bitcoin Gold?

Känd som BTG, Bitcoin Gold kom från Bitcoin med Blockchain -teknik för sin utveckling. I grund och botten användes Bitcoin -driftsreglerna som utgångspunkt för att skapa Bitcoin Gold, vilket underlättade skapandet av det.

Konceptet som BTG har fokuserat på är decentralisering, varför det implementerade PoW eller Proof to Work -algoritmen. Detta gör det möjligt för fler användare att bryta detta mynt som hjälper produktionen av mynt att bli mycket bredare i användarnätverket.

bitcoin guld

▶ Fördelar med Bitcoin Gold

Trots att betraktas som en dotter till Bitcoin har Bitcoin Gold tydliga fördelar jämfört med andra kryptovalutor. Här kommer vi att berätta vad som är de främsta fördelarna med denna virtuella kryptovaluta som det sägs snart vara värt samma vikt i guld, åtminstone i virtuellt guld.

 • Gruvdrift: Som vi redan berättade är gruvprocessen mycket mer tillgänglig, eftersom PoW -algoritm gör att fler kan gruva. På detta sätt blir nätverket mycket bredare, vilket förbättrar mängden mynt som genereras och på ett visst sätt minskar kostnaden för att bryta virtuella valutor.
 • säkerhet: Vidare inkluderas algoritmen PoW gör att nätverket kan vara mycket mer robust vilket leder till mycket mer säkerhet. På detta sätt kan vi upptäcka att båda transaktionerna förblir säkrare och Blockchain -nätverket blir mycket svårare att bryta.
 • stabilitet: Medan Bitcoin Gold har samma volatilitetsproblem som alla andra online -valutor, på ett sätt har det varit stabilt. Dess värde har sett ett par stigande och fallande toppar, men i allmänhet har det alltid legat under samma prisgräns.

▶ Skillnader mellan Bitcoin Gold och Bitcoin

 • säkerhet: En av de största skillnaderna vi kan hitta mellan Bitcoin Gold och traditionell Bitcoin är säkerheten. Detta på grund av BTG satsar på att vara en av de säkraste kryptovalutorna i världen. För detta används ett unikt adressformat, vilket undviker hack och attacker.
 • Ny funktion: En annan funktion som vi kan hitta funktionen Replay Protection som ansvarar för att skydda användarens insättningar. Denna funktion, som inte finns tillgänglig i Bitcoin, gör att BTG -användare bättre kan kontrollera sina utgifter mycket mer exakt.
 • Valutagräns: Mer än en skillnad, här hittar vi en gemensam punkt. Och är det både Bitcoin och Bitcoin Gold kommer att ha en produktionsgräns för kryptovaluta. Denna gräns kommer att vara 21 miljoner mynt, när den nåtts kan inte ytterligare en BTG -kryptovaluta genereras som i Bitcoin.
 • decentraliserade: En annan av nackdelarna med Bitcoin jämfört med BTG är det faktum att det första myntet har en centraliserad gruvdrift. Istället, BTG använder en PoW -algoritm som gör det lättare för gruvåtkomst för användare med en bra grafikprocessor.

▶ Teknik bakom 

Även om Bitcoin Gold var baserat på Bitcoin, en kryptovaluta som sticker ut för sin banbrytande Blockchain i den digitala världen. Även om dess grundvalar är pionjärmyntet i segmentet, tog utvecklarna på sig att förbättra många koncept bakom denna valuta.

Sålunda, Algoritmen som används har samma konstruktion, även om skillnaden är att dess Blockchain är ny, skapad från en division av huvudblockchain. Detta kom, med sin egen transaktionshistorik som skiljer sig från den som Bitcoin använde på sin blockchain.

När det gäller algoritmen som vi hittar bakom dess transaktions- och gruvprocess har vi en algoritm av PoW -typ som är Equihash. En annan funktion är att koden för denna kryptovaluta är öppen källkod, vilket hjälper människor att komma åt detta nätverk.

▶ Gruvdrift

En av de stora fördelarna som Bitcoin Gold erbjuder är det faktum att denna kryptovaluta låter den brytas. För att göra gruvdriften mycket mer tillgänglig, BTG använder ett decentraliserat system som fungerar utan ASICS (specialiserad CPU) som gör att folk kan gruva med grafikkort med inte så hög effekt.

För att ha ett bra antal gruvarbetare i nätverket tillåter Bitcoin Gold dig att gruva med en kraftfull grafikprocessor, men inte på nivå med en ASIC. På samma sätt är allt du behöver en relativt grundläggande kunskaper i programmeringsspråk, vilket gör gruvdriften enklare.

Det bästa sättet att definiera Bitcoin Gold mining är det Dessa virtuella valutor finns i block om 50 x 50. Dessa block är i en gruva, gruvdrift bryter varje block för att få mynt. Nackdelen är att blocken blir djupare och djupare i gruvan.

bitcoin guld

▶ Hur använder man det?

En av nackdelarna med Bitcoin Gold är det faktum att denna valuta ännu inte accepteras som betalningsmetod eller betalningsmetod. Även om Bitcoin redan används som betalningsform, kommer BTG också att användas snart.

▶ Är det möjligt att köpa det?

Förutom att bryta BTG är det också enkelt att köpa Bitcoin Gold, eftersom denna kryptovaluta är populär och lätt att förvärva. Det finns butiker och växelhus där denna typ av kryptovaluta enkelt handlas för att skicka dem till din plånbok och använda dem senare.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bitcoin Gold: Allt du behöver veta💰»

 1. januari svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ian, tack för att du kommenterar Bitcoin Gold: Allt du behöver veta💰. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *