Bitcoin Gold: Allt du behöver veta💰


Bux mÀklare

SÄdan har Bitcoin Golds inverkan och relevans varit att vi kan upptÀcka att olika kryptovalutor har anvÀnt den som grund eller inspiration. Och det Àr att trots att den har en gammal Blockchain, eftersom den var den första som utvecklades, har Bitcoin en solid grund för att utveckla fler kryptovalutor.

HÀr kommer vi att prata om en av de kryptovalutor som sÀgs vara dotter till Bitcoin, som vi inte bara kan se i namnet. Det stÀmmer, hÀr kommer vi att prata om Bitcoin Gold, vi kommer att berÀtta allt du behöver veta för att kunna fÄ ut det mesta av det.

▶ Vad Ă€r Bitcoin Gold?

KÀnd som BTG, Bitcoin Gold kom frÄn Bitcoin med Blockchain -teknik för sin utveckling. I grund och botten anvÀndes Bitcoin -driftsreglerna som utgÄngspunkt för att skapa Bitcoin Gold, vilket underlÀttade skapandet av det.

Konceptet som BTG har fokuserat pÄ Àr decentralisering, varför det implementerade PoW eller Proof to Work -algoritmen. Detta gör det möjligt för fler anvÀndare att bryta detta mynt som hjÀlper produktionen av mynt att bli mycket bredare i anvÀndarnÀtverket.

bitcoin guld

▶ Fördelar med Bitcoin Gold

Trots att betraktas som en dotter till Bitcoin har Bitcoin Gold tydliga fördelar jÀmfört med andra kryptovalutor. HÀr kommer vi att berÀtta vad som Àr de frÀmsta fördelarna med denna virtuella kryptovaluta som det sÀgs snart vara vÀrt samma vikt i guld, Ätminstone i virtuellt guld.

 • Gruvdrift: Som vi redan berĂ€ttade Ă€r gruvprocessen mycket mer tillgĂ€nglig, eftersom PoW -algoritm gör att fler kan gruva. PĂ„ detta sĂ€tt blir nĂ€tverket mycket bredare, vilket förbĂ€ttrar mĂ€ngden mynt som genereras och pĂ„ ett visst sĂ€tt minskar kostnaden för att bryta virtuella valutor.
 • sĂ€kerhet: Vidare inkluderas algoritmen PoW gör att nĂ€tverket kan vara mycket mer robust vilket leder till mycket mer sĂ€kerhet. PĂ„ detta sĂ€tt kan vi upptĂ€cka att bĂ„da transaktionerna förblir sĂ€krare och Blockchain -nĂ€tverket blir mycket svĂ„rare att bryta.
 • stabilitet: Medan Bitcoin Gold har samma volatilitetsproblem som alla andra online -valutor, pĂ„ ett sĂ€tt har det varit stabilt. Dess vĂ€rde har sett ett par stigande och fallande toppar, men i allmĂ€nhet har det alltid legat under samma prisgrĂ€ns.

▶ Skillnader mellan Bitcoin Gold och Bitcoin

 • sĂ€kerhet: En av de största skillnaderna vi kan hitta mellan Bitcoin Gold och traditionell Bitcoin Ă€r sĂ€kerheten. Detta pĂ„ grund av BTG satsar pĂ„ att vara en av de sĂ€kraste kryptovalutorna i vĂ€rlden. För detta anvĂ€nds ett unikt adressformat, vilket undviker hack och attacker.
 • Ny funktion: En annan funktion som vi kan hitta funktionen Replay Protection som ansvarar för att skydda anvĂ€ndarens insĂ€ttningar. Denna funktion, som inte finns tillgĂ€nglig i Bitcoin, gör att BTG -anvĂ€ndare bĂ€ttre kan kontrollera sina utgifter mycket mer exakt.
 • ValutagrĂ€ns: Mer Ă€n en skillnad, hĂ€r hittar vi en gemensam punkt. Och Ă€r det bĂ„de Bitcoin och Bitcoin Gold kommer att ha en produktionsgrĂ€ns för kryptovaluta. Denna grĂ€ns kommer att vara 21 miljoner mynt, nĂ€r den nĂ„tts kan inte ytterligare en BTG -kryptovaluta genereras som i Bitcoin.
 • decentraliserade: En annan av nackdelarna med Bitcoin jĂ€mfört med BTG Ă€r det faktum att det första myntet har en centraliserad gruvdrift. IstĂ€llet, BTG anvĂ€nder en PoW -algoritm som gör det lĂ€ttare för gruvĂ„tkomst för anvĂ€ndare med en bra grafikprocessor.

▶ Teknik bakom 

Även om Bitcoin Gold var baserat pĂ„ Bitcoin, en kryptovaluta som sticker ut för sin banbrytande Blockchain i den digitala vĂ€rlden. Även om dess grundvalar Ă€r pionjĂ€rmyntet i segmentet, tog utvecklarna pĂ„ sig att förbĂ€ttra mĂ„nga koncept bakom denna valuta.

SÄlunda, Algoritmen som anvÀnds har samma konstruktion, Àven om skillnaden Àr att dess Blockchain Àr ny, skapad frÄn en division av huvudblockchain. Detta kom, med sin egen transaktionshistorik som skiljer sig frÄn den som Bitcoin anvÀnde pÄ sin blockchain.

NÀr det gÀller algoritmen som vi hittar bakom dess transaktions- och gruvprocess har vi en algoritm av PoW -typ som Àr Equihash. En annan funktion Àr att koden för denna kryptovaluta Àr öppen kÀllkod, vilket hjÀlper mÀnniskor att komma Ät detta nÀtverk.

▶ Gruvdrift

En av de stora fördelarna som Bitcoin Gold erbjuder Àr det faktum att denna kryptovaluta lÄter den brytas. För att göra gruvdriften mycket mer tillgÀnglig, BTG anvÀnder ett decentraliserat system som fungerar utan ASICS (specialiserad CPU) som gör att folk kan gruva med grafikkort med inte sÄ hög effekt.

För att ha ett bra antal gruvarbetare i nÀtverket tillÄter Bitcoin Gold dig att gruva med en kraftfull grafikprocessor, men inte pÄ nivÄ med en ASIC. PÄ samma sÀtt Àr allt du behöver en relativt grundlÀggande kunskaper i programmeringssprÄk, vilket gör gruvdriften enklare.

Det bÀsta sÀttet att definiera Bitcoin Gold mining Àr det Dessa virtuella valutor finns i block om 50 x 50. Dessa block Àr i en gruva, gruvdrift bryter varje block för att fÄ mynt. Nackdelen Àr att blocken blir djupare och djupare i gruvan.

bitcoin guld

▶ Hur anvĂ€nder man det?

En av nackdelarna med Bitcoin Gold Ă€r det faktum att denna valuta Ă€nnu inte accepteras som betalningsmetod eller betalningsmetod. Även om Bitcoin redan anvĂ€nds som betalningsform, kommer BTG ocksĂ„ att anvĂ€ndas snart.

▶ Är det möjligt att köpa det?

Förutom att bryta BTG Àr det ocksÄ enkelt att köpa Bitcoin Gold, eftersom denna kryptovaluta Àr populÀr och lÀtt att förvÀrva. Det finns butiker och vÀxelhus dÀr denna typ av kryptovaluta enkelt handlas för att skicka dem till din plÄnbok och anvÀnda dem senare.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bitcoin Gold: Allt du behöver vetađŸ’°Â»

 1. januari svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjÀla mina pengar eller lura mig. Kan du hjÀlpa mig? VÀlsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ian, tack för att du kommenterar Bitcoin Gold: Allt du behöver veta💰. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.