Bots att handla: Auto Trading📲

✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutor har blivit en fristad för många investerare som har beslutat att satsa på vad de kallar framtiden. Och det är att revolutionen av bots små och små har genomsyrat allt, från det sätt på vilket vi kommunicerar till själva pengarna.

Idag kommer vi att prata om en av de mest intressanta handelsmetoderna som vi kan hitta. Vi berättar allt du behöver veta om detta tekniska verktyg som fokuserar på att erbjuda dig många fler fördelar med större komfort. Vill du veta mer? Då måste du bara fortsätta läsa den här artikeln.

✨ Vad är automatisk handel med kryptovalutor? ✨

Som namnet antyder, Autohandel är att driva eller investera utan att behöva vara närvarande. I grund och botten är det en programvara som ansvarar för att programmera investeringarna så att de görs automatiskt.

Detta alternativ uppstod som svar på en av de tydligaste begränsningarna av investeringar, människor. Även om vi vill arbeta 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, måste vi komma ihåg att vi är människor. Detta innebär att vår verksamhet kan begränsas eftersom vi måste äta, sova och arbeta.

✨Botsens funktion operation

En bot är namnet på programvaran som ansvarar för att automatiskt använda kryptovalutor . Dessa program använder en rad data som trender och finansiella indikatorer för att kunna fungera automatiskt när villkoren är uppfyllda.

Som användare har du ansvaret för att ställa in de parametrar som botten ska fungera i så att den måste följa den raden. Bots är ansvariga för att analysera marknaden och fatta beslut enligt vad du anger som instruktioner inom deras algoritm.

Hur väljer jag en Bot för att göra autohandel? ✨

Innan du använder en bot rekommenderar vi att du tittar på dessa punkter:

 • tillförlitlighet: Bots har inte regler som mäklare , Det är därför du bör ägna stor uppmärksamhet åt om de är riktiga bots, om de har fysiska kontor, sätt att kontakta support etc.
 • Företag: En annan punkt som vi rekommenderar att du tar hänsyn till är företagets sidfot, det vill säga om det har motsvarande registrering före lagen. Detta beror på att, som med föregående punkt, lbotföretag inte har en aktuell rättslig ram.
 • Pengar insättningar: Om plattformen ber dig att sätta in pengar är det bättre att springa därifrån. Detta på grund av bots frågar aldrig om insättningar , bara mäklarna.
 • Anpassningsalternativ: Vi rekommenderar att du gräver i punkter som anpassningsalternativ, parametrarna som du kan justera, samt de förinstallerade funktionerna för att hitta en ad hoc Bot för vad du behöver.
 • Tester och fler tester: Det bästa sättet att veta om en Bot är något för dig eller inte är att prova det. För detta kan du använda demokonton som låter dig arbeta med virtuella pengar och noll risk.

botar

Operationsstrategier med Bots✨

Det finns två typer av strategier för att handla en Bot. Den första är känd som Skiljedomen och dess mekanism är mycket enkel , det är en marknadsanalys för att hitta det bästa alternativet i priset och därmed genomföra köpet.

Å andra sidan hittar vi samtalet Market Making som ansvarar för att uppnå maximala vinster genom att verka på en inre marknad. Robotarna kommer att ha ansvaret för att köpa eller sälja tillgångarna och dra nytta av poäng som den så kallade Spread eller prisskillnaden.

Ow Hur använder man en Bot? ✨

Följ dessa steg för att kunna använda en Bot:

 • Du måste först ansluta din mäklare till roboten så att den kan fungera inom börsen.
 • Vissa mäklarplattformar har möjlighet att aktivera Bot från samma plattform med bara ett klick.
 • Nu behöver du bara anpassa parametrarna som Bot fungerar med, det vill säga ställa in de maximala inköpspriserna, tillgångarna och marknaderna där den kommer att fungera.

Vi rekommenderar att du gör några tester för att utvärdera att Botens prestanda är optimal och därmed utesluta fel.

Ros Fördelar och nackdelar med Bots ✨

Alla tillgångar på ett och samma ställe

 • Bots låter dig konfigurera din strategi hur du vill genom att ändra parametrar och indikatorer efter behag.
 • En bot kan utföra upp till 50 operationer samtidigt under samma tidsperiod. Du kan bara göra en manuellt.
 • Botarna är helt analytiska, det vill säga de har varken impulser eller känslor som gör deras beslut mycket mer framgångsrika och exakta.
 • Dessutom har de förmågan att bearbeta en stor mängd data samtidigt så att deras lärande och effektivitet är mycket större.

Nackdelar:

 • En av dess främsta nackdelar är att det finns ett stort antal bots som faktiskt är bedrägerier vars mål är att stjäla dina pengar.
 • Bots är föremål för ett funktionsfel i både deras algoritm och platsen där de är värd . Det är därför de kan presentera misslyckanden.

botar

Best Bots på marknaden✨

Slutligen är det bättre att du vet att resultaten är den bästa Bot på marknaden för att välja en pålitlig operatör.

 • bitpanda: Ansedd som Europas bästa utbyte vad gäller digitala tillgångar. Denna plattform fungerar sedan 2014 som ett av de bästa alternativen med närvaro i mer än 50 länder och med en miljon aktiva användare.
 • 3Kommuner: En av huvudfunktionerna i den estniska baserade Bot-plattformen är dess optimering. Tack vare alliansen med olika mäklare kan du arbeta direkt med dem, dessutom är det inte nödvändigt att ladda ner någon programvara, eftersom det fungerar i molnet.
 • HaasOnline: För de som är experter inom segmentet är detta utan tvekan en av de bästa plattformarna du kan hitta. Här själv du kan utveckla din egen HaasScript eller C # Bot enligt dina egna strategier.
DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bots att handla: Auto Trading📲»

 1. Lorenzo svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lorenzo, tack för att du kommenterar Trading Bots: Auto Trading📲. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *