Bytecoin: Allt du behöver veta📲💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutornas värld är mer än fascinerande. Och det är att en virtuell valuta som hittar sitt värde i en serie blockchains är något som verkligen kan överraska oss. Sådan har påverkan av Bytecoin att fler och fler virtuella valutor dyker upp.

Det är en av de viktigaste kryptovalutorna, åtminstone för sin tid på marknaden. Här kommer vi att berätta allt du behöver veta om en av pionjärerna på den virtuella valutamarknaden. Så om du vill lära dig mer om den här marknaden bör du definitivt fortsätta läsa.

Hat Vad är Bytecoin? ✨

Lanserades 2012 kan man säga att BCN tillsammans med Bitcoin är en av de första kryptovalutorna på marknaden, en av pionjärerna i branschen. Denna digitala valuta sticker ut för att ha en decentraliserad P2P -driftsteknik som använder Blockchain som sin driftsmetod.

För att differentiera sig på marknaden, Bytecoin har lagt nästan alla ansträngningar på att skapa ett mynt som verkligen är anonymt.. Det är därför vi från dess ursprung har sett hur exklusiv teknik har inkluderats för att göra detta mynt riktigt anonymt och därmed överträffa Bitcoin.

Lite är egentligen känt om utvecklingen av Bytecoin, även om vissa läckor pekar på att det föds på Deep Web som ett försök att skapa ett alternativt finansiellt system. I verkligheten är lite känt om detta projekt eftersom stora ansträngningar har gjorts för att hålla information privat.

En av de mest slående funktionerna är det Bytecoin använder CryptoNote -teknik som gör att du kan skapa transaktioner med mycket större integritet. Dessutom gör denna typ av teknik informationsbehandling mycket snabbare. Båda fördelarna gör Bytecoin mycket mer anonymt och säkert.

➡ Skillnader mellan Bytecoin och Bitcoin✨

 • Anonymitet: kryptovalutor fungerar på ett sådant sätt att transaktioner är mer privata, inte alla är helt anonyma. Bytecoin jämfört med andra kryptovalutor visar sig vara mycket säkrare och anonymare. Detta beror på att de använder CryptoNote -teknik för att behandla din information.
 • Operations kostnader: En annan av de viktigaste skillnaderna som Bytecoin har jämfört med andra virtuella valutor är dess driftskostnad. Anskaffningskostnaden i växelhus är en av de lägsta på marknaden. Dessutom är deras provision för deras praktiskt taget 0.
 • Transaktionshastighet: Transaktionshastigheten är en av de punkter som Bytecoin har mest till förmån för sin konkurrens. Detta på grund av Blockchain de använder tillåter snabb validering med en hastighet på 120 sekunder per block. Bitcoin behöver 10 minuter för att slutföra processen.
 • Tillgänglig gruvdrift: Slutligen bör du veta att en klar fördel med Bytecoin mot Bitcoin och andra valutor är gruvprocessen. Med BCN kan du enkelt gruva dina mynt från vilken typ av dator som helst. Å andra sidan kräver andra valutor stor utrustning för att kunna bryta dem.

bytecoin

✨Teknik bakom✨

Även om Bytecoin delar samma operativsystem som heter Blockchain med andra kryptovalutor, har den en egenskap som gör den unik. Och är det CryptoNote -tekniken är integrerad på Blockchain, som fokuserar på att hålla kedjan av block och dess deltagare anonym.

Vi kan säga att CryptoNote framkom som ett svar på de integritetsproblem som Bitcoin för med sig. BCN -utvecklarna insåg detta så de började hitta ett sätt att integrera offentliga nycklar och privata signaturer för att göra deras plattform anonym.

➡Hur fungerar CryptoNote? ✨

Det bästa sättet att definiera CryptoNote är som blandning av en algoritm som kallas CryptoNight som fungerar hand i hand med protokoll som kallas ringsignaturer. Processen är enkel, varje transaktion använder en gemensam nyckel för engångsbruk som används av flera användare, vilket förhindrar centralisering av beslut.

Under denna metod där en offentlig nyckel används för en enda transaktion, men samtidigt i flera operationer, förbättras deras hastighet. Datafotavtrycket minskar också genom att hålla informationen borta från Blockchain.

YtBytecoin Mining✨

Om det är något som har gjort Bytecoin populärt bland användare är det hur lätt det är att bryta den här virtuella valutan. Och du kan praktiskt taget göra det från vilken dator som helst, oavsett om den har en stor processorenhet eller grafikkort.

Användare kan bryta dessa mynt och få kompensation i BCN enkelt tack vare användningen av Egalitarian Proof-of-Work (PoW) -algoritmen. Detta gör att alla vanliga processorer kan bryta myntet för att göra det mer tillgängligt och universellt. Detta är en stor fördel direkt i gruv- och energikostnader.

"Var kan jag använda dem?"

Även om användningen av dessa digitala valutor ännu inte är utbredd, eftersom de inte accepteras fullt ut, har deras användning som betalningsform ökat gradvis. Och nu kan vi hitta nya betalningsalternativ med virtuella valutor.

En av fördelarna som vi kan hitta är det lUtvecklarna har lanserat ett program för utveckling av API: er. Detta för att på ett mycket mer effektivt sätt integrera både Bytecoin -plattformen och enheterna, vilket uppmuntrar användaren att använda denna valuta.

bytecoin

"Hur kan jag få det?"

Det vanligaste sättet att få dessa kryptovalutor är genom gruvprocessen, det vill säga att få ersättning för att arbeta med validering av block. Detta beror på att möjligheterna att förvärva dessa valutor är begränsade, till exempel är det inte möjligt att få dem genom användning av fiat -pengar.

Att köpa Bytecoin i byteshus är något som bara är begränsat till vissa hus eftersom dess användning inte är generaliserad. Det enklaste alternativet är att byta olika virtuella valutor mot Bytecoin för att göra några av dessa anonyma kryptovalutor.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Bytecoin: Allt du behöver veta📲💰»

 1. María José svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María José, tack för att du kommenterar Bytecoin: Allt du behöver veta📲💰. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *