Bytecoin: Allt du behöver vetađŸ“Č💰


Bux mÀklare

Kryptovalutornas vÀrld Àr mer Àn fascinerande. Och det Àr att en virtuell valuta som hittar sitt vÀrde i en serie blockchains Àr nÄgot som verkligen kan överraska oss. SÄdan har pÄverkan av Bytecoin att fler och fler virtuella valutor dyker upp.

Det Àr en av de viktigaste kryptovalutorna, Ätminstone för sin tid pÄ marknaden. HÀr kommer vi att berÀtta allt du behöver veta om en av pionjÀrerna pÄ den virtuella valutamarknaden. SÄ om du vill lÀra dig mer om den hÀr marknaden bör du definitivt fortsÀtta lÀsa.

Hat Vad Ă€r Bytecoin? ✹

Lanserades 2012 kan man sÀga att BCN tillsammans med Bitcoin Àr en av de första kryptovalutorna pÄ marknaden, en av pionjÀrerna i branschen. Denna digitala valuta sticker ut för att ha en decentraliserad P2P -driftsteknik som anvÀnder Blockchain som sin driftsmetod.

För att differentiera sig pÄ marknaden, Bytecoin har lagt nÀstan alla anstrÀngningar pÄ att skapa ett mynt som verkligen Àr anonymt.. Det Àr dÀrför vi frÄn dess ursprung har sett hur exklusiv teknik har inkluderats för att göra detta mynt riktigt anonymt och dÀrmed övertrÀffa Bitcoin.

Lite Àr egentligen kÀnt om utvecklingen av Bytecoin, Àven om vissa lÀckor pekar pÄ att det föds pÄ Deep Web som ett försök att skapa ett alternativt finansiellt system. I verkligheten Àr lite kÀnt om detta projekt eftersom stora anstrÀngningar har gjorts för att hÄlla information privat.

En av de mest slÄende funktionerna Àr det Bytecoin anvÀnder CryptoNote -teknik som gör att du kan skapa transaktioner med mycket större integritet. Dessutom gör denna typ av teknik informationsbehandling mycket snabbare. BÄda fördelarna gör Bytecoin mycket mer anonymt och sÀkert.

➡ Skillnader mellan Bytecoin och Bitcoin✹

 • Anonymitet: SĂ„ kryptovalutor fungerar pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt att transaktioner Ă€r mer privata, inte alla Ă€r helt anonyma. Bytecoin jĂ€mfört med andra kryptovalutor visar sig vara mycket sĂ€krare och anonymare. Detta beror pĂ„ att de anvĂ€nder CryptoNote -teknik för att behandla din information.
 • Operations kostnader: En annan av de viktigaste skillnaderna som Bytecoin har jĂ€mfört med andra virtuella valutor Ă€r dess driftskostnad. Anskaffningskostnaden i vĂ€xelhus Ă€r en av de lĂ€gsta pĂ„ marknaden. Dessutom Ă€r deras provision för deras praktiskt taget 0.
 • Transaktionshastighet: Transaktionshastigheten Ă€r en av de punkter som Bytecoin har mest till förmĂ„n för sin konkurrens. Detta pĂ„ grund av Blockchain de anvĂ€nder tillĂ„ter snabb validering med en hastighet pĂ„ 120 sekunder per block. Bitcoin behöver 10 minuter för att slutföra processen.
 • TillgĂ€nglig gruvdrift: Slutligen bör du veta att en klar fördel med Bytecoin mot Bitcoin och andra valutor Ă€r gruvprocessen. Med BCN kan du enkelt gruva dina mynt frĂ„n vilken typ av dator som helst. Å andra sidan krĂ€ver andra valutor stor utrustning för att kunna bryta dem.

bytecoin

✹Teknik bakom✹

Även om Bytecoin delar samma operativsystem som heter Blockchain med andra kryptovalutor, har den en egenskap som gör den unik. Och Ă€r det CryptoNote -tekniken Ă€r integrerad pĂ„ Blockchain, som fokuserar pĂ„ att hĂ„lla kedjan av block och dess deltagare anonym.

Vi kan sÀga att CryptoNote framkom som ett svar pÄ de integritetsproblem som Bitcoin för med sig. BCN -utvecklarna insÄg detta sÄ de började hitta ett sÀtt att integrera offentliga nycklar och privata signaturer för att göra deras plattform anonym.

➡Hur fungerar CryptoNote? ✹

Det bÀsta sÀttet att definiera CryptoNote Àr som blandning av en algoritm som kallas CryptoNight som fungerar hand i hand med protokoll som kallas ringsignaturer. Processen Àr enkel, varje transaktion anvÀnder en gemensam nyckel för engÄngsbruk som anvÀnds av flera anvÀndare, vilket förhindrar centralisering av beslut.

Under denna metod dÀr en offentlig nyckel anvÀnds för en enda transaktion, men samtidigt i flera operationer, förbÀttras deras hastighet. Datafotavtrycket minskar ocksÄ genom att hÄlla informationen borta frÄn Blockchain.

YtBytecoin Mining✹

Om det Àr nÄgot som har gjort Bytecoin populÀrt bland anvÀndare Àr det hur lÀtt det Àr att bryta den hÀr virtuella valutan. Och du kan praktiskt taget göra det frÄn vilken dator som helst, oavsett om den har en stor processorenhet eller grafikkort.

AnvÀndare kan bryta dessa mynt och fÄ kompensation i BCN enkelt tack vare anvÀndningen av Egalitarian Proof-of-Work (PoW) -algoritmen. Detta gör att alla vanliga processorer kan bryta myntet för att göra det mer tillgÀngligt och universellt. Detta Àr en stor fördel direkt i gruv- och energikostnader.

"Var kan jag anvÀnda dem?"

Även om anvĂ€ndningen av dessa digitala valutor Ă€nnu inte Ă€r utbredd, eftersom de inte accepteras fullt ut, har deras anvĂ€ndning som betalningsform ökat gradvis. Och nu kan vi hitta nya betalningsalternativ med virtuella valutor.

En av fördelarna som vi kan hitta Àr det lUtvecklarna har lanserat ett program för utveckling av API: er. Detta för att pÄ ett mycket mer effektivt sÀtt integrera bÄde Bytecoin -plattformen och enheterna, vilket uppmuntrar anvÀndaren att anvÀnda denna valuta.

bytecoin

"Hur kan jag fÄ det?"

Det vanligaste sÀttet att fÄ dessa kryptovalutor Àr genom gruvprocessen, det vill sÀga att fÄ ersÀttning för att arbeta med validering av block. Detta beror pÄ att möjligheterna att förvÀrva dessa valutor Àr begrÀnsade, till exempel Àr det inte möjligt att fÄ dem genom anvÀndning av fiat -pengar.

Att köpa Bytecoin i byteshus Àr nÄgot som bara Àr begrÀnsat till vissa hus eftersom dess anvÀndning inte Àr generaliserad. Det enklaste alternativet Àr att byta olika virtuella valutor mot Bytecoin för att göra nÄgra av dessa anonyma kryptovalutor.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bytecoin: Allt du behöver vetađŸ“ČđŸ’°Â»

 1. María José svar

  Det hÀr företaget kommer inte att lÄta dig dra dig ur. Jag försÀkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MarĂ­a JosĂ©, tack för att du kommenterar Bytecoin: Allt du behöver vetađŸ“Č💰. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.