I takt med att det blir fler och fler handlare har också utbudet av mäklare ökat avsevärt. Med så många olika mäklare har det dykt upp flera som inte är värda att investera våra pengar i. Sedan, Hur väljer en handlare en bra mäklare? Det är troligt att med så många erbjudanden kan du inte bestämma dig för vilken du ska välja.

Tja, en av de viktigaste punkterna, en av de saker som du definitivt bör vara uppmärksam på för att inte få problem när du investerar, eller mer troligt, efter att ha investerat med den här typen av företag, är om mäklare är reglerad eller inte. För att undvika denna typ av problem, och många andra, måste vi välja en med dessa egenskaper.

Man ska inte heller blanda ihop att en mäklare är licensierad, att den är reglerad. Vi ska försöka förklara detta på enklast möjliga sätt. En reglerad mäklare har sitt huvudkontor och kontrolleras av tillsynsorganet på den plats där mäklaren är bosatt. Men ingenting hindrar den från att verka i andra länder. Låt oss säga att det finns en mäklare från Tyskland, reglerad av BaFin, efter att ha slutfört de nödvändiga förfarandena kommer den att vara auktoriserad att verka i olika europeiska länder, som Spanien.

Problemet är att om jag har problem med mäklaren och jag är i Spanien måste jag fortfarande göra anspråk på det inför den tyska regleringsmyndigheten. Med hänsyn till detta skulle det bästa alternativet vara att arbeta med en reglerad mäklare i det land där vi bor. Om vi ​​är i Spanien, leta efter en mäklare som regleras av det spanska CNMV.

Vi rekommenderar alltid handel med korrekt reglerade mäklare, vilket i teorin innebär att utesluta de från länder som Cypern, Vanuatu, Brittiska Jungfruöarna eller vilken liten ö som helst som är ett skatteparadis eller som du inte ens visste fanns.

Varför välja en reglerad mäklare?

Un reglerad mäklare det är en som står under tillsyn av ett legitimt tillsynsorgan. Syftet med denna typ av organisationer är att förhindra mäklaren från att utnyttja näringsidkaren, undvika missbruk, bedrägeri och bedrägeri, det vill säga skydda kunden. I allmänhet kontrolleras mäklaren mer, och dess kvalitet och praxis kontrolleras.

mycket reglerade mäklare de måste följa praxis som regleras av tillsynsorgan. De oreglerade bör inte följa någon praxis, ifall de inte vill följa den

Om mäklaren inte är reglerad, rekommenderar vi att du åtminstone tänker två gånger innan du investerar hos den här mäklaren.

reglerade mäklare

Hur kan jag veta om en mäklare är reglerad?

vet om en mäklare är regleradDet är lätt, oftast en mäklare, på sin hemsida visar det om det är reglerat, det brukar visa det på ett attraktivt sätt, eftersom det är något som väl syns på mäklarmarknaden ger det en viss garanti och legitimitet. Om du inte hittar det på huvudsidan kan du leta efter avsnitt på webben som "om oss", "varför investera hos denna mäklare", "förordning", "säkerhet för fonder" eller avsnitt liknande dessa.

Det är också normalt att mäklaren anger registreringsnumret, så att man kan söka och se om det verkligen är reglerat eller inte. Om du inte hittar det i det här avsnittet, för vanligtvis har mäklare en chatt eller kontaktavsnitt, fråga dem.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Bristen på denna typ av information på deras webbplatser är ett tecken på att INTE REGLERAD, eftersom, som vi nämnde tidigare, en mäklare vanligtvis är "stolt" över sin reglering, eftersom den skiljer den från oreglerade mäklare, och gör mäklaren på en högre nivå än en oreglerad mäklare, ger regleringen av en mäklare viss säkerhet för mäklarens kunder.

Några av de mest populära tillsynsmyndigheterna är: FCA (Financial Conduct Authority, i Storbritannien), BaFin (tysk tillsynsmyndighet), FINMA (Schweizisk tillsynsmyndighet), FMA (österrikisk tillsynsmyndighet), ASIC (Australian Securities and Investments Commission i Australien) och SEC (Securities and Exchange Commission, i USA), CNMV (Spanien), CONSOB (Italien), CMVM (Portugal), för att nämna några tillsynsmyndigheter.

Är du osäker på en regulator eller din mäklares säkerhet? Tror du att det kan vara en bluff? lämna oss en kommentar förklara ditt tvivel eller problem. Vi kommer att svara dig så snart som möjligt!

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

1.001 kommentarer om «Hur vet jag om en mäklare är reglerad?»

 1. ttam svar

  Kan du verifiera dig själv? Idag efter att ha tagit ut mina pengar kontaktade jag denna så kallade tränare. Jag ställde frågor till honom som jag inte hade vågat ställa till honom tidigare. Han hävdade att de regleras av Kanadas msb. Han klargjorde att det inte finns någon reklam om dem eftersom de inte behöver det, och de behöver inte spendera pengar för det, att han var en investerare för två år sedan och att han insåg att plattformen till stor del beror på provisioner, så han spenderade pengar på att sätta upp ett dataanalysteam och att du behöver fler personer för att gå med i ditt team. Vad tror du?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ttam, det ser ut som en PONZI-bluff. Tack så mycket för informationen, vi skriver recensionen och den kommer snart att finnas tillgänglig, dessa bedrägerier är utformade för att lura intet ont anande människor som tror på allt de får höra, du måste alltid vara uppmärksam när det kommer till ekonomi och du kan inte lita blint Hos ingen manipulerar dessa bedragare sociala nätverk och skapar falska forum till förmån för dem, för att ge en bra bild.

   Hälsningar.

 2. ttam svar

  Webbplatsen heter bobole, titta i avsnittet "Om oss" där det står att det är den billigaste handelsplattformen för digitala tillgångar i världen. Det står bland annat att det har erhållit en CADENA-licens för den kanadensiska efterlevnadszonen sedan den skapades i London 2006. Det finns också ett intyg om inkorporering av ett privat aktiebolag med numret 13848191. Detta certifikat kommer från företagets hus. kommer från den lilla information som "tränaren" erbjuder oss eftersom vi gör transaktioner strikt styrda av honom i en grupp på mer än 3.000 2 personer på telegram. Enligt honom guidar han oss till nybörjare eftersom han får %30.000 av provisioner från varje medlem i varje vunnen omgång, och får $2 5 i provision varje dag. Samtidigt erbjuder han oss också %200 provisioner för varje person som vi bjuder in och om det är fler än 300 personer förvandlar han oss till "ambassadörer" och ger oss en belöning på 569 dollar. Jag investerade 24 dollar. Nu har jag 48 dollar, vi förlorar aldrig och om det händer garanterar han oss en återbetalning om vi följer hans instruktioner exakt, för "det är win-win" nu pressar han mig att bilda ett lag eller lägga till mer pengar på mitt konto. Jag sa till honom att jag skulle ta ut alla mina pengar imorgon för att visa mina vänner och att de litar på (ljuger) som han svarade för att bara ta en del och jag upprepade att mina vänner ville att jag skulle ta ut allt för att kontrollera. Han sa till mig att göra det nu, som jag sa till honom att jag ville göra det imorgon för att kunna operera ikväll, han svarade att om jag tog ut mina pengar nu skulle de nå min plånbok inom 3 timmar, och att om jag gjorde det efter operationen skulle den nå mig inom 3 timmar. Jag tog redan ut en liten summa och den kom efter XNUMX timmar. Jag måste överföra mitt belopp till saldoappen. Han undviker mig också frågor om vilken typ av reklam han gör eftersom jag nämner att han har spenderat XNUMX miljoner dollar på reklam och de visas inte på Google eller på sociala nätverk.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ttam, de är bedragare, de returnerar bara en del av dina pengar för att få pengar från dina vänner och fortsätter att lägga till bluffen (så kallade vänner), vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att lägga din som den viktigaste till betygsätt denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

   • ttam svar

    https :// m.boboleubtc .com/h5/#/pages/mine/register?invite_code=DICAMS

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Ttam, tack så mycket för hjälpen.

     Hälsningar.

     • ttam

      Inte för inte, som tur var kunde jag ta ut alla mina pengar idag och jag kom in på mitt binance-konto (kan de hacka den plånboken?) Jag känner att jag kunde ta ut mina pengar från den plattformen genom att lura "coachen", en viss Roslog-tjej, säger till honom att först då skulle folk lita på vem du bjuder in Men det finns många argentinare och han säger att han belönar dem med $2 dollar om de ger honom besked om människor som behandlar dem som bedragare. Dessutom talar de flesta som verkar i argentinsk tid klockan 21 inte ens spanska bra, alla dessa "människor" firar honom, tackar honom, nästan berömmer honom, och de får till och med vidarebefordrade kommentarer med mer än 9 XNUMX visningar , de märker inte ens det. Synd att många kommer att bli lurade.

     • Rekommenderademaklare.com

      Hej Ttam, tack så mycket för informationen, vi skriver recensionen och den kommer snart att finnas tillgänglig, dessa bedrägerier är utformade för att lura intet ont anande människor som tror på allt de får höra, du måste alltid vara uppmärksam när det kommer till ekonomi och inte Du kan blint lita på ingen, dessa bedragare manipulerar sociala nätverk och skapar falska forum till förmån för dem, för att ge en bra bild.

      Hälsningar.

 3. Carlos svar

  Hur vet jag om jag kan lita på att en mäklare inte blir lurad eftersom allt hanteras via nätverk

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, du måste analysera webben väl, se om de är reglerade, var deras kontor finns osv. etc., men det är lättare för dig att berätta namnet och vi kommer att kunna berätta tydligt om det är en bluff eller inte. Du kan även skriva namnet på mäklaren i sökmotorn på vår hemsida och om vi redan har en recension kommer du att kunna få information och kommentarer från personer som har arbetat eller verkat hos mäklaren.

   Hälsningar.

   • Harok svar

    Hej, jag skulle vilja veta om tillförlitligheten hos Trade Capitol (https :// tradecapitol .co)
    Tack.

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Harok, tack för att du kommenterar Trade Capitol Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

     Hälsningar.

 4. Paulo svar

  God morgon,

  Jag ville veta om dessa operatörer är pålitliga:
  https://webb. active4trades .com/
  https://universalwealthgroup.com/

  tack så mycket

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paulo, om Universal kan du läsa en recension här: Universell rikedom.

   Vi kommer att granska den andra så snart som möjligt, men jag skulle inte lita på någonting från personer som ringer dig och erbjuder fantastisk avkastning.

   Hälsningar.

  • Luis Hernandez svar

   Hej, jag vill veta om ASCENDING BULL-mäklaren är pålitlig eller om de är bedragare

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Luis, om det är de typiska som ringer dig och pressar dig att investera så kan jag redan säga att de är bedragare, ja, först spelar de trevligt för att tjäna ditt förtroende, men sedan ber de dig om mer och mer pengar och det slutar med att de lurar dig allt du skickade Vi kommer i alla fall att skriva en recension för att få reda på dem Har du hemsidan?

    Hälsningar.

 5. Clinton svar

  Hej, jag skulle vilja veta om Antrush är pålitlig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Clinton, ha inte bråttom eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den främsta för att bedöma denna mäklare. känner du till deras hemsida?

   Hälsningar.

 6. Eli Santiago Silva Guzmán svar

  TILL ALL ALLMÄNHET I ALLMÄNHET SOM HAR INVESTERAT I ATFX MÄKARE, NI KAN GÖRA MIG
  NÅGRA KOMMENTARER, DA JAG VILL INVESTERA, OCH JAG INTE HAR FÖRTROENDE ATT GÖRA DET,
  TACK FÖR DINA KOMMENTARER.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eli Santiago, jag föreslår att du lägger namnet på mäklaren i vår sökmotor så kommer du att se en artikel om dem och där kommentarerna från den bedragna. Tack för att du kommenterar ATFX (de använder även namnet Alpha Bull). Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.