Kryptovalutor: 10 pĂ„litliga webbplatserđŸ’ČđŸ“Č

Pengar har varit i samma form i mÄnga Är, ett mynt av metall eller en sedel av papper som cirkulerar frÄn hand till hand. Fram till nyligen verkade en annan form av fysiska eller likvida pengar nÄgot overklig, Ätminstone tills kryptovalutor anlÀnde.

Med ett unikt system, digitala valutor började snabbt fÄ stor relevans efterlÀmnar traditionella myntprogram med tillgÄngsstöd. Detta var inte bara en revolution i sÀttet att tjÀna pengar, utan ocksÄ en total förÀndring i sÀttet att se det. Det Àr dÀrför vi mer och mer hör ordet kryptovaluta.

Bitcoin Bitcoin-revolutionen

En av de första virtuella valutorna som var Bitcoin var en kryptovaluta som fungerar genom en unik mekanism som kallas Blockchain . Denna enorma uppsÀttning massiva data, kodkedjor, kryptering och mer förvandlade det som var guld till vanlig valuta.

Fler och fler mÀnniskor bestÀmmer sig för att söka sin förmögenhet i denna vÀrld av kryptovalutor, vilket fÄr oss att undra var vi hittar all information vi behöver? Tja, hÀr kommer vi att berÀtta de webbplatser som du bör ta hÀnsyn till om du vill lÀra dig mer om detta Àmne.

Kryptovalutor

✹ Hur vet jag om en kryptovalutawebbplats Ă€r pĂ„litlig?

För att hitta de bÀsta kryptovalutahemsidorna var det nödvÀndigt att göra en omfattande internetsökning. För att bara visa dig de mest tillförlitliga skapade vi tre poÀng som hela kryptovalutahemsidan mÄste uppfylla för att klara vÄr utvÀrdering.

 • Samarbeten: Det första du borde veta Ă€r det dessa webbplatser samarbetar eller har samarbeten med betrodda mĂ€klare , det vill sĂ€ga godkĂ€nd, reglerad och med prestige pĂ„ marknaden. De webbsidor som har allianser med bedrĂ€gliga mĂ€klare anses vara potentiellt farliga sidor för anvĂ€ndarna.
 • Ny information: Att ge kontinuitet till publikationerna och det genererade innehĂ„llet Ă€r mycket viktigt sĂ„ att webbsidorna anses vara tillförlitliga och relevanta för anvĂ€ndarna. Detta kan du bekrĂ€fta eftersom en sida som inte har publicerat innehĂ„ll pĂ„ tvĂ„ Ă„r inte Ă€r relevant alls.
 • AnvĂ€ndarvĂ€nlig: Slutligen borde du veta det Betrodda kryptovalutahemsidor Ă€r lĂ€tta att navigera och anvĂ€ndarvĂ€nliga. Med detta menar vi att de har en intuitiv design, som laddas snabbt och lĂ„ter dig nĂ„ din destination, pĂ„ sidan, med nĂ„gra fĂ„ klick.

✹10 webbplatser om kryptovalutor som du borde veta

 • MarknadsvĂ€rde för mynt: Citerad av mĂ„nga medieexperter inom omrĂ„det som Bloomberg, CNBC och andra, denna sida Det anses vara den heliga gralen av kryptovalutor. Det erbjuder en stor mĂ€ngd information, liksom utbyte med priser och uppdateras i realtid.
 • Cointelegrafi: Om det du letar efter Ă€r information, nyheter och trender Ă€r detta utan tvekan en av de bĂ€sta platserna att besöka. MĂ„nga anvĂ€ndare som Ă€r den bĂ€sta bloggen om kryptovalutor pĂ„ hela internet eftersom det erbjuder uppdaterad och mycket relevant information för anvĂ€ndarna.
 • CoinGecko: Grundades 2014 och Ă€r en av de mest nyfikna sidorna pĂ„ listan, eftersom den inte bara fokuserar pĂ„ att erbjuda dig information. Detta pĂ„ grund av ansvarar för att spĂ„ra kĂ€nslor och engagemang för anvĂ€ndare av kryptosamhĂ€llen . SĂ„ om du vill veta mer om hur anvĂ€ndare kĂ€nner, bör du besöka den hĂ€r webbplatsen.
 • Codesk: Baserat i New York, har denna lilla webbplats som grundades 2013 perfekt tillĂ€mpat begreppet mindre Ă€r mer. Även om teamet Ă€r litet Ă€r var och en av medlemmarna i den hĂ€r nyhetsportalen en riktig expert inom omrĂ„det.
 • Den hĂ€r webbplatsen om kryptovalutor Ă€r speciellt utformad för dem som vill investera i detta segment och Ă€r den pĂ„litliga kĂ€llan till mĂ„nga nyheter i mediet. Hans skrifter, analytiker och hela teamet som utgör denna webbplats visar dess höga kvalitet och vĂ€rde.
 • Blockonomi: Den största fördelen med denna sida framför andra i mediet Ă€r att Dess tĂ€ckningsomrĂ„de Ă€r inte bara begrĂ€nsat till kryptovalutor. Detta beror pĂ„ att hĂ€r hittar du information om allt som rör ekonomi med internet, till exempel Fintech, Broker och mycket mer.
 • Kryptokompare: Perfekt för att hitta de bĂ€sta alternativen att investera, eDenna webbplats har mycket anvĂ€ndbara verktyg för anvĂ€ndare. Ett perfekt exempel Ă€r deras jĂ€mförelseplattform som utvĂ€rderar kryptovalutor och mĂ€klare. HĂ€r hittar vi information om utbyten, plĂ„nböcker och kryptovalutakort för var och en av mĂ€klarna eller operatörerna i realtid.
 • Kryptotrend: Om det finns en sak som alla finansexperter Ă€r överens om Ă€r det mycket viktigt att hĂ„lla jĂ€mna steg med marknadstrenderna. Numera Ă€r det inte lĂ€ngre komplicerat att hitta information om de viktigaste trenderna tack vare webbplatser som den hĂ€r.
 • Crypto News: Förutom att vara uppdaterad om trender, bör du ocksĂ„ vara uppdaterad om nyheterna. Och det Ă€r att han kommer ihĂ„g att en hĂ€ndelse pĂ„ andra sidan vĂ€rlden, som ett nytt virus, kan orsaka en orkan i det motsatta landet. PĂ„ denna webbplats kommer du att vara uppdaterad om de viktigaste nyheterna relaterade till kryptosfĂ€r.
 • Bitcoin Journal: Om du inte talar engelska bör du bokmĂ€rka den hĂ€r webbplatsen av en enkel anledning, de översĂ€tter allt till spanska. HĂ€r hittar du bara artiklar frĂ„n kĂ€nda medier som Bloomberg eller CNBC, istĂ€llet för den hĂ€r pĂ„ engelska översĂ€tts de till spanska.

kryptovaluta

ImportanceVikten av kryptovalutainformation

De sÀger att en informerad person tar mycket bÀttre beslut. Detta Àr utan tvekan mer Àn verkligt, eftersom en person med tillrÀcklig information vet hur man ska agera korrekt. Samma sak hÀnder med investeringar sedan Utan korrekt information kan dessa bli komplicerade.

Med dessa webbplatser kommer du att kunna veta allt om kryptovalutor, frÄn deras funktion till deras trender och de bÀsta mÀklarna. SÄledes kommer du att kunna fatta fler och bÀttre beslut nÀr du investerar i detta allt större segment. De hjÀlper dig ocksÄ att bilda en vision och dÀrmed hÄlla dig före trenderna.

DELA MED SIG!


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berÀtta lite om mig sjÀlv! Jag Àr finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan lÀsa mer om mig hÀr i min biografi.

4 kommentarer om «Kryptovalutor: 10 pĂ„litliga webbplatserđŸ’ČđŸ“Č»

 1. Daniela svar

  Det hÀr företaget Àr en bluff. Jag sÀger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar Cryptocurrencies: 10 pĂ„litliga webbplatserđŸ’ČđŸ“Č. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

   • Lydia

    Hej, vet du om det hÀr företaget Àr legitimt eller Àr det en bluff? De nÀmner att de verkar pÄ bitcoinmarknaden

    https://www. worldsharkscompany .com/?fbclid=IwAR2przBKtygzH-iCZg_tdjhfIhmU22lDX9wayWrKsecU3mIxCiqouhjtuEg

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Lydia, vi skriver flera recensioner för tillfÀllet, vi kommer att sÀtta din som den viktigaste för att bedöma denna mÀklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjÀlp.

    HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.