Kryptovalutor: 10 pålitliga webbplatser💲📲

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Pengar har varit i samma form i många år, ett mynt av metall eller en sedel av papper som cirkulerar från hand till hand. Fram till nyligen verkade en annan form av fysiska eller likvida pengar något overklig, åtminstone tills kryptovalutor anlände.

Med ett unikt system, digitala valutor började snabbt få stor relevans efterlämnar traditionella myntprogram med tillgångsstöd. Detta var inte bara en revolution i sättet att tjäna pengar, utan också en total förändring i sättet att se det. Det är därför vi mer och mer hör ordet kryptovaluta.

Bitcoin Bitcoin-revolutionen

En av de första virtuella valutorna som var Bitcoin var en kryptovaluta som fungerar genom en unik mekanism som kallas Blockchain . Denna enorma uppsättning massiva data, kodkedjor, kryptering och mer förvandlade det som var guld till vanlig valuta.

Fler och fler människor bestämmer sig för att söka sin förmögenhet i denna värld av kryptovalutor, vilket får oss att undra var vi hittar all information vi behöver? Tja, här kommer vi att berätta de webbplatser som du bör ta hänsyn till om du vill lära dig mer om detta ämne.

Kryptovalutor

✨ Hur vet jag om en kryptovalutawebbplats är pålitlig?

För att hitta de bästa kryptovalutahemsidorna var det nödvändigt att göra en omfattande internetsökning. För att bara visa dig de mest tillförlitliga skapade vi tre poäng som hela kryptovalutahemsidan måste uppfylla för att klara vår utvärdering.

 • Samarbeten: Det första du borde veta är det dessa webbplatser samarbetar eller har samarbeten med betrodda mäklare , det vill säga godkänd, reglerad och med prestige på marknaden. De webbsidor som har allianser med bedrägliga mäklare anses vara potentiellt farliga sidor för användarna.
 • Ny information: Att ge kontinuitet till publikationerna och det genererade innehållet är mycket viktigt så att webbsidorna anses vara tillförlitliga och relevanta för användarna. Detta kan du bekräfta eftersom en sida som inte har publicerat innehåll på två år inte är relevant alls.
 • Användarvänlig: Slutligen borde du veta det Betrodda kryptovalutahemsidor är lätta att navigera och användarvänliga. Med detta menar vi att de har en intuitiv design, som laddas snabbt och låter dig nå din destination, på sidan, med några få klick.

✨10 webbplatser om kryptovalutor som du borde veta

 • Marknadsvärde för mynt: Citerad av många medieexperter inom området som Bloomberg, CNBC och andra, denna sida Det anses vara den heliga gralen av kryptovalutor. Det erbjuder en stor mängd information, liksom utbyte med priser och uppdateras i realtid.
 • Cointelegrafi: Om det du letar efter är information, nyheter och trender är detta utan tvekan en av de bästa platserna att besöka. Många användare som är den bästa bloggen om kryptovalutor på hela internet eftersom det erbjuder uppdaterad och mycket relevant information för användarna.
 • CoinGecko: Grundades 2014 och är en av de mest nyfikna sidorna på listan, eftersom den inte bara fokuserar på att erbjuda dig information. Detta på grund av ansvarar för att spåra känslor och engagemang för användare av kryptosamhällen . Så om du vill veta mer om hur användare känner, bör du besöka den här webbplatsen.
 • Codesk: Baserat i New York, har denna lilla webbplats som grundades 2013 perfekt tillämpat begreppet mindre är mer. Även om teamet är litet är var och en av medlemmarna i den här nyhetsportalen en riktig expert inom området.
 • Den här webbplatsen om kryptovalutor är speciellt utformad för dem som vill investera i detta segment och är den pålitliga källan till många nyheter i mediet. Hans skrifter, analytiker och hela teamet som utgör denna webbplats visar dess höga kvalitet och värde.
 • Blockonomi: Den största fördelen med denna sida framför andra i mediet är att Dess täckningsområde är inte bara begränsat till kryptovalutor. Detta beror på att här hittar du information om allt som rör ekonomi med internet, till exempel Fintech, Broker och mycket mer.
 • Kryptokompare: Perfekt för att hitta de bästa alternativen att investera, eDenna webbplats har mycket användbara verktyg för användare. Ett perfekt exempel är deras jämförelseplattform som utvärderar kryptovalutor och mäklare. Här hittar vi information om utbyten, plånböcker och kryptovalutakort för var och en av mäklarna eller operatörerna i realtid.
 • Kryptotrend: Om det finns en sak som alla finansexperter är överens om är det mycket viktigt att hålla jämna steg med marknadstrenderna. Numera är det inte längre komplicerat att hitta information om de viktigaste trenderna tack vare webbplatser som den här.
 • Crypto News: Förutom att vara uppdaterad om trender, bör du också vara uppdaterad om nyheterna. Och det är att han kommer ihåg att en händelse på andra sidan världen, som ett nytt virus, kan orsaka en orkan i det motsatta landet. På denna webbplats kommer du att vara uppdaterad om de viktigaste nyheterna relaterade till kryptosfär.
 • Bitcoin Journal: Om du inte talar engelska bör du bokmärka den här webbplatsen av en enkel anledning, de översätter allt till spanska. Här hittar du bara artiklar från kända medier som Bloomberg eller CNBC, istället för den här på engelska översätts de till spanska.

kryptovaluta

ImportanceVikten av kryptovalutainformation

De säger att en informerad person tar mycket bättre beslut. Detta är utan tvekan mer än verkligt, eftersom en person med tillräcklig information vet hur man ska agera korrekt. Samma sak händer med investeringar sedan Utan korrekt information kan dessa bli komplicerade.

Med dessa webbplatser kommer du att kunna veta allt om kryptovalutor, från deras funktion till deras trender och de bästa mäklarna. Således kommer du att kunna fatta fler och bättre beslut när du investerar i detta allt större segment. De hjälper dig också att bilda en vision och därmed hålla dig före trenderna.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Kryptovalutor: 10 pålitliga webbplatser💲📲»

 1. Daniela svar

  Det här företaget är en bluff. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar Cryptocurrencies: 10 pålitliga webbplatser💲📲. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Lydia

    Hej, vet du om det här företaget är legitimt eller är det en bluff? De nämner att de verkar på bitcoinmarknaden

    https://www. worldsharkscompany .com/?fbclid=IwAR2przBKtygzH-iCZg_tdjhfIhmU22lDX9wayWrKsecU3mIxCiqouhjtuEg

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Lydia, vi skriver flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att bedöma denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *