Vad är den bästa mäklaren för att göra mina investeringar?

Den amerikanska kryptobörsen Bittrex erhöll 300 miljoner försäkringar för kylförvaring

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Känd som mäklare, Dessa institutioner ansvarar för att göra investeringar tillgängliga för människor genom att underlätta tillgången till olika finansiella instrument. Dessa är även kända som återförsäljare och gör det enkelt för människor att köpa tillgångar som aktier, aktiefonder och mer.

I grund och botten handlar det om den institution genom vilken du kommer att göra din investering och som kommer att ha ansvaret för att hantera allt, från öppnande av kontrakt eller hävstång till återtagande av dina intäkter. Det är därför som valet av en bra mäklare visar sig vara mycket viktigt innan du börjar investera.

✨ Vikten av en bra mäklare

Att ha en kvalitetsmäklare som uppfyller våra förväntningar och som också ger oss många fördelar är mycket viktigt. Detta beror på att en dålig eller opålitlig en inte bara kommer att ge oss en dålig upplevelse, det kan också få oss att förlora mycket, mycket pengar.

För att säkerställa att dina investeringar är säkra och för att göra investeringsprocessen mycket enklare måste du lära dig att välja en bra mäklare. Mäklarens betydelse är i tillförlitligheten och säkerheten som de erbjuder, verktygen att investera, användarupplevelsen och även den slutliga avkastningen.

mäklare

✨ Fem grundläggande poäng att ta hänsyn till

 • Förhandlingserbjudande

En av de viktigaste punkterna att ta hänsyn till är mäklarens handels- eller investeringserbjudande. För att välja den bästa måste du först börja med att fråga dig själv vilka typer av tillgångar du vill investera i, samt på vilka marknader du ska verka.

Med den här informationen kan du fortsätta att undersöka mer om mäklarens erbjudanden, det vill säga de alternativ som finns tillgängliga för både instrument eller tillgångar och marknader. Det bästa alternativet är det som uppfyller dina behov, eller i det här fallet, ge dig möjlighet att investera där du vill investera.

 • Plats där den fungerar 

Mer än en plats, det är det sätt på vilket det fungerar. I det här fallet bör du veta att det finns två olika typer, de som arbetar personligen med filialer som banker och mäklare som är digitala.

Det vanligaste är att använda en online- eller internetmäklare. Dessa erbjuder ett stort antal fördelar som att kunna investera var som helst så länge du har tillgång till ett internetnätverk. Dessutom fungerar många online-mäklare både med webbsidor och appar för mobila enheter.

 • Realtidsåtkomst till aktiemarknaden

Om du har bestämt dig för att investera på aktiemarknaden bör du veta att tiden i detta är helt annorlunda. Här kan en enkel minut göra skillnad mellan ett bra köp och att aktierna har tappat mycket värde eller blivit överkomliga.

Det är därför Vi rekommenderar att du verifierar att mäklaren enkelt har tillgång till börsen, samt erbjuda verktyg i realtid. Utan detta kan handel på aktiemarknaden vara mycket svår eftersom även en skillnad på ett par minuter kan förändra en investerings kurs.

 • Provision

Mäklarens verksamhet är inte att göra investeringar utan att hantera din investeringsportfölj och erbjuda dig tillgång till både marknader och instrument och tillgångar. I ett nötskal, tjäna pengar genom att debitera dig en provision för att driva ditt konto och göra investeringar.

I grund och botten är det en slags avgift eller biljett som debiteras på vinster eller förluster beroende på instrumentet. Vi rekommenderar att du tar hänsyn till de provisioner som mäklaren tar ut för att utvärdera om det verkligen passar dig. Provisionerna är ofta höga och de kan minska din avkastning.

 • Kostnadsnytta

Slutligen rekommenderar vi ta hänsyn till kostnadsnyttoförhållandeteftersom många användare anser att låga uppdrag är synonymt med dålig kvalitet. Detta är inte alltid fallet, eftersom det finns mäklare som erbjuder rabatter på sina provisioner som en del av deras erbjudande.

Vi rekommenderar att du utvärderar kostnads ​​/ nyttoförhållandet, det vill säga Om mäklaren tar ut höga provisioner måste den erbjuda dig bra avkastning, verktyg och ytterligare fördelar. Således kan du hitta en mäklare som erbjuder ett bra förhållande mellan vad de debiterar dig och mängden fördelar de erbjuder dig.

Ändra mäklare? Kostar det att byta mäklare?

Något du bör veta är att bytet av mäklare beror på den nuvarande lagstiftningen i det land där den är belägen. I Tyskland föreskrivs till exempel att det inte ska debiteras för denna ändring medan i Spanien debiteras provisioner eftersom det inte finns några lagar som förbjuder det.

För att byta mäklare måste du först ta reda på vad kostnaden för den ändringen är, eftersom många institutioner debiterar provision för hela processen. Det är bäst att informera dig själv med din mäklarleverantör så att du inte får några överraskningar.

cardano

✨ Hur lång tid tar processen att byta mäklare?

Du bör veta att bytet av mäklare tar tid, så det är nödvändigt att vara redo under hela processen. Om mäklarna är verksamma i samma land kan tiden vara upp till två veckor medan tiden kan förlängas om den är internationell.

På samma sätt bör du veta att ditt konto kommer att frysas medan förändringsprocessen för mäklaren genomförs. Nämligen, du kommer inte att kunna driva eller göra investeringar under denna tid eftersom förändringen kräver justeringar och pappersarbete.

✨ Vad sägs om mitt gamla konto?

Här finns två alternativ, det första är att behålla kontot, även om många inte ser det här alternativet som logiskt för något du ändrat. I detta fall, du har rätt att avgå eller begära att kontot annulleras hos din tidigare mäklare; Det rekommenderas att göra det om de tar ut en årlig provision.

När en annullering av kontot har begärts är den tidigare mäklaren skyldig att avbryta det, det vill säga stänga av det och sedan radera det. Detta för att erbjuda säkerhet och säkerhet för användarna. att de kan handla med sin nya mäklare utan konflikt.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Vad är den bästa mäklaren för att göra mina investeringar?»

 1. oscar zeballos svar

  Mycket bra dagar. Vad ska jag göra om en person har mina BINANCE-lösenord och användarnamn och använder det och jag inte kan komma åt det för att ändra dem??? Det är angeläget!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Oscar, du kanske ska testa att byta lösenord, gå in i registrerings- eller åtkomstfasen och lägga din e-post och klicka under login där det står: Glömt ditt lösenord? och därifrån förstår jag att de kommer att be dig om data så att de ger dig ett nytt lösenord

   Hälsningar.

 2. ALFREDO APESTEGUI MARTINEZ svar

  OM DE VAR SÅ FÖR ATT INDIKERA MIG 2 REKOMMENDERbara BROCKERS TACK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *