Dash: Allt du behöver vetađŸ’Č


Bux mÀklare

Idag finns det ett stort antal olika kryptovalutor som Dash, var och en med sina egna egenskaper, styrkor, svagheter och driftsmekanismer. Detta innebÀr att vi kan hitta ett brett utbud av digitala valutor att investera och utföra transaktioner.

HÀr kommer vi att prata om en av de mest populÀra kryptovalutorna pÄ marknaden och vilken Är efter Är upptar TOP 10 av mynten med det bÀsta vÀrdet eller mest anvÀnda. Det stÀmmer, vi kommer att berÀtta allt du behöver veta om, frÄn de enklaste punkterna till tekniken bakom.

"Vad Àr Dash?"

Som vi redan förvĂ€ntat dig, Dash Ă€r en kryptovaluta som Ă€r baserad pĂ„ P2P- eller Peer to Peer -koden. Även kĂ€nd som XCO, har denna kryptovaluta sitt ursprung under namnet Darkcoin, Ă€ven om den 2015 bytt namn till Dash, namnet den upprĂ€tthĂ„ller idag.

Denna valuta var i början utformad för att konkurrera direkt, ansikte mot ansikte, med Bitcoin nÀr det gÀller nÀtverkshastighet och transaktioner, samt integritet. Det Àr dÀrför som begreppet Blockchain Àr baserat pÄ ett decentraliserat system som gör allt mer effektivt.

streck

✹ StreckvĂ€rde✹

En annan punkt som du bör veta Àr att priset eller dess vÀrde har varit stabilt över tiden. Det stÀmmer, trots att kryptovalutamarknaden Àr mycket volatil, Dash har lyckats behÄlla mellan 90 och 70 euro i genomsnitt.

Även om vi har bĂ„de fallande och vĂ€rdetoppar, med motsvarande smĂ„ kurvor, Ă€r deras vĂ€rde faktiskt nĂ„got mer stabilt Ă€n andra valutor. TĂ€nk pĂ„ att den nedĂ„tgĂ„ende trenden Ă€r den hĂ€r som precis som andra kryptovalutor.

✹ Skillnad mellan Dash och andra kryptovalutor✹

 • Privacy: Det första du bör veta Ă€r att det finns en betydande skillnad nĂ€r det gĂ€ller integritet. Dash anvĂ€nder en X11 -algoritm tillsammans med en PrivateSend -funktion som Ă€r ansvarig för att skapa helt anonyma transaktioner.
 • Röd: En annan av de mest slĂ„ende skillnaderna mellan Dash och Bitcoin, till exempel, Ă€r att Dash anvĂ€nder ett tvĂ„stegs nĂ€tverk. Noderna pĂ„ den första nivĂ„n (Decentralized) ansvarar för gruvdrift av dessa mynt medan den andra nivĂ„n i nĂ€tverket hanterar anonymitetsfunktionerna, det vill sĂ€ga PrivateSend och InstantSend.
 • hastighet: En av de största nackdelarna med Bitcoin Ă€r det faktum att dess blockchain har riktigt lĂ„nga transaktionstider. IstĂ€llet, Dash innehĂ„ller funktionen InstantSend med optimerad Blockchain -teknik. Detta gör transaktioner praktiskt taget omedelbara, vilket ökar driftshastigheten.
 • Provision: Slutligen bör du veta att tack vare dess arkitektur Ă€r funktionen av detta kodblock snabbare. SĂ„ledes Ă€r driftskostnaden mycket lĂ€gre, varför vi hittar mycket lĂ„ga provisioner. Dashprovisionskostnaden Ă€r 0.01 medan Bitcoin Ă€r 2.

✹Teknik bakom✹

Som vi redan förutsÄg fungerar den under en förbÀttrad Blockchain som innehÄller en 2P2 eller Peer to Peer -kod. Detta gör att vissa funktioner delas med Bitcoin, Àven om andra mycket mer avancerade funktioner ocksÄ har lagts till.

Algoritmen kÀnd som X11 innehÄller funktioner som omedelbara, privata transaktioner och decentraliserad DGBB -styrning. En annan slÄende egenskap Àr att den anvÀnder en arkitektur pÄ tvÄ nivÄer som gör att var och en av nivÄerna kan fokusera pÄ en specifik process, vilket gör driften mer effektiv.

Den första nivÄn i Dash -arkitekturen hittar vi gruvarbetarna som ansvarar för att validera och registrera transaktionerna i Blockchain som hjÀlper till att bygga kedjan av block. Om du ville vara en del av Dash mining skulle du arbeta pÄ denna nivÄ eller lager.

Å andra sidan har vi i det andra lagret eller nivĂ„n Masternoder eller huvudnoder som Ă€r ansvariga för att stödja Dash -applikationer. PĂ„ detta sĂ€tt Ă€r det möjligt att minska vissa problem med den ursprungliga Bitcoin -algoritmen, till exempel lĂ„ngsamheten vid registrering av transaktioner.

Dash

✹Mining✹ 

Gruvningen av denna kryptovaluta Àr mycket lik den för andra kryptovalutor, eftersom den Àr baserad pÄ Blockchain -teknik. Gruvmekanismen som anvÀnds i detta mynt Àr PoW eller Proof of Work som fungerar med Blockchain och PrivateSend -funktionen.

Gruvarbetaren ansvarar för att lösa nÄgra av de matematiska problemen eller komplexa pussel i kedjan. Om informationen Àr sann och utvecklaren bekrÀftar lösningen lÀggs ett nytt block till i kedjan. Sedan gruvarbetaren fÄr ett Dash -mynt som kompensation för att ha löst pusslet eller matteproblemet.

"Hur kan jag anvÀnda den?"

En av nackdelarna med mÄnga kryptovalutor Àr att de Ànnu inte Àr lika accepterade som betalningsmedel eftersom deras omfattning Àr mycket mer begrÀnsad. Detsamma hÀnder med Dash att Àven om smÄ och smÄ fler företag ansvarar för att acceptera det, Àr det fortfarande lÄngt ifrÄn att anvÀndas som ett kort.

PayPal Àr huvudplattformen som lÄter dig anvÀnda Dash som betalningsform PÄ sÄ sÀtt kan du köpa varor och tjÀnster med dina Dash -mynt. Detta Àr en stor fördel, eftersom PayPal anvÀnds globalt pÄ mÄnga webbplatser.

✹Hur kan jag fĂ„ mina Dash -mynt? ✹

Som vi redan berÀttade för dig Àr det första alternativet att fÄ dina Dash -mynt genom att bryta dem. För detta mÄste du ha kunskap om myntbrytning och lÀmplig utrustning. Om du löser ett Blockchain -pussel kommer du att tjÀna en Dash -token.

Å andra sidan kan du köpa Dash Coins i vissa bytes- eller byteshus, sĂ„vĂ€l som du kan köpa dem frĂ„n individer och sedan lagra dem i din plĂ„nbok eller handvĂ€ska. Även Du kan investera i Dash Online, ett alternativ som snabbt blir relevant som ett sĂ€tt att skaffa dina egna kryptovalutor.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Dash: Allt du behöver vetađŸ’Č»

 1. Kevin R svar

  Det hÀr företaget Àr inte pÄlitligt. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin R, tack för att du kommenterar Dash: Allt du behöver vetađŸ’Č. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.