Gratis mäklardemos 2023💻

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Om du funderar på att använda en mäklare för att investera dina pengar och därmed generera vinster som hjälper dig att växa din rikedom, måste du först veta hur en 100% mäklare fungerar. För att göra detta är ett av de bästa verktygen att använda demo-versionerna av en mäklare.

Numera finns det många gratis demoalternativ, så det kan verka enkelt att hitta en mäklare som erbjuder det här verktyget. För att göra processen mycket enklare, här kommer vi att berätta vilka som är de 10 bästa gratis mäklardemoerna.

LusPlus500

Para muchos, detta är en av de bästa mäklare gratis demo plattformar, på grund av dess fullständighet. Inte bara har du ett obegränsat demokonto, du har också möjlighet att använda det både i din webbläsare och på din mobil tack vare dess app för Android och IOS.

Detta demo-konto kräver din registrering, för detta kan du skapa ett användarnamn och lösenord eller så kan du logga in via Google eller Facebook. Här kommer du inte bara att kunna få en spelpengbonus på 50 tusen euro, du kommer också att kunna använda dess olika verktyg med total frihet, utan begränsningar.

demos

✨XTB

En annan av de viktigaste demonstrationerna på den spansktalande marknaden, XTB har ett eget demokonto för nybörjare som vill lära sig att handla på den här marknaden. Dess demoplattform är känd som xStation 5 som är tillgänglig för alla enheter via MT4.

För att komma in är det nödvändigt att skapa ett konto som du vill ha e-post, lösenord och annan information eller personlig information. Denna plattform ger dig tillgång till alla verktyg på din riktiga plattform, samt en lekpengbonus på 20 tusen euro som kommer att finnas tillgänglig i 4 veckor.

TeToro

Ett annat av de bästa demo-kontona för att börja lära sig att använda en mäklare är eToro. Denna plattform sticker ut för att erbjuda åtkomst både via webbplatsen och via mobilapplikationen. Dessutom kan du gå in och lära dig mer om deras plattform utan att behöva öppna ett konto, det vill säga bara ta en titt.

Att skapa ett konto på denna plattform är mycket enkelt, du kan göra det via användarnamn och lösenord eller via ett socialt nätverk. eToro erbjuder dig tillgång till alla sina traditionella plattformsverktyg och 10 XNUMX euro på demokontot för att fungera fiktivt.

✨Naga

För att öva på dina investeringar erbjuder Naga dig ett demokonto som låter dig lära dig hur du fungerar på dess plattform. På så sätt kan du bekanta dig med alla verktyg de erbjuder utan att behöva sätta dina pengar på spel. Detta är mycket användbart när du är nybörjare i att investera.

Tack vare det faktum att Naga beviljar en spelpengbonus till sina användare kommer du att kunna göra investeringar på ett simulerat men mycket realistiskt sätt. En annan stor fördel som denna plattform erbjuder är att du kan komma åt den från din dator, via dess webbplats, eller så kan du använda den här demo i sin app.

✨FXCM

Demonstrationen av denna mäklare är begränsad till endast 30 dagars gratis användning som inkluderar en bonus på 5 euro så att du kan göra fiktiva investeringar utan att investera dina pengar. För att komma in kan du göra det via dess desktop, mobil och webbplatsversion.

När det gäller vad du borde veta när du öppnar ett konto är det att du här kommer att bli ombedd om mycket mer information än på andra plattformar. De kommer till exempel be dig att bekräfta ditt hemland, välja plattformen du ska verka på, personlig information, kontaktinformation och till och med anställning.

✨XM

Om det du vill ha är en komplett demo är denna mäklare utan tvekan en av de bästa. Först och främst har du möjlighet att använda denna demo på plattformar som: MT4 och MT5 för PC, MAC och XM Webtrader, även för iPhone, iPad och Android-mobilplatta.

När det gäller funktionerna kommer du att ha alla verktyg tillgängliga från den riktiga mäklarplattformen. Ett fiktivt saldo på 100 XNUMX euro ingår, så att du kommer att ha tillgång till relevant information och data för att fatta investeringsbeslut.

IberLibertex

Libertex är en annan av de mest populära handlarna. En av dess huvudfunktioner är dess demo-konto som låter dig använda det utan att behöva registrera dig. Det stämmer, du kan säga adjö till besväret med att skapa ett konto, såvida du inte vill träna, eftersom du måste registrera dig för att skapa historik.

Verktygen som erbjuds av denna plattform är många, till exempel kan du använda dess verktyg av de som stiger mest och de som faller mest för att övervaka finansiella produkter och tillgångar. AdDessutom kan du utföra olika analyser av trender och diagram som erbjuds av mäklaren.

demos

✨.com

Tillgänglig för mobilappen för Android och iOS, Metatrader 4, liksom för webbläsare, den här plattformen är ett bra alternativ om du vill lära dig att använda en mäklare. För att komma åt din demo är det nödvändigt att skapa ett konto med e-post och lösenord i mäklaren.

Så att du kan genomföra dina investeringssimuleringar med fullständig frihet, Trade.com ger dig en bonus på 100 XNUMX euro i spelpengar. Dessutom har du full tillgång till alla verktyg som plattformen erbjuder så att du inte känner att det är ett demo-konto i slutet av dagen.

RadeFortrade

Om du vill använda Fortrade-demo är det första du behöver e-post och lösenord. Då kan du komma åt den från olika sätt, till exempel webbläsaren på din dator, din mobil eller via dess applikation för Android och IOS, såväl som MT4.

När det gäller de fördelar som Fortrade erbjuder, hittar vi en bonus på 10 XNUMX euro som gör att du kan fungera enkelt och utan att behöva lägga dina pengar, eftersom det är fiktiva pengar. Dessutom ger de dig tillgång till alla verktyg för att göra simuleringen mer realistisk.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Gratis mäklardemos 2023💻»

 1. Camila Gold svar

  Det här företaget är en bluff. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila Oro, tack för att du kommenterar Free Broker Demos 2022💻. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *