Gratis mĂ€klardemos 2023đŸ’»

Om du funderar pÄ att anvÀnda en mÀklare för att investera dina pengar och dÀrmed generera vinster som hjÀlper dig att vÀxa din rikedom, mÄste du först veta hur en 100% mÀklare fungerar. För att göra detta Àr ett av de bÀsta verktygen att anvÀnda demo-versionerna av en mÀklare.

Numera finns det mÄnga gratis demoalternativ, sÄ det kan verka enkelt att hitta en mÀklare som erbjuder det hÀr verktyget. För att göra processen mycket enklare, hÀr kommer vi att berÀtta vilka som Àr de 10 bÀsta gratis mÀklardemoerna.

LusPlus500

Para muchos, detta Àr en av de bÀsta mÀklare gratis demo plattformar, pÄ grund av dess fullstÀndighet. Inte bara har du ett obegrÀnsat demokonto, du har ocksÄ möjlighet att anvÀnda det bÄde i din webblÀsare och pÄ din mobil tack vare dess app för Android och IOS.

Detta demo-konto krÀver din registrering, för detta kan du skapa ett anvÀndarnamn och lösenord eller sÄ kan du logga in via Google eller Facebook. HÀr kommer du inte bara att kunna fÄ en spelpengbonus pÄ 50 tusen euro, du kommer ocksÄ att kunna anvÀnda dess olika verktyg med total frihet, utan begrÀnsningar.

demos

✹XTB

En annan av de viktigaste demonstrationerna pÄ den spansktalande marknaden, XTB har ett eget demokonto för nybörjare som vill lÀra sig att handla pÄ den hÀr marknaden. Dess demoplattform Àr kÀnd som xStation 5 som Àr tillgÀnglig för alla enheter via MT4.

För att komma in Àr det nödvÀndigt att skapa ett konto som du vill ha e-post, lösenord och annan information eller personlig information. Denna plattform ger dig tillgÄng till alla verktyg pÄ din riktiga plattform, samt en lekpengbonus pÄ 20 tusen euro som kommer att finnas tillgÀnglig i 4 veckor.

TeToro

Ett annat av de bÀsta demo-kontona för att börja lÀra sig att anvÀnda en mÀklare Àr eToro. Denna plattform sticker ut för att erbjuda Ätkomst bÄde via webbplatsen och via mobilapplikationen. Dessutom kan du gÄ in och lÀra dig mer om deras plattform utan att behöva öppna ett konto, det vill sÀga bara ta en titt.

Att skapa ett konto pÄ denna plattform Àr mycket enkelt, du kan göra det via anvÀndarnamn och lösenord eller via ett socialt nÀtverk. eToro erbjuder dig tillgÄng till alla sina traditionella plattformsverktyg och 10 XNUMX euro pÄ demokontot för att fungera fiktivt.

✹Naga

För att öva pÄ dina investeringar erbjuder Naga dig ett demokonto som lÄter dig lÀra dig hur du fungerar pÄ dess plattform. PÄ sÄ sÀtt kan du bekanta dig med alla verktyg de erbjuder utan att behöva sÀtta dina pengar pÄ spel. Detta Àr mycket anvÀndbart nÀr du Àr nybörjare i att investera.

Tack vare det faktum att Naga beviljar en spelpengbonus till sina anvÀndare kommer du att kunna göra investeringar pÄ ett simulerat men mycket realistiskt sÀtt. En annan stor fördel som denna plattform erbjuder Àr att du kan komma Ät den frÄn din dator, via dess webbplats, eller sÄ kan du anvÀnda den hÀr demo i sin app.

✹FXCM

Demonstrationen av denna mÀklare Àr begrÀnsad till endast 30 dagars gratis anvÀndning som inkluderar en bonus pÄ 5 euro sÄ att du kan göra fiktiva investeringar utan att investera dina pengar. För att komma in kan du göra det via dess desktop, mobil och webbplatsversion.

NÀr det gÀller vad du borde veta nÀr du öppnar ett konto Àr det att du hÀr kommer att bli ombedd om mycket mer information Àn pÄ andra plattformar. De kommer till exempel be dig att bekrÀfta ditt hemland, vÀlja plattformen du ska verka pÄ, personlig information, kontaktinformation och till och med anstÀllning.

✹XM

Om det du vill ha Àr en komplett demo Àr denna mÀklare utan tvekan en av de bÀsta. Först och frÀmst har du möjlighet att anvÀnda denna demo pÄ plattformar som: MT4 och MT5 för PC, MAC och XM Webtrader, Àven för iPhone, iPad och Android-mobilplatta.

NÀr det gÀller funktionerna kommer du att ha alla verktyg tillgÀngliga frÄn den riktiga mÀklarplattformen. Ett fiktivt saldo pÄ 100 XNUMX euro ingÄr, sÄ att du kommer att ha tillgÄng till relevant information och data för att fatta investeringsbeslut.

IberLibertex

Libertex Àr en annan av de mest populÀra handlarna. En av dess huvudfunktioner Àr dess demo-konto som lÄter dig anvÀnda det utan att behöva registrera dig. Det stÀmmer, du kan sÀga adjö till besvÀret med att skapa ett konto, sÄvida du inte vill trÀna, eftersom du mÄste registrera dig för att skapa historik.

Verktygen som erbjuds av denna plattform Àr mÄnga, till exempel kan du anvÀnda dess verktyg av de som stiger mest och de som faller mest för att övervaka finansiella produkter och tillgÄngar. AdDessutom kan du utföra olika analyser av trender och diagram som erbjuds av mÀklaren.

demos

✹.com

TillgÀnglig för mobilappen för Android och iOS, Metatrader 4, liksom för webblÀsare, den hÀr plattformen Àr ett bra alternativ om du vill lÀra dig att anvÀnda en mÀklare. För att komma Ät din demo Àr det nödvÀndigt att skapa ett konto med e-post och lösenord i mÀklaren.

SÄ att du kan genomföra dina investeringssimuleringar med fullstÀndig frihet, Trade.com ger dig en bonus pÄ 100 XNUMX euro i spelpengar. Dessutom har du full tillgÄng till alla verktyg som plattformen erbjuder sÄ att du inte kÀnner att det Àr ett demo-konto i slutet av dagen.

RadeFortrade

Om du vill anvÀnda Fortrade-demo Àr det första du behöver e-post och lösenord. DÄ kan du komma Ät den frÄn olika sÀtt, till exempel webblÀsaren pÄ din dator, din mobil eller via dess applikation för Android och IOS, sÄvÀl som MT4.

NÀr det gÀller de fördelar som Fortrade erbjuder, hittar vi en bonus pÄ 10 XNUMX euro som gör att du kan fungera enkelt och utan att behöva lÀgga dina pengar, eftersom det Àr fiktiva pengar. Dessutom ger de dig tillgÄng till alla verktyg för att göra simuleringen mer realistisk.

DELA MED SIG!


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berÀtta lite om mig sjÀlv! Jag Àr finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan lÀsa mer om mig hÀr i min biografi.

2 kommentarer om «Gratis mĂ€klardemos 2023đŸ’»Â»

 1. Camila Gold svar

  Det hÀr företaget Àr en bluff. Jag sÀger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila Oro, tack för att du kommenterar Free Broker Demos 2022đŸ’». Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.