Dentacoin: Allt du behöver vetađŸŠ·đŸ’°

VÀrlden med kryptovalutor gÄr framÄt med stormsteg, sÄ stor att vi idag kan hitta ett stort antal sorter av digitala valutor som Dentacoin. Det stÀmmer, frÄn det mest konventionella som Bitcoin, digitalt guld, till det mest innovativa.

Och det Àr just om Dentacoin som vi ska prata, eftersom denna kryptovaluta har den sÀrdrag att detta mynt har en tandlÀkarmetod. Det stÀmmer, du förestÀller dig att du kan betala tandlÀkaren och hantera din medicinska historia med en kryptovaluta. Det Àr dÀrför du borde veta mer om denna virtuella valuta.

▶ Vad Ă€r Dentacoin?

Denna kryptovaluta och plattform har en konstruktion gjord pÄ en kedja av block eller Blockchain. Dess design Àr uteslutande inriktad pÄ tandvÀrlden, med en patientcentrerad vision och etik. Detta gör det helt annorlunda Àn nÄgon annan typ av valuta.

Bakom denna plattform Àr ett tydligt syfte att göra tandvÄrd runt om i vÀrlden mycket billigare genom att förbÀttra genom ett koncept som kallas mÀngden för publiken. AnvÀndningen av Dentacoin finns i att denna kryptovaluta anvÀnds för att ge förebyggande medicin till lÄga kostnader.

Enligt grundaren Dimitar Dimitrakiev skulle Dentacoin bidra till att minska kostnaden för bÄde förebyggande och palliativa behandlingar. Liksom andra kryptovalutor, Dentacoin Àr baserad pÄ Ethereum blockchain med en typ av teknik som kallas ERC 20.

Trots att de har en innovativ design, kanske mÄnga tror att denna kryptovaluta inte har varit framgÄngsrik. Detta Àr helt motsatt, eftersom vi hittills kan hitta mer Àn 4 XNUMX registrerade tandlÀkare. Dessutom har flera riktigt attraktiva funktioner och verktyg utvecklats, vilket ökar anvÀndningen av Dentacoin.

Dentacoin

 

▶ Skillnader mellan Dentacoin och Bitcoin?

Även om det finns en tydlig skillnad i hur Dentacoin och Bitcoin fungerar, liksom den marknad den Ă€r inriktad pĂ„, finns det mĂ„nga fler skillnader som vi mĂ„ste grĂ€va i. HĂ€r kommer vi att berĂ€tta vilka Ă€r de 5 huvudsakliga skillnaderna mellan Dentacoin och Bitcoin sĂ„ att du bĂ€ttre kan kĂ€nna till denna kryptovaluta.

 • AnvĂ€ndning i verkliga livet: Till skillnad frĂ„n andra kryptovalutor som anvĂ€nds som en investering eller utbyte, men inte som en betalningsmetod, har denna kryptovaluta riktiga applikationer. Och det finns tandvĂ„rdskontor i stĂ€der som London som accepterar Dentacoin som betalningsmetod.
 • Begrepp: En annan punkt som du mĂ„ste ta hĂ€nsyn till Ă€r konceptet bakom denna kryptovaluta. Mynt som Bitcoin eller Ethereum har ett koncept som till exempel fokuserar pĂ„ valutavĂ€rlden medan Dentacoin har fokus pĂ„ hĂ€lsa, i detta fall tandvĂ„rd.
 • Det Ă€r inte bara ett mynt: Dentacoin skapades inte bara som en virtuell valuta för att betala för tandbehandlingar, dess syfte Ă€r att gĂ„ lĂ€ngre. Och Ă€r det Dentacoin har en plattform byggd för hantering och relation mellan lĂ€kare, patienter, leverantörer och andra deltagare i tandhĂ€lsa.
 • SjukförsĂ€kring: Enligt skaparen och utvecklarna Ă€r det troligt att vi snart kommer att lansera en tandvĂ„rdsförsĂ€kring. Denna försĂ€kring som marknadsförs i DCN kommer att ha den speciella egenskapen att vara baserad pĂ„ smarta kontrakt, samt en decentraliserad databas via Blockchain.
 • Gruvdrift: Slutligen borde du veta att Dentacoin Ă€r en valuta som inte kan brytas, det vill sĂ€ga Vi kan inte tjĂ€na Dentacoin genom att vara en deltagare i Blockchain-processen. Detta beror pĂ„ att det maximala tillgĂ€ngliga Dentacoin redan har skapats, vilket motsvarar 2 biljoner DCN.

▶ Teknik bakom 

Det första du borde veta Àr att Dentacoin föddes under Blockchain-teknik eller blockkedja. Detta gjorde det möjligt för honom att ge det en kryptovalutatillvÀgagÄngssÀtt genom att fungera under samma regler. För detta anvÀndes Ethereum Blockchain som bas, vilket Àr en av de bÀsta, sÀkraste, mest effektiva och optimerade kryptovalutorna.

Förutom att arbeta genom Blockchain-teknik, det ocksÄ Ett ERC-20-token implementerades för att förbÀttra driften av DCN. Om det inte rÀcker bör du ocksÄ veta att begreppet smarta kontrakt utnyttjades.

Även om tekniken Ă€r slĂ„ende, Ă€r det mest speciella med Dentacoin hur plattformen har utvecklats. HĂ€r har vi en mobilapplikation som heter Dentacare för att hjĂ€lpa barn att ta hand om sin tandhĂ€lsa. Vi har en valuta utformad för att göra det lĂ€ttare att betala för tandbehandlingar.

Vi hittade ocksÄ en plattform utformad för patienter att dela sina Äsikter och recensioner om tandbehandlingar frÄn tandlÀkare som ingÄr i nÀtverket. Dessutom har vi en plattform som hjÀlper till att genomföra marknadsundersökningar för att hjÀlpa lÀkare och leverantörer att fÄ vÀrdefull information.

Dentacoin

gruv

Trots att den Àr baserad pÄ Blockchain följer Dentacoin en annan operation Àn andra typer av kryptovalutor. Och Àr det hÀr det tillÄter inte brytning av dem sÄ att du inte kan stÀlla in din gruva och fÄ dem. Detta Àr en av dess stora skillnader jÀmfört med andra kryptovalutor.

Dentacoin pre-minades innan det lanserades pÄ marknaden via en ICO, som begrÀnsade antalet Dentacoin till de som skapades i den processen. SÄ smÄningom, och med tiden kommer de mynt som redan skapats slÀppas ut pÄ marknaden under effektiv kontroll.

Var kan jag lagra mina kryptovalutor?

Det första du borde veta Àr att Dentacoin har en intern plÄnbok eller elektronisk handvÀska för att lagra dina kryptovalutor. Detta gör det mycket lÀttare att spara eller anvÀnda dina mynt tack vare att kompatibilitetsproblem undviks eftersom de Àr Inhouse.

Å andra sidan kan vi hitta det Dentacoin har Ethereum-teknik som gör att den kan anvĂ€ndas med vilken plĂ„nbok som helst. Det stĂ€mmer, plĂ„nboken spelar ingen roll sĂ„ lĂ€nge det Ă€r flera valutor kan du anvĂ€nda den för att spara dina kryptovalutor. Allt detta gör anvĂ€ndningen mycket enklare och bekvĂ€mare.

DELA MED SIG!


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berÀtta lite om mig sjÀlv! Jag Àr finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan lÀsa mer om mig hÀr i min biografi.

2 kommentarer om «Dentacoin: Allt du behöver vetađŸŠ·đŸ’°Â»

 1. Mateo svar

  Det hÀr företaget kommer inte att lÄta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mateo, tack för att du kommenterar Dentacoin: Allt du behöver vetađŸŠ·đŸ’°. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.