Dentacoin: Allt du behöver veta🦷💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Världen med kryptovalutor går framåt med stormsteg, så stor att vi idag kan hitta ett stort antal sorter av digitala valutor som Dentacoin. Det stämmer, från det mest konventionella som Bitcoin, digitalt guld, till det mest innovativa.

Och det är just om Dentacoin som vi ska prata, eftersom denna kryptovaluta har den särdrag att detta mynt har en tandläkarmetod. Det stämmer, du föreställer dig att du kan betala tandläkaren och hantera din medicinska historia med en kryptovaluta. Det är därför du borde veta mer om denna virtuella valuta.

▶ Vad är Dentacoin?

Denna kryptovaluta och plattform har en konstruktion gjord på en kedja av block eller Blockchain. Dess design är uteslutande inriktad på tandvärlden, med en patientcentrerad vision och etik. Detta gör det helt annorlunda än någon annan typ av valuta.

Bakom denna plattform är ett tydligt syfte att göra tandvård runt om i världen mycket billigare genom att förbättra genom ett koncept som kallas mängden för publiken. Användningen av Dentacoin finns i att denna kryptovaluta används för att ge förebyggande medicin till låga kostnader.

Enligt grundaren Dimitar Dimitrakiev skulle Dentacoin bidra till att minska kostnaden för både förebyggande och palliativa behandlingar. Liksom andra kryptovalutor, Dentacoin är baserad på Ethereum blockchain med en typ av teknik som kallas ERC 20.

Trots att de har en innovativ design, kanske många tror att denna kryptovaluta inte har varit framgångsrik. Detta är helt motsatt, eftersom vi hittills kan hitta mer än 4 XNUMX registrerade tandläkare. Dessutom har flera riktigt attraktiva funktioner och verktyg utvecklats, vilket ökar användningen av Dentacoin.

Dentacoin

 

▶ Skillnader mellan Dentacoin och Bitcoin?

Även om det finns en tydlig skillnad i hur Dentacoin och Bitcoin fungerar, liksom den marknad den är inriktad på, finns det många fler skillnader som vi måste gräva i. Här kommer vi att berätta vilka är de 5 huvudsakliga skillnaderna mellan Dentacoin och Bitcoin så att du bättre kan känna till denna kryptovaluta.

 • Användning i verkliga livet: Till skillnad från andra kryptovalutor som används som en investering eller utbyte, men inte som en betalningsmetod, har denna kryptovaluta riktiga applikationer. Och det finns tandvårdskontor i städer som London som accepterar Dentacoin som betalningsmetod.
 • Begrepp: En annan punkt som du måste ta hänsyn till är konceptet bakom denna kryptovaluta. Mynt som Bitcoin eller Ethereum har ett koncept som till exempel fokuserar på valutavärlden medan Dentacoin har fokus på hälsa, i detta fall tandvård.
 • Det är inte bara ett mynt: Dentacoin skapades inte bara som en virtuell valuta för att betala för tandbehandlingar, dess syfte är att gå längre. Och är det Dentacoin har en plattform byggd för hantering och relation mellan läkare, patienter, leverantörer och andra deltagare i tandhälsa.
 • Sjukförsäkring: Enligt skaparen och utvecklarna är det troligt att vi snart kommer att lansera en tandvårdsförsäkring. Denna försäkring som marknadsförs i DCN kommer att ha den speciella egenskapen att vara baserad på smarta kontrakt, samt en decentraliserad databas via Blockchain.
 • Gruvdrift: Slutligen borde du veta att Dentacoin är en valuta som inte kan brytas, det vill säga Vi kan inte tjäna Dentacoin genom att vara en deltagare i Blockchain-processen. Detta beror på att det maximala tillgängliga Dentacoin redan har skapats, vilket motsvarar 2 biljoner DCN.

▶ Teknik bakom 

Det första du borde veta är att Dentacoin föddes under Blockchain-teknik eller blockkedja. Detta gjorde det möjligt för honom att ge det en kryptovalutatillvägagångssätt genom att fungera under samma regler. För detta användes Ethereum Blockchain som bas, vilket är en av de bästa, säkraste, mest effektiva och optimerade kryptovalutorna.

Förutom att arbeta genom Blockchain-teknik, det också Ett ERC-20-token implementerades för att förbättra driften av DCN. Om det inte räcker bör du också veta att begreppet smarta kontrakt utnyttjades.

Även om tekniken är slående, är det mest speciella med Dentacoin hur plattformen har utvecklats. Här har vi en mobilapplikation som heter Dentacare för att hjälpa barn att ta hand om sin tandhälsa. Vi har en valuta utformad för att göra det lättare att betala för tandbehandlingar.

Vi hittade också en plattform utformad för patienter att dela sina åsikter och recensioner om tandbehandlingar från tandläkare som ingår i nätverket. Dessutom har vi en plattform som hjälper till att genomföra marknadsundersökningar för att hjälpa läkare och leverantörer att få värdefull information.

Dentacoin

gruv

Trots att den är baserad på Blockchain följer Dentacoin en annan operation än andra typer av kryptovalutor. Och är det här det tillåter inte brytning av dem så att du inte kan ställa in din gruva och få dem. Detta är en av dess stora skillnader jämfört med andra kryptovalutor.

Dentacoin pre-minades innan det lanserades på marknaden via en ICO, som begränsade antalet Dentacoin till de som skapades i den processen. Så småningom, och med tiden kommer de mynt som redan skapats släppas ut på marknaden under effektiv kontroll.

Var kan jag lagra mina kryptovalutor?

Det första du borde veta är att Dentacoin har en intern plånbok eller elektronisk handväska för att lagra dina kryptovalutor. Detta gör det mycket lättare att spara eller använda dina mynt tack vare att kompatibilitetsproblem undviks eftersom de är Inhouse.

Å andra sidan kan vi hitta det Dentacoin har Ethereum-teknik som gör att den kan användas med vilken plånbok som helst. Det stämmer, plånboken spelar ingen roll så länge det är flera valutor kan du använda den för att spara dina kryptovalutor. Allt detta gör användningen mycket enklare och bekvämare.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Dentacoin: Allt du behöver veta🦷💰»

 1. Mateo svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mateo, tack för att du kommenterar Dentacoin: Allt du behöver veta🦷💰. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *