Digibyte: Allt du behöver veta🙌

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Funktionen för en kryptovaluta som Digibyte är något komplex, eftersom den inte hittar sitt värde i tillgångar eller i valutor eller valutor utan i data. Bakom kryptovalutor har vi en uppsättning eller kedja av datablock som kallas Blockchain. Denna kedja är ansvarig för värdet av virtuella valutor, därav deras volatilitet.

Inom valutavärlden hittar vi olika kryptovalutor som fungerar med olika typer av teknik eller variationer av kedjorna. Här kommer vi att berätta mer om en viktig virtuell valuta som kallas Digibyte som har fokuserat på att ändra denna datakedja.

Vad är Digibyte?

Denna kryptovaluta är en unik virtuell valuta eftersom den fungerar via en UTXO Blockchain decentraliserad som fungerar genom en bas av digitala tillgångar eller digitala tillgångar. Dessa tillgångar är kända som Digibyte som inte bara kan äga kryptovalutor.

Det är rätt, Digibyte är inte bara en kryptovaluta utan också en serie digitala tillgångar som kan innehålla alla typer av egenskaper och data. På grund av systemet som är ansvarigt för att skydda dessa data, som i en kryptovaluta, kan dessa tillgångar och data inte hackas, vilket gör säkerheten och skyddet högt.

Att använda dessa kryptovalutor eller transaktionsfordon erbjuder en stor fördel, eftersom de tillåter dig att utföra operationer eller rörelser med mycket låga eller till och med noll provision. Allt stöds av en gemenskap som är ansvarig för att stödja transaktioner och ge värde åt driften av Blockchain.

Denna kryptovaluta är inte centraliserad eller kontrollerad av en privat part eftersom en av dess värderingar är att göra den fri och universell, kontrollerad av samma gemenskap. Idag är detta en av de äldsta kryptovalutorna och också mest känd eftersom den är i topp 50 av de mest populära virtuella valutorna för sin handelsvolym.

✨ Skillnader mellan Digibyte och Bitcoin

 • Förbättrad struktur: Digibyte har en struktur baserad på den använda Bitcoin Blockchain, en av de mest populära kryptovalutorna på marknaden. Till skillnad från Bitcoin blockchain har DGB betydande förbättringar som att minska dess volatilitet.
 • Digi Shield: För att minska dess volatilitet, Digibyte har ett anti -volatilitetssystem som gör gruvprocessen mer komplicerad. På så sätt reduceras överdriven gruvdrift, vilket kan påverka dess värde.
 • Brytningstid: Trots att man kontrollerar kryptovaluta -gruvdrift med en asymmetrisk algoritm har DGB en mycket snabbare gruvtid än andra valutor. Till exempel kan vi se att vi i DGB har ett block som bryts var 15: e sekund kontra Bitcoins 10 minuter.
 • Bearbetningshastighet: En annan pluspunkt är att, jämfört med Bitcoin, är hastigheten med vilken transaktioner behandlas mycket snabbare. Upp till 560 transaktioner per sekund hanteras här kontra de 7 Bitcoin -transaktioner du gör per sekund.

digibyte

✨ Teknik bakom 

Tekniken bakom Digibyte är enkel denna virtuella valuta är baserad på Blockchain -teknik. Här hittar vi ett decentraliserat system som har mer än 200 tusen servrar i cirka 80 länder med många noder och utrustning sammankopplade till nätverket.

Detta decentraliserade nätverk låter dig driva olika transaktioner både genom Digibyte -kryptovalutan och genom andra typer av tillgångar eller fastigheter. För det, DGB: s arkitektur stöds av ett system med flera lager som gör informationsbehandling mycket effektivare och snabbare och anpassar den till förändringar.

De tre lager som utgör Blockchain har olika uppgifter. Skikt 3 fokuserar på att köra alla Digibyte -applikationer. I det mellanliggande lagret har vi administration och säkerhet för digitala tillgångar, här möts också gruvdriften och den offentliga bokföringen som kallas Public Ledger. I det sista lagret har vi den neurala delen, operativsystemet.

Det är också värt att nämna att DigiShield -tekniken kanske är huvudpunkten till förmån för detta system. Detta på grund av Med DigiShield kan du dra full nytta av gruvdrift samtidigt som du effektivt kompenserar volatiliteten i kryptovalutor.

Andra tekniska faktorer som vi har i denna kryptovaluta är användningen av MultiSchield, ett system som minskar riskerna för hackning genom kraftfulla säkerhetssystem. Slutligen har vi UTXO -tekniken som gör Blockchain mycket snabbare och effektivare.

✨ Gruvor 

Digibyte -gruvdrift kan vara lite mer komplex eftersom denna process bygger på 5 olika algoritmer: SHA256, Scrypt, Groestl, Skein och Qubit. För att bryta dessa kryptovalutor är det nödvändigt att ha tillräcklig utrustning för hastigheten och bearbetningskapaciteten hos denna Blockchain.

Du bör veta att det totala antalet kryptovalutor är begränsat till 21.000.000.000, så när det beloppet har uppnåtts kommer gruvprocessen att stängas. Idag är antalet Digibyte 9.850.000.000 2035 XNUMX XNUMX och det uppskattas att XNUMX kommer denna gräns för virtuella valutor att nås.

Om vi ​​överväger hastigheten på blockgenerering och antalet transaktioner som genereras, kommer gruvdrift sannolikt att visa sig vara mycket attraktivt. Vi rekommenderar det om du planerar att bryta denna typ av kryptovaluta

 

börja nu med att dra fördel av alla fördelar som dess effektiva process och låga volatilitet har för dig.

OwHur får man det?

Digibyte

 

Det finns två alternativ för att ha denna typ av kryptovaluta i din virtuella plånbok. Det första alternativet är att bryta de virtuella valutorna efter en av de fem algoritmer som är tillgängliga för detta. Denna process kan vara lite komplex, men också en av de mest effektiva.

Vidare, du kan hitta några viktiga börshus som erbjuder möjlighet att handla med dessa valutor. I dessa börser kommer du att kunna byta eller komma åt denna digitala valuta enkelt, åtminstone mycket lättare och snabbare än det tar en gruvarbetare att göra det. Detta alternativ är utan tvekan ett av de mest använda.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Digibyte: Allt du behöver veta🙌»

 1. Agus svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Agus, tack för att du kommenterar Digibyte: Allt du behöver veta🙌. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *