Electroneum: Allt du behöver veta🙌💰


Bux mÀklare

Kryptovalutor som Electroneum framstod som ett naturligt svar pÄ vad vi alla redan vet, digitaliseringen av vÀrlden. Och det Àr att Internetets ankomst har gjort det möjligt att revolutionera allt, till och med hur vi lever, köper eller hanterar vÄra pengar. Kryptovalutor Àr pengar som görs digitala.

Inom digitaliseringsprocessen hittar vi ocksÄ en delprocess dÀr digitaliseringen Àr Ànnu mer fokuserad, bara den hÀr gÄngen riktad mot mobiler. Det var dÀrför Electroneum dök upp som ett sÀtt att skapa en kryptovaluta fokuserad 100% pÄ den mobila enhetens miljö.

Hat Vad Àr Electroneum?

Även kĂ€nd som ETN, för sin akronym, Ă€r Electroneum en kryptovaluta som kommer med ett unikt och innovativt förslag, att vara den första kryptovalutan som skapats 100% för mobila miljöer. Detta innebĂ€r att frĂ„n gruvdrift till hantering sker de via din mobil vilket underlĂ€ttar anvĂ€ndningen.

MÄlet Àr enkelt, att förenkla hela processen bakom gruvdrift, lagring, köp och hantering av kryptovalutor. Genom att utveckla pÄ en mobilapplikation kan du hitta allt du behöver i samma miljö. Det vill sÀga att du har gruvan, plÄnboken och till och med tillgÄng till blockchain pÄ ett stÀlle.

Detta Àr ocksÄ avsett att göra Electroneum mycket mer tillgÀngligt för mÀnniskor, eftersom alla kan ladda ner en mobilapp. En annan fördel Àr att den Àr avsedd att denna applikation Àr kompatibel med bÄde Android och IOS i de mest anvÀnda versionerna.

Som sĂ„dan kom ETN fram under 2017 och fick sin finansiering genom en ICO som nĂ„dde 40 miljoner dollar. Även om ETN drabbades av en cyberattack med hjĂ€lp av en DDoS, kunde den Ă„terhĂ€mta sig, eftersom det var tillrĂ€ckligt för att avbryta verksamheten för att Ă„tgĂ€rda sĂ€kerhetsövertrĂ€delsen.

electroneum

✹ Skillnad mellan Electroneum och andra valutor

 • Mycket mer integritet: Det finns kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum som inte helt döljer informationen frĂ„n sina anvĂ€ndare. I ETN anvĂ€nds ett system som gör det möjligt för anvĂ€ndare att hĂ„lla bĂ„de offentlig och privat information privat, vilket ger större integritet.
 • drift: De flesta kryptovalutor, om inte 100%, Ă€r utformade för att fungera pĂ„ bĂ„de mobiltelefoner och datorer, dĂ€r datorer Ă€r det frĂ€msta sĂ€ttet att anvĂ€nda dem. Electroneum Ă€r utformat för att fungera 100% pĂ„ mobiler sĂ„ att gruvdrift och hela hanteringsprocessen utförs pĂ„ dessa enheter.
 • Incitament för gruvdrift: Förutom att kunna anvĂ€ndas av mobiltelefoner, uppmuntrar Electroneum gruvdrift av sin kryptovaluta, bara att den gör det med CPU. Genom att inte krĂ€va ASIC -utrustning blir kostnaden för att bryta detta mynt mycket lĂ€gre i bĂ„de utrustning och el.
 • Maximalt antal bitcoins: En annan signifikant skillnad finns i antalet token eller virtuella valutor som ETN kan generera. Och det Ă€r att, till skillnad frĂ„n Bitcoin, hĂ€r Ă€r taket mycket högre. Det exakta antalet? Det maximala antalet Bitcoin multiplicerat med 1000.

✹ Teknik bakom 

Konstruktionen av ETN gjordes genom koden som kallas Monero, den hÀr koden har sin egen Blockchain, sÄ Electroneum -kryptovalutan föddes. ProgrammeringssprÄket som anvÀnds har utformats uteslutande för att fungera pÄ mobiler, sÄ det kan sÀgas att dess design Àr annorlunda.

Tack vare sin mobiloptimerade arkitektur, ETN vÀxte fram som en kryptovaluta -plattform i form av en app. Allt du behöver göra Àr att gÄ in i din applikationsbutik, vÀlja appen och ladda ner den som vilken som helst annan. Inuti följer du bara registreringsprocessen som krÀvs för att börja handla.

För att skydda anvÀndarnas information, Electroneum införlivade en teknik som heter Stealth Adress. Detta Àr i grunden en gemensam nyckel för engÄngsbruk som förhindrar att person-, transaktions- och fonddata listas och relateras till plÄnböcker.

FörbÀttringar har ocksÄ lagts till i blockchain sÄ att du kan gruva, om Àn lite lÄngsammare, i din egen app. Vad mer, Ett dynamiskt system skapades som justerar bÄde transaktionshastigheten och provisionerna efter den volym som registrerats i Blockchain.

✹ Gruvor 

Electroneums konventionella gruvprocess Àr baserad pÄ anvÀndning av konventionella processorer som gör den mer tillgÀnglig. Om du Àr en av dem som tycker om gruvdrift hemma, bör du veta att kostnaden för utrustning och energiförbrukning i ETN Àr mycket lÀgre.

Även om det mesta Ă€r det som sticker ut mest Ă€r skapandet av ett system för mobil gruvdrift. Även om detta inte bryts som sĂ„dant, Ă€r det snarare en slags simulering, det ger belöningar eller fördelar. Det var utformat pĂ„ detta sĂ€tt för att undvika överhettning av utrustningen.

✹ Var kan jag lagra mina ETN?

Electroneum

Varje digitalt mynt behöver en plÄnbok, eller elektronisk handvÀska, för att lagra kryptovalutor och kunna hantera dem. Eftersom den har utvecklats under en miljö och arkitektur fokuserad 100% pÄ mobiler, har Electroneum en egen plÄnbok för sitt ekosystem, vilket minskar kompatibilitetsproblem.

Du kan ange direkt frÄn appen, för nÀrvarande endast tillgÀnglig pÄ Android, samt dess webbplatsversion. PÄ samma sÀtt finns det nÄgra tredjepartsplÄnböcker pÄ marknaden som Àr kompatibla med Electroneum. SÄledes kan du hitta den valda plÄnboken lÀttare.

✹ Hur kan jag fĂ„ Electroneum?

Det första alternativet att ha ditt eget Electroneum Àr gruvdrift. För nÀrvarande Àr den bara tillgÀnglig för CPU, eftersom mobilversionen Àr i beta. Du kan prova bÄda alternativen för att hitta den som bÀst passar dina behov och din gruvkunskap.

Vidare, du kan köpa virtuella valutor frÄn ETN, Àven om det hÀr alternativet Àr lite begrÀnsat. Detta beror pÄ att eftersom det inte Àr en av de mest populÀra kryptovalutorna, Àr det bara fÄ börser som har det tillgÀngligt. För att köpa dem Àr det första vi föreslÄr att leta efter vÀxelhus som har denna virtuella valuta tillgÀnglig.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Electroneum: Allt du behöver vetađŸ™ŒđŸ’°Â»

 1. John svar

  Det hÀr företaget Àr en bluff. Jag sÀger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Electroneum: Allt du behöver veta🙌💰. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.