Electroneum: Allt du behöver veta🙌💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutor som Electroneum framstod som ett naturligt svar på vad vi alla redan vet, digitaliseringen av världen. Och det är att Internetets ankomst har gjort det möjligt att revolutionera allt, till och med hur vi lever, köper eller hanterar våra pengar. Kryptovalutor är pengar som görs digitala.

Inom digitaliseringsprocessen hittar vi också en delprocess där digitaliseringen är ännu mer fokuserad, bara den här gången riktad mot mobiler. Det var därför Electroneum dök upp som ett sätt att skapa en kryptovaluta fokuserad 100% på den mobila enhetens miljö.

Hat Vad är Electroneum?

Även känd som ETN, för sin akronym, är Electroneum en kryptovaluta som kommer med ett unikt och innovativt förslag, att vara den första kryptovalutan som skapats 100% för mobila miljöer. Detta innebär att från gruvdrift till hantering sker de via din mobil vilket underlättar användningen.

Målet är enkelt, att förenkla hela processen bakom gruvdrift, lagring, köp och hantering av kryptovalutor. Genom att utveckla på en mobilapplikation kan du hitta allt du behöver i samma miljö. Det vill säga att du har gruvan, plånboken och till och med tillgång till blockchain på ett ställe.

Detta är också avsett att göra Electroneum mycket mer tillgängligt för människor, eftersom alla kan ladda ner en mobilapp. En annan fördel är att den är avsedd att denna applikation är kompatibel med både Android och IOS i de mest använda versionerna.

Som sådan kom ETN fram under 2017 och fick sin finansiering genom en ICO som nådde 40 miljoner dollar. Även om ETN drabbades av en cyberattack med hjälp av en DDoS, kunde den återhämta sig, eftersom det var tillräckligt för att avbryta verksamheten för att åtgärda säkerhetsöverträdelsen.

electroneum

✨ Skillnad mellan Electroneum och andra valutor

 • Mycket mer integritet: Det finns kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum som inte helt döljer informationen från sina användare. I ETN används ett system som gör det möjligt för användare att hålla både offentlig och privat information privat, vilket ger större integritet.
 • drift: De flesta kryptovalutor, om inte 100%, är utformade för att fungera på både mobiltelefoner och datorer, där datorer är det främsta sättet att använda dem. Electroneum är utformat för att fungera 100% på mobiler så att gruvdrift och hela hanteringsprocessen utförs på dessa enheter.
 • Incitament för gruvdrift: Förutom att kunna användas av mobiltelefoner, uppmuntrar Electroneum gruvdrift av sin kryptovaluta, bara att den gör det med CPU. Genom att inte kräva ASIC -utrustning blir kostnaden för att bryta detta mynt mycket lägre i både utrustning och el.
 • Maximalt antal bitcoins: En annan signifikant skillnad finns i antalet token eller virtuella valutor som ETN kan generera. Och det är att, till skillnad från Bitcoin, här är taket mycket högre. Det exakta antalet? Det maximala antalet Bitcoin multiplicerat med 1000.

✨ Teknik bakom 

Konstruktionen av ETN gjordes genom koden som kallas Monero, den här koden har sin egen Blockchain, så Electroneum -kryptovalutan föddes. Programmeringsspråket som används har utformats uteslutande för att fungera på mobiler, så det kan sägas att dess design är annorlunda.

Tack vare sin mobiloptimerade arkitektur, ETN växte fram som en kryptovaluta -plattform i form av en app. Allt du behöver göra är att gå in i din applikationsbutik, välja appen och ladda ner den som vilken som helst annan. Inuti följer du bara registreringsprocessen som krävs för att börja handla.

För att skydda användarnas information, Electroneum införlivade en teknik som heter Stealth Adress. Detta är i grunden en gemensam nyckel för engångsbruk som förhindrar att person-, transaktions- och fonddata listas och relateras till plånböcker.

Förbättringar har också lagts till i blockchain så att du kan gruva, om än lite långsammare, i din egen app. Vad mer, Ett dynamiskt system skapades som justerar både transaktionshastigheten och provisionerna efter den volym som registrerats i Blockchain.

✨ Gruvor 

Electroneums konventionella gruvprocess är baserad på användning av konventionella processorer som gör den mer tillgänglig. Om du är en av dem som tycker om gruvdrift hemma, bör du veta att kostnaden för utrustning och energiförbrukning i ETN är mycket lägre.

Även om det mesta är det som sticker ut mest är skapandet av ett system för mobil gruvdrift. Även om detta inte bryts som sådant, är det snarare en slags simulering, det ger belöningar eller fördelar. Det var utformat på detta sätt för att undvika överhettning av utrustningen.

✨ Var kan jag lagra mina ETN?

Electroneum

Varje digitalt mynt behöver en plånbok, eller elektronisk handväska, för att lagra kryptovalutor och kunna hantera dem. Eftersom den har utvecklats under en miljö och arkitektur fokuserad 100% på mobiler, har Electroneum en egen plånbok för sitt ekosystem, vilket minskar kompatibilitetsproblem.

Du kan ange direkt från appen, för närvarande endast tillgänglig på Android, samt dess webbplatsversion. På samma sätt finns det några tredjepartsplånböcker på marknaden som är kompatibla med Electroneum. Således kan du hitta den valda plånboken lättare.

✨ Hur kan jag få Electroneum?

Det första alternativet att ha ditt eget Electroneum är gruvdrift. För närvarande är den bara tillgänglig för CPU, eftersom mobilversionen är i beta. Du kan prova båda alternativen för att hitta den som bäst passar dina behov och din gruvkunskap.

Vidare, du kan köpa virtuella valutor från ETN, även om det här alternativet är lite begränsat. Detta beror på att eftersom det inte är en av de mest populära kryptovalutorna, är det bara få börser som har det tillgängligt. För att köpa dem är det första vi föreslår att leta efter växelhus som har denna virtuella valuta tillgänglig.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Electroneum: Allt du behöver veta🙌💰»

 1. John svar

  Det här företaget är en bluff. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Electroneum: Allt du behöver veta🙌💰. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *