EOS: Allt du behöver veta📲

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Medan du hör ordet EOS kan tänka på de berömda sfäriska läppbalsamerna, här pratar vi om något helt annat. Och är det att EOS är en av de många kryptovalutor som du kan hitta idag på marknaden.

Det är därför vi har bestämt oss för att skapa denna recension för dig med allt du behöver veta om EOS. Vi kommer att berätta hur denna kryptovaluta fungerar, vilka skillnader de har med andra, samt några punkter som är viktiga när du köper denna valuta.

"Vad är EOS?"

Som vi redan förväntat dig, EOS är en kryptovaluta, det vill säga en virtuell valuta som fungerar genom en annan mekanism än konventionella pengar. EOS är byggt på Ethereum -blockchain och har en blockchain -arkitektur som lägger till intressanta funktioner och nya förbättringar.

Målet med EOS är mycket enkelt, att skapa en plattform som uppmuntrar och möjliggör utveckling av decentraliserade applikationer med ett gränssnitt som inte bara är enklare, utan också kommersiellt. Detta genom integration av konton, databaser, asynkrona kommunikationsvägar, liksom andra bättre.

Ett av de vanligaste problemen i kryptovalutor är deras skalbarhet, det vill säga att du bearbetar fler operationer över tid. Detta händer inte i EOS, eftersom denna plattform har lyckats integrera förbättringar av sin Blockchain som har gett den en bearbetningskapacitet och skalbarhet som aldrig tidigare setts.

Detta innebär att EOS kan bearbeta miljontals transaktioner på några sekunder, vilket är mycket bättre än andra valutor. EOS ICO har haft stor inverkan på marknaden, eftersom många investerare har vänt sig för att se det som den bästa lösningen för marknads decentralisering.

EOS

➡Värde över tiden✨

Volatilitet är ett av de vanligaste problemen bland valutor. Och det är att prisuppgångar och fall kan sluta påverka prestanda och värde av samma. EOS har lyckats behålla ett stabilt värde trots marknadsfluktuationer.

Sedan lanseringen har EOS vuxit bra och nådde sin maximala värdetopp i slutet av november för att sedan sätta sig i intervallet $ 10. Experter uppskattar att värdet på EOS kan öka ännu mer efter den sista toppen, som gjorde det möjligt att nå $ 16.

➡ Skillnader mellan EOS och Bitcoin✨

Utan tvekan är det att jämföra denna valuta med andra valutor något som vi måste göra ja eller ja eftersom jämförelsen är ett bra verktyg för att hitta de bästa alternativen. Det är därför vi kan hitta olika jämfört med Bitcoin som:

 • innovation: Även om Bitcoin kan betraktas som pionjären inom Blockchain och kryptovalutor, tycks innovation ha stannat av. Istället, EOS har lanserat program som utveckling av en välkänd Single-Thread Application Testnet (STAT) plattform för testning av DApps och programvara.
 • Kapitalisering: Även om tokens som sådana inte har sitt eget värde och inte konkurrerar direkt med kryptokurvor, gör det faktum att de är baserade på Ethereum ERC-20 lätt att använda EOS-mynt. Således finner vi att indirekt har plattformens tokens ett kapitaliserbart värde på marknaden.
 • Transaktionshantering: En annan skillnad är att EOS gör det möjligt för miljontals transaktioner att behandlas snabbt och säkert, utan att kollapsa eller öka provisionerna för databehandling. Dess kraft är sådan att vi kan uppnå detta även i en enda terminal och utan förlust av hastighet.
 • Kommissionens bestämmelse: Applikationer byggda inom nätverket av EOS har ingen kommissionskontroll som ger utvecklare mycket mer frihet. De kommer att ansvara för att avgöra om deras app kommer att vara gratis, eller tvärtom, kommer att fungera med provisioner.
 • Gruvgräns: När det gäller gruvgränsen kan vi konstatera att det maximala antalet EOS Tokens var satt till en miljard virtuella valutor. När 900 miljoner -märket har uppnåtts, gruvprocessen kommer att frysas för att bättre kontrollera värdet av denna virtuella valuta.

➡Teknik✨

Att jobba, EOS använder Blockchain -teknik implementerad av Ethereum, samt ERC-20-token som är basen för denna valuta. På samma sätt används det smarta kontraktsystemet Ethereum, vilket hjälper till att förbättra transaktionshastigheten.

Inom smarta kontrakt finns det en skillnad, här används en DPoS -algoritm istället för att använda Ethereum PoS -algoritmen. Denna algoritm gör att blocken valideras av en användare som väljs genom konsensus för hela det deltagande nätverket inom Blockchain.. Dessutom införlivas återkopplingsåtgärder för att göra denna process snabbare.

EOS

 ➡Minerad från EOS✨

Gruvprocessen var enkel och krävde inte komplex utrustning, även om detta stoppades 2018. Detta berodde på att gränsen för virtuella valutor som tillåts för gruvprocessen nåddes.

För att bryta ett EOS -mynt är det nödvändigt att väljas av nätverket, eftersom detta är det enda som kan godkänna gruvprocessen. Det kan låta lite komplext att få konsensus över nätverket, men denna mekanism är en av anledningarna till att EOS har förblivit stabil.

"Var kan man få EOS?"

Det mest populära alternativet, på grund av det faktum att det inte finns någon möjlighet att bryta EOS, öppet, för att få denna kryptovaluta är genom en börs. Att vara en mycket populär kryptovaluta, det är mycket lättare att få det på de viktigaste växelhusen, så du kommer att ha många alternativ att välja mellan.

Observera att du sällan kommer att kunna växla dessa valutor mot fiatpengar på grund av deras karaktär och begränsningar. Även om du har möjlighet att byta ut dessa kryptovalutor mot andra virtuella valutor, så rekommenderar vi naturligtvis vilka du kan göra denna utbyte mot.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «EOS: Allt du behöver veta📲»

 1. Jose Luis Zapata svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Luis Zapata, tack för din kommentar om EOS: Allt du behöver veta📲. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *