EOS: Allt du behöver vetađŸ“Č


Bux mÀklare

Medan du hör ordet EOS kan tÀnka pÄ de berömda sfÀriska lÀppbalsamerna, hÀr pratar vi om nÄgot helt annat. Och Àr det att EOS Àr en av de mÄnga kryptovalutor som du kan hitta idag pÄ marknaden.

Det Àr dÀrför vi har bestÀmt oss för att skapa denna recension för dig med allt du behöver veta om EOS. Vi kommer att berÀtta hur denna kryptovaluta fungerar, vilka skillnader de har med andra, samt nÄgra punkter som Àr viktiga nÀr du köper denna valuta.

"Vad Àr EOS?"

Som vi redan förvÀntat dig, EOS Àr en kryptovaluta, det vill sÀga en virtuell valuta som fungerar genom en annan mekanism Àn konventionella pengar. EOS Àr byggt pÄ Ethereum -blockchain och har en blockchain -arkitektur som lÀgger till intressanta funktioner och nya förbÀttringar.

MÄlet med EOS Àr mycket enkelt, att skapa en plattform som uppmuntrar och möjliggör utveckling av decentraliserade applikationer med ett grÀnssnitt som inte bara Àr enklare, utan ocksÄ kommersiellt. Detta genom integration av konton, databaser, asynkrona kommunikationsvÀgar, liksom andra bÀttre.

Ett av de vanligaste problemen i kryptovalutor Àr deras skalbarhet, det vill sÀga att du bearbetar fler operationer över tid. Detta hÀnder inte i EOS, eftersom denna plattform har lyckats integrera förbÀttringar av sin Blockchain som har gett den en bearbetningskapacitet och skalbarhet som aldrig tidigare setts.

Detta innebÀr att EOS kan bearbeta miljontals transaktioner pÄ nÄgra sekunder, vilket Àr mycket bÀttre Àn andra valutor. EOS ICO har haft stor inverkan pÄ marknaden, eftersom mÄnga investerare har vÀnt sig för att se det som den bÀsta lösningen för marknads decentralisering.

EOS

➡VĂ€rde över tiden✹

Volatilitet Àr ett av de vanligaste problemen bland valutor. Och det Àr att prisuppgÄngar och fall kan sluta pÄverka prestanda och vÀrde av samma. EOS har lyckats behÄlla ett stabilt vÀrde trots marknadsfluktuationer.

Sedan lanseringen har EOS vuxit bra och nÄdde sin maximala vÀrdetopp i slutet av november för att sedan sÀtta sig i intervallet $ 10. Experter uppskattar att vÀrdet pÄ EOS kan öka Ànnu mer efter den sista toppen, som gjorde det möjligt att nÄ $ 16.

➡ Skillnader mellan EOS och Bitcoin✹

Utan tvekan Àr det att jÀmföra denna valuta med andra valutor nÄgot som vi mÄste göra ja eller ja eftersom jÀmförelsen Àr ett bra verktyg för att hitta de bÀsta alternativen. Det Àr dÀrför vi kan hitta olika jÀmfört med Bitcoin som:

 • innovation: Även om Bitcoin kan betraktas som pionjĂ€ren inom Blockchain och kryptovalutor, tycks innovation ha stannat av. IstĂ€llet, EOS har lanserat program som utveckling av en vĂ€lkĂ€nd Single-Thread Application Testnet (STAT) plattform för testning av DApps och programvara.
 • Kapitalisering: Även om tokens som sĂ„dana inte har sitt eget vĂ€rde och inte konkurrerar direkt med kryptokurvor, gör det faktum att de Ă€r baserade pĂ„ Ethereum ERC-20 lĂ€tt att anvĂ€nda EOS-mynt. SĂ„ledes finner vi att indirekt har plattformens tokens ett kapitaliserbart vĂ€rde pĂ„ marknaden.
 • Transaktionshantering: En annan skillnad Ă€r att EOS gör det möjligt för miljontals transaktioner att behandlas snabbt och sĂ€kert, utan att kollapsa eller öka provisionerna för databehandling. Dess kraft Ă€r sĂ„dan att vi kan uppnĂ„ detta Ă€ven i en enda terminal och utan förlust av hastighet.
 • Kommissionens bestĂ€mmelse: Applikationer byggda inom nĂ€tverket av EOS har ingen kommissionskontroll som ger utvecklare mycket mer frihet. De kommer att ansvara för att avgöra om deras app kommer att vara gratis, eller tvĂ€rtom, kommer att fungera med provisioner.
 • GruvgrĂ€ns: NĂ€r det gĂ€ller gruvgrĂ€nsen kan vi konstatera att det maximala antalet EOS Tokens var satt till en miljard virtuella valutor. NĂ€r 900 miljoner -mĂ€rket har uppnĂ„tts, gruvprocessen kommer att frysas för att bĂ€ttre kontrollera vĂ€rdet av denna virtuella valuta.

➡Teknik✹

Att jobba, EOS anvÀnder Blockchain -teknik implementerad av Ethereum, samt ERC-20-token som Àr basen för denna valuta. PÄ samma sÀtt anvÀnds det smarta kontraktsystemet Ethereum, vilket hjÀlper till att förbÀttra transaktionshastigheten.

Inom smarta kontrakt finns det en skillnad, hÀr anvÀnds en DPoS -algoritm istÀllet för att anvÀnda Ethereum PoS -algoritmen. Denna algoritm gör att blocken valideras av en anvÀndare som vÀljs genom konsensus för hela det deltagande nÀtverket inom Blockchain.. Dessutom införlivas ÄterkopplingsÄtgÀrder för att göra denna process snabbare.

EOS

 âžĄMinerad frĂ„n EOS✹

Gruvprocessen var enkel och krÀvde inte komplex utrustning, Àven om detta stoppades 2018. Detta berodde pÄ att grÀnsen för virtuella valutor som tillÄts för gruvprocessen nÄddes.

För att bryta ett EOS -mynt Àr det nödvÀndigt att vÀljas av nÀtverket, eftersom detta Àr det enda som kan godkÀnna gruvprocessen. Det kan lÄta lite komplext att fÄ konsensus över nÀtverket, men denna mekanism Àr en av anledningarna till att EOS har förblivit stabil.

"Var kan man fÄ EOS?"

Det mest populÀra alternativet, pÄ grund av det faktum att det inte finns nÄgon möjlighet att bryta EOS, öppet, för att fÄ denna kryptovaluta Àr genom en börs. Att vara en mycket populÀr kryptovaluta, det Àr mycket lÀttare att fÄ det pÄ de viktigaste vÀxelhusen, sÄ du kommer att ha mÄnga alternativ att vÀlja mellan.

Observera att du sĂ€llan kommer att kunna vĂ€xla dessa valutor mot fiatpengar pĂ„ grund av deras karaktĂ€r och begrĂ€nsningar. Även om du har möjlighet att byta ut dessa kryptovalutor mot andra virtuella valutor, sĂ„ rekommenderar vi naturligtvis vilka du kan göra denna utbyte mot.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «EOS: Allt du behöver vetađŸ“Č»

 1. Jose Luis Zapata svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjÀla mina pengar eller lura mig. Kan du hjÀlpa mig? VÀlsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JosĂ© Luis Zapata, tack för din kommentar om EOS: Allt du behöver vetađŸ“Č. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.