Skanner: Guide för att upptĂ€cka det🔎

En skanner Àr ett sÀtt att ringa nÄgot som Àr bedrÀgligt eller att det Àr en bluff. Det stÀmmer, som du kanske redan vet, hÀr kommer vi att berÀtta hur du kan upptÀcka om din mÀklare Àr en bluff pÄ nÄgra punkter.

✹DomĂ€n och sĂ€kerhetsintyg

Det första du bör titta pÄ Àr webbplatsens domÀn. Om detta Àr http sÄ var misstÀnkt, för om det inte har s (https) betyder det att webbplatsen inte har sÀkerhetscertifikat eller anvÀndarskydd.

Å andra sidan bör du ocksĂ„ vara uppmĂ€rksam pĂ„ domĂ€nen eftersom det vanligaste Ă€r att hitta .com, .org, .es eller .mx. Om du ser att domĂ€nen har en .ico, .live eller .club, Ă€r det troligt att mĂ€klaren Ă€r opĂ„litlig Tja, mĂ„nga webbplatser som anvĂ€nder exotiska domĂ€ner beror pĂ„ att de har förbjudits frĂ„n de viktigaste vĂ€rdtjĂ€nsterna.

✹ RiskanmĂ€rkning

Om du vill verifiera att din mÀklare inte Àr en skanner, gÄ sedan lÀngst ner pÄ webbplatsen, eftersom riskmeddelandet eller anteckningen i de europeiska, australiska och amerikanska ESMA-bestÀmmelserna mÄste visas i sidfoten.

De mÀklare som inte har de riskanteckningar som anges av ESMA lÀngst ner pÄ webbplatsen eller meddelanden av annat slag, dÄ Àr de inte reglerade. Detta beror pÄ att en oreglerad skanner inte uppfyller ESMA: s krav.

Bedragare

✹ Vem driver mĂ€klaren?

En annan punkt att ta hÀnsyn till Àr företaget som ansvarar för driften av mÀklaren, eftersom detta kan ge oss en indikation pÄ dess laglighet och Àrlighet. För att verifiera det mÄste du gÄ till den del av villkoren eller information frÄn mÀklaren.

Om du inte hittar nÄgon hÀnvisning till mÀklarens operativa företag eller de bara hÀnvisar till det som "företaget" eller "operatören", och ingen till det lagliga namnet, Àr det troligt att det inte finns nÄgot företag bakom det som sÄdant. Detta Àr ett dÄligt tecken, eftersom mÄnga handlare Àr spöken.

✹ Kontorsadress

De som Àr ganska krÀsna anvÀndare kommer att Àlska denna punkt. Och Àr det Processen Àr mycket enkel, du mÄste ta registreringsadressen till mÀklarens företag, som du hittar i villkoren.

Ta sedan den adressen, gÄ till Google Maps och klistra in den. ge enter och vÀnta pÄ magin. NÀr resultatet av Google Maps-sökningen kommer ut Àr nÀsta steg att verifiera platsen och se om en Trader-kontor verkligen kan finnas dÀr. eller om det Àr en ökenplats.

Rapporter och Ă„sikter

Det finns plattformar speciellt utformade för att rapportera bedrÀgliga mÀklare. Varningar lanseras vanligtvis pÄ dessa plattformar, stödda av anvÀndare och organisationer, som fungerar som ett slags klagomÄl. PÄ detta sÀtt kan mÀnniskor veta om mÀklaren Àr pÄlitlig pÄ ett korrekt sÀtt.

Åsikter och recensioner Ă€r ett annat ganska effektivt sĂ€tt att ta reda pĂ„ om en mĂ€klare Ă€r en bluff eller inte.. Till skillnad frĂ„n rapporter tenderar Ă„sikterna att vara mer informella eftersom de inte har juridisk stöd frĂ„n en institution. Vi kan hitta mĂ„nga stĂ€llen att ge Ă„sikter som sociala nĂ€tverk.

✹Allianser

Att ta hÀnsyn till mÀklarens allianser Àr mycket viktigt eftersom de kan ge oss en indikation pÄ om det Àr en skanner eller inte. Till exempel, om en mÀklare har allierade som handelsapplikationer, plÄnböcker eller kryptovalutor, kan vi sÀga att den Àr tillförlitlig.

Å andra sidan, om du ser att det bland nĂ„gra applikationer finns nĂ„gra konstiga och som du aldrig har hört talas om om, att nĂ€r du klickar pĂ„ dem visas pĂ„ kinesiska eller ryska, bör du vara försiktig. Vad kommer att ge dig mer sjĂ€lvförtroende? En mĂ€klare som har som allierad ett fotbollslag eller en bank eller en som anvĂ€nder en konstig app.

ErmVillkor och villkor

Villkoren för en mÀklare Àr som dess lagliga driftsförklaring. Det första sÀttet du kan verifiera om dessa Àr Àkta Àr att gÄ in i detta avsnitt. Om du klickar pÄ det inte omdirigeras nÄgonstans, var försiktig.

Vidare, Om villkoren Àr tvetydiga, hÀnvisar inte till mÀklarens operativa företag, har stavfel, finns inte pÄ ditt sprÄk eller har löjliga klausuler, Äterigen stÄr du inför en röd flagga för att ha opÄlitliga juridiska handlingar.

✹NödvĂ€ndig information

Enligt DOS-förordningen, En mÀklare kan bara be dig om tvÄ juridiska dokument för att registrera ditt konto: ditt ID eller officiella ID och ett bevis pÄ adress eller mottagande av leveranser. Detta beror pÄ att begÀran om mer information skulle bryta mot datareglerna.

Om mÀklaren ber dig om mycket information, Àven kÀnslig och mycket personlig information som dina bankuppgifter, bör du vara försiktig. Av nÄgon anledning kan en mÀklare be dig om information för att validera ditt konto utöver vad som Àr auktoriserat i reglerna, om det gör det Àr det en skanner.

✹ KontaktformulĂ€r

Om det hÀr numret visas som "obefintligt" nÀr du kontaktar mÀklarens telefon eller om en Bot svarar dig nÀr du skriver till chatten, Àr det troligt att sidan inte finns. Detta beror pÄ att mÄnga mÀklare anvÀnder opÄlitliga eller uppfinnade kontaktformulÀr för att lÄtsas att de har dem.

✹ Webbdesign

Slutligen, a Ett av de tydligaste sÀtten att upptÀcka en mÀklare som Àr en föregÄngare till en som Àr riktig Àr designen av webbplatsen. Detta beror pÄ att mÄnga bedrÀgliga plattformar Àr en kopia av kopian av samma design.

Om du till exempel hittar tvÄ mÀklare med samma design som anvÀnder samma mall, samma fÀrger och till och med liknande logotyper eller samma information, Àr det troligtvis ett bedrÀgeri. Detta beror pÄ att mÄnga bedrÀgliga mÀklare bara klonar och klonar sina sidor för att ladda upp dem nÀr de tidigare Àr förbjudna.

Bedragare

DELA MED SIG!


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berÀtta lite om mig sjÀlv! Jag Àr finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan lÀsa mer om mig hÀr i min biografi.

4 kommentarer om «Skanner: Guide för att upptĂ€cka detđŸ”ŽÂ»

 1. Hector svar

  God eftermiddag, kan du hjÀlpa mig och ta reda pÄ om Neotrader FX Àr bedrÀgligt?
  SÀtt in max 5000 pesos. Och de ringer mig för att sÀtta in mer.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Hector, de Àr lögnare, tack för din kommentar om Neotradefx. Denna mÀklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslÄr att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjÀla frÄn dig, verksamheten Àr fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och sÀger att du har förlorat allt och de behÄller det som sÀtt.

   Du kan lĂ€sa en recension och kommentarer om dem hĂ€r: neotradefx

   Om nÀr du begÀr ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig!Det Àr en tydlig varning att du Àr kund hos en bedrÀgerimÀklare, Àven om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lÀmnar om företaget kommer att hjÀlpa de som berörs av denna mÀklare, förklara i detalj hur allt hÀnde, vilken reklam du sÄg, namnen pÄ din rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden frÄn vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prata med vĂ„r chatt eller klicka pĂ„ denna lĂ€nk: FRÅGA DINA PENGAR

   HĂ€lsningar.

 2. Saints Skomakare svar

  De pressar mig att investera hÀr, men jag vill inte att de ska stjÀla mina pengar eller lura mig. Kan du hjÀlpa mig? VÀlsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santos Zapatero, tack för att du kommenterar EscĂĄmmer: Guide to detect it🔎. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.