Utbyten av Latinamerika: Det bästa

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Börshus är en grundläggande del av processen att köpa, sälja och använda kryptovalutor. Detta beror på att, som ett traditionellt börshus, fokuserar börsen på att byta ut en kryptovaluta mot en annan valuta, vare sig det är digitalt eller konventionellt som fiatpengar.

Latinamerika har inte lämnats kvar i världen av kryptovalutor, det är därför vi hittar fler och fler utbyten fokuserade på att föra myntvärlden till denna region. Det är därför vi här berättar vilka som är de mest populära Exchange i Latinamerika.

Byt ut ett: Bitso

Baserat i Mexiko är Bitso känt för att vara den första Latinamerikanska Exchange-plattformen som är certifierad i Europa tack vare Gibraltar-förordningen (GFSC). Detta gör det möjligt för användare att arbeta med sinnesfrid och veta att utbytet är transparent och säkert.

I Bitso kan vi hitta ett stort antal funktioner som lyfter fram de mest populära, utbyte, köp och försäljning av valutor. Du hittar också möjligheten att konsultera marknaden med Bitso Alpha. När det gäller paren handlas här BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BAT, GNT, TUSD, MANA, DAI samt mexikanska, argentinska pesos och dollar accepteras.

ChangeByt två: Grus

Ripio ligger i Argentina och anses vara ett av de viktigaste utbytena i Latinamerika. Det har till och med valts ut som en av de tekniska pionjärerna inom detta område av World Economic Forum. När det gäller kryptovalutor tillåter det dig att köpa och sälja BTC, ETH, ZEC, USDC, BCH, DAI, RCN, LTC, samt att använda argentinsk peso, mexikansk peso, brasiliansk real och dollar.

När det gäller betalnings- / uttagsmetoder tillåter det i Argentina att använda banköverföringar, Mercado Pago eller kontanter, i andra länder stöder det bara Mercado Pago och användning av kontanter. Provisionerna varierar beroende på transaktionen och de använda kryptovalutorna eller valutorna.

✨Tre: Buddha

Detta växthus i Chile har ett unikt tillvägagångssätt för att säkerställa att de vuxna i Sydamerika har tillgång till den digitala ekonomin. Här erbjuds verktyg för både hobbyister och professionella investerare.

Stöds av Chiles regering genom CORFO och MINTIC (Colombia), Denna utbyte låter dig arbeta med följande kryptovalutor: BTC, BCH, ETH, LTC. I förvaltningspengar accepterar det bara obligationer i Fiat, det är kompatibelt med olika valutor (chilenska, argentinska, colombianska pesos och sulor), dessutom är dess basprovisioner låga, i genomsnitt 1.2%.

utbyta

OurFyra: Crypto Market

Crypto Market är fokuserad på en säkerhetsvärld som ger dig möjlighet att få tillgång till mer konkurrenskraftiga finansiella tjänster. Denna börs är registrerad i länder som Argentina, Chile, Brasilien och Estland, vilket garanterar dess tillgång till den europeiska marknaden, liksom användarnas säkerhet.

När det gäller kryptovalutor tillåter detta Exchange House dig att arbeta med följande kryptovalutor: BTC, ETH, XLM, EOS, när det gäller fiatpengar, det har chilenska, argentinska, brasilianska real och euro. Vad mer, pDet gör det möjligt att göra insättningar och uttag via banköverföring (Beroende på land), Mercado Pago och kredit- och betalkort.

Byte fem: BitInka

Peru är inte långt efter, sedan Detta börshus har två tjänster, både mäklaren och börsen. En av BitInkas fördelar jämfört med andra lokala konkurrenter är det faktum att det har 64 par att handla.

Också här vi hittar fördelar som säkra transaktioner, fasta provisioner och även låga användningskostnader. Enligt samma webbplats hittar vi här de lägsta provisionerna på den kontinentala marknaden, cirka 0.5% per transaktion. Några av kryptovalutorna som används i denna utbyte är: BTC, ETH, DASH, XRP, LTC, USD, PEN, ARS, BRL, COP, CLP, EUR, BIR.

IxSix: Volabit

Mexiko dyker upp igen, den här gången med Exchange Volabit som kommer med ett unikt förslag, en enkel plattform, lätt att förstå och vänlig med början användare. Detta gör det till ett bra alternativ, särskilt för nya användare.

Bland de tjänster det erbjuder är möjligheten att köpa till fasta priser, samt att använda Vexbi-tjänsten som låter dig köpa eller sälja via en orderbok. När det gäller kryptovalutor hittar vi följande: USDC, BTC, LTC, BCH, XRP. De enda accepterade fiatpengarna är den mexikanska peson.

EvenSju: Bitex

Baserat i Argentina sticker den här Exchange-plattformen ut för att ha ett stort antal funktioner för användare. Här hittar vi concierge, Exchange, Boutique, Payments, API, bland andra. En av anledningarna till att Bitex sticker ut så mycket är att de tillsammans med Alto Viaje lyckades utveckla ett förbetalt kort för kollektivtrafik som accepterar Bitcoin.

Här hittar vi ett begränsat erbjudande i kryptovalutor, BTC och BCH, samt möjligheten att använda fiat-pengar som dollar, argentinska och chilenska pesos. När det gäller provisionerna går dessa enligt varje transaktion.

✨Åtta: Panda

Detta är det första Casa de Cambio som vi hittade baserat i Colombia. Panda Exchange är ett hus som utvecklats av Panda Blockchain vilket underlättar driften mellan båda plattformarna. Huvudsyftet är att göra utbyte, köp och försäljning av kryptovalutor enklare och säkrare.

När det gäller kryptovalutor kan vi här bara fungera med BTC, BCH, ETH, DAI, TUSD medan det endast accepterar dollar, euro och colombianska pesos som fiatpengar. Provisionen varierar beroende på transaktionstjänsten. Formerna för insättning / uttag sker via interbanköverföringar och Cobru (betalningsplattform).

ChangeByt nio: Bitcoin Market

Slutligen har vi ett Exchange House baserat i Brasilien som fungerar genom att använda tre typer av konton: Normal, VIP och Gold. För att skilja sig från marknaden har denna börs tre värden, frihet, säkerhet och överföring som huvudvärden.

De accepterade virtuella valutorna är: BTC, BCH, CHZ, ETH, LTC, USDC, WBX, XRP medan det i fiat-pengar bara tillåter att fungera med brasilianska real.. Kostnaden för provisionen beror på den genomförda transaktionen, medan vi i form av insättningsuttag använder banköverföringar, liksom dess egen betalningsplattform.

Byt Latinamerika

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Utbyten av Latinamerika: Det bästa»

 1. George G. svar

  Det här företaget är en bluff. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge G., tack för din kommentar om Exchanges in Latin America: The best. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *