Byt för att köpa kryptovalutor 📲💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Exchange är en av de mest populära investeringsmetoderna i virtuella valutor eller kryptovalutor. Och det är att denna nya form av pengar snabbt har fått anhängare för det värde de tar ut och den lönsamhet som de lovar att erbjuda.

För att direkt få tillgång till denna marknad och kunna få egna mynt, digitala valutor, är det nödvändigt att fungera via en börs. Det är därför vi här berättar allt du behöver veta för att hitta det bästa alternativet. Vi kommer också att ge dig våra rekommendationer om vem som är bäst.

✨ Vad är ett utbyte?

En utbyte är namnet på ett utbyteshus, endast på engelska. I samband med kryptovalutor är dessa digitala eller onlineplattformar som fungerar som en slags bank. Här kan du köpa, sälja eller byta ut dina kryptovalutor mot andra kryptovalutor eller mot konventionella valutor som euro eller dollar.

Och du bör veta att inte alla länder och finansiella enheter accepterar kryptovalutor som riktiga pengar, utan de hanterar det som virtuellt. Det är därför i dessa hus som det är tillåtet att byta dessa mot traditionella pengar.

utbyta

✨ Utbytstyper

 • Mäklare: Det bästa sättet att förklara detta mäklarbyrå är att hänvisa till byteshusen på flygplatsen. Här köper mäklaren kryptovalutor till låga priser och säljer dem sedan till marknadspris och lägger till en provision. Detta är ett av de enklaste alternativen att använda, men också ett av de dyraste
 • Traditionell: Å andra sidan har vi det traditionella börshuset som är det mest populära alternativet bland investerare. Dessa hus erbjuder plattformar där investerare fritt kan växla valutor till marknadspriser. Avgifter görs via Spread och några mindre provisioner.
 • P2P-utbyten: Peer to Peer-plattformar verkade som sätt att sälja produkter mellan personliga användare och växte snabbt i popularitet, tydliga exempel är Amazon och MercadoLibre. I världen av kryptovalutor tillåter dessa plattformar valutaväxling till olika priser och till en liten förvaltningsavgift.

✨ Uppdrag

Dessutom bör du känna till de tre huvudtyperna av uppdrag

 • Enligt betalningsmetoden: Denna typ av provision debiteras av emittenten av betalningen, inte börsen. I vanliga fall, Dessa provisioner debiteras när du köper eller säljer valutor förutom när man ska konvertera från kryptovaluta till konventionell valuta.
 • Transaktion: Å andra sidan debiteras transaktionsavgiften när du genomför en transaktion, till exempel när du köper eller säljer mynt. Dessa kan variera, här hittar vi Spread-provisioner, fasta provisioner och även variabla beroende på tidpunkten för transaktionen.
 • När du tar ut saldot: En annan av de frekventa provisionerna är den som debiteras direkt när du tar ut saldot. Här finns två olika provisioner, den första är den som debiteras på betalningsmedlet och den andra som debiteras för konvertering till traditionell valuta.

✨ Betalningsmetoder accepterade av Exchange

Det är viktigt att du tar hänsyn till betalningsmetoden sedan beroende på detta är tidpunkten för uppdraget. De viktigaste metoderna är:

 • Kredit- och betalkort: Provisionen är cirka 3% för alla kort oavsett emittent.
 • PayPal: Av de mest använda är provisionen mellan 3 och 4%.
 • Elektronisk överföring: Detta är en av de mest populära metoderna och provisionskostnaden är mycket låg med 1%.
 • Insättning i kryptovaluta: Om du redan har kryptovalutor kan du använda dem som betalningsmetod. Vissa börser tar ut 0% provision.

utbyta

✨5 poäng för att välja det bästa 

Om du inte vet hur du väljer den bästa Exchange bör du veta att det finns poäng att ta hänsyn till. Här kommer vi att berätta för dig vilka är de 5 punkter som experter rekommenderar att ta hänsyn till när du väljer ett byteshus. På så sätt hittar du det bästa alternativet.

 • Tillgängliga kryptovalutor: Att ta hänsyn till vilken typ av kryptovalutor de erbjuder att använda är mycket viktigt. Idealet är att hitta en börs som erbjuder flera valutor.
 • Provisioner och betalningsmetoder: Att ha många betalningsalternativ är ett utmärkt alternativ, eftersom detta ger oss friheten att välja var vi ska göra uttag eller hur vi gör insättningar. Provisioner är också viktiga eftersom de kommer att bestämma kostnaden för att driva i en börs.
 • Plånbok: Att ha ett utbyteshus med din egen plånbok kan vara en bra idé att minska pappersarbete och processer. Således kan du enkelt överföra dina kryptovalutor från din Exchange till din plånbok utan att registrera dig på en annan plattform.
 • säkerhet: Ett bra börshus erbjuder säkerheten att veta att det har stöd och likviditet för att uppfylla alla beställningar från användarna. Vad mer, har de senaste säkerhets- och skyddsåtgärderna för att säkerställa att din information är korrekt skyddad.
 • Begränsningar av uttag och insättningar: Du bör inte heller missa att kontrollera vilka gränser som finns för uttag och insättningar på plattformarna. Detta beror på att de, precis som en bankomat, kan sätta gränser för dagliga transaktioner för användarna för deras säkerhet.

✨Det bästa på marknaden

 • Binance: Handla Bitcoin, Bitcoin Exchange, Ethereum, Ethereum Classic, Iota, Ripple, Litecoin och Dash. Dessutom accepterar det kreditkort, betalkort, överföringar, kryptovalutor, PayPal, Skrillex och har sin egen plånbok.
 • Myntbas: Accepterar samma valutor som föregående alternativ (Bitcoin, Bitcoin Exchange, Ethereum, Ethereum Classic, Iota, Ripple, Litecoin och Dash). I betalningsmetoder fungerar det med kreditkort, betalkort, överföringar, kryptovalutor och PayPal.
 • bitpand: Denna börs accepterar alla kryptovalutor och fungerar med betalningsmetoder som nämns ovan använder Skrillex bara istället för att acceptera PayPal. Den har också sin egen plånbok.
 • Bitfinex: Liksom tidigare optioner fungerar den med alla de valutor som redan nämnts. I betalningsmetoder accepteras endast kreditkort, betalkort, överföringar och kryptovalutor.
 • Flytande: Detta alternativ är mycket likt det tidigare i betalningsmetoder, eftersom accepterar inte Skrillex eller PayPal. Det driver alla valutor och har också sin egen plånbok.
DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Byt för att köpa kryptovalutor 📲💰»

 1. Santiago svar

  Det här företaget är en bluff. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago, tack för att du kommenterar Exchange för att köpa kryptovalutor 📲💰. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *