Komodo: Allt du behöver veta🙌

Tillsammans med tillkomsten av kryptovalutor kan vi idag se framvÀxten av ny teknik som Àr utformad för att förÀndra vÄrt sÀtt att handla som Komodo. Och det Àr att Blockchain utan tvekan har fÄtt vÀrlden att vÀnda sig till att se pÄ internet som framtiden.

Bland dessa innovationer kan vi hitta Komodo, en kryptovaluta som, Àven om den delar namnet med den berömda draken, finns det inget gemensamt mellan dem. Om du förvirrar bÄda begreppen, sÄ Àr det hÀr för dig eftersom vi hÀr kommer att berÀtta allt du behöver veta om denna digitala valuta.

HatVad Ă€r Komodo? ✹

Komodo, mer Àn en kryptovaluta, vilket det Àr, Àr en plattform som lÄter dig skapa dina egna blockchains, det vill sÀga oberoende Blockchains. Dess öppen kÀllkodsteknik och programmering lÄter dig utföra privata, anonyma och transparenta operationer genom detta system.

Även kallad KMD, anses denna token vara den officiella valutan för ekosystemet som heter SuperNet, som Ă€r en del av ett initiativ för att skapa decentraliserade Blockchain -verktyg. Kort sagt, Komodo har ansvarat för att sammanföra olika verktyg och funktioner med fokus pĂ„ utvecklingen av dessa lösningar.

Plattformen erbjuder dig möjligheten att lagra olika tillgÄngar under de sÄ kallade tillgÄngskedjorna eller assetchains, vilket betyder Blockchain för privat bruk. Denna process fungerar i sin tur genom konceptet smarta kontrakt som gör placeringen av blockchains enklare.

En annan funktion som Komodo erbjuder Àr möjligheten att skapa blockchains oberoende av de viktigaste utan nÄgon begrÀnsning. Vem som helst kan utveckla sina egna virtuella mynt, liksom du kan starta ICOS som Àr anvÀndbart för att effektivt kunna finansiera dina projekt genom investeringar.

Komodo -verktyg följer, eftersom vi ocksÄ fann att Komodo har utvecklat en egen Exchange -plattform som kallas DEX Exchange BarterDEX. HÀr hittar vi de berömda Atomic Swaps, en funktion som lÄter dig vÀxla valutor utan att en tredje part behöver ingripa i denna process, vilket ocksÄ minskar provisioner.

I Komodo kan vi hitta en inbyggd plÄnbok som dessutom Àr multi-valuta, vilket förbÀttrar anvÀndningen och gör den mer mÄngsidig. För att upprÀtthÄlla anvÀndarnas integritet och anonymitet anvÀnds algoritmen Delayed Proof Of Work, som Àr inspirerad av Bitcoin -blockchain, men naturligtvis med förbÀttrade funktioner.

Komodo

➡ Skillnader mellan Komodo och andra kryptovalutor✹

 • Ditt utbyte: Den första skillnaden som vi kan observera Ă€r det faktum att Komodo har ett eget börs- eller byteshus. Detta gör valutahandel mycket enklare och bekvĂ€mare genom att ha allt pĂ„ ett stĂ€lle.
 • Anonymitet: Tack vare anvĂ€ndningen av en unik algoritm som kallas DPoW, samt ZKP-nollkunskapsprotokollet, uppnĂ„s en högre nivĂ„ av anonymitet och sĂ€kerhet. SĂ„ledes Ă€r det garanterat att informationen förblir inom plattformen genom att inte involvera tredje parter i processen.
 • Kollektiv finansiering: En av de mest fantastiska anvĂ€ndningsomrĂ„dena för Komodo Ă€r det faktum att denna virtuella valuta kan anvĂ€ndas som en form av crowdfunding. Det stĂ€mmer, tack vare dess DICOS kan anvĂ€ndare investera sina kryptovalutor i interna projekt och dĂ€rmed hjĂ€lpa ekonomiska olika typer av initiativ.
 • Mer effektiv gruvdrift: NĂ€r det gĂ€ller gruvdrift, Komodo har tagit den mycket anvĂ€nda PoW -algoritmen till nĂ€sta nivĂ„ med skapandet av DPoW -algoritmen.. Detta gör att kryptovaluta -gruvdrift kan bli mycket mer effektiv genom att inte krĂ€va överlĂ€gsen datorkraft eller hög energiförbrukning.
 • MĂ€ngd mynt: En annan slĂ„ende punkt Ă€r det faktum att Komodo har förmĂ„gan att generera mĂ„nga fler mynt Ă€n andra kryptovalutor. Enligt uppskattningar, Komodo har cirka 200 miljoner tokens medan Litecoin bara har 21 miljoner och Bitcoin bara 84 miljoner.
 • Transaktionshastighet: Om detta inte Ă€r tillrĂ€ckligt bör du veta att transaktionshastigheten i Komodo Ă€r mycket bra, eftersom den nĂ„r en högre volym och hastighet Ă€n i andra kryptovalutor. Detta hjĂ€lper till att göra transaktionsprocessen mer effektiv och minska kostnader och resurser.

➡Teknik bakom Komodo✹

En av de mest slÄende funktionerna bakom Komodo Àr det faktum att denna kryptovaluta faktiskt Àr en gaffel av en annan, ZCash. Det Àr sÄ det Àr, Komodo Àr en valuta som Àr baserad pÄ en annan genom en decentraliserad open source -blockchain.

Denna kryptovaluta finns inom SuperNET -ekosystemet, vilket kan betraktas som en komplett lösning. Detta gör det möjligt att överföra pengar anonymt genom att skapa parallella blockkedjor, sÄ finansiering för projekt kan erhÄllas genom lansering av ICOS, smarta kontrakt kan lanseras, bland andra typer av funktioner.

KOMODO

➡Mining✹ 

Komodo -gruvdrift, tack vare anvÀndningen av DPoW -algoritmen, liksom Equihash -algoritmen, gör gruvdriften mycket mer effektiv. Och det Àr tack vare sin teknik det Àr möjligt att gruva det enkelt utan att behöva anvÀnda avancerad utrustning eftersom det kommer att rÀcka med att anvÀnda en GPU och en CPU med bra kraft.

Det finns flera sÀtt att bryta det, ett av de vanliga Àr genom specialiserad programvara för din dator. Dessutom, genom att anvÀnda detta hybridalgoritmesystem, blir gruvprocessen mycket mer effektiv vilket minskar energiförbrukning och driftskostnader.

"Hur fÄr man det?"

Det första alternativet för att fÄ Komodo Àr genom gruvdrift, för detta kommer det att rÀcka med att anvÀnda en dator med en bra kraftprocessor eller GPU. Du kan ocksÄ fÄ dem som belöningar för att lagra Kodomo -mynt, sÄ det hÀr alternativet Àr verkligen tillgÀngligt för olika anvÀndare.

Å andra sidan kan du ocksĂ„ köpa Komodo -mynt i olika vĂ€xelhus. Det finns mĂ„nga alternativ, eftersom du kan köpa dem i vĂ€rldens viktigaste vĂ€xelhus eller sĂ„ kan du fĂ„ dem direkt i Dex, Komodo Exchange. Naturligtvis, ta hĂ€nsyn till att Exchange Dex Ă€r i beta.

DELA MED SIG!


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berÀtta lite om mig sjÀlv! Jag Àr finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan lÀsa mer om mig hÀr i min biografi.

2 kommentarer om «Komodo: Allt du behöver vetađŸ™ŒÂ»

 1. Men svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjÀla mina pengar eller lura mig. Kan du hjÀlpa mig? VÀlsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ale, tack för att du kommenterar Komodo: Allt du behöver veta🙌. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.