Komodo: Allt du behöver veta🙌

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Tillsammans med tillkomsten av kryptovalutor kan vi idag se framväxten av ny teknik som är utformad för att förändra vårt sätt att handla som Komodo. Och det är att Blockchain utan tvekan har fått världen att vända sig till att se på internet som framtiden.

Bland dessa innovationer kan vi hitta Komodo, en kryptovaluta som, även om den delar namnet med den berömda draken, finns det inget gemensamt mellan dem. Om du förvirrar båda begreppen, så är det här för dig eftersom vi här kommer att berätta allt du behöver veta om denna digitala valuta.

HatVad är Komodo? ✨

Komodo, mer än en kryptovaluta, vilket det är, är en plattform som låter dig skapa dina egna blockchains, det vill säga oberoende Blockchains. Dess öppen källkodsteknik och programmering låter dig utföra privata, anonyma och transparenta operationer genom detta system.

Även kallad KMD, anses denna token vara den officiella valutan för ekosystemet som heter SuperNet, som är en del av ett initiativ för att skapa decentraliserade Blockchain -verktyg. Kort sagt, Komodo har ansvarat för att sammanföra olika verktyg och funktioner med fokus på utvecklingen av dessa lösningar.

Plattformen erbjuder dig möjligheten att lagra olika tillgångar under de så kallade tillgångskedjorna eller assetchains, vilket betyder Blockchain för privat bruk. Denna process fungerar i sin tur genom konceptet smarta kontrakt som gör placeringen av blockchains enklare.

En annan funktion som Komodo erbjuder är möjligheten att skapa blockchains oberoende av de viktigaste utan någon begränsning. Vem som helst kan utveckla sina egna virtuella mynt, liksom du kan starta ICOS som är användbart för att effektivt kunna finansiera dina projekt genom investeringar.

Komodo -verktyg följer, eftersom vi också fann att Komodo har utvecklat en egen Exchange -plattform som kallas DEX Exchange BarterDEX. Här hittar vi de berömda Atomic Swaps, en funktion som låter dig växla valutor utan att en tredje part behöver ingripa i denna process, vilket också minskar provisioner.

I Komodo kan vi hitta en inbyggd plånbok som dessutom är multi-valuta, vilket förbättrar användningen och gör den mer mångsidig. För att upprätthålla användarnas integritet och anonymitet används algoritmen Delayed Proof Of Work, som är inspirerad av Bitcoin -blockchain, men naturligtvis med förbättrade funktioner.

Komodo

➡ Skillnader mellan Komodo och andra kryptovalutor✨

 • Ditt utbyte: Den första skillnaden som vi kan observera är det faktum att Komodo har ett eget börs- eller byteshus. Detta gör valutahandel mycket enklare och bekvämare genom att ha allt på ett ställe.
 • Anonymitet: Tack vare användningen av en unik algoritm som kallas DPoW, samt ZKP-nollkunskapsprotokollet, uppnås en högre nivå av anonymitet och säkerhet. Således är det garanterat att informationen förblir inom plattformen genom att inte involvera tredje parter i processen.
 • Kollektiv finansiering: En av de mest fantastiska användningsområdena för Komodo är det faktum att denna virtuella valuta kan användas som en form av crowdfunding. Det stämmer, tack vare dess DICOS kan användare investera sina kryptovalutor i interna projekt och därmed hjälpa ekonomiska olika typer av initiativ.
 • Mer effektiv gruvdrift: När det gäller gruvdrift, Komodo har tagit den mycket använda PoW -algoritmen till nästa nivå med skapandet av DPoW -algoritmen.. Detta gör att kryptovaluta -gruvdrift kan bli mycket mer effektiv genom att inte kräva överlägsen datorkraft eller hög energiförbrukning.
 • Mängd mynt: En annan slående punkt är det faktum att Komodo har förmågan att generera många fler mynt än andra kryptovalutor. Enligt uppskattningar, Komodo har cirka 200 miljoner tokens medan Litecoin bara har 21 miljoner och Bitcoin bara 84 miljoner.
 • Transaktionshastighet: Om detta inte är tillräckligt bör du veta att transaktionshastigheten i Komodo är mycket bra, eftersom den når en högre volym och hastighet än i andra kryptovalutor. Detta hjälper till att göra transaktionsprocessen mer effektiv och minska kostnader och resurser.

➡Teknik bakom Komodo✨

En av de mest slående funktionerna bakom Komodo är det faktum att denna kryptovaluta faktiskt är en gaffel av en annan, ZCash. Det är så det är, Komodo är en valuta som är baserad på en annan genom en decentraliserad open source -blockchain.

Denna kryptovaluta finns inom SuperNET -ekosystemet, vilket kan betraktas som en komplett lösning. Detta gör det möjligt att överföra pengar anonymt genom att skapa parallella blockkedjor, så finansiering för projekt kan erhållas genom lansering av ICOS, smarta kontrakt kan lanseras, bland andra typer av funktioner.

KOMODO

➡Mining✨ 

Komodo -gruvdrift, tack vare användningen av DPoW -algoritmen, liksom Equihash -algoritmen, gör gruvdriften mycket mer effektiv. Och det är tack vare sin teknik det är möjligt att gruva det enkelt utan att behöva använda avancerad utrustning eftersom det kommer att räcka med att använda en GPU och en CPU med bra kraft.

Det finns flera sätt att bryta det, ett av de vanliga är genom specialiserad programvara för din dator. Dessutom, genom att använda detta hybridalgoritmesystem, blir gruvprocessen mycket mer effektiv vilket minskar energiförbrukning och driftskostnader.

"Hur får man det?"

Det första alternativet för att få Komodo är genom gruvdrift, för detta kommer det att räcka med att använda en dator med en bra kraftprocessor eller GPU. Du kan också få dem som belöningar för att lagra Kodomo -mynt, så det här alternativet är verkligen tillgängligt för olika användare.

Å andra sidan kan du också köpa Komodo -mynt i olika växelhus. Det finns många alternativ, eftersom du kan köpa dem i världens viktigaste växelhus eller så kan du få dem direkt i Dex, Komodo Exchange. Naturligtvis, ta hänsyn till att Exchange Dex är i beta.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Komodo: Allt du behöver veta🙌»

 1. Men svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ale, tack för att du kommenterar Komodo: Allt du behöver veta🙌. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *