Kucoin-aktier: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Den asiatiska marknaden blir mer relevant varje dag som en av de viktigaste inom handel och finans över hela världen. Vi kan se detta med kryptovalutor, eftersom det idag finns digitala valutor som Kucoin-aktier, som har sitt ursprung i Asien.

Här kommer vi att prata om Kucoin-aktier, en av de viktigaste kryptovalutorna på den asiatiska marknaden. Vi kommer att berätta allt du behöver veta om den här valutan, om dess betydelse på den internationella marknaden, liksom dess egenskaper och skillnader jämfört med andra kryptovalutamärken.

HatVad är Kucoin-aktier?

Ett av de viktigaste börshusen i Asien, platsen där tillgångar, valutor och kryptovalutor byts ut, även känd som Exchange, är KuCoin. Som en del av sin strategi för att få mer relevans och på marknaden har detta utbyte beslutat att lansera sin egen kryptovaluta som heter Kucoin eller KCS.

Liksom Binance, ett annat börshus, använde Kucoin sin kryptovaluta som en intern investerings- och betalningsmetod som sitt huvudsyfte, även om användningen snabbt blev populär. Detta har gjort Kucoin mer och mer relevant på marknaden.

Grunden för denna kryptovaluta ligger på Ethereum Blockchain, förutom det faktum att symbolen för samma kryptovaluta också fungerar under ERC20-konceptet. Huvudskillnaden jämfört med modervalutan och andra kryptovalutor är i hur användare kan tjäna pengar.

Och det är att bara genom att lagra KCS kan du ta utdelningar från varje transaktion som utförs i KuCoin Exchange. Detta är en stor fördel för användare som tycker att KCS är en bra investeringsform. Huvudsyftet med denna valuta är att fungera som en valutavaluta, eftersom den inte används som betalningsmetod.

kucoin-aktier

✨ Vilka är skillnaderna mellan Kucoin och andra kryptovalutor?

 1. Full tjänst: En av de största skillnaderna mellan denna kryptovaluta och andra som Bitcoin eller Ethereum är att vi här hittar en komplett tjänst. Kucoin erbjuder kryptovaluta, Blockchain, token och även sin egen Exchange.
 2. effektivitet: Att jobba, Kucoin har utvecklat en teknik som kallas KuCoin-aktier som sticker ut för sin stora effektivitet. Enligt data från samma börshus är effektiviteten 100 till 1000 gånger högre än de vanliga branschstandarderna.
 3. Säkerhetsnivå: En annan ganska framträdande egenskap hos Kucoin är det faktum att denna kryptovaluta har ett överlägset säkerhetssystem. Den höga integritetsnivån såväl som dess användarskyddssystem garanterar anonymitet i transaktioner och minskar risken för hack.
 4. Gruvdrift: Slutligen borde du veta att gruvprocessen i Kucoin, jämfört med andra valutor, inte är öppen, eftersom den nådde det maximala antalet mynt, den var stängd. Det är därför det inte går att bryta Kucoin vad vi till exempel kan göra i Bitcoin.

Teknik bakom Kucoin

När det gäller driften av Kucoin kan vi i princip säga det denna kryptovaluta fungerar genom användning av Ethereum blockchain. På samma sätt används Token för samma företag som ett sätt att ge stöd till KCS-valutan, så operationen är mycket enkel.

Å andra sidan måste du ta hänsyn till hur de så kallade Kucoin-aktierna fungerar, vilket är inget annat än en process där du får en bonus för att lagra Kucoins. Det stämmer, även om detta beror på mängden KCS du har i din plånbok.

Utdelningen kommer från provisionen för varje transaktion motsvarande 0.2%, som i sin tur delas med två, eftersom de inblandade parterna får utdelning för processen. Det är därför beräkningen görs baserat på transaktionen och även på din plånbok.

Även om uppdragsvolymen är mycket låg, kan vi med 100.000.000 token bara tjäna 0,0006 USD per mynt, det spekuleras att När värdet på denna token når topp 10 av de mest värderade kryptovalutorna skulle provisionerna vara mycket högre.

✨ Gruvor

Idag är det inte möjligt att bryta Kucoin-aktier, detta eftersom den här kryptovalutan håller på att nå maximal myntnivå. Det uppskattas att det finns cirka 91 miljoner mynt i omlopp, den maximala gränsen för mynt är 181 miljoner mynt.

För att minska antalet tillgängliga mynt på marknaden och förhindra att deras värde sjunker, beslutades att stänga gruvbrytningen. Detta i sin tur hjälper Kucoin-aktier att skaffa mycket mer värde genom att undvika en mängd mynt på marknaden.

OwHur hittar jag Kucoin-aktier?

Det finns två sätt att få dessa kryptovalutor, det första är att köpa dem, vilket är begränsat till KuCoin-börshuset. Det är så det är, Om du vill köpa KCS kan du bara göra det i Exchange av ägaren av den här valutan så att du inte hittar det i ett annat hus.

Det andra alternativet är att investera i Kucoin-aktier, det stämmer, du kan göra investeringar genom att lagra dessa mynt. Kommer du ihåg att Kucoin-aktier betalar utdelning till dem som lagrar Token när en transaktion görs? Sedan Det logiska är att investera i lagring av mynt för att tjäna en procentsats av provisionen.

KUCOIN

✨ Är Kucoin-aktier värda det?

Trots att vi var mycket enkla, eftersom vi inte hittade några utestående funktioner utöver vinsterna som lagringen av dessa tokens lämnar oss. Kucoin-aktier ser lovande ut av två skäl, de provisioner vi kan tjäna, liksom stöd från KuCoin-mäklarhuset.

KuCoin har avslöjat att det har tydliga avsikter att få Kucoin-aktier att nå topp 10 av mynt med det bästa marknadsvärdet. Detta får oss att se att den ekonomiska potentialen i denna token kan vara mycket bra, särskilt om vi fokuserar på att lagra den som en investering.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Kucoin-aktier: Allt du behöver veta»

 1. Valentine svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valen, tack för att du kommenterar Kucoin Shares. Allt du borde veta. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *