Latinamerika: Bästa mäklare


Bux mäklare

För att få tillgång till olika finansiella instrument är det nödvändigt att göra det via en tjänsteleverantörsplattform som kallas en mäklare. Idag finns det ett stort antal mäklare på den latinamerikanska marknaden, så att veta hur man väljer en kan vara svårt med så mycket att välja mellan.

Inom det breda utbudet av mäklare som finns kan vi hitta de som fokuserar på den latinamerikanska marknaden. Det är därför vi här berättar vilka som är de bästa handelsplattformarna i Latinamerika. Vi berättar allt du behöver veta om dessa operatörer så att du får den bästa investeringsupplevelsen.

✨ Topp 5 bästa mäklare Latinamerika ✨

▶Plus500

 • Årlig kostnad 0.
 • Hävstång 1:30.
 • Inga dolda avgifter.
 • Täta spridningar.
 • Sponsor av Atlético de Madrid.

▶ Etoro

 • Inga dolda kostnader.
 • Bästa sociala handelsmäklare.
 • Funktioner som ska kopieras till andra handlare.
 • 49 valutapar.

▶ XTB

 • Årlig kostnad 0.
 • STP-mäklare.
 • Ingen minsta insättning.
 • XStation-plattform.

▶XM

 • Årlig kostnad 0.
 • 16 plattformar.
 • Forex-signaler.

✨ Varför finns det ingen mäklare i Latinamerika? ✨

Anledningen till att det inte finns någon mäklare i Latinamerika är att det inte finns några regleringsorgan som garanterar användarnas funktion och säkerhet på deras plattformar.

öppna mäklarkonto

NdOch regleringsorganen i Latinamerika? ✨

Av alla länder som utgör Latinamerika är det bara två länder som har behöriga regleringsorgan. Brittiska Jungfruöarna och Belize är de enda som har dessa byråer: British Virgin Islands Financial Services Commission och International Financial Services Commission.

Även om dessa länder är kända för att tillåta bedrägliga mäklare eller skannrar, är de länder de få som fungerar på detta sätt eftersom de är skatteparadis.. Förfarandena är bara byråkratiska, eftersom de endast används som reglerande och representativ karaktär för mäklaroperatörer.

Latinamerika

Hur är det i resten av länderna? ✨

Vidare, I Chile kan vi konstatera att även om det finns ett reglerande organ, övervakningen av värdepapper och försäkringar, ändras de juridiska och finansiella siffrorna. CFD är utanför lagens efterlevnad, eftersom de inte betraktas som värdepapper. Dessa mäklare reglerar endast aktier, ETFS och fonder.

I Mexiko är det organ som ansvarar för regleringen National Banking and Securities Commission, som ansvarar för att ta hand om världen av finans och investeringar. Naturligtvis betraktas handel i Mexiko som ett privat avtal mellan två parter där CNBV inte blir involverad vid förluster.

Argentina har en helt annan reglering, eftersom mäklaroperationen inte är tillåten här eftersom den inte är tillåten. För att kunna verka i Argentina måste du öppna ett bankkonto i Uruguay, även med bitcoins.

När det gäller Colombia är här två CFD-regleringsorgan som ansvarar för regleringen av mäklaren. Dessa organ är Financial Superintendence of Companies (SFS) och Securities Market Self-regulator (AMV). På detta sätt garanteras det att kunder eller handlare täcks för ökad säkerhet.

Hur investerar man från Latinamerika? ✨

 • Hyra en mäklare på Jungfruöarna eller Belize: Detta är ett av alternativen du kan välja om du vill arbeta med en 100% Latinamerikansk mäklare, men det Vi rekommenderar inte eftersom båda länderna är skatteparadis och reglerna är mycket slöa.

öppna mäklarkonto

 • Reglerad mäklare som auktoriserar Latino Traders: Om det du letar efter är säkerhet bör du leta efter en internationell mäklare som är reglerad, men som också möjliggör drift i länder i Latinamerika. Kontrollera helst reglerna och villkoren för att se om det är möjligt att köra från ditt land.
 • Mäklare med begränsade funktioner: På samma sätt kan du hitta mäklare som tillåter operation i Latinamerika, men med begränsade funktioner. Ett perfekt exempel är de som gör att du kan handla, men kontant, med aktier, ETF och andra typer av instrument. Dessa mäklare är vanligtvis lite mer begränsade eller knappa.
 • American Broker: Slutligen, Du kan operera via en mäklare i USA som har ett geografiskt läge nära Latinamerika vilket möjliggör operation med dessa marknader. Du måste ta hänsyn till att processen i denna typ av mäklare är mer komplex än i andra på grund av procedurerna.

Ow Hur öppnar jag ett konto i dessa mäklare? ✨

Processen för att öppna ett konto hos en mäklare beror på din plats eller ditt hemland. Till exempel, i mäklare i Australien och Europa (processen är densamma) måste du registrera dig, lägga till dina uppgifter, skicka din officiella identitet och ditt domicilbevis.

öppna mäklarkonto

Både din officiella identifikation och ditt hemvist krävs enligt lag i enlighet med internationella regler. Du måste verifiera vilka dokument som krävs eller är tillåtna, eftersom dessa kan variera beroende på land, särskilt vad gäller adressbevis.

När det gäller den amerikanska mäklaren måste du utföra en liknande process, även om den nödvändiga dokumentationen är annorlunda. Här kommer de att be om ditt personnummer och, om du är bosatt, ditt visum eller uppehållskort. De kommer också att begära information för att betala skatt.

I båda fallen om du är utländsk medborgare kommer du att bli ombedd att få annan information för att kunna registrera dig. Till exempel, för mäklare i USA, om du är utlänning, kommer processen att bli mycket mer besvärlig och komplicerad, med mer komplexa förfaranden eftersom du enligt lag måste betala skatt.

Latinamerika

Är det bekvämt att arbeta i en latinamerikansk mäklare? ✨

Även om det finns väldigt få 100% latinamerikanska mäklare finns det i själva verket möjligheter att enkelt fungera från den latinska marknaden. De alternativ som vi nämnde tidigare är ett bra sätt att börja handla utan att behöva komplicera dig med utländska plattformar.

Den bästa anledningen till att det är bekvämt att verka i en latinamerikansk mäklare är att du kan hitta support på ditt språk samt tillgång till lokala marknader. Således är investeringsprocessen mycket enklare, eftersom du kommer att kunna gå in på en marknad som du känner till. Det finns till och med mäklare som erbjuder tillgång till globala marknader.

öppna mäklarkonto


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Latinamerika: Bästa mäklare»

 1. Paul svar

  God kväll, jag skulle vilja veta om det finns en reglerad och rekommenderad mäklare i Argentina?
  Från redan tack så mycket
  Paul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.