Handelsböcker som alla nybörjare bör läsa📘📊

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

De säger att det finns 3 saker som vi alla måste ha för att bli experter i handeln med handelsböcker: tålamod, skicklighet och kunskap. Även om de två första ingredienserna utvecklas, förvärvas den tredje, hur? Genom ständig läsning och forskning.

Det är därför vi här berättar vilka som är de 10 handelsböckerna som varje nybörjare ska läsa. Om du aldrig har gjort en investering eller har verkat på någon av dessa marknader kommer dessa böcker att vara till stor hjälp. Så innan du börjar investera rekommenderar vi att du läser dem.

ImportanceVikten av att läsa handelsböcker✨

För många experter, mycket av konsten att fungera korrekt inom handel är att ha kunskapen nödvändig. Och även om teorin och praktiken är olika bör du veta att du behöver den första för att kunna utföra den andra.

Om teorin är svag går övningen inte bra eller åtminstone har du inte de förväntade resultaten. Det är därför du bör fokusera på att skaffa och utöka din kunskap inom handelsböcker. Du måste komma ihåg att marknaderna ständigt förändras så det är troligt att det du läste för ett år sedan inte längre är giltigt.

handelsböcker

➡Inte allt är finansböcker✨

Du bör veta att inte alla böcker som alla bra experter inom handel bör läsa handlar om ekonomi. Detta beror på att varje bra expert vet att statistik- och ekonomidelen inte är 100% av ett beslut.

Som Nobelpriset i ekonomi år 2022 sa Daniel Kahneman, Du måste lära dig att kontrollera dina känslor och din impulsivitet. Detta ger mycket logik, för många gånger låter vi oss föras av vårt hjärta och intensiteten i ögonblicket och tar dåliga beslut som detta.

➡ Sätt du kan läsa✨

En av de stora fördelarna med XNUMX-talet är att man idag inte behöver spendera mycket pengar och ansträngning för att hitta de bästa böckerna. Internets ankomst var utan tvekan en verklig revolution för läsvärlden.

Du kan köpa dina böcker på papper, antingen i fysiska bokhandlar eller i nätbutiker. Du kan också köpa elektroniska böcker som du kan läsa på en Kindle, din surfplatta eller mobiltelefon. Om du inte vill spendera också Det finns ett stort antal plattformar där du kan hitta gratis böcker i PDF-format.

➡Böcker som varje blivande handel ska läsa✨

 • Handel i området: Skriven av Mark Douglas 2001, den här boken ger dig de verktyg du behöver investera. En annan av dess stora egenskaper är att den gjordes för att ge dig större tydlighet när du gör investeringar genom att förstå hur ditt sinne fungerar.
 • Att leva från handel: psykologi, handelstaktik, penninghantering: Från Dr. Alexander Elder är den här boken ett bra sätt att övervinna handelsfällorna. Kommer du ihåg vad vi brukade säga om impulser och känslor? Den här boken hjälper dig att kontrollera dem.
 • Den smarta investeraren: Författarskapet tillhör Benjamin Graham, en författare som tar upp en unik filosofi som du kan fokusera på på kort och medellång sikt. Om du vill lära dig mer om teknisk analys och data är detta utan tvekan ett bra alternativ. Dess värde är sådant att Det anses vara den tekniska analysens bibel.
 • Sälj & sälj kort: Enligt experternas uppfattning informerar den här boken dig inte bara, den utbildar dig också. Och det är att författaren Dr. Alexander Elder visar dig vilka risker som finns i handeln och ger dig verktyg för att minska eller till och med förhindra dem.
 • Aktiemarknadspsykologi: Trots att den skrevs 1993 är den här boken av Lars Tvede ett riktmärke. Denna bok talar om den psykologiska aspekten av handel och aktiemarknaden, vilken Det hjälper dig att fatta bättre beslut när du investerar.
 • Hedge Fund Edge, Maximum Profit / Minimum Risk Global Trend Trading Strategies: Dess författare, Mark Boucher, presenterar i denna bok en analys av marknaden med hjälp av likviditetscykeln och den österrikiska teorin om konjunkturcykeln som de viktigaste utgångspunkterna när de presenterar sina slutsatser och analyser.
 • Inside the Money of Money: Top Hedge Fund Traders on profiting on the Global Market: Steven Drobny berättar om ansikten och berättelserna bakom investeringsvärlden. Den här boken tar upp intervjuer med experter och investerare som berättar mer om deras hemligheter, framgångar och misslyckanden.
 • Teknisk analys av finansiella marknader: Om det du letar efter är information och hård data är den här boken utan tvekan ett av de bästa alternativen. Denna analys av John J. Murphy är ett bra alternativ för dem som letar efter konkret och analytisk information om finansmarknaderna.
 • Marknadsguider: För dem som tycker om historier mer än data är detta en av de mest slående böckerna vi kan hitta på Wall Street. Här berättar Jack D. Schwager mer om livet och upplevelsen, liksom hemligheterna hos de bästa investerarna i Wall Street.
 • Lyckas med handel: Slutligen rekommenderar vi att du läser den här boken skriven av Van K Tharp. Den här boken innehåller allt du behöver för att lyckas i denna värld av investeringar. För många är detta en manual som du måste följa till punkt och pricka om du vill lyckas i finansvärlden.

Nano

Det är dags att lära sig! ✨

Nu när du vet vilka är de tio böckerna som alla som strävar efter handeln bör läsa finns det ingen ursäkt för att inte göra det. Detta på grund av kunskap är en av de viktigaste punkterna för att bygga en strategi.

På grund av den stora populariteten hos dessa böcker är det enkelt att hitta dem, så du behöver inte oroa dig för något annat än att ta några minuter av din tid. Sitt på en lugn plats, ta en penna och ett papper och börja läsa dem.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Handelsböcker som alla nybörjare bör läsa📘📊»

 1. Daniela svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar Trading Books som alla nybörjare måste läsa📘📊. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *