Kryptovalutamarknad: Topp 10

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Om du funderar på att investera i kryptovalutamarknaden måste du känna till de 10 bästa med de bästa på marknaden.

Bitcoin️ Bitcoin på marknaden

En av de mest populära kryptovalutorna på marknaden är Bitcoin . Det är inte bara en av de mest kända eftersom det var en av pionjärerna i segmentet, det har också en av de mest studerade och också mest komplexa blockchains.

Denna valuta är inte bara den som har aktiverat det högsta värdet, det är också en av de som har samlat flest transaktioner. Enligt experter har cirka 17 miljoner Bitcoin utvunnits fram till i år och sedan lanseringen.

marknad

Ethereum

Ethereum är utan tvekan vad Pepsi är för Coca Cola, dess närmaste konkurrent och också ett av de mest populära alternativen. Till skillnad från Bitcoin, som använder en grundläggande Blockchain, så att säga, Ethereum har en av de mest revolutionerande Blockchain.

Till skillnad från sin konkurrent har denna kryptovaluta lagt grunden till Blockchain i nätverk genom att skapa ett brett nätverk av gruvdrift och komplexa erhållningssystem. Tekniken bakom denna kryptovaluta är baserad på Toekn ERC20 som revolutionerade sättet att skapa kryptovalutor.

➡️ ✨ Onda

Detta mynt, även känt som XRP, ackumulerar cirka 8% av marknaden med totalt 100 miljoner kryptovalutor . En av anledningarna till att Ripple har blivit populär beror på debatten från experter som anser att denna valuta inte har ett egenvärde.

De möjliga allianserna med jättar inom finanssegmentet som American Express har tillåtit detta företag att kapitalisera och få värde i sin valuta. Idag har Ripple, trots kontroversen, lyckats klassificeras som en av de fem mest värdefulla digitala valutorna i världen och också den mest kommersialiserade.

Mullvader

➡️ Polkadot lanserades i år och har precis börjat samla in populära, det är därför det knappt lyckas koncentrera 1% av marknadsverksamheten. Trots detta det finns många experter som anser detta mynt som framtida ersättare av Ethereum i Blockchain -nätverket.

Och här hittar vi en kryptovaluta som stöds av en rad säkerhetsåtgärder som är utformade för att ge den större stabilitet och mindre volatilitet. En annan fördel är att den har en sammankoppling mellan Blockchain -nätverk, samt innehåller ett röststyrningssystem. Det mest intressanta är att det är möjligt att integrera olika oberoende Blockchains i sin verksamhet.

Litecoin på marknaden

Framträdde som en slags förbättrad Bitcoin, även om Litecoin från sina konkurrenter har funnits på marknaden i nästan 10 år. Huvudkarakteristiken är att denna valuta tog Bitcoin Blockchain och förbättrade den genom att lösa säkerhetsproblem.

➡️ Detta gjorde att Litecoin idag genererade fyra gånger fler mynt än Bitcoin med en mycket liknande Blockchain. En annan stor fördel är att Litecoin kräver inte superdatorer för gruvprocessen, vilket gör den mycket mer tillgänglig för allmänna användare..

Binance -mynt

Binance Coin eller BNB lanserades år 2017 och grupperar 1% av marknadstransaktionerna med ett värde nära 200 miljoner BNB. Huvudkarakteristiken för denna kryptovaluta är vem som ligger bakom, ett mycket prestigefyllt internationellt mäklarhus som kallas Binance.

Dessa mynt finns på de asiatiska marknaderna och skapades som ett sätt att upprätthålla och stödja transaktioner inom Binance själv. . Denna kryptovaluta blev snabbt populär, varför den började accepteras av nya börser och mäklare på den asiatiska marknaden..

Bitcoin Cash på marknaden

Man kan säga att Bitcoin Cash föddes från en unik händelse i Bitcoin som kallas Hard Fork som hänvisar till uppdelningen av Blockchain i två huvudgrenar. Denna uppdelning uppstod på grund av en konflikt där Bitcoin -nätverket inte visste hur de skulle lösa skalbarhetsproblem.

➡️ Den nya valutan framkom som ett svar på denna oenighet genom att genomföra viktiga förändringar som en större förmåga att undvika nätmättnad. På samma sätt inkluderades en ny algoritm för att justera svårigheten att bryta Blockchain. . Dessutom har funktionen Ersätt med avgift från Bitcoin Cash tagits bort.

marknad

Atar

Unlike️ Till skillnad från andra kryptovalutor som baserar sitt värde på Blockchain -algoritmer har Tether en 1 till 1 paritet med avseende på fiatpengar. Jag menar Tether backas av riktiga pengar som håller värdet på valutan stabilt genom att eliminera volatiliteten som är karakteristisk för kryptokurvor.

Kort sagt, om du har en Tether kommer den att backas upp av 1 dollar eller dess respektive förtroendepar, som kan vara euro eller pund. Jämfört med andra typer av kryptovalutor har Tether varit stabil de senaste åren, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för investerare som söker säkerhet.

Kedjelänk

Förkortad som länk, Denna kryptovaluta är ett decentraliserat system med orakler som ligger bakom en teknik baserad på Ethereum Blockchain . Detta system är ett av de mest innovativa på grund av det faktum att det lyckas integrera information bortom Blockchain.

Huvudkarakteristiken för dessa orakel är att de lyckas integrera information från källor som den verkliga världen (Offline) och andra externa källor med Blockchain via API. På detta sätt är det möjligt att få Blockchain också att fungera för hantering av andra saker som flygbiljetter, det har till och med haft samarbeten med Google och SWIFT -systemet.

Cardano

➡️ Även om Cardano grupperar mindre än 1% av marknadens verksamhet och redan har 3 år på marknaden, har denna kryptovaluta argument för att locka investerare. En av dem är att den är i topp 10 över de mest värdefulla kryptovalutorna i världen.

Denna kryptovaluta är utan tvekan den mest avancerade av alla och att den integrerar en högteknologisk Blockchain byggd i flera lager. Förutom blockchain med flera lager, har den också en ny algoritm som minskar energiförbrukningen genom att bryta dem, liksom de provisioner som genereras av deras utvinning.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Kryptovalutamarknad: Topp 10»

 1. Joaquin svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joaquín, tack för att du kommenterar Cryptocurrency Market: Topp 10. Den här mäklaren är en BLEDRIGER. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *