Nano: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Något som vi alla har klart, inte bara i kryptovalutamiljön, är att innovation måste vara konstant och sund. I Nano hittade vi en mycket slående fallstudie av hur innovation och återuppfinning kan återuppliva projekt.

Och det är hur många fall av företag vi kan hitta som har omkommit på grund av att de inte förnyade sig och uppfann sig själva igen när marknaden efterfrågar det. Här kommer vi att prata om denna kryptovaluta, tidigare känd som Raiblocks, som kom med ett annat, nytt och förnyat erbjudande, som verkar utgöra ett före och efter för denna valuta.

▶ Vad är Nano?

Vi kan definiera Nano som en kryptovaluta med låg latens som fungerar under ett decentraliserat system. Grunden finns i Blockchain -tekniken, bara den innehåller en ny typ av arkitektur som kallas Block Lattice. Denna teknik gör att varje plånbok kan ha sin egen blockchain.

Dess födelse återfinns i ett försök att lösa problem med den traditionella Blockchain som den som används av Bitcoin. De långa väntetiderna, långsamheten i transaktionerna, liksom den minskade storleken på blocken var huvudpunkterna som skulle lösas.

Nano

▶ Skillnader mellan Nano och Bitcoin

 • Enskilda block: En av de främsta förbättringarna vi kan hitta i Nano Blockchain är det faktum att varje block här är en individuell transaktion. Detta är en stor fördel, eftersom varje block kan bearbetas oberoende och inte i en uppsättning som det händer i Bitcoin.
 • Bearbetningshastighet: Genom att kunna bearbeta blocken individuellt och inte behöva vänta på att ett block ska bildas blir tiden eller hastigheten för att bearbeta transaktionerna större. Detta ökar effektiviteten och minskar väntetiden.
 • Automatiskt validerade transaktioner: Traditionella blockchains kräver en användare eller en grupp användare som ligger bakom för validering av transaktioner. Istället, i Nano görs valideringen automatiskt när PoW förinstalleras som en för-cache som är anordnad i både mottagaren och sändaren.
 • Röstningsmekanism: För att undvika centralisering av befogenheter som sker med PoW -algoritmen har Nano införlivat Delegated Proof of Stake -algoritmen. Detta gör det möjligt för användare att rösta om de upptäcker bedrägliga rörelser eller opålitlig information.
 • Låg energiförbrukning: Genom att sakna gruvdrift, samt automatiskt godkännande av transaktioner och användning av enskilda block och inte en uppsättning, är energieffektiviteten för denna valuta större än för andra virtuella valutor. Detta minskar de ekonomiska och miljökostnaderna för driften.
 • Bokföringsbok: En av grunderna för kryptokurvor som Bitcoin är skapandet av en virtuell generaliserad huvudbok som är blockchainens livsnerve. När det gäller Nano är detta inte nödvändigt, eftersom varje plånbok är en bok i sig som bibehåller sin egen balans och räkning.
 • Antal mynt: En annan stor skillnad finns i mängden tillgängliga mynt för varje virtuell valuta. Litecoin äger till exempel 84 miljoner medan Bitcoin knappt överstiger 21 miljoner. Istället arbetar Nano redan med cirka 133 miljoner tokens, vilket gör det till ett av de största mynten i mynt.
 • Gruvdrift: Slutligen, Du bör veta att Nano inte kan brytas, eftersom dess automatiska valideringsmekanism, liksom dess Blockchain förhindrar det. Detta innebär att vi inte kan få mynt genom belöningar för att validera block i kedjan.

▶ Teknik bakom Nano

Även om tekniken bakom denna kryptovaluta kan verka komplex, är den i verkligheten inte så komplex. Här drivs en annan typ av Blockchain som kallas Block Lattice. Det speciella med detta system är att varje användare har sin egen Blockchain som kallas Account Chain.

Det stämmer, var och en av plånböckerna driver sin egen kedja av block som bara den kan manipulera, förutom att ha en synlig kopia av det offentliga området för nätverket. På detta sätt kan var och en av kedjorna uppdateras utan att vara synkroniserade med en annan, eftersom de fungerar oberoende.

 

En annan stor fördel är att det, trots att varje användare har sin egen kedja, visar sig vara väldigt lätt. På detta sätt visar sig behandlingen vara mycket snabbare, det kräver knappast resurser och kostnaden blir noll.. Detta gör Nano till en mycket billigare kryptovaluta.

För att eliminera problem med blockstorlek, Nano innehåller ett paket med protokoll som kallas UDP eller datorprotokollsenhet för att utbyta datagram utan föregående upprättande av någon anslutning mellan två system. Således gör Nano driften av Block Gitter överlägsen Block Chain.

Nano

 

▶ Gruvdrift

Du bör veta att för närvarande alla Nano -mynt som finns på marknaden har släppts så att det inte är möjligt att bryta. Detta är viktigt att ta hänsyn till, eftersom det finns användare som lurar andra och säger att de bryter Monero.

Detta är inte riktigt fallet, eftersom det vanligaste när det gäller gruvdrift är att dessa pooler faktiskt kan bryta andra valutor som Monero. Efteråt byter de ut dessa mynt mot Nano och det är så de betalar dig. Även om detta inte är olagligt, är det vilseledande.

▶ Hur kan jag få Nanos?

För att få Nano finns det bara två alternativ, det första är väldigt enkelt, och det är att köpa händerna direkt i en börs. Idag erbjuder de viktigaste mäklarhusen redan denna kryptovaluta som har både Bitcoin och Ethereum som sitt vanligaste par.. Detta gör det mycket enklare att köpa det.

Ett annat alternativ är att köpa det eller byta det direkt med en individ. Även om detta formulär är giltigt, är det inte det mest rekommenderade, särskilt för säkerhets- och förtroendefrågor. Kom ihåg att direkt brytning av Nano inte är möjlig eftersom alla mynt redan har släppts.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Nano: Allt du behöver veta»

 1. glans svar

  Detta företag betalar inte. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luci, tack för att du kommenterar Nano: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *