NEO: Allt du behöver veta🙌💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Det finns många myter kring kryptovalutor; att om detta är ett bedrägeri, att om det används av hackare, att om det finns regeringar bakom osv. Det är därför vi här kommer att prata om NEO, en av de kryptovalutor som har väckt flest frågor.

Och även om NEO har bra teknik och mycket säkerhet bakom sig, vilket gör dess värde relativt stabilt, finns det också många frågor. Är NEO pålitlig? Är det en valuta som kontrolleras av den kinesiska regeringen? Har den så mycket potential som det sägs i växelhusen? Här löser vi det.

▶ Vad är NEO?

NEO är som sådan en digital miljö eller ett ekosystem som huvudsakligen är utformat för att köra smarta kontrakt och decentraliserade applikationer, ungefär som vad Ethereum gör. Dess huvudsakliga kännetecken är att NEO driver två kryptovalutor, var och en med sina egna funktioner, inom sin miljö; NEO (ANS) och GAS (ANC).

För att upprätthålla verksamheten, genomförandet av smarta kontrakt och utvecklingen av applikationer arbetar NEO genom en Blockchain. Denna unika blockchain har större kapacitet som gör att två kryptovalutor kan fungera samtidigt, var och en med sitt eget syfte.

NEO

Anledningen till att det sägs att den kinesiska regeringen är den som kontrollerar NEO är att detta projekt föddes i Kina redan 2014. I början kallades detta projekt Antshare och betraktades som ett initiativ för att skapa Människors pengar.

Egentligen var målet för dess skapade och gemenskap att förbättra kryptovalutan och Ethereum-miljön. För detta lanserades en ICO i syfte att finansiera projektet så att det blev verklighet tack vare investerarna som trodde på det.

▶ Huvudsakliga skillnader mellan NEO och Bitcoin

 1. Två mynt eller mynt: Ethereum, Litecoin, Bitcoin och andra kryptovalutor fungerar med ett enda mynt medan NEO har två polletter, både ANS och ANC. Detta uppnås tack vare NEOs arkitektur som är byggd i två nivåer, till skillnad från andra kryptovalutor.
 2. Förhandling: NEO-mynt kan handlas, det vill säga de kan handlas via en mäklare, de kan säljas och de kan användas på olika börser. Istället kan kryptovalutor från gas inte lämna NEO-miljön så de fungerar bara som en slags intern valuta.
 3. Odelbar: Ett annat kännetecken som vi måste ta hänsyn till är att NEO är odelbara, det betyder att NEO till skillnad från andra kryptovalutor som kan delas. Var och en av dessa mynt motsvarar en enhet som ett fat olja, en guldstång eller en aktie.
 4. ersättning: Även om det belönar dig för att utföra vissa åtgärder till förmån för Blockchain, denna process görs inte med dess sekundära valuta, GAS. Det vill säga att du får belöningarna endast i form av NEOS direkt i din plånbok eller elektroniska handväska.
 5. Algoritm: Istället för att använda den välkända PoS-algoritmen, som den som används av Bitcoin, använder NEO algoritmen PoW (Proof of work). Detta gör gruvdrift omöjligt eftersom det inte är nödvändigt att göra det. Denna algoritm möjliggör automatisk körning av smarta kontrakt för att validera transaktioner.
 6. skydd~~POS=HEADCOMP: En annan punkt att ta hänsyn till är det faktum att den förbättrade Blockchain som NEO använder för att arbeta, och som är baserad på Ethereum, erbjuder en mycket högre säkerhetsnivå. Detta innebär en mindre risk för hacking och även någon form av dataintrång.

NEO

▶ Hur ligger tekniken bakom?

Även om den är inspirerad av Ethereum, fungerar denna digitala valuta under sin egen blockchain. Det är så det är, NEO är banbrytande på marknaden genom att skapa den första 100% operativa Blockchain baserade i Kina. Detta tar begreppet Ethereum till nästa nivå.

Och det är att utvecklarna insåg hur sårbar Ethereum blockchain kan vara efter hacket och stölden av miljontals etrar. Därför beslutades att utveckla en ny Blockchain som skulle stänga säkerhetsbristerna i Ethereum.

För detta utvecklade skaparna en Blockchain under en struktur på två nivåer. I det första lagret hittar vi applikationerna och platsen där Gas arbetar, å andra sidan, i det andra är NEO. Dessutom, längs lagren av denna blockchain hittar vi smarta kontrakt som fungerar.

En annan funktion är i dess programmering, sedan både NEO och GAS gjordes under flera programmeringsspråk. Det stämmer, här hittar vi C #, Java och Go, språk som ansvarar för skapandet av NEO, dess arkitektur och dess högre säkerhetsnivå.

▶ Kan den brytas?

NEO kan inte brytas eftersom detta mynt verkligen har andra egenskaper än andra kryptovalutor.. Det är därför det vanligtvis används uteslutande i NEO-miljön, dessutom begränsar faktiskt användningen av smarta kontrakt dess gruvdrift.

Även om du kan generera fördelar med att ha NEO-mynt lagrade i din plånbok genereras denna typ av returer i GAS. Generationen görs medan blocken är lösta. Värdet på GAS-mynt är hälften NEO, så vissa kan tycka att denna avkastningsprocess är oattraktiv.

▶ Är det riktigt bra?

Även om information om NEO är relativt knapp, är det inte mycket som är känt utöver vad vi berättar här. Förutom det faktum att gruvdrift inte är öppet och att få den här virtuella valutan är begränsad till att köpa den i de få börshus där den är tillgänglig.

Det verkar som att framtiden för NEO kommer att bli bra, för om något är känt på marknaderna är det faktum att Kina inte investerar för att investera i ett projekt. Och om den asiatiska jätten står bakom denna kryptovaluta, är det för något, åtminstone det sägs.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «NEO: Allt du behöver veta🙌💰»

 1. Ängel svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ángel, tack för att du kommenterar NEO: Allt du behöver veta🙌💰. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *