Ekonomiska nyheter på spanska: 2023📊

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Att vara informerad är mycket viktigt, eftersom att veta vad som är trender och enastående nyheter från det dagliga kommer inte bara att låta dig veta vad som händer utan också ge dig verktyg för att fatta beslut. Även om detta gäller inom vilket område som helst, inom finans och affärer får det mer relevans.

Att hitta rätt information kan ofta vara svårt, särskilt eftersom de flesta nyheterna kommer från engelsktalande länder som USA. Det är därför vi här berättar mer om 7 sidor med finansiella nyheter på spanska.

▶ Yahoo Finance

Även om det som en sökmotor har tappat popularitet är Yahoo en webbplats för finans fortfarande en av kungarna. Och är det Dess plattform fokuserad på pengarelaterade ämnen som nyheter och rapporter är ett utmärkt verktyg för experter inom området.

Sedan 1994 har Yahoo Finance varit en av de mest populära och betrodda finansiella medierna.. Dessutom har den en premiumversion som ger dig tillgång till grafik och information om mer än 100 indikatorer, vilket förbättrar tillgången och kvaliteten på informationen.

nyheter

▶ Rankia

För dem som letar efter en tillförlitlig kvalitetswebbplats som är en spricka är Rankia utan tvekan ett av de bästa alternativen. Här kan vi hitta en stor mängd information med fokus på den spansktalande marknaden både i Europa (Spanien) och i Latinamerika och USA.

Många användare anser att Rankia utan tvekan är bikupan för finansiell information, eftersom här hittar du en stor mängd data, nyheter, trender och mer. Du kan lära dig allt du vill ha om Forex, om framtida marknader och många, många fler data.

▶ Investera

Om det du oroar dig för är mediets säkerhet och förtroende, är investering det bästa alternativet. Här hittar du en mycket tillförlitlig webbplats med massor av data och lättlästa artiklar, och bäst av allt, helt på spanska. Bland de mest använda ämnena har vi aktienyheter, diagram, futures, valutor, index, kryptovalutor och till och med sedlar i realtid.

Till skillnad från Blomberg och Reuters, Investering föddes med målet att erbjuda användarna premiuminformation gratis, inriktade på nybörjare än professionella investerare.

▶ Ekonomisk dagbok

Grundades i Chile redan 1988 och täcker nyheten främst från Chile och Latinamerika. Förutom att visa dig dessa anteckningar om regional ekonomi har den också en internationell sektion. På detta sätt kan du få större tillgång till information om information och ekonomiska nyheter.

Här kan vi hitta en hel del gratis och lättillgänglig finansiell information med anteckningar och trender. Vi har också ett annat alternativ, premien, som låter dig få tillgång till information och resurser av mycket mer värde. Prenumerationspriset är utan tvekan överkomligt och väl motiverat.

▶ Finansiären

Den här tidningen som fokuserar på pengar- och finansvärlden är utan tvekan ett av de bästa spansktalande medierna om ekonomi. Baserat i Mexiko och med allianser som Bloomberg och New York Times, har El Financiero all information du behöver, samt visar dig nyheter, affärsrapporter och till och med åsikter om artiklar.

Den stora mängden information och de många nyheter som den erbjuder, liksom dess enkla och okomplicerade design, ger dig all information du behöver.  Som om det inte var tillräckligt är tillgång till den här tidningen gratis.

▶ Finanslandet

Den mest lästa tidningen i Spanien, El País, har också ett eget avsnitt om ekonomi, affärer och ekonomi.. Nyheterna som skrivs här är avsedda att vara mycket lätta att förstå, liksom att vara ett medium på spanska, det finns inga översättningsfel.

Här har vi mycket bred täckning, som omfattar såväl nationella som internationella nyheter. Ta hänsyn till att en stor del av artiklarna är åsikter, utöver det nyligen El País har börjat implementera debiteringspolicyer för vissa typer av innehåll.

▶ Europapress

Denna privata nyhetsbyrå grundades 1939 och syftar till att erbjuda objektiv information utan politisk aning eller åsikt.. Nyhetsbyråns omfattning är inte bara lokal, liksom Spanien, den har också information om den europeiska marknaden och världsmarknaden.

En av de stora fördelarna med Europapress är att den har mer än 500 yrkesverksamma som fokuserar på att skriva artiklar av mycket hög kvalitet. Dessutom hittar vi på denna webbplats olika nyheter som i sin tur delas in i olika geografiska regioner.

▶ Hur vet jag om ett medium är pålitligt?

Detta är en av de vanligaste frågorna bland finansälskande läsare. Hur kan jag hitta en nyhetswebbplats som är tillförlitlig? Tja, här kommer vi att berätta tre vanliga element som de mest tillförlitliga medierna möter.

 • Uppdaterat innehåll: Om du tittar på datumen för dess senaste publicering och det här är från år 2014 uppdateras inte mediet så det förlorar relevans och förtroende. Ett medium som publicerar uppdaterat innehåll, utan att låta lång tid gå mellan inlägg och inlägg, återspeglar intresset för att generera värdefullt innehåll.
 • Citer källor: Att använda källor, som är pålitliga och relevanta, är ett annat sätt som en nyhetswebbplats kan visa att den är pålitlig. Här kan vi hitta olika typer av offert som att hänvisa till ett annat medium, ett företag eller en expert. Du kan till och med följa dessa citat för att komma till djupare innehåll.
 • Bakom nyheterna: Slutligen bör du veta att personen, författaren, företaget eller mediet bakom nyheterna kan påverka dess kvalitet. Om du läser ett medium från ett företag som är känt för att vara opålitligt förlorar det mediet trovärdighet.

nyheter

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Ekonomiska nyheter på spanska: 2023📊»

 1. valentino svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentino, tack för att du kommenterar Financial News på spanska: 2022📊. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *