Ekonomiska nyheter pĂ„ spanska: 2023📊

Att vara informerad Ă€r mycket viktigt, eftersom att veta vad som Ă€r trender och enastĂ„ende nyheter frĂ„n det dagliga kommer inte bara att lĂ„ta dig veta vad som hĂ€nder utan ocksĂ„ ge dig verktyg för att fatta beslut. Även om detta gĂ€ller inom vilket omrĂ„de som helst, inom finans och affĂ€rer fĂ„r det mer relevans.

Att hitta rÀtt information kan ofta vara svÄrt, sÀrskilt eftersom de flesta nyheterna kommer frÄn engelsktalande lÀnder som USA. Det Àr dÀrför vi hÀr berÀttar mer om 7 sidor med finansiella nyheter pÄ spanska.

▶ Yahoo Finance

Även om det som en sökmotor har tappat popularitet Ă€r Yahoo en webbplats för finans fortfarande en av kungarna. Och Ă€r det Dess plattform fokuserad pĂ„ pengarelaterade Ă€mnen som nyheter och rapporter Ă€r ett utmĂ€rkt verktyg för experter inom omrĂ„det.

Sedan 1994 har Yahoo Finance varit en av de mest populÀra och betrodda finansiella medierna.. Dessutom har den en premiumversion som ger dig tillgÄng till grafik och information om mer Àn 100 indikatorer, vilket förbÀttrar tillgÄngen och kvaliteten pÄ informationen.

nyheter

▶ Rankia

För dem som letar efter en tillförlitlig kvalitetswebbplats som Àr en spricka Àr Rankia utan tvekan ett av de bÀsta alternativen. HÀr kan vi hitta en stor mÀngd information med fokus pÄ den spansktalande marknaden bÄde i Europa (Spanien) och i Latinamerika och USA.

MÄnga anvÀndare anser att Rankia utan tvekan Àr bikupan för finansiell information, eftersom hÀr hittar du en stor mÀngd data, nyheter, trender och mer. Du kan lÀra dig allt du vill ha om Forex, om framtida marknader och mÄnga, mÄnga fler data.

▶ Investera

Om det du oroar dig för Àr mediets sÀkerhet och förtroende, Àr investering det bÀsta alternativet. HÀr hittar du en mycket tillförlitlig webbplats med massor av data och lÀttlÀsta artiklar, och bÀst av allt, helt pÄ spanska. Bland de mest anvÀnda Àmnena har vi aktienyheter, diagram, futures, valutor, index, kryptovalutor och till och med sedlar i realtid.

Till skillnad frÄn Blomberg och Reuters, Investering föddes med mÄlet att erbjuda anvÀndarna premiuminformation gratis, inriktade pÄ nybörjare Àn professionella investerare.

▶ Ekonomisk dagbok

Grundades i Chile redan 1988 och tÀcker nyheten frÀmst frÄn Chile och Latinamerika. Förutom att visa dig dessa anteckningar om regional ekonomi har den ocksÄ en internationell sektion. PÄ detta sÀtt kan du fÄ större tillgÄng till information om information och ekonomiska nyheter.

HÀr kan vi hitta en hel del gratis och lÀttillgÀnglig finansiell information med anteckningar och trender. Vi har ocksÄ ett annat alternativ, premien, som lÄter dig fÄ tillgÄng till information och resurser av mycket mer vÀrde. Prenumerationspriset Àr utan tvekan överkomligt och vÀl motiverat.

▶ FinansiĂ€ren

Den hÀr tidningen som fokuserar pÄ pengar- och finansvÀrlden Àr utan tvekan ett av de bÀsta spansktalande medierna om ekonomi. Baserat i Mexiko och med allianser som Bloomberg och New York Times, har El Financiero all information du behöver, samt visar dig nyheter, affÀrsrapporter och till och med Äsikter om artiklar.

Den stora mĂ€ngden information och de mĂ„nga nyheter som den erbjuder, liksom dess enkla och okomplicerade design, ger dig all information du behöver.  Som om det inte var tillrĂ€ckligt Ă€r tillgĂ„ng till den hĂ€r tidningen gratis.

▶ Finanslandet

Den mest lÀsta tidningen i Spanien, El País, har ocksÄ ett eget avsnitt om ekonomi, affÀrer och ekonomi.. Nyheterna som skrivs hÀr Àr avsedda att vara mycket lÀtta att förstÄ, liksom att vara ett medium pÄ spanska, det finns inga översÀttningsfel.

HÀr har vi mycket bred tÀckning, som omfattar sÄvÀl nationella som internationella nyheter. Ta hÀnsyn till att en stor del av artiklarna Àr Äsikter, utöver det nyligen El País har börjat implementera debiteringspolicyer för vissa typer av innehÄll.

▶ Europapress

Denna privata nyhetsbyrÄ grundades 1939 och syftar till att erbjuda objektiv information utan politisk aning eller Äsikt.. NyhetsbyrÄns omfattning Àr inte bara lokal, liksom Spanien, den har ocksÄ information om den europeiska marknaden och vÀrldsmarknaden.

En av de stora fördelarna med Europapress Àr att den har mer Àn 500 yrkesverksamma som fokuserar pÄ att skriva artiklar av mycket hög kvalitet. Dessutom hittar vi pÄ denna webbplats olika nyheter som i sin tur delas in i olika geografiska regioner.

▶ Hur vet jag om ett medium Ă€r pĂ„litligt?

Detta Àr en av de vanligaste frÄgorna bland finansÀlskande lÀsare. Hur kan jag hitta en nyhetswebbplats som Àr tillförlitlig? Tja, hÀr kommer vi att berÀtta tre vanliga element som de mest tillförlitliga medierna möter.

 • Uppdaterat innehĂ„ll: Om du tittar pĂ„ datumen för dess senaste publicering och det hĂ€r Ă€r frĂ„n Ă„r 2014 uppdateras inte mediet sĂ„ det förlorar relevans och förtroende. Ett medium som publicerar uppdaterat innehĂ„ll, utan att lĂ„ta lĂ„ng tid gĂ„ mellan inlĂ€gg och inlĂ€gg, Ă„terspeglar intresset för att generera vĂ€rdefullt innehĂ„ll.
 • Citer kĂ€llor: Att anvĂ€nda kĂ€llor, som Ă€r pĂ„litliga och relevanta, Ă€r ett annat sĂ€tt som en nyhetswebbplats kan visa att den Ă€r pĂ„litlig. HĂ€r kan vi hitta olika typer av offert som att hĂ€nvisa till ett annat medium, ett företag eller en expert. Du kan till och med följa dessa citat för att komma till djupare innehĂ„ll.
 • Bakom nyheterna: Slutligen bör du veta att personen, författaren, företaget eller mediet bakom nyheterna kan pĂ„verka dess kvalitet. Om du lĂ€ser ett medium frĂ„n ett företag som Ă€r kĂ€nt för att vara opĂ„litligt förlorar det mediet trovĂ€rdighet.

nyheter

DELA MED SIG!


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berÀtta lite om mig sjÀlv! Jag Àr finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan lÀsa mer om mig hÀr i min biografi.

2 kommentarer om «Ekonomiska nyheter pĂ„ spanska: 2023đŸ“ŠÂ»

 1. valentino svar

  Det hÀr företaget kommer att lura dig. Jag försÀkrar dig, de lÀt mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentino, tack för att du kommenterar Financial News pĂ„ spanska: 2022📊. Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.