Omisego: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

När vi vill investera eller köpa kryptovalutor är ett mycket vanligt misstag inte tillräckligt informerat om dem. Idag finns det ett stort antal virtuella valutor som Omisego på marknaden så det är mycket viktigt att känna till dem. Således kan du fatta fler och bättre ekonomiska beslut.

Även om OMG kanske påminner oss om det berömda uttrycket på engelska: "Oh my God", hänvisar det faktiskt till en kryptovaluta, Omisego. Idag kommer vi att prata med dig om allt du borde veta om OMG, vi kommer att berätta hur det fungerar, om du kan bryta det, dess fördelar, bland annat att veta.

HatVad är Omisego?

Omisego definierar sig som ett Fintech, det vill säga ett företag som blandar teknik med ekonomi i ett revolutionerande koncept. Denna plattform föddes som en betalningsplattform som utvecklades under Blockchain-teknik. Tillsammans med betalningsplattformen skapades också en egen kryptovaluta.

Detta på grund av Omisegos mål är klart att bli den enda sanna Peer-to-Peer-valutaväxlingsplattformen, det vill säga utan klienter eller servrar i sin verksamhet. Företaget presenterar sig som ett alternativ för att lösa bristen på samordning mellan betalningsprocessorer, gateways, nätverk och finansinstitut.

Den digitala infrastrukturen som Omisego bygger på är en av de mest robusta och kompletta på marknaden. Här hittar du infrastruktur för överföringar, utbetalningar, kapitalförvaltning etc. I ett nötskal, är ett decentraliserat betalningsnätverk med fokus på kryptovalutor och fiat-pengar.

Allmänt sett är den som Omisego huvudsakligen fokuserar på de som inte har ett konto inom traditionell bankverksamhet och som söker fler fördelar i den digitala miljön. Det strävar i princip efter ett av de vanliga syften som Ethereum har, att få människor ut ur den traditionella banken.

✨ Fördelar med Omisego jämfört med andra kryptovalutor

 • Decentralisering 2.0: Medan decentraliseringen av kryptovalutor underlättar driften. Detta går till nästa nivå med Omisego, eftersom här skala decentraliseringen upp till en betalningsplattform som tillåter ett stort antal operationer på ett decentraliserat sätt.
 • Fasta provisioner: Börshus tar vanligtvis en rörlig provision beroende på vad som byts ut, det vill säga på verksamhet med förvaltningspengar. Omisego tar alltid ut en fast provision oavsett vilken valuta du använder, oavsett om det är fiat eller virtuellt.
 • hastighet: En av de största nackdelarna med Bitcoin, till exempel jämfört med andra valutor, är den hastighet med vilken dina transaktioner behandlas. För OMG hittade vi en optimerad blockchain som gör det möjligt att göra transaktioner snabbare. Således behöver du inte vänta länge på valideringen av operationen.
 • OmiseGo plånbok: Dessutom, Omisego erbjuder sin egen plånbok, en plånbok eller plånbok som gör att du enkelt kan använda dina OMG. Här kan du inte bara lagra dina tokens, du kan också skicka och ta emot betalningar. Som om det inte var tillräckligt är denna plånbok helt gratis och säker.

Omisego

✨ Teknik bakom

Vi kan dela Omisego blockchain i två delar. Den första handlar om sin egen Blockchain som plattformen bygger på, den andra finner vi att den stöder Ethereum-kedjan. Detta gör det möjligt för OMG att fungera på ett verkligt decentraliserat sätt.

En av de stora fördelarna med användning av både sin egen Blockchain och Ethereum är i datalagring. Istället för att vara värd för information om användare och transaktioner i Exchange är den värd i alla noder som utgör blockchain.

För att möjliggöra ett snabbt utbyte av information, Omisego driver ett Peer-to-Peer-nätverk av datorer. Här är varje användare en nod och i detta nätverk fungerar klienterna och servrarna samtidigt med resten av noderna.. Detta hjälper till att öka transaktionernas hastighet och nätverkets kapacitet.

En annan teknik som vi kan hitta är införandet av en plånbok som gör det möjligt att lagra OMG-tokens på denna plattform. Vad mer, Ett paket med verktyg med fokus på utveckling av programvara för vit etikett lanserades för att ge fler fördelar för användarna av plattformen.

MisOmisego Mining

En av de mest slående funktionerna i Omisego är det faktum att plattformen inte tillåter brytning. Detta beror på att företaget, för att reglera volatilitet och värde, har total kontroll över valutorna. Hittills har nästan 100 miljoner OMG-tokens släppts.

Ja, Du kan få en slags avkastning på OMG om du lagrar dina tokens i din plånbok. Allt detta är tack vare det faktum att Omisego arbetar med PoS-algoritmen (Proof of Stake) som genererar en liten provision för varje transaktion som görs i nätverket.

✨ Hur kan jag få token?

Det finns två alternativ för att kunna få OMG-token, det första, som vi redan har sagt, är att generera en avkastning i din plånbok. Även om detta är proportionellt mot antalet mynt och inte är så stort, kan det vara ett bra alternativ för passiv generation.

Det snabbaste, kortaste och enklaste sättet att få dina Omisego-kryptovalutor är att köpa dem direkt i ett Exchange eller Exchange House. En stor fördel är att dessa mynt är mycket populära så att vi enkelt kan hitta dem i olika börshus runt om i världen.

✨ Är det riktigt bra?

Det sägs att när floden låter beror det på att den bär vatten, det är därför vi kan höra olika uttalanden om Omisego. Först bör du veta att avsikterna med denna plattform går utöver kryptovaluta, eftersom den syftar till att skapa en hel nav med finansiella tjänster online.

Dessutom, lOmisegos allianser verkar lovande, åtminstone i Asien. Detta beror på att McDonalds nyligen till exempel meddelade att de accepterar denna virtuella valuta som en betalningsmetod i Indonesien. Ankomsten av nya allierade som The Company Pizza förväntas också, vilket hjälper till att validera dess goda verksamhet.

omisego

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Omisego: Allt du behöver veta»

 1. Maria Alejandra svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej María Alejandra, tack för att du kommenterar Omisego: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *