Ontologi: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Om det är något med kryptovalutor som Ontology som är här för att stanna, är det inte bara konceptet med virtuella pengar utan en konventionell tillgångssäkerhetskopiering. Det är också blockchains eller tekniken som kallas Blockchain som innebär en lovande framtid.

Genom att gå denna linje kan vi hitta olika företag som har gjort det till sitt mål att erbjuda Blockchain -utvecklingstjänster utöver en enkel kryptovaluta. Det är därför vi hittade Ontology, en plattform som har för- och nackdelar som är värda att utvärdera. Det är anledningen till att vi kommer att berätta om den här plattformen nedan.

"Vad är ontologi?"

Vi kan definiera Ontology som en samarbetsplattform med hög prestanda. Dess främsta mål är att låta företag enkelt implementera lösningar baserade på Blockchain. På detta sätt är det möjligt att skapa en kedja av både offentliga och privata block som låter dig arbeta på Blockchain, men håller din information konfidentiell.

Förutom att vara en plattform som gör det möjligt att skapa Blockchain för företag, alltid hålla kontroll över deras data. Ontology har också sin egen kryptokurrency inriktad på verksamhet på denna marknad, namnet är Ontology Coin.

Huvudmålet är att erbjuda användare, företag, möjligheten att skapa sin egen kedja av block kopplade till huvud Ontology Blockchain. Detta gör det möjligt att upprätthålla en personlig uppsättning regler, liksom styrning av samma kedja, och dra fördel av fördelarna med huvudblocket.

Ontologi har likheter med olika kryptovalutor på marknaden som NEO eller Onchain, eftersom alla dessa mynt har lanserats på samma asiatiska marknad. På samma sätt har Ontology bland sina utvecklare siffror som också deltog i födelsen av NEO, till exempel, vilket gör dem liknande.

ontologi

Ont Skillnader mellan ontologi och andra virtuella valutor✨

 • Anpassbar: För många är en av de främsta fördelarna som vi kan hitta inom Ontology det faktum att det är en mycket anpassningsbar plattform. Det är så det är, vi kan anpassa blockchain och alla dess lösningar till alla företag.
 • Algoritm: Ett av de sätt på vilka skalbarhet, prestanda och stabilitetsproblem har lösts i denna kryptovaluta är genom användning av en ny algoritm. Och det är att driften av VBFT -konsensusalgoritmen gör att blockchain -funktionen kan bli mycket mer effektiv och stabil.
 • Transaktionshastighet: Jämfört med Bitcoin, till exempel, erbjuder Ontology en enorm transaktionsfördel. Bitcoin har en TPS på 7, Stellar når 100 TPS medan Ontologi överstiger 5000 TPS. Detta innebär att hastigheten och hastigheten på transaktioner är mycket högre, vilket förbättrar dess drift.
 • Dual Token -modell: För att belöna användaren, Ontologi har ett Dual Token -system. På detta sätt, om du har Ontology -kryptovalutor (ONT Token), blir du också ägare till ONG Coins, gasen på denna plattform. Som du kan se är dess funktion mycket lik NEO.
 • Symbios med NEO: Både NEO och Ontology delar en mängd likheter, inklusive hur både nätverk och Blockchain samarbetar. Med stöd av NEO, Ontologi får mycket större förtroende när man vet att man samarbetar med ett av de snabbast växande systemen.
 • Användare: Slutligen bör du veta att även om båda plattformarna fokuserar på sökandet efter användare, stannar Bitcoin kvar på den enskilda användaren medan Ontology fokuserar på företag. Detta för att skapa fler och bättre Blockchain -lösningar.

 

✨Teknik bakom✨

Även om Ontology fungerar genom begreppet Blockchain, fungerar det på ett annat sätt än vad vi hittar i andra kryptovalutor. Detta för att här Målet är inte bara att driva en token utan att skapa nya blockchains utformade för att drivas av företag och kopplas till huvudkedjan.

För detta används en teknik för data som är deponerad i kedjan, som är decentraliserad. Detta gör att processen kan bli mycket enklare och mer effektiv genom att skapa broar mellan huvudblockchain och de som skapats för företag utan att använda tredje part.

Driften av dessa blockchains fokuserar både på användningen av en offentlig kedja, den viktigaste Ontology Blockchain och privata kedjor. Detta gör att företag kan ha större styrning över sina data och information. Detta är hur de skiljer sig från andra valutor, eftersom de fungerar privat.

Slutligen är det värt att nämna att en unik algoritm används här som blandar det bästa av andra algoritmer. Det stämmer, VBFT -konsensusalgoritmen drivs som förenar element i PoS-, BFT- och VRF -algoritmerna i en enda teknik.

Ontologi

➡Mining✨

Det första du borde veta är att Ontologi är inte en valuta som kan brytas, detta eftersom Token styrs av samma plattform. Detta beror på att utvecklaren försöker kontrollera myntets funktion och värde och därmed garantera att det inte lider av volatilitet.

Även om du för det andra också bör veta att det är möjligt att generera en liten avkastning genom att ha mynt lagrade i din plånbok. Även om prestandan inte genereras i ONT, men i NGO: erna i detta ekosystem, kan prestandan vara attraktiv beroende på antalet lagrade mynt.

"Hur kan jag få mynt?"

Eftersom virtuella valutor i Ontology inte kan brytas kan vi hitta dem genom köp. För detta kan du gå till ett av de viktigaste börsen eller byteshusen i världen, eftersom detta virtuella mynt är ganska populärt på marknaden.

Ta hänsyn till att Ontology -valutan inte kan bytas ut mot fiat -pengar, så den kan bara drivas som en utbyte med andra kryptovalutor. På grund av den lätthet den erbjuder när man arbetar med dessa valutor, liksom möjligheten att skapa Blockchain -lösningar, kan Ontology vara ett bra alternativ.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Ontologi: Allt du behöver veta»

 1. Gregory svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gregorio, tack för din kommentar om Ontologi: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *