Finansiella nyhetssidor pĂ„ engelskađŸ“ŠđŸ’»


Bux mÀklare

Att följa nyheterna noga Àr nÄgot vi alla borde göra eftersom det Àr mycket viktigt att hÀnga med i lokala, nationella och vÀrldshÀndelser. Inom vÀrlden av ekonomi, pengar och affÀrer Àr information grunden för allt. HÀr kommer vi att berÀtta om 7 sidor med finansiella nyheter pÄ engelska som du borde veta.

Eftersom det Àr kÀnt av alla att majoriteten av information, trender och kunskap kommer frÄn USA, Storbritannien, Europa eller Kina, eftersom dessa lÀnder har kontroll över större delen av marknaden.

✹ Hur kan jag veta om en blogg eller en webbplats Ă€r pĂ„litlig?

För att ta reda pÄ det, tÀnk pÄ dessa punkter:

 • Uppdaterat innehĂ„ll: Det första du bör titta pĂ„ Ă€r datumet för innehĂ„llet, Detta beror pĂ„ att det senaste innehĂ„llet Ă€r mycket mer tillförlitligt Ă€n gammalt, förĂ„ldrat eller gammalt innehĂ„ll.
 • KĂ€llor: Att anvĂ€nda betrodda kĂ€llor gör innehĂ„llet i sig tillförlitligt. Att anvĂ€nda referenser som experter, erkĂ€nda sidor eller företag Ă€r det bĂ€sta sĂ€ttet att visa att en webbplats har tillförlitlig information. Ett annat sĂ€tt att anvĂ€nda kĂ€llor Ă€r genom att citera organismer och data.
 • Ledningen: En annan viktig punkt att ta hĂ€nsyn till Ă€r den redaktionella linjen, eftersom innehĂ„ll ofta kan vara partiskt av politiska ideologier. Det Ă€r dĂ€rför det Ă€r mycket viktigt att veta om det finns politiska övertoner bakom den publicerade informationen för att garantera att informationen Ă€r tillförlitlig.
 • Företag: Slutligen, ta hĂ€nsyn till vad som ligger bakom varje webbplats eller varje blogg. Det beror pĂ„ att det mĂ„nga gĂ„nger finns företag som stöder innehĂ„llet, vilket kan pĂ„verka dess objektivitet eller kvalitet. Det finns bĂ„de bra företag och opĂ„litliga företag.

sidor

Pages7 sidor pÄ engelska om ekonomiska nyheter att följa 2022

 1. CNN Business

Utan tvekan Àr CNN en av de viktigaste sidorna nÀr det gÀller nyheter och information. Denna nyhetskedja har i sin tur fokuserat pÄ bÄde affÀrs- och finans- och ekonomiska frÄgor.

En av de stora fördelarna med CNN Business Àr att den inte bara har en webbplats med en mÀngd information och utmÀrkta journalister. Vi har ocksÄ möjlighet att se andra typer av innehÄll som videor eller TV-program, liksom Äsikter.

 1. Direkt

Betraktat som det finansiella mediet i toppklass Àr Bloomberg utan tvekan en av de bÀsta sidorna för att hitta alla nyheter och information du behöver. Som en av de största kedjorna i vÀrlden för affÀrer erbjuder Bloomberg den bÀsta informationen och högkvalitativ information.

HÀr kan du konsultera all slags information, frÄn nyheter till trender och analys av experter som Bloomberg har. Detta medium har dessutom filialer och allianser i alla delar av vÀrlden sÄ dess informationsdÀckning Det Àr praktiskt taget globalt, inte bara begrÀnsat till USA.

 1. MarketWatch

Ett dotterbolag till Dow Jones & Company, MarketWatch, Àr en av de högst rankade webbplatserna för aktieemissioner.. Detta gör det möjligt för denna plattform att fÄ tillgÄng till en större mÀngd information, liksom att ha förstklassiga kÀllor inom affÀrsverksamhet, ekonomi och ekonomi.

Bland de alternativ som erbjuds pÄ denna webbplats hittar vi möjligheten att fÄ tillgÄng till företagsnyheter, dataanalys och annan aktieinformation. Ett annat enastÄende verktyg Àr möjligheten att spÄra aktiekurser pÄ huvudbörserna.

 1. The Wall Street Journal

Wall Street Journal grundades i New York City för mer Àn 100 Är sedan och Àr utan tvekan rÀtt plats att besöka om du letar efter information av högsta kvalitet. De viktigaste Àmnena som omfattas av denna tidning strÀcker sig frÄn aktiemarknaden och dess aktier till företag, offentliga finanser och till och med nyheter och forskning.

RÀckvidden för The Wall Street Journal Àr enorm och nÄr nÀstan hela vÀrlden. De flesta av lÀsarna i denna tidning Àr experter, Àven om det ocksÄ finns nybörjare. Kostnaden för att lÀsa detta medium Àr $ 20 till $ 40 per mÄnad.

 1. Investopedia

Betraktas som en av de Àldsta finanswebbplatserna pÄ engelska, Investopedia Àr ett utmÀrkt alternativ för att informera dig om affÀrer och pengar. Bevis pÄ detta Àr dess mer Àn 2.5 miljoner aktiva anvÀndare varje mÄnad.

HÀr hittar vi en stor mÀngd finansiell information som analys av stabiliteten i ekonomin, samt uppgifter om företag och grundlÀggande finansiella index. Vad mer, Den innehÄller en serie funktioner som simulatorer, men för att kunna anvÀnda dem mÄste du vara registrerad. Det lyfter ocksÄ fram sin akademisektion för nybörjare eller de som vill skaffa sig mer kunskap.

sidor

 1. Det hÀr Àr pengar

För dem som letar efter ett pÄlitligt medium som Àr en spricka och som ocksÄ Àr lÀttlÀst och ung, Àr detta alternativet. Detta Àr The Money har all information du letar efter pÄ ett stÀlle med en mÀngd innehÄll som artiklar och videor.

Bland de artiklar de erbjuder har vi information om valutor, företag, börser, aktiemarknaden och till och med fastigheter, samt analyser och expertutlÄtanden. Naturligtvis Àr det enda dÄliga Denna webbplats Àr enbart fokuserad pÄ Storbritannien.

 1. Barron's: Finans- och investeringsnyheter

Ägs av Dow Jones, ett av de största mĂ€klarhusen i USA och vĂ€rlden. Barrons Ă€r en av de viktigaste sidorna inom det ekonomiska omrĂ„det i USA som erbjuder innehĂ„ll som uppdateras vecka efter vecka.

Även om prenumerationskostnaden Ă€r $ 14 per mĂ„nad, kommer det att ge dig tillgĂ„ng till en av de viktigaste finansiella publikationerna pĂ„ Wall Street och USA.. Förutom att fĂ„ tillgĂ„ng till alla bloggar och information kommer du ocksĂ„ att kunna lĂ€sa deras mycket noggranna ekonomiska rapporter och analyser.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Finansiella nyhetssidor pĂ„ engelskađŸ“ŠđŸ’»Â»

 1. Miguel Angel svar

  Det hÀr företaget Àr en bluff. Jag försÀkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. HÀlsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel Ángel, tack för att du kommenterar Sidor om finansiella nyheter pĂ„ engelskađŸ“ŠđŸ’». Den hĂ€r mĂ€klaren Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten Ă€r inte verklig, de lĂ€gger inte ut pengarna pĂ„ marknaden, de fĂ„r det bara att se ut och till slut berĂ€ttar de att du har förlorat och de behĂ„ller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgot Àven om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.