Finansiella nyhetssidor på engelska📊💻

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Att följa nyheterna noga är något vi alla borde göra eftersom det är mycket viktigt att hänga med i lokala, nationella och världshändelser. Inom världen av ekonomi, pengar och affärer är information grunden för allt. Här kommer vi att berätta om 7 sidor med finansiella nyheter på engelska som du borde veta.

Eftersom det är känt av alla att majoriteten av information, trender och kunskap kommer från USA, Storbritannien, Europa eller Kina, eftersom dessa länder har kontroll över större delen av marknaden.

✨ Hur kan jag veta om en blogg eller en webbplats är pålitlig?

För att ta reda på det, tänk på dessa punkter:

 • Uppdaterat innehåll: Det första du bör titta på är datumet för innehållet, Detta beror på att det senaste innehållet är mycket mer tillförlitligt än gammalt, föråldrat eller gammalt innehåll.
 • Källor: Att använda betrodda källor gör innehållet i sig tillförlitligt. Att använda referenser som experter, erkända sidor eller företag är det bästa sättet att visa att en webbplats har tillförlitlig information. Ett annat sätt att använda källor är genom att citera organismer och data.
 • Ledningen: En annan viktig punkt att ta hänsyn till är den redaktionella linjen, eftersom innehåll ofta kan vara partiskt av politiska ideologier. Det är därför det är mycket viktigt att veta om det finns politiska övertoner bakom den publicerade informationen för att garantera att informationen är tillförlitlig.
 • Företag: Slutligen, ta hänsyn till vad som ligger bakom varje webbplats eller varje blogg. Det beror på att det många gånger finns företag som stöder innehållet, vilket kan påverka dess objektivitet eller kvalitet. Det finns både bra företag och opålitliga företag.

sidor

Pages7 sidor på engelska om ekonomiska nyheter att följa 2022

 1. CNN Business

Utan tvekan är CNN en av de viktigaste sidorna när det gäller nyheter och information. Denna nyhetskedja har i sin tur fokuserat på både affärs- och finans- och ekonomiska frågor.

En av de stora fördelarna med CNN Business är att den inte bara har en webbplats med en mängd information och utmärkta journalister. Vi har också möjlighet att se andra typer av innehåll som videor eller TV-program, liksom åsikter.

 1. Direkt

Betraktat som det finansiella mediet i toppklass är Bloomberg utan tvekan en av de bästa sidorna för att hitta alla nyheter och information du behöver. Som en av de största kedjorna i världen för affärer erbjuder Bloomberg den bästa informationen och högkvalitativ information.

Här kan du konsultera all slags information, från nyheter till trender och analys av experter som Bloomberg har. Detta medium har dessutom filialer och allianser i alla delar av världen så dess informationsdäckning Det är praktiskt taget globalt, inte bara begränsat till USA.

 1. MarketWatch

Ett dotterbolag till Dow Jones & Company, MarketWatch, är en av de högst rankade webbplatserna för aktieemissioner.. Detta gör det möjligt för denna plattform att få tillgång till en större mängd information, liksom att ha förstklassiga källor inom affärsverksamhet, ekonomi och ekonomi.

Bland de alternativ som erbjuds på denna webbplats hittar vi möjligheten att få tillgång till företagsnyheter, dataanalys och annan aktieinformation. Ett annat enastående verktyg är möjligheten att spåra aktiekurser på huvudbörserna.

 1. The Wall Street Journal

Wall Street Journal grundades i New York City för mer än 100 år sedan och är utan tvekan rätt plats att besöka om du letar efter information av högsta kvalitet. De viktigaste ämnena som omfattas av denna tidning sträcker sig från aktiemarknaden och dess aktier till företag, offentliga finanser och till och med nyheter och forskning.

Räckvidden för The Wall Street Journal är enorm och når nästan hela världen. De flesta av läsarna i denna tidning är experter, även om det också finns nybörjare. Kostnaden för att läsa detta medium är $ 20 till $ 40 per månad.

 1. Investopedia

Betraktas som en av de äldsta finanswebbplatserna på engelska, Investopedia är ett utmärkt alternativ för att informera dig om affärer och pengar. Bevis på detta är dess mer än 2.5 miljoner aktiva användare varje månad.

Här hittar vi en stor mängd finansiell information som analys av stabiliteten i ekonomin, samt uppgifter om företag och grundläggande finansiella index. Vad mer, Den innehåller en serie funktioner som simulatorer, men för att kunna använda dem måste du vara registrerad. Det lyfter också fram sin akademisektion för nybörjare eller de som vill skaffa sig mer kunskap.

sidor

 1. Det här är pengar

För dem som letar efter ett pålitligt medium som är en spricka och som också är lättläst och ung, är detta alternativet. Detta är The Money har all information du letar efter på ett ställe med en mängd innehåll som artiklar och videor.

Bland de artiklar de erbjuder har vi information om valutor, företag, börser, aktiemarknaden och till och med fastigheter, samt analyser och expertutlåtanden. Naturligtvis är det enda dåliga Denna webbplats är enbart fokuserad på Storbritannien.

 1. Barron's: Finans- och investeringsnyheter

Ägs av Dow Jones, ett av de största mäklarhusen i USA och världen. Barrons är en av de viktigaste sidorna inom det ekonomiska området i USA som erbjuder innehåll som uppdateras vecka efter vecka.

Även om prenumerationskostnaden är $ 14 per månad, kommer det att ge dig tillgång till en av de viktigaste finansiella publikationerna på Wall Street och USA.. Förutom att få tillgång till alla bloggar och information kommer du också att kunna läsa deras mycket noggranna ekonomiska rapporter och analyser.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Finansiella nyhetssidor på engelska📊💻»

 1. Miguel Angel svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel Ángel, tack för att du kommenterar Sidor om finansiella nyheter på engelska📊💻. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *