Nybörjarplattform: Mäklare📲💰

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

En mäklare är en av de viktigaste delarna av all handel, eftersom de är ansvariga för att göra processen korrekt och effektiv. Mäklare är plattformen genom vilken investerare kan få tillgång till finansiella instrument.

Det är därför som valet av mäklare visar sig vara mycket viktigt, eftersom framtiden för dina investeringar beror på detta. Här visar vi vilka som är de bästa mäklarna på marknaden för nybörjare, vi kommer att ge dig rekommendationer och vi kommer också att berätta vilka som är de viktigaste egenskaperna att ta hänsyn till.

Vad ska du vara uppmärksam på när du letar efter en plattform? ✨

Som vi redan har sagt, bör du vara noga med vissa egenskaper hos mäklaren för att välja den bästa eftersom detta kommer att påverka användarupplevelsen. Enligt experter är det de punkter du bör titta på.

 1. Kontrollera att det är en reglerad mäklare: Det första du bör titta på är mäklarens föreskrifter, eftersom de ger dig säkerhet och förtroende när du arbetar.. Regleringen ansvarar för motsvarande juridiska organ såsom värdepappersprovisioner, centrala finansinstitut samt internationella sammanslutningar.
 2. Plattformen: En annan punkt som du bör vara noga med är utformningen av handelsplattformen. Här måste du ägna stor uppmärksamhet åt de verktyg som erbjuds, dataförbrukningen samt utformningen av densamma. Se till att den laddar snabbt, att den är flera enheter och också har en intuitiv design.
 3. Instrumenten som erbjuds: Att ta hänsyn till mängden och typen av finansiella instrument som är tillgängliga för investering är mycket viktigt om du vill ha ett brett utbud för att bestämma hur du ska investera. Det finns alla typer av instrument som CFD, index, valutor, aktier, ETF och mer.
 4. Initial investering: När du har bekräftat att plattformen är tillförlitlig måste du verifiera det initiala investeringsbelopp som begärts för att fungera. Beloppet kan variera beroende på varje plattform, eftersom vissa ber om mer och andra ber om mindre pengar vid första insättningen.
 5. Uppdrag: Alla mäklare debiterar uppdrag som ett pris för att kunna driva och utföra verksamhet. Det är därför du bör ägna stor uppmärksamhet åt de provisioner de tar ut, eftersom det finns både operatörer som är billiga och andra som är dyrare. Förutom att titta på beloppet, bör du titta på typen av provisioner.
 6. Kundtjänst: När ett problem eller någon form av problem dyker upp blir kundtjänst en grundläggande del av varje mäklare. Vad du bör titta på är språket på vilket stöd ges, samt kontaktformer som chatt, e-post etc.
 7. Ytterligare fördelar: Slutligen bör du titta på vilka ytterligare fördelar mäklaren erbjuder för sina användare. Ett perfekt exempel är handelskurser och akademier, som lär dig hur du kan förbättra din ekonomi och din investering på ett enkelt sätt.

Plattform

HatVad är den bästa mäklaren för nybörjare? ✨

 • Plus500

Denna plattform sticker ut för att vara en av de enklaste och lättaste att förstå på grund av dess enkla design och vänliga gränssnitt. Den har både en plattform tillgänglig både via sin webbplats och dess mobilapplikation för IOS och Android.

Även om dess investeringar har en metod utformad för expertinvesterare, har den också en plattform som är utformad för att lära sig att investera. En annan stor fördel är att det är den officiella sponsorn för Atlético de Madrid, som garanterar att denna plattform är tillförlitlig och säker, i enlighet med de viktigaste internationella reglerna.

 • Degiro

Om det du letar efter är en plattform för lite pengar eller låg kostnad är det utan tvekan en av de bästa mäklarna. Denna plattform är känd för att erbjuda aktier och ETF: er som är 80% billigare än det pris som konkurrenterna erbjuder.

En av de stora fördelarna med denna mäklare är att du kan öppna ett konto för endast 0.10 euro, så den initiala investeringen är mycket låg. Dessutom är deras plattform ganska okomplicerad med lättförståelig datapresentation, vilket är bra för de oerfarna.

 • eToro

Känd för att vara en av de mest kända mäklarna på internet, särskilt för sina reklamfilmer, eToro är ett av de bästa alternativen för nybörjare på grund av dess funktioner. Här hittar du verktyg som alternativ för kopior till andra handlare för att replikera samma investeringar och spara mycket tid i beslut och analyser.

EToros portfölj med finansiella instrument är en av de mest kompletta på marknaden, medan dess plattform är mycket lätt att förstå. Dessutom erbjuder den en handelsakademi för att lära sig att investera med webinarier, direkt, bloggar och andra utbildningsresurser.

 • XTB

För många är detta en av de mest kända mäklarna i hela Spanien på grund av enkelheten i dess plattform. Här hittar du alla typer av finansiella instrument av alla slag, från binära marknader, aktier och till och med valutor. Allt med den enkelhet som kännetecknar XTB och dess vänliga gränssnitt.

Bland de extra fördelarna som erbjuds användarna hittar vi möjligheten att delta i gratisevenemang på handel och finans. Det har regler i de viktigaste internationella och europeiska organisationerna, samt erbjuder möjligheten att använda sin gratis demo för att förstå hur handeln fungerar.

 • Bankinter

Även om du i den här mäklaren inte hittar demo-kontot som i andra, kommer du att kunna hitta olika fördelar för nybörjare. Den första är att den har egna plattformar som du kan använda utan en första insättning. Detta är perfekt för när du börjar i en värld av investeringar.

De finansiella produkterna de erbjuder att investera är: Aktier, ETF, Noterade (teckningsoptioner, Turbos, Multi, inLine, Stay, Discount och Bonus), Options, Futures, Räntebärande, Valuta- och kreditverksamheter. En annan stor fördel är att du kan komma åt deras handelsakademi som hjälper dig att bli expert.

Plattform

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Nybörjarplattform: Mäklare📲💰»

 1. Elizabeth svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Elizabeth, tack för att du kommenterar Newbie Platform: Brokers📲💰. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *