Bux mÀklare

Handelsplattformar har blivit ett mycket viktigt verktyg, bÄde för erfarna handlare och för handlare som just har börjat. DÀrför kommer vi att förklara nÄgra grundlÀggande begrepp sÄ att du förstÄr mer den funktion som en investeringsplattform verkligen uppfyller.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vad Àr en handels- / investeringsplattform?

Plattformarna för investering (antingen i Forex eller CFD, index etc.) tillhandahÄller sina tjÀnster till individer över hela vÀrlden. Förklaras med enkla ord: plattformarna tillÄter nÀringsidkare att nÀr som helst delta i de finansiella marknaderna och lÄta dem vara medvetna om de senaste uppdateringarna pÄ marknaden.

Det gör att bÄde mÀklare och investerare kan fungera utan problem. Vanligtvis kan plattformarna vara webben, det vill sÀga man kan komma Ät frÄn internet, eller de kan ocksÄ vara nedladdningsbara plattformar, dÀr det Àr nödvÀndigt att ladda ner och installera plattformen innan den anvÀnds.

Hur vet jag om min plattform Àr bra?

HÀr Àr nÄgra data för att identifiera en bra plattform:

- Plattformen ska kunna slÀppa in och ut frÄn marknaden, utan fördröjning, fördröjning eller fördröjning.

- Som nÀringsidkare Àr det nödvÀndigt att du kan fungera genom plattformen pÄ ett enkelt sÀtt, Àven om det kan handla om att trÀna och vÀnja sig vid plattformen

- Oavsett om du anvÀnder plattformen hemma eller pÄ en bÀrbar dator hemifrÄn Àr det nödvÀndigt att plattformen gör att du kan göra det var du vill och nÀr som helst

- En bra plattform bör erbjuda olika funktioner och "tillÀgg" (som alternativet att lÀgga till indikatorer, diagram och mer)

- En bra investeringsplattform gör att du kan fÄ tillgÄng till plattformen varje dag, nÀr som helst

- En plattform mÄste tillÄta dig att genomföra flera transaktioner, Àven om den har mycket webbtrafik, Àr det ingen ursÀkt

- För nybörjare bör plattformen ha ett grÀnssnitt som Àr anvÀndarvÀnligt, lÀtt att förstÄ

- Den hÀr punkten gÀller Àven nybörjare: plattformen mÄste tillÄta att komma in pÄ marknaden med smÄ summor pengar

Handelsplattform
HÀr Àr ett exempel pÄ en plattform som fungerar pÄ bÄde stationÀra datorer, bÀrbara datorer, mobiler (mobiltelefoner) och surfplattor.

 Testa din plattform

NÀr du vÀl har valt en plattform Àr det avgörande att testa den och dess olika alternativ och applikationer. Allt detta, innan du anvÀnder ett riktigt konto, Àr det bÀsta alternativet att göra alla typer av tester med ett DEMO-KONTO.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vad Àr den bÀsta plattformen?

Det finns ingen perfekt plattform, och det finns flera faktorer, vi tror att det beror pÄ lÀget och strategierna för varje nÀringsidkare. Enligt vÄr Äsikt Àr MT4 (MetaTrader 4) den mest populÀra, och med största möjliga stöd och resurser att lÀra sig pÄ internet.

Vad Àr den bÀsta plattformen?

NÄgra andra plattformar som ofta anvÀnds av handlare Àr bland annat NinjaTrader, Tradestation, Multicharts, MetaTrader 5, cTrader och ProTrader.

Det bör noteras att mÀklaren i vissa fall har sin egen plattform.

Om du har nÄgra frÄgor kan du Àven efter att ha lÀst detta skicka oss ett meddelande hÀr lÀmna oss en kommentar hÀr.


LegacyFX mÀklare

Annonsera med oss

58 kommentarer om «Handelsplattformar»

 1. Gen svar

  OniroFX SCAM !! SCAMMERS !! Var mycket försiktig, de ringer dig och erbjuder dig mycket bra avkastning. NÀr du vÀl har gjort inkomsten, returnerar de inte pengarna. Meddela din bank att det Àr en bluff och att de gör en begÀran om Äterkrav, skriv till plattformen och begÀr Äterbetalning av din insÀttning och lÀmna in ett klagomÄl till National Police, Civil Guard

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Gene, vi har flera recensioner för tillfÀllet, men vi kommer att prioritera dina för att kunna betygsÀtta denna mÀklare. Om du har webben mycket bÀttre.

   HĂ€lsningar.

 2. Peter svar

  Hej, jag hittar nÄgra kommentarer om att Umarkets Àr en bluff och för en vecka eller tvÄ sedan var jag i investing.com -appen för att kolla nÄgra priser och nedan var knappen som började fungera och klickade pÄ det dök upp Umarkets och öppnade ett konto men jag ser redan nÄgra Kommenterar att det Àr en bluff och hur de tar bort min lust att följa och berÀtta om det Àr en bluff eller vad jag gör

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Pedro, en mÀklare som denna kommer alltid att behÄlla dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, den hÀr mÀklaren Àr en SCAM. Observera: i juni 2020 lade CNMV Umarkets till sin lista över bedrÀgliga finansiella företag, för att agera utan tillstÄnd och mÄnga kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-lÀnk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

 3. Alfonso svar

  Hej igen.
  I min tidigare frÄga har namnen pÄ broquersna som jag Àr intresserad av inte transkriberats korrekt, jag hoppas att namnen nu Àr tydliga pÄ en gÄng.
  Jag Àr intresserad av att veta om dessa mÀklare regleras av CNMV.
  - BINANS
  - COINBASE PRO

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Alfondo, COINBASE Àr registrerat som ett penningtjÀnstföretag hos FinCEN i USA och för Europa under namnet CB Payments Limited Àr det auktoriserat av Financial Conduct Authority i enlighet med Electronic Money Regulations 2011 (FRN: 900635) till utgivande av elektroniska pengar och Binance har ocksÄ sina regler.

   HĂ€lsningar.

 4. Alfonso svar

  Hej hÀlsningar.
  Kan du rapportera om dessa mÀklare?
  > binancecoinbase pro
  Reguleras de av CNMV?
  Har du nÄgon annan allvarlig reglering som Ätar dig att följa avkastning och andra vÀsentliga krav för en investerare?
  Jag kommer att uppskatta ett snabbt och tydligt svar.
  Med vÀnliga hÀlsningar.
  Alfonso S.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Alfonso, om du kan skicka webben kommer det att vara till stor hjÀlp, vi gör nÄgra nya recensioner idag och vi kommer att prioritera dina. Enligt vad jag har fÄtt höra ser det inte bra ut alls.

   hÀlsningar

 5. Ronald svar

  HallÄ
  SnĂ€lla Ă€r interaktiva mĂ€klare .com PÅLITLIG ????

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ronald, om det Àr tillförlitligt kommer vi att granska dem snart, men om du kan lita pÄ det.

   HĂ€lsningar.

 6. Lurad av Elit Property Vision Ltd. svar

  ELIT PROPERTY VISION LTD FORTSÄTT OSTOPPBART !!! DE FORTSÄTTER ATT SKAPA BEDRÄGANDE WEBBPLATSER.
  LÄS FÖLJANDE SENASTE LÄNKAR (23.02.2021/XNUMX/XNUMX)

  m.europapress .es / ekonomi / finans-00340 / nyheter-cnmv-varnar tio-finansiella-chiringuitos-20210222143246.html

  cnmv .es / Portal / SearchResult.aspx? type = 1

  Det Àr obegripligt att denna pöbel inte Àr i fÀngelse !!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej lurad, vi mÄste fortsÀtta att försöka samla in sÄ mycket information som möjligt om denna grupp bedragare och vi mÄste fÄ sÄ mycket information som möjligt för att stÀnga dem permanent och fÄ dem att betala för sina brott, bÄde cheferna och arbetarna pÄ webbplatserna de anvÀnder. ELIT PROPERTY VISION LTD Àr en bluff. Skicka inte dem pengar, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare, kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.